Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος El_Gato, στις 13 Ιουλίου 2008.

  1. Gwen

    Gwen Regular Member

    Έχω διαβάσει κάποια απο τα ποστς αλλα μου είναι αδύνατο να τα διαβάσω όλα!Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο καθένας κάνει ό,τι θεωρεί πως τον κάνει να νοιώθει ο εαυτός του και ας αφήσουμε τους όρους και τις ταμπέλες!Από ότι είδα στο profile tou Zizel X αν η φωτο απεικονίζει τον ίδιο,τοτε πολύ καλά κανει και του αρέσει να ντυνεται με τα "γυναικεία" ρούχα και αξεσουάρ γιατι αυτό που βλέπω είναι πολύ ωραίο! 
     
  2. Ναι καλά….άμα έβαζα κι’ εγώ όλα αυτά και πήγαινα και κομμωτήριο κάθε μέρα
    Θα έβλεπες τι ωραίος που θα ήμουν. Αλλά τι να κάνουμε? Εμείς δίνουμε σημασία
    μόνο στο πνεύμα αγαπητή μου  
     
  3. Gwen

    Gwen Regular Member

    Και 'συ ωραίος θα ήσουν!και 'γω δίνω σημασία στο πνεύμα αλλα και τα άλλα δεν με χαλανε! 

     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Στα πλαισια του : "Βαγλ' τα Εσωψυχα σου και Φορα τα" , απο αυριο θα εξωτερικευσω την ατσαλενια μου θεληση και θα ντυθω Μελενιος (πορτοκαλι περουκα και εναν ντενεκε στο κεφαλι) .... ....
    “Ντενεκεδούπολη, ντενεκεδούπολη, είσαι ωραία, τρανή
    Ντενεκεδούπολη, ντενεκεδούπολη, σε αγαπάμε πολύ!"

    μπορω βεβαια να εξωτερικευσω και τον Αρχαιο Ελληνα που εχω μεσα μου :

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φε

    Ο μη έχων επαρκές γνωστικό υπόβαθρο για να αντιληφθεί τον σχολιασμό των ζητημάτων που θέτει, ας μην τα θέτει τα ρημάδια ή ας διαλέγει προσεκτικά συνομιλητές που έχουν όντως «ανεπάρκεια κατανόησης και ικανότητα άρθρωσης επιχειρηματολογίας»
     
    Last edited: 16 Ιουλίου 2008
  6. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπέ

    Να διαλέξει εμένα ως μοναδικό συνομιλητή του προτείνεις???  
     
  7. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι

    Πάλι κομπάζεις;  
     
  8. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Θα ήθελα να αναφερθώ σε δύο ζητήματα πάνω σε αυτά, όπως και στο τι υπονοώ:

    1. Καταρχήν σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι κάποιος άνδρας πρέπει οπωσδήποτε να βάλει ζαρτιέρες ή οποιοδήποτε ένδυμα ή αξεσουάρ που συνηθίζεται να φοριέται από τις γυναίκες. Είναι ζήτημα προσωπικής αισθητικής. Το οποιοδήποτε ένδυμα σε άλλους ταιριάζει και σε άλλους όχι. Αναφέρομαι στην φοβία που μας διακατέχει ως άνδρες, ότι αν βάλουμε ένα ένδυμα που σχετίζεται με το γυναικείο φύλο θα εξαφανιστεί ως δια μαγείας ο ανδρισμός μας. Μην μου πείτε ότι δεν μας διακατέχει αυτό το κόμπλεξ. Ενδεχόμενος να υπάρχουν "γυναικεία" ενδύματα που αισθητικά να ταιριάζουν καλύτερα πάνω μας. Όπως και να υπάρχουν "ανδρικά" ενδύματα που να ταιριάζουν όμορφα σε κοπέλες. Έχω δει και κοπέλες που τους ταιριάζουν πολύ τα παντελόνια ακόμη και οι γραβάτες, χωρίς να χάνουν την θηλυκότητα τους. Εγώ π.χ. όταν βάφω τα μάτια μου το κάνω έντονα, διότι θεωρώ ότι το έντονο και εξωστρεφές μακιγιάζ ταιριάζει καλλίτερα στην ανδρική - εξωστρεφή φύση μου από τι το διακριτικό.

    Οι γυναίκες είναι πιο ευέλικτες ως προς την ένδυση. Ως άνδρες περιοριζόμαστε σε συγκεκριμένα στερεότυπα και δεν πειραματιζόμαστε από τον ενδόμυχο φόβο "μην μας πάρουν για πούστιδες".

    2. Ακόμη και ο καλλωπισμός θεωρείται σε πολλές περιπτώσεις θηλυπρέπεια. Το πρότυπο του άνδρα ταυτίζεται περισσότερο με αυτό του κοιλαρά με το μεγάλο χρυσό ρολόι και τους άξεστους τρόπους παρά με αυτό του λεπτού, ευγενικού και περιποιημένου. Ο δεύτερος θα υποβληθεί σίγουρα στην ερώτηση για το αν είναι gay ή bi, ενώ ο πρώτος που θεωρείται άντρακλας θα μπορούσε κάλλιστα να έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις. Ακόμη και οι άνθρωποι με καλλιτεχνικές τάσεις ή ευγενικούς τρόπους θεωρούνται ύποπτοι ομοφυλοφιλικών τάσεων. "Άκου πόσο αέρινα μιλάει, λες να είναι αδερφή;".

    Ο ανδρισμός είναι κάτι που το έχουμε μέσα μας και δεν μπορεί να μας φύγει. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό καθορίζεται από τις ορμόνες μας. Από τι ξέρω τα ρούχα, το μακιγιάζ, η περιποίηση, η καλλιέργεια δεν επηρεάζουν τις ορμόνες μας και συνεπώς τον ανδρισμό μας.

    Ας ξεπεράσουμε τα κόμπλεξ, θέλουμε δεν θέλουμε άνδρες γεννηθήκαμε, άνδρες θα πεθάνουμε.
     
  9. mata

    mata New Member

    omgithra κάτι σεντόνιαααα

    καλέ τα φαντάσματα παίζετε
     
  10. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Η ερώτηση απευθύνεται τόσο στην lazouli, που μου έδωσε το πάτημα, όσο και στον οποιονδήποτε θα ήθελε να εκφέρει την άποψή του.
     
  11. MasteR_PieR

    MasteR_PieR Regular Member

    Απάντηση: Re: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Φίλτατε όσο και να προσπαθείς να μας πείσεις, τα λόγια σου πάνε χαμένα.
    Σε λάθος φόρουμ τα γράφεις. Εμείς εδώ είμαστε συντηρητικοί και προπάντων ηθικοί.
    Πως τολμάς και γράφεις τέτοια πράγματα;
    Δεν ξέρεις ότι η αλήθεια και το να μην κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου είναι ανήθικο;
    Ts ts ts πιπέρι θα σου βάλουμε : ) να προσέχεις και να μην είσαι τόσο αυθόρμητος άλλη φορά.
    Κατάταλα θέλουμε να είμαστε και το 10%. μορε 1% και πολύ μας είναι. 
     
  12. llazouli

    llazouli Contributor


    Δεν πιστεύω ότι υφίσταται διαχωρισμός, παρά μόνο στο μυαλό μας. Κάθε ρεύμα που στοχεύει στα κοινωνικά/πολιτικά κακώς κείμενα, δεν είναι δυνατόν να αφήνει έξω τα ζητήματα της σεξουαλικότητας. Συμφωνώ ότι στο συγκεκριμένο ρεύμα, μπορεί να μην παίζουν τον πρωτεύοντα ρόλο ως διεκδικήσεις, αλλά εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο αξιών που τίθενται σε αμφισβήτηση.

    Πολλές φορές το ''ρεύμα''ακόμη και το περιθωριακό, όταν το ζεις σαν ρεύμα που σε παίρνει και σε σηκώνει, όπως έχει γίνει κατά καιρούς, δύσκολα αντιλαμβάνεσαι τα μεγέθη με τα οποία είσαι σε σύγκρουση. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί ειδάλλως δε θα κουνιόταν φύλλο  
    Η εικόνα του τύπου ''δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου'', του στιβαρού, ακλόνητου και απόλυτα κατασταλαγμένου, παρομοίως, μου φαίνεται πως ''μπάζει νερά'' αλλά αυτό είναι θέμα άλλης συζήτησης...

    Για μένα το ΄θέμα της ένδυσης είναι ζήτημα καθαρά προσωπικού γούστου. Έχω την προσωπική μου αισθητική και βάσει αυτής πορεύομαι. Θαυμάζω τόσο το κλασσικό όσο και το πρωτοποριακό ντύσιμο όταν ταιριάζει αρμονικά με τον άνθρωπο που το φοράει και την άνεση που αποπνέει μέσα από αυτό.
    Όσο κι αν η δική μου αισθητική ματιά με περιορίζει, προσπαθώ να μην κρίνω τους άλλους με βάση τα δικά μου γούστα. Πολλές φορές απορώ με τις υπερβολές και τα μασκαρέματα, είναι φανερό όμως πως κάτι έχουν να πουν, έστω και βροντοφωνάζοντάς το!
    Για να απαντήσω στο ερώτημά σου, το ντύσιμο τονίζει στοιχεία που έχουμε συνδέσει με τον ανδρισμό και τη θηλυκότητα αλλά είναι αδύνατον να τα δημιουργήσει εκεί που δεν υπάρχουν.