Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το BDSM στην Αρχαία Ελλάδα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος latexduck, στις 2 Νοεμβρίου 2007.

  1. latexduck

    latexduck Contributor

    Γιατί δεν βλέπουμε καθημερινά ακόμα και στον δρόμο τέτοιες εικόνες female?
     
  2. blindfold

    blindfold Contributor

    μας προκαλούν όμως μία αίσθηση ενοχικότητας ...
     
  3. latexduck

    latexduck Contributor

    Δεν νομίζω να συμβαίνει αυτό στον Έλληνα   αλλά και όπως και να το πάρουμε άλλο το ολοζώντανο γυναικείο κορμί πάνω στην αφίσα και άλλο μια χαραγμένη εικόνα που δεν διακρίνεις και πολλές λεπτομέρειες εξάλλου εγώ εκεί που γεννήθηκα επειδή είναι τουριστική πόλη έβλεπα αγαλματίδια με υπερμεγέθη πέη να δεσπόζουν στην παραλία και άλλες τέτοιες παραστάσεις ζωγραφισμένες πάνω σε πιάτα , σήμερα έχουμε πολύ περισσότερη ελευθερία όσον αφορά το σεξ και αυτό πιστεύω μας καταστρέφει σαν κοινωνία, παν μέτρον άριστον όπως έλεγαν και οι πρόγονοι  
     
  4. blindfold

    blindfold Contributor

    είναι αληθινή ελευθερία αυτή ;
    ο έρωτας είναι σχεδόν παντού γύρω μας αλλά με τη μορφή του παράνομου ...
    διαστρεβλώνουν μια φυσική λειτουργεία και όλα αυτά για να καθιερώσουν μια θρησκεία (βλ. χριστιανισμός ) πληρώνουμε το κόμπλεξ του αποστόλου Παύλου ... αυτά είναι που διαφθείρουν μονίμως την κοινωνία...
     
  5. latexduck

    latexduck Contributor

    Γιατί είδες κανέναν παπά πάνω από το κρεβάτι σου όταν κάνεις σεξ να σου φωνάζει αμαρτωλέ αμαρτωλέ ?Η θρησκεία μας σημαίνει ελευθερία - επανάσταση για αυτό την υιοθετήσαμε εμείς οι Έλληνες, η ίδια η κοινωνία μας το παρουσιάζει σαν "παράνομο" για να μας προστατεύσει από την υπερβολή και την καταστροφή του εαυτού μας, και στην Αρχαία Ελλάδα υπήρχε αυτό αφού υπήρχαν οι αντίστοιχες λέξεις για την κάθε πράξη.
     
  6. female

    female Contributor





    Αναμφίβολα η εκκλησία ταύτισε το σεξ με την αμαρτία. Η ηδονή γενικότερα, σχεδόν κάθε είδους, γεμίζει, κατά συνέπεια, ενοχές.


    Αντίθετα, και μόνο η ύπαρξη της Αφροδίτης στο δωδεκάθεο δείχνει την αποδοχή της ερωτικής φύσης του ανθρώπου στην αρχαία Ελλάδα. Το να περιφρονήσεις την ερωτική πλευρά της ανθρώπινης φύσης σου ήταν ύβρις προς την θεά. Ο έρωτας ήταν φυσικός. Η ελευθερία αυτή είναι προφανής και στην εκφραστικότητα της τέχνης.


    Σήμερα μπορεί να είναι το μόνιμο "πιπέρι" στις διαφημίσεις, το ουκ άνευ σε όλα, σχεδόν, τα έντυπα, το μεγαλύτερο κομμάτι του διαδικτύου, ο επιθυμητός καρπός, αλλά ούτε το σώμα ούτε ο έρωτας θεωρείται και αντιμετωπίζεται ως αληθινά φυσικός. Τόσοι αιώνες αμαρτωλών και ενοχικών θρησκευτικών συνειρμών βαραίνουν τον έρωτα, το σεξ με ασήκωτες αναστολές και παραμορφώσεις. Το... παλεύουμε, όμως.