Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το τέλειο αρσενικό για μένα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 12 Οκτωβρίου 2014.

1. brenda

brenda FU very much

Το είπα απερίφραστα με την χρήση του πρώτου ενικού, επίσης είπα ''για μένα''... 

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Για σένα όλες οι γυναίκες είναι ερωτικής υποτακτικής ιδιοσυγκρασίας ή η αναφορά σου έχει να κάνει με τον εαυτό σου, που όπως βλέπω δηλώνεις υποτακτική και τον άνδρα που θεωρείς κατάλληλο για σένα;

3. brenda

brenda FU very much

Θα ήταν βλακώδες να δηλώσω το πρώτο, δεδομένου πόσες Κυριαρχικές γυναίκες υπάρχουν και κυκλοφορούν στο φόρουμ (και όχι μόνο)...
    Εννοείται πως εκφράζω την προσωπική μου άποψη ως υποτακτικής ψυχολογίας (δεν βάζω και το χέρι στη φωτιά, γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι πολυσύνθετος)...
    Δεν νομιμοποιούμαι να γνωρίζω και να δημοσκοπώ την άποψη όλων των γυναικών...υποτακτικών ή μη! 

4. Dark_Explorer

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις δεσποινίδα.
    Καλό υπόλοιπο στις Εορτές σου.

5. brenda

brenda FU very much

Merci beaucoup, ανταποδίδω...

6. danos

danos Regular Member

δεσποινίδα λογο status ,αν ηταν αφέντρα θα ηταν ''κυρια''
    και ερωτώ ,''κυριες'' ειναι οι αφεντρες ,και ολες οι αλλες παρτάλια ????

7. brenda

brenda FU very much

δεν θα αφήσεις κανένα νήμα στην ησυχία του εεεεεε? είδες εγώ το προσπέρασα, εσύ τώρα τι το σκαλίζεις? 

8. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

τα βρισκουν και τα κανουν...  

9. danos

danos Regular Member

ναι ειδα και απόρησα μάλιστα  
    δεν μπορούμε να το αφήσουμε να διαιωνίζεται ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ  
    και δεν το λεω και τοσο για πλάκα ,γιατι και απο της συμπεριφορές ατόμων αυτο βλέπω ,οτι το στάτους κανει την ''κυρια'' 

10. brenda

brenda FU very much

Αγαπητέ μου την Κυρία την κάνει το κεφαλαίο και η υποταγή των ανδρών, για εμάς τις υπόλοιπες νομίζω ότι είναι οφθαλμοφανές ποια είναι κυρία ή όχι....
    Εγώ προσωπικά προτιμώ το Qυρια με το Q κεφαλαίο, χαχχαχαχααχχαχαχαχα..... 

11. Dark_Explorer

Αυθαίρετο συμπέρασμα. Λίγη προσοχή.

12. danos

danos Regular Member

αν σε πω τώρα πήρα να γράψω και με πρόλαβες οτι δεν αναφερόμουν σε σένα  
    Λίγη προσοχή