Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το φετίχ μου και η ισορροπία που απαιτείται! Μια ιστορία 20+ Χρόνων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος hypnoaddiction, στις 20 Ιανουαρίου 2025.

1. hypnoaddiction

hypnoaddiction New Member

Λοιπόν, χαίρομαι που σας βρήκα! Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτή η κοινότητα. Είμαι ένας άνδρας, όχι πλέον τόσο νέος (στις αρχές των 40 μου), και straight. Από μικρή ηλικία γνώριζα ποιο είναι το φετίχ μου, αλλά περισσότερα για αυτό παρακάτω.

Πάντα με ερέθιζε η ιδέα ότι μια γυναίκα μπορούσε να με ελέγξει μέσω μαγείας, ύπνωσης ή σεξουαλικής αλληλεπίδρασης. Δυστυχώς, η εμπειρία μου με γυναίκες στις οποίες μοιράστηκα το φετίχ μου δεν ήταν πάντα η καλύτερη. Στη δεκαετία του ’90 και στις αρχές του 2000, ο κόσμος δεν ήταν τόσο ανοιχτός, και το ίντερνετ δεν είχε διαδοθεί αρκετά για να μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά για φετίχ χωρίς φόβο κατακραυγής.

Έχω αρκετές, αν όχι άπειρες, ιστορίες από γυναίκες που, στη καλύτερη περίπτωση, δεν αποδέχονταν το φετίχ μου, ενώ στη χειρότερη με κορόιδευαν στον κύκλο τους για τις ερωτικές μου προτιμήσεις. Βέβαια, υπήρξαν και γυναίκες που το δέχτηκαν, το αγάπησαν και δημιουργήσαμε όμορφες εμπειρίες. Όμως, το να ταιριάζεις στο κρεβάτι δε σημαίνει ότι ταιριάζεις και εκτός αυτού.

Όλα αυτά τα χρόνια, ένιωθα σαν ερημίτης της ερωτικής ύπνωσης. Διάβασα πολλά βιβλία, δημιούργησα αρκετό υλικό, έβαζα σε φωτογραφίες κείμενα και εφέ όπου γυναίκες υπνώτιζαν τον αναγνώστη. Έχω γράψει πάνω από 30 ιστορίες, βασισμένες κυρίως στις φαντασιώσεις μου αλλά και σε κάποιες προσωπικές εμπειρίες. Έχω επίσης παρακολουθήσει πολλές υπνωτίστριες και έμαθα πολλά από αυτές.

Η γυναίκα μου αποδέχεται το φετίχ μου και μου δίνει χώρο να το ευχαριστιέμαι, αλλά δυστυχώς δεν το συμμερίζεται. Όσες φορές προσπαθήσαμε να το εντάξουμε στην ερωτική μας ζωή, δεν το καταφέραμε.

Τα τελευταία χρόνια, με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η έννοια της σεξουαλικής υποδούλωσης. Με συναρπάζει πώς, μέσω του σεξ και της «εκπαίδευσης», μια γυναίκα μπορεί να βοηθήσει έναν άνδρα να γίνει καλύτερος. Στη δυναμική αυτή, ο άνδρας λαμβάνει ικανοποίηση, και σε αντάλλαγμα, προσφέρει την ελευθερία του και υπακούει.

Έχω, λοιπόν, μερικά ερωτήματα που με απασχολούν:

• Υπάρχει στην Ελλάδα κοινότητα για ερωτική ύπνωση και αισθησιακή κυριαρχία;
    • Πώς διατηρείτε ισορροπία στη σχέση σας όταν υπάρχει ένα τέτοιο φετίχ;
    • Έχετε γίνει ποτέ αντικείμενο περιγελασμού εξαιτίας του φετίχ σας;
    Τέλος, να μοιραστώ ότι έχω γνωρίσει μια «αφέντρα» που ενδιαφέρεται να μάθει ύπνωση. Κρατάμε μια πολύ λεπτή ισορροπία στη σχέση μας, καθώς της έχω εξηγήσει ότι δε θα υπάρξει ποτέ ερωτική επαφή. Ωστόσο, συζητάμε συχνά για τις δυναμικές και τις τεχνικές της υποδούλωσης.