Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το τηλεφώνημα (Βίκυ)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 5 Φεβρουαρίου 2013.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

μετα την τελευταία μας φορα οπου με εδειρε που εγινε αγρια διαφορετικη, νομιζα οτι κατι εσπασε μεσα της, ολοενα και πιο απομακρη στο τηλεφωνο τα μηνυματα της πιο σπανια. Δικαιολογιες, χρησιμοποιουσε δικαιολογιες πραγμα που δεν εκανε ποτε. θεωρησα οτι το ταξιδι μας καπου εδω τελειωνει και απλα πρεπει να βρουμε το θαρρος να τα πουμε.

με πηρε εκεινη την πεμπτη τηλεφωνο, μου ζητησε να παω την επομενη στην πολη της οτι ολοι θα ελειπαν και οτι μου εχει μια εκπληξη. η εκπληξη ηταν μεγαλη αλλωστε ειχε περασει ενας μηνας απο τοτε που ηταν μαζι μου απο τοτε που ειχα να αυνανιστω ή να καυλωσω το κλειδι του κλουβιου εκεινη το ειχε.

εκανα τα αδυνατα δυνατα με την δουλεια και εφθασα εκει, το ταξιδι πολυ μεγαλο μεχρι εκει αλλα δεν πειραζει δεν θα πω λεπτομερειες για να μην αποκαλυψω περισσοτερα για εκεινη.

το βρηκα αρκετα ευκολα, οι οδηγιες της απλες δεν θα φοραω εσωρουχα και θα ειμαι ησυχος. χτυπησα το κουδουνι της μου ανοιξε εμενες στον δευτερο οροφο στην τριοροφη πολυκατοικια εκεινο το σκ ολοι ελειπαν.

την ειδα, φορουσε μαυρη ρομπα καπνιζε ειχε ενταση χαμογελο και καυλα με πλησιασε και αρχισε να με φιλαει τα χερια της μου ανοιξαν το πουκαμισο με εγδυνε μου κατεβασε το παντελονι και αρχισε να χαιδευει το μεταλλικο κλουβι μου ενω με φιλουσε σχεδον μαγικα μου αφαιρεσε το κλουβι και με επαιζε μεχρι που ημουν πληρως καυλωμενος, επεσε στα γονατα και αρχισε να μου παιρνει πιπα, δεν το περιμενα ποτε οτι θα μου επαιρνε πιπα και την εκανε τοσο καταπληκτικα, ενω το χερι της μου χαιδευε τα αρχιδια και το αλλο τους γλωτους μου, οδηγησε τα χερια μου πανω στο κεφαλι της και με παροτρυνε να την σπρωχνω πιο μεσα, ενιωθα οτι χτυπαγα στον λαρρυγγα της ημουν ετοιμος να χυσω, ζητησα αδεια και με τα χερια της μου ειπε προς ναι, εχυνα μεσα στο στομα της και τα καταπινε τελετουργικα, με εγλυψε μεχρι να μην υπαρχει κανενα υπολλειμα με οδηγησε στο κρεββατι της.

εκει υπηρχαν μαξιλαρια το ενα πανω στο αλλο, χωρις καν να μου το πει πηρα την θεση μου εκεινη φορεσε το στραπ ον της μου εβαλε λιπαντικο και αρχισε να μου κανει ερωτα, μπαινοντας απαλα μεσα μου με χαιδευε και με φιλουσε αυξανε την ενταση και τα βογγητα μας μου εκανε ερωτα και ηταν υπεροχα κρατησε για πολυ ωρα μεχρι που ημουν ετοιμος να χυσω οταν ημουν ετοιμος να χυσω πηγε απο κατω μου κι εχυσα τα στηθη της μετα τα εγλυψα μεχρι που τα καθαρισα, με εβαλε στην αγκαλια της και αποκοιμηθηκαμε..

την αλλη μερα εζησα την πιο τρελλη εμπειρια της ζωης μου..

2. ~ζωή~

~ζωή~ Regular Member

Απάντηση: Το τηλεφώνημα (Βίκυ)

όλο εμπειρίες θα γράφεις εσύ;; :Ρ να γράψω κι εγώ καμιά δικιά μου φανταστική;; έχεις γράψει κι άλλα γι'αυτήν ε;; έχε χάρη που είδα ότι το έγραψες εσύ και είπα να διαβάσω... βασικά... προτιμώ την ιστορία με το φίλο... έχει περισσότερο το.... ψυχολογικό στοιχείο... μ'αρέσει αυτό...