Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος El_Gato, στις 13 Ιουλίου 2008.

  1. Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Zizel μην αρχίσεις κι εσύ με τις αναφορές. Έλεος

    Εσύ μπορεί να μην ζήτησες υπάρχει πιθανότητα όμως να ζήτησαν άλλοι
    η μάλλον άλλες. Είναι κάτι σουμπιτσες συνήθως οι οποίες είναι τα ρουφιανακια
    του φόρουμ   και όταν δεν συμπαθούν κάποιον στέλνουν συνέχεια αναφορές
    στους μοντ για διάφορα και τους τα πρηζουνε. Δεν ξέρω αν έγινε αυτό στην περίπτωση σου αλλά
    έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν με άλλες περιπτώσεις
    Σε κάθε περίπτωση οι μοντ καλύτερα να μην τις ακούνε και πολύ και να αφήνουν
    τη συζήτηση να προχωρεί. Σιγά μην τις ενοχλεί ο οξύς τόνος.
    Προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες είναι.. 
     
    Last edited: 18 Ιουλίου 2008
  2. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Η συνέχιση της "φιλικής" μας κουβέντας, ενδεχομένως να μου κοστίσει άλλους 5 πόντους! Ήδη χρεώθηκα με 5 ως ποινή για το εν λόγο κείμενο. Το να μαζέψω πόντους θα έχει ως αποτέλεσμα να πάρω ban και να μην μπορώ να συμμετέχω στην κουβέντα...

     
    Last edited: 18 Ιουλίου 2008
  3. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φε

    Λυπάμαι. Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να μην συνεχίσω κι εγώ, μέχρις ότου σβηστούν αυτοί οι 5 πόντοι (πιστεύω ότι υπάρχει ένα χρονικό όριο, μετά το οποίο διαγράφονται). Αν θέλεις, πληροφόρησέ με γιά το πότε θα είναι πλέον ασφαλές γιά σένα να μπορείς να εκφραστείς όπως νομίζεις, χωρίς να κινδυνεύεις με ban.
    Θα ήθελα βεβαίως να υπήρχε η δυνατότητα να μην συνεχίσει το θέμα, αλλά καταλαβαίνεις πιστεύω ότι έχεις γράψει κάποια πράγματα, τα οποία δεν μπορώ ν' αφήσω γιά πάντα αναπάντητα...

    Σημείωση: Κακώς βάζεις τη λέξη "φιλική" σε εισαγωγικά. Εγώ σε καμμία περίπτωση δεν είπα ότι συζητάμε οι δυό μας φιλικά. Είπα ότι έστω κι αν μαλώνουμε, τη στιγμή που το κάνουμε χωρίς να ξεπέφτουμε σε βωμολοχίες και τη στιγμή που κανένας από τους δύο δεν ζητά τη συνδρομή του administration, θα έπρεπε να έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε...
     
  4. L_Strike

    L_Strike Contributor

    @ Mind Master & Zizel_X

    Το post αφαιρέθηκε λόγω του προσβλητικού χαρακτήρα χωρίς την ύπαρξη αναφοράς από μέλος. Θα σας ζητήσω να παραμείνετε σε σχολιασμούς θέσεων και απόψεων επί του θέματος, χωρίς προσωπικούς χαρακτιρισμούς.
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Έχω την υποψία ότι το μεγάλο όνειρο του Κορνήλιου, αν δεν ήταν αυτό που είναι, θα ήθελε να γίνει εισαγγελέας, δικηγόρος ή ακόμα καλύτερα η "Μαρία Τερέζα" του forum!
     
  6. Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Έχω την υποψία ότι το μεγάλο όνειρο της Ευας , αν δεν ήταν αυτό που είναι, θα
    ήθελε να γίνει συγγραφεύς , ψυχίατρος η ακόμα καλύτερα η "Εβιτα Περον:" του φόρουμ.
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Μπράβο!
    ΄Επεσες κατά 90% μέσα!  
     
  8. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    @Zizel: γιατί δεν χρησιμοποιείς για τον εαυτό σου τον όρο metrosexual; Υποθέτω ότι γνωρίζεις τον όρο. Πως διαχωρίζεσαι απ αυτόν;

    Προσωπικά, από ότι διαβάζω, μια που δεν δηλώνεις ομοφυλόφιλος, και τελικά ούτε crossdresser, και αφού δανείζεσαι επιλεκτικά όσα (στερεοτυπικά αποδίδονται ως) γυναικεία γνωρίσματα και συμπεριφορές ανταποκρίνονται στην αισθητική σου, θα έλεγα ότι είσαι ένας metrosexual με ελαφρώς εκκεντρικό γούστο, ίσως λίγο «προχωρημένο» για την εποχή σου.
     
  9. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Αλλο το "metrosexual". Πιστευω πως οι περισσοτεροι Ελληνες, αλλα και γενικα οι Ευρωπαιοι ανδρες θα χαρακτηριζονταν metrosexuals απο τους βορειοαμερικανους και ισως αγγλους, απλως γιατι οι metrosexuals εχουν γουστο στο ντυσιμο, φροντιζουν την εμφανιση τους και περιποιουνται τον εαυτο τους, πραγματα που στην βορεια αμερικη θεωρουνται χαρακτηριστικα gay. Το ντυσιμο τους δεν ειναι γυναικειο. Στην βορεια αμερικη οι περισσοτεροι straight ανδρες δεν φροντιζουν καθολου τον εαυτο τους και αν δεν τους ντυνει γυναικα κυκλοφορουν σε αθλια κατασταση.
     
  10. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Το χαρακτηριστικό του metrosexual είναι ότι σε μια προσπάθεια αντίστροφης ισότητας (αφού οι γυναίκες «δικαιούνται», γιατί όχι και γω; ) και με βάση την αισθητική του, διεκδικεί για τον εαυτό του οτιδήποτε στερεοτυπικά αποδίδεται σε γυναίκες, παραμένοντας ετεροφυλόφιλος άντρας.
    Το «φροντίζουν την εμφάνιση τους και περιποιούνται τον εαυτό τους» όπως λες, για κάποιους μπορεί να σημαίνει ότι γνωρίζουν και ντύνονται με τις επιταγές της μόδας και χρησιμοποιούν και ένα αποσμητικό (για τους βορειοαμερικανους όπως λες αρκεί για να χαρακτηριστεί κάποιος gay).
    Όμως η περιποίηση του εαυτού και η φροντίδα της εμφάνισης (εφόσον αδιαφορεί για γυναικεία στερεότυπα, αλλά στηρίζεται μόνο στο προσωπικό γούστο), για κάποιους άλλους μπορεί να σημαίνει ότι οφείλουν να βάζουν κρέμες, αρώματα (ανεξάρτητα αν είναι γυναικεία αρκεί να τους αρέσουν) makeup, rouge (για να μη φαίνονται χλωμοί), κάνουν αποτρίχωση, ανταύγειες στα μαλλιά, μανικιούρ, πεντικιούρ, βάφουν νύχια (με άχρωμο βερνίκι, γιατί όχι με χρωματιστό; ) κλπ.
    Για τους metrosexuals είναι θέμα πρόταξης της προσωπικής αισθητικής που αδιαφορεί για το τι θεωρείται γυναικείο και τι αντρικό. Και αυτό κάνει ο Zizel. Αδιαφορεί για το τι θεωρείται γυναικείο και τι αντρικό και εφαρμόζει την προσωπική του αισθητική και στα ρούχα (και δεν είναι ο μόνος), πέρα από τις κρέμες και τα αξεσουάρ. Ο Zizel θα μπορούσε να θεωρηθεί ένας «πρωτοπόρος» της τάσης.

    Από ότι διάβασα, ο Zizel δεν θεωρεί ότι το ντύσιμο του, τελικά, ως συνολικό αποτέλεσμα έστω, είναι γυναικείο.


    Αλλά, πέρα από ότι λέμε εμείς, θα ήθελα και τη δική του άποψη.
     
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Ο σωστός χαρακτηρισμός για τον Zizel είναι "gender bending".
    Κάπου και ο ίδιος το ανέφερε, αλλά φροντίσαμε με ελαφρά τη καρδία να το προσπεράσουμε…

    Ο όρος metrosexual δεν είναι ο χαρακτηρισμός που του ταιριάζει…ή μπορεί και αυτός (όπως σε πολλούς άντρες στον πλανήτη) αλλά όχι μόνο αυτός και είναι ότι περιγράφει σωστά η Tropical_Storm

    Αλλά για να πω την αλήθεια απορώ, για πιο λόγο τόσο καιρό, προσπαθούμε να χαρακτηρίσουμε ένα μέλος, ότι και να είναι αυτό, όποιο φύλο και αν αντιπροσωπεύει, κολλώντας επάνω του μια ετικέτα?

    Μήπως όλοι οι υπόλοιποι Ε/εμείς δεν έχουμε κάποια ιδιαιτερότητα?
    Μήπως και πάλι το δικό Μ/μας βίτσιο είναι καλό (και φυσιολογικό) και του άλλου όχι?
    Τι στο καλό? Σε forum του κατηχητικού Ε/είμαστε?
     
  12. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Re: Απάντηση: Το crossdressing δεν είναι θηλυκοποίηση, είναι ανδροπρεπές φετίχ!!!

    Αν και απαντώ στις τοποθετήσεις με την σειρά που τέθηκαν, ας με συγχωρήσει η Syrah για αυτή την παράκαμψη - μιας και τα ζητήματα που θέτει καθώς έχουν να κάνουν με φιλοσοφικά / κοινωνικά ζητήματα θέλουν περισσότερη επεξεργασία σε σχέση με τα προσωπικά και αυτές τις μέρες ο χρόνος μου είναι κάπως περιορισμένος, αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής.

    Η περιγραφή που κάνει η Soutzoukakia είναι άκρως πετυχημένη όσον αφορά εμένα.

    Ακριβώς αυτά που περιγράφει είχα στο μυαλό μου και δεν χρειάζεται να τα επαναλάβω καθώς με καλύπτουνε. Προσθέτω τα εξής: Στην πορεία έκφρασης της αισθητικής μου και καθώς οι επιλογές μου σε κάποιες περιπτώσεις σπάνε το φράγμα μεταξύ ανδρικού και γυναικείου ντυσίματος, πειστικά ότι έχω τρανσεξουαλικές τάσεις. Δοκίμασα αυτό που η Tropical Storm και η Sm Art Lady χαρακτηρίζουν ως κλασσικό crossdressing. Εν τέλει το απέρριψα ως ασύμβατο ως προς τις επιθυμίες μου και την αισθητική μου. Πίσω από τις επιλογές μου δεν βρίσκεται η επιθυμία του να ντυθώ γυναίκα αλλά ο εσώτερος εαυτός μου. Αισθάνομαι άβολα με το να προσπαθώ να κρύψω τα ανδρικά χαρακτηριστικά μου ή να μιμηθώ τα γυναικεία. Ποτέ δεν θα έβαζα σουτιέν ή ντεκολτε και η περούκα με κάνει να αισθάνομαι σαν καρναβάλι. Επιπροσθέτως πολλές φορές βάφω τα μάτια χωρίς αναγκαστικά να ξυρίσω το πρόσωπο μου. Δεν θα μπορούσα να βγω στον δρόμο ως cd, αντιθέτως αισθάνομαι πολύ βολικά να βγαίνω με αυτό που χαρακτηρίστηκε από την Soutzoukakia ακραίο metrosexual ή από την Tropical Storm gender bending.

    Το παράδειγμα με τους Αμερικάνους και τους Άγγλους που γράψατε είναι πολύ πετυχημένο ως προς την αντιμετώπιση που έχω. Δείγμα της στενομυαλιάς διακατέχει τον κόσμο γύρω μας. Αυτή ακριβώς η τάση μου και η αναζήτηση μου με βοήθησε στο να αποκωδικοποιήσω την φιλοσοφία που υφίσταται για αυτά τα θέματα.

    Αυτά εν συντομία, καθώς ο χρόνος μου είναι λίγο περιορισμένος.

    Αχ, αυτές οι ταμπέλες!!!
     
     
    Last edited: 19 Ιουλίου 2008