Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το τέλειο στήθος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 11 Ιουλίου 2009.

?

Ποίο στήθος σας καυλώνει περισσότερο ή θα θέλατε να είχατε?

1. Πολύ μικρό, ίσα ίσα να πίανει την μισή παλάμη

3,5%
  2. Μικρό και delicato, με ρώγα μικρής διαμέτρου

18,9%
  3. Μεσαίου μεγέθους ώστε να μπορεί να υποστηρίζει και ισπανική

18,1%
  4. Λίγο μεγαλύτερο από μεσσαίο, για άνετη ισπανική και ευχάριστο γέμισμα της παλάμης

35,4%
  5. Μεγαλόυτσικο, ώστε να στρίβει από την γώνια πρώτα το βυζί και μετά το σώμα

20,9%
  6. Extra Large, ώστε εκτός από την σεξουαλική απόλαυση να κάνει και για μαξιλάρι

14,6%
  7. Σιλικονάτο, για να γίνεται αντιληπτό πως έχει δημιουργηθεί για να καυλώνει τον κόσμο

6,3%
  8. Δεν έχω πρόβλημα. Βυζί να είναι και ας είναι όπως θέλει

10,6%
Multiple votes are allowed.
  1. Μεγαλουτσικο η extra large .....
    και με το μικρο όμως δεν ξενερώνω

2. Syrah

Syrah Contributor

Ωραία θέμα Κωνσταντίνε  

Θα ήθελα να είχα το δικό μου στήθος γιατί αυτό έρχεται σε σύμπνοια με τον λοιπό σωματότυπό μου.

Αν σκεπτόμουν το στήθος σαν ένα φυσικό χαρακτηριστικό απομονωμένο από το υπόλοιπο σώμα, θα έλεγα ότι προτιμώ τα στήθη μεσαίου μεγέθους, γυναικών ηλικίας 25-30 ετών.

Πιστεύω όμως, όπως παρατήρησε ήδη και ο johnslave, ότι αισθητικά θα πρέπει να αξιολογείται συναρτήσει του υπόλοιπου σώματος. Με σταθερή παράμετρο την απουσία παντός είδους παρεμβάσεων αισθητικής φύσεως (χωρίς tattoos, piercings, και παρεμβάσεις ανόρθωσης / αύξησης), θα έλεγα ότι το ιδανικό στήθος όπως περιγράφηκε στην προηγούμενη παράγραφό μου, παύει να είναι ιδανικό στο σώμα μιας κυρίας 50 ετών και 80 kg. Εκεί θα περίμενα να δω ένα στήθος σχετικά μεγαλύτερο, και λιγότερο σφριγηλό και στητό. Για όσους αναρωτηθούν το λόγο για τον οποίο περιγράφω ένα ιδανικό στήθος ως πλαδαρό και πεσμένο, διευκρινίζεται ότι κατά τη δική μου εκτίμηση σε κάθε ηλικία, είναι διαφορετικά τα χαρακτηριστικά αυτά που συνθέτουν την ερωτική εικόνα. Αν ήμουν άνδρας 55 ή 60 ετών θα θεωρούσα ότι οι μεγάλες ρώγες των 50χρονων γυναικών έχουν μεγάλη ερωτική αξία, γιατί αυτές θα παρέπεμπαν σε παιδιά που έχει γεννήσει και θηλάσει. Δηλαδή ανάλογα με την ηλικία της γυναίκας (π.χ. εφηβική, μετεφηβική, ώριμη, στάδιο κλιμακτηρίου κλπ), διαφορετικά στοιχεία θα με έλκυαν.

Στους άνδρες οι αντίστοιχες αλλαγές στο σώμα, ένεκα διαφοροποίησης του ορμονικού συστήματος και απουσία εγκυμοσύνης, είναι σχετικά μικρότερες, αλλά για εμένα διακριτές και ευχάριστες. Έχω υπάρξει γεροντόφιλη στο παρελθόν, ως εκ τούτου είμαι ειδικός για να μιλήσω για το θέμα αλλά δεν θα το αναπτύξω περαιτέρω εδώ για να μην επιβαρύνω το νήμα.

ΥΓ. Ποτέ δεν αντελήφθην ποιοι άνδρες ερεθίζονται από στήθη με εμφανώς τεχνητό περιεχόμενο. Ειδικά σε παλαιότερα έτη, όπου η σχετική ιατρική βιομηχανία δεν είχε αναπτυχθεί τόσο, προέκυπταν συνήθως δύο άρτιες σφαίρες υπερβολικά ψηλά τοποθετημένες στο στέρνο και δη προς το κέντρο. Το δε καταγέλαστο της υπόθεσης είναι ότι σε ύπτια θέση, τα στήθη παρέμεναν όρθια - εντελώς παράταιρα από τον φορέα τους.

3. puppetmaster

puppetmaster Regular Member

Καταχωρούνται σε ειδική κατηγορία φετιχιστών.
    Υπάρχουν πολλοί...π.χ. πέραν του Ατλαντικού (βορείως του Μεξικού), όπου παρατηρείται και μια εμμονή με τα υπερβολικά μεγάλα μεγέθη (το cup Β θεωρείται όνειδος...τρομάρα τους).
    Διόλου περίεργο, καθώς στην ίδια χώρα η αερογαμία είναι εθνικό σπορ.

Αυτά ήταν στήθη ειδικών χρήσεων. Π.χ. στις κυρίες που αναλάμβαναν καθήκοντα ναυαγοσώστη, λειτουργούσαν και ως βοηθήματα πλευστότητας.

4. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

μια εικονα χιλιες λεξεις δε λενε;

υ.γ και της Μονικα ,στη φωτο που εβαλε η Madlene οσο να'ναι μια ταχυπαλμια την προκαλει...

5. Miss_kitten

Miss_kitten Guest

Κατά τη γνώμη μου είναι το πιο σέξυ σημείο σε μια γυναίκα, ψηφίζω το δικό μου 

6. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

μπορείς να μας διαφωτισεις με μια φωτο γιατι αν είναι έτσι οπως τα λες να το ψηφισουμε και εμεις  

7. puppetmaster

touché

8. Miss_kitten

Miss_kitten Guest

χμ...φάτσα κάρτα σε κοινή θέα;  δεν τα δείχνω για να με κοιτάς στα μάτια 

9. Ένα στήθος είναι τέλειο, όταν χωρά σε ένα ποτήρι σαμπάνιας, λένε οι ειδικοί.

10. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

εισαι και μετριοφρων..   παντως για την ψηφοφορια δεν χρειαζεται η "φατσα", το επιμαχο σημειο μονο αρκει

11. puppetmaster

προκλητική (& εορτάζουσα...) vanilla  

(Χρόνια πολλά & καλά)

12. Miss_kitten

Miss_kitten Guest