Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το φετίχ μου - Λεκτικός εξεφτελισμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος ageladitsa, στις 27 Ιανουαρίου 2021.

1. ageladitsa

ageladitsa New Member

Πολλοί αναρωτιέστε στα inbox από πού προέρχεται το όνομα αγελαδίτσα. Έρχεται από πολλά χρόνια πριν, όταν ήμουν ακόμα στο σχολείο. Λόγω των κιλών μου τα αγοράκια με φώναζαν έτσι. Εμένα όμως μου άρεσε πάρα πολύ.

Μεγαλώνοντας το βίτσιο μου έγινε όλο και πιο έντονο. Καλλιεργούσα την μεγάλη κοιλιά μου και απολάμβανα να με αποκαλούν χοντρή. Μου αρέσουν όλες οι βρισιές αλλά αυτό (που δεν είναι άλλωστε βρισιά) μου αρέσει πιο πολύ από όλα.

Μου αρέσει να ανοίγω κάμερες με αγνώστους και να ακούω τα σχόλια τους για τα κιλά μου.

Μου αρέσει να ξέρω ότι οι άντρες κάνουν σεξ μαζί μου μόνο για τα βυζιά μου αλλά κοροϊδεύουν ταυτόχρονα την κοιλιά μου και την ανέχονται.
    Αυτούς που τους αρέσει όντως δεν τους θέλω. Δεν θέλω καθόλου το "οι χοντρές είναι καλύτερες", ωραία είναι τα πιασίματα" και όλα τα σχετικά.

Θέλω μόνο τον εξευτελισμό. Να με βάζουν να χοροπηδάω να κουνιέται η κοιλιά μου και να με κοροϊδεύουν. Να με βάζουν να τρώω γυμνή και να γελάνε. Να κάνουν σεξ μαζί μου και να φαντάζονται άλλες πιο ωραίες. Να είμαι η τελευταία λύση, η καβάτζα. Η απόλυτη λεκτική ξεφτίλα.

(Να πω σε αυτό το σημείο το αυτονόητο μήπως κάποιος δεν το καταλάβει. Εννοείται πως όλες οι γυναίκες είναι ωραίες ανεξαρτήτως κιλών. Και είναι λογικό να μην δέχονται οποιονδήποτε αρνητικό χαρακτηρισμό. Εγώ μιλάω μόνο στα πλαίσια φετίχ και ΜΟΝΟ για τον εαυτό μου και τι αρέσει σε εμένα)

Last edited: 27 Ιανουαρίου 2021
  2. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Τέτοια λέγε και η κάμερα θα δουλεύει 24/7 . Όπως και τα εισερχόμενα σου.

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Στα πλαίσια του εξευτελισμού το κατανοώ, γενικότερα όμως, νοτ!

Από την άλλη ότι τον καυλώνει τον καθένα, δε σοκάρομαι .  

4. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Αν έτσι γουστάρεις, you go girl *snaps fingers*.

5. ageladitsa

ageladitsa New Member

Αναφέρομαι μόνο στον εαυτό μου και σε προσωπικό φετίχ, γενικότερα εννοείται δεν το επικροτώ ούτε εγώ  

6. ageladitsa

ageladitsa New Member

thank you dear!  

7. leopoldos

leopoldos Regular Member

Πολύ ενδιαφέρον φετίχ! Καλώς ήλθες!

8. dustmonkey

dustmonkey Regular Member

Καλώς ήρθες! Είναι πολύ ενδιαφέρον το πως προκύπτουν τα φετίχ μας. Έχω πολλά φετίχ που ξεκίνησαν απο το σχολείο.

9. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Αν χρειαστουμε σαμπρελα για το τρακτερ θα σε ειδοποιησουμε. Αν οχι, υπομονη μεχρι το καλοκαιρι να κανεις την σημαδουρα!!

ΥΓ. Ο στιχος "ολο το νησι, ενα βοτσαλο στα ποδια σου" για σενα γραφτηκε?

10. ageladitsa

ageladitsa New Member

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθω ποια και με ποιο τρόπο

11. dustmonkey

dustmonkey Regular Member

Χμμμ μάλλον σεντονάκι θα γράψω... Το πρώτο μου φετίχ ξεκίνησε στο γυμνάσιο όταν δύο συμμαθήτριες σε ένα κενό με ρώτησαν για πλάκα πόσο τον έχω. Αν και είχα μετρήσει δεν τους είπα και η μια μου είπε: “ε βέβαια άμα τον έχεις 9 τι να μας πεις”. Το ενδιαφέρον είναι πως ακριβώς τόσο τον είχα (χωρίς στύση) αλλά καύλωσα πάρα πολύ με την φάση και το σκεφτόμουν συνέχεια. Ο εξευτελισμός για το μικρό μέγεθος του πέους από εκείνη την μέρα είναι κάτι που με τρελαίνει. Αργότερα κόλλησα με τα μεγάλα βυζιά. Είχα μια συμμαθήτρια στο λύκειο με υπερβολικά μεγάλα βυζιά για την ηλικία της και ακόμα νοσταλγώ την ώρα της γυμναστικής. Η συγκεκριμένη είχε μια φίλη με την οποία φασώθηκα και όταν ήμασταν στο δωμάτιο της για να "της φτιάξω τον υπολογιστή" μου τον έπιασε και μου είπε να τον βγάλω έξω. Μου τον έπαιξε και μου πήρε λίγο πίπα. Σε κάποια φάση με ρώτησε πόσο τον έχω και της είπα. Την επόμενη μέρα τα είχε πει όλα στην φίλη της και μου είχε ρίξει κάποιες σπόντες το επόμενο διάστημα. Αν και δεν μετράει για σχολείο στο πρώτο έτος της σχολής δοκίμασα και τον γυμνισμό (που δεν έχει σαφή σχέση με το σεξ) ο οποίος μου κόλλησε και το φετίχ του δημόσιου σεξ.

12. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

γιατί σε έκανα εικόνα τώρα με τον υπολογιστή παραμάσχαλα έξω στο πεζοδρόμιο