Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το 49% των Ελλήνων κυρίως αυνανίζεται

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 18 Ιουλίου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ricardo

Ricardo Staff Member

..

2. llazouli

llazouli Contributor

Απάντηση: Το 49% των Ελλήνων κυρίως αυνανίζεται

Δεν μας τα λέει καλά ο Αντρίκος..γιατί 'εφηβικό καταφύγιο';
    Πέραν της αυτόνομης δραστηριότας που ποτέ δεν παύει να σε εκπλήσσει με τις δυνατότητές της, μια χαρά εντάσσεται και στο σεξουαλικό παιχνίδι των δυο..χρωματίζοντας έντονα την απόλαυση.

Πόσο ενοχοποιημένος θα είναι εις τους αιώνας των αιώνων.. 

Εδώ,..'Έχουμε λόγο να πιστεύουμε πως ο άνθρωπος αρχικά περπάτησε όρθιος για να απελευθερώσει τα χέρια του για τον αυνανισμό' (Λίλυ Τόμλιν)  

3. thaleia

thaleia Contributor

δεν ξερω τι λενε και τι κανουν οι αντρες
    εγω παντως το κανω καθε μερα πριν τον πρωινο καφε
    μου φτειαχνει το κεφι      

4. vautrin

vautrin Contributor

Re: Απάντηση: Το 49% των Ελλήνων κυρίως αυνανίζεται

Κι επιπλέον "ο αυνανισμός είναι ο μόνος τρόπος να κάνουμε έρωτα μ' αυτόν που αγαπήσαμε περισσότερο απ' όλους..."

Γούντυ Άλλεν.

5. sw

sw

Re: Απάντηση: Το 49% των Ελλήνων κυρίως αυνανίζεται

...καλα η αναγνωστικες μου ικανοτητες (ισως ειμαι αγουροξυπνημενος) δεν παιζονται....

"...μου φτιαχνει τον καφε" διαβασα  
    Γι:lol2:ργος

ΥΓ παω να φτιαξω εναν! (...ανευ)

6. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το 49% των Ελλήνων κυρίως αυνανίζεται

αν το καταφερω να φτειαξει και καφε θα πουλησω τη φορμουλα να γινω πλουσια  

7. master Thanassis

master Thanassis Regular Member

και οπως λεγαμε παιδια
    ειναι υγεια σου κανει μπρατσα
    ωραια φατσα ειναι οικονομικη
    ξκαι βλεπεις τους κοπος σου
    στο χερι σου
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ
    ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ

8. nameless

nameless Regular Member

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. sw

sw

...λοιπον, παιδια, κοιτατε τι ειχα βρει στην βιβλιοθηκη των "γερων" μου πριν μερικα χρονια,
    εκτεθημενο αρκετα επιτηδευμενα...  

...ευτυχως για μενα αρχισα να μαθαινω αναγνωση μετα τα 30 μου! (Οι "βιδες και τα κατσαβιδια", παντα μου τραβουσαν περισσοτερο το ενδιαφερον.)

Ιδου το εξωφυλλο του: 
    Της Αννας Κατσιγρα (Ιατρου)
    Τιτλος: Γενετησια Αγωγη Β' ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ
    Εκδοση : Ιωαννου Δ. Κολλαρου& Σιας Α.Ε. (Collared ...o δικος σου!   )
    Εν Αθηναις 1935

...σας παραθετω, μερικα αποσπασματα του:

«ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ: Οναμάζεται και κακόν της μονωσεως, γιατι ζητουν απομερον μερος για να επιδοθουν στην πραξιν αυτην. Δεν ειναι προιον πολιτισμου, οπως θελουν να το παρουσιασουν πολλοι. Υπαρχει και στους πρωτογενεις και στα ζωα ακομη.
    Ο Αριστοτελης τον θεωρει πραξιν παιδιων, γυναικων και γεροντων, ποτε ανταξιαν ανδρος ελυθερου. Οι Ρωμαίοι τον κατεδικαζαν χωρις επιφυλαξιν.
    Σε παραμελημενα παιδια, μικρα και μεγαλα, παρουσιαζονται καποτε εξανθηματα και φαγουρα στο πεος που οδηγουν στον αυνανισμο.
    Πολλες μητερες ανησυχες μου αναφερουν τον αυνανισμο των παιδιων τους. Τα βλπουν να σφιγγουν τον ενα μηρο με τον αλλον, να σηκωνουν το σωματακι και να μενουν λιγα δευτερολεπτα σε στασιν εκτασεως.
    Καλον ειναι να γνωριζουν οι γονεις οτι τιποτε το ανηθικο δεν υπαρχει στον αυνανισμο της ηλικιας αυτης. Γιατι δεν υπαρχει συνειδησις. Δεν υπαρχει επομενως ενοχη... Οταν ομως μυηθουν απο μικρους ψυχικως πασχοντας συμμαθητες τους, τοτε πλεον δεν μπορουμε να πουμε πως μενουν αθωα.
    Ενα κοριτσακι 5 ετων καλης οικογενειας και καλης ανατροφης ειχε πολλα υγρα ερεθιστικοτατα. Συστησαμε στη μητερα κολπικες πλυσεις. Κατοπιν απο μερικες ημερες η μητερα μας εφερε μια καρφιτσα-παραμανα, την οποια παρεσυρε απο τον κολπο το νερο της πλυσεως. Απο την ημερα εκεινη τα υγρα επαυσαν, η παραμανα ητο η αιτια των υγρων, γιατι ερεθιζε με την παρουσια της τα τοιχωματα του κολπου. Πως ανεκαλυψε τον δια καρφιτσας αυνανισμον δεν κατορθωσαμε να πληροφορηθουμε. Σιωπουσε σε ολες τις σχετικες ερωτησεις.
    Μεχρι τελευταιως η πλειοψηφια των επιστημονων επιστευεν οτι ο αυνανισμος οδηγουσε σε επιληψια, παθησεις σπονδυλικης στηλης, πληθος ψυχοπαθειων και σε αυτην ακομη την παραφροσυνην. Εφθαναν μεχρι του σημειου να λεγουν οτι κατα την πραξιν αυτην η εγκεφαλικη ουσια κατεβαινει κατα μηκος της σπονδυλικης στηλης και εξερχεται με το σπερμα και γι αυτο οι αυνανιζομενοι γινονται ηλιθιοι.»

...κριμα που δεν εχω τροπο να διαδωσω περισσοτερο απο το πολυτιμο, προσανατολιστικο περιεχομενο του...

(...Θεος φυλαξοι)

Γι:uhh:ργος

ΥΓ ...προτεινω λοιπον επιοικεια σε οσους ειχαν την τυχη να γαλουχηθουν με τετοια εγχειριδια!  

Last edited: 20 Ιουλίου 2010
  10. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  11. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Re: Το 49% των Ελλήνων κυρίως αυνανίζεται

ουφ!!! ηρεμησα !! για μια στιγμη νομισα οτι εκει οφειλονται οι ψυχοπαθειες μου και το αναποδο μυαλο μου .

12. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Αθανατο Ελληνικο Λαικο καφενειο, με τα ρητα σου.! Για μια αλλη ακομα φορα ελαμψες.! Τα ρητα επι του θεματος:

- Δεν γαμω κωλο που κλανει, και μουνι που κατουρει, την παιζω με το χερι, και την βγαζω καθαρη. (κατι σαν των Ψαρων την ολομαυρη ραχη....κλπ) ¨)

- Μπροστα σε μια πετυχημενη μαλακια, τυφλα να εχει το γαμισι.

Ανεξαιρετως, η συγκεκτιμενη χειροπρακτικη δραστηριοτητα συνανταται και ειναι μερος καθε ερωτικης συνεδριας, δυο η και περισοτερων ατομων.

Εξελιγμενες μορφες δραστηριοτητας, στη συχρονη επικοινωνιακη:

Καφες η οποιοδηποτε ροφημα, ελαφρυ γευμα, τσιγαρα, ειδη καπνισματος-τασακια κλπ, δυο-τρεις πετσετες μπανιου, πετσετακια, ποικιλια εσωρουχων, μανταλακια-κλιπς κλαπς κλπ, μαστιγια - καμουτσικια κλπ, λαδια - λιπαντικα, ζαρζανατικα-δονητες κλπ, διαδυκτιακη συνδεσι με μεταφορα εικονας. Λαμβανεται οποιοδηποτε ρολος με αλλαγες στοιχειων προφιλ χρηστη, ανα φανατσιωσι. Ποικιλομορφο περιβαλλον, οπως κοινη καρεκλα, καρεκλα με ροδακια, καναπες, πατωμα, λεκανη τουαλετας, μπανιερα κλπ.
    Το σιγουρο ειναι οτι οποια επιπτωσι και αν εχει η προαναφερθης δραστηριοτητα, ειναι οτι καποιος η καποια γευτηκε / δοκιμασε / λαμβανε την επιπτωσι εκεινη απο μονος/η επιλεκτικα.
    Η συγκεκριμενη τηλεπικοινωνιακη μεθοδος ΔΕΝ ειναι τροπος γνωριμιων!

Thread Status:
Not open for further replies.