Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τρίο - Παρτούζα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος geor1bal, στις 29 Απριλίου 2013.

1. kaftopiperi

kaftopiperi New Member

Απάντηση: Τρίο - Παρτούζα

Έχω εγώ τέτοια εμπειρία. Έκανα φάση με δυο γυναίκες μια φορά στην ζωή μου πριν από 8 χρόνια σε νησί. Ε από τότε το σεξ δεν ήταν το ίδιο για μένα. Το 1-1 σεξ μου φαινόταν σχεδόν αδιάφορο για καιρό. Ακόμα κ σήμερα δηλαδή, οι περισσότερες φαντασιώσεις μου είναι γύρω από αυτό ( όχι ότι με χαλάει, αλλά ξέρεις δύσκολο να ξαναβρώ κάτι τέτοιο)
    Στην αρχή είναι λίγο κάπως, ξέρεις αμηχανία, αλλά άμα χαλαρώσεις την βλέπεις βασιλιάς. Όπου και να απλώσεις τα χέρια σου πιάνεις. Λολ. Ταξίδι στον παράδεισο. Κάντε το κ ότι βγει.

2. Xristinacd

Xristinacd New Member

Ειστε ερωτευμενοι ο ενας με τον αλλον; Ειστε ικανοποιημενοι με την εμφανιση και την σεξουαλικοτητα του συντροφου σας; Αν ναι δεν νομιζω οτι θα υπαρξει θεμα αλλιως κλαφτα μενελαε..

3. zeugari3

zeugari3 New Member

Κι εμείς το σκεφτόμαστε εδώ και κάποιο καιρό.

έχουμε 2 χρόνια σχέση και στον τομέα σεξ τα πάμε ιδιαίτερα καλά...δεν τίθεται δηλαδή θέμα "ανανέωσης", απλά είναι φαντασίωση και μιας και δεν έχουμε ιδιαίτερα ταμπού θα θέλαμε να το δοκιμάσουμε.

το μόνο που μας απασχολεί-και ιδιαίτερα εμένα (αντρας), καθώς η κοπέλα μου είναι πιο αυθόρμητη- είναι το αν θα "υπάρχει γυρισμός" μετά. Αν δηλαδή μετά δε θα ναι αρκετό το σεξ με 2...κι αν υπάρχει ανάγκη για κάτι επιπλέον..και επιπλέον...

4. Απάντηση: Τρίο - Παρτούζα

Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να περιοριζεται απο αναστολες...

5. Απάντηση: Τρίο - Παρτούζα

Σε αυτες τις περιπτωσεις ισχυει το γενικο "μια δοκιμη θα σας πεισει"

6. male1

male1 Regular Member

Δεν εχουμε νεα αν εγινε και τι εγινε... παντως πιστευω πως δεν πρεπει να είναι γνωστο η γνωστα ατομα γιατι εκει υπαρχει μπλέξιμο..

7. stratos83

stratos83 Regular Member

Εαν το θελετε, μην το σκεφτεστε!
    Αλλα πρωτα να μαθετε τον ενδιαφερομενο/νους
    Να υπαρχει κ μια εγκεφαλικη σχεση...

8. Όπως διάβασα και πιο πάνω είναι πολύ μεγάλο ρίσκο να γίνει κάτι τέτοιο με ανθρώπους γνωστούς.. υπάρχει κίνδυνος να εμπλακούν συναισθηματικά τα μέλη (μερικά από αυτά.. τα λάθος μέλη.. ) και να κλονιστεί ανεπανόρθωτα η σχέση..
    Επίσης μια προσωπική άποψη είναι ότι δεν γίνεται να κανεις κάτι τέτοιο αν είσαι ερωτευμένος με το ταίρι σου γιατί τότε υπερισχύει η κτητικότητα και η ζήλια..
    Αν η σχέση είναι δεκαπέντε χρόνων και πλέον είστε σύντροφοι παρά εραστές τότε Ναι.. ίσως μπορούσε να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο αλλά και πάλι παίζει το σενάριο νούμερο ένα..

9. bumblebee

bumblebee Contributor

Και ο θεος εφερε την βοτκα στους ανθρωπους για αυτον ακριβως τον λογο. Προχωρα και αστα σαπια σου σοκο      

10. kaizen

kaizen New Member

Ισχύει το ακριβώς ανάποδο... Η αγάπη και ο έρωτας είναι προαπαιτούμενο για να γίνει κάτι τέτοιο σωστά. Αν το ζευγάρι έχει "κενά" ή θεματάκια, καλό είναι να τα λύσει πριν ασχοληθεί με κάτι τέτοιο. Αν από την άλλη, υπάρχει έρωτας, η εμπειρία γίνεται σχεδόν μυστηριακη. Η θέα της/του συντρόφου να περνάει καλά, δίνει άλλο νόημα σε μια έτσι κι αλλιώς ευχάριστη εμπειρία... Και, πάντα κατά τη γνώμη μου, η κορυφαία στιγμή σε κάτι τέτοιο, είναι το πρωί της επόμενης μέρας, να πίνουμε καφέ και να γνωρίζω πως το γλυκό πλάσμα στην αγκαλιά μου, είναι η ίδια υπέροχη γυναίκα που χθες έκανε πράγματα που θα έκαναν επαγγελματίες να κοκκινισουν...

11. stratos83

stratos83 Regular Member

Ε ναι λοιπον!.!! Εισαι απιστευτος

12. Άμα πιω εγώ βοτκα καλε μου θα θεωρηθεί νεκροφιλία και όχι παρτουζα μιας και με χαλάει τόσο πολύ το πιοτό που πέφτω αναισθητη για 24 ώρες..