Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τρίο - Παρτούζα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος geor1bal, στις 29 Απριλίου 2013.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Πάρτι με ουζα και βότκα; Προσοχή στις αλχημειες...  

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Τι προτιμας εσυ;

3. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Αααα καλώς τον και ας άργησε....  

Δεν είμαι φαν του αλκοόλ, όσο για τα πάρτι δεν θα απαντήσω.

4. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Αν ειχες χιουμορ θα ελεγες:

Το σπερμα του μπαρμαν (5 λευκα)    

5. pagourinos

pagourinos New Member

συμφωνω απολυτα ειδικα με τον ορο μυστηριακη!επισης για μενα ειναι μοναδικο αυτο το 'χασιμο' που βλεπεις στο προσωπο της αλλης κατα την διαρκεια!

6. Aquarius86

Aquarius86 Aquarius86

Σημασια εχει να γνωριζεις ποιος εισαι και τι εχεις να προσφερεις καταλαβαινοντας οτι αυτο που προσφερεις δεν εχει την ιδια αξια για ολο το κοσμο. Εαν ξερεις οτι ο συντροφος σου ειναι φουλ ικανοποιημενος απο αυτο και απλα θελετε μερικα (spicy) εξτρα παιχνιδια
    για το αλατοπιπερο στη σχεση και οχι για να καλυψει κενα τοτε it's a go... Καντο χωρις αναστολες. Συμφωνω απολυτα με τον/την Kaizen... Η θεα αυτη την επομενη μερα ειναι ολα τα λεφτα! Και μαλιστα απο τον ανθρωπο που εισαι και εινια φουλ ερωτευμενος/η.
    Χαιρομαι να βλεπω την συντροφο μου να εχει περασει καλα με αυτο το τροπο.. Επισης εχει τυχει να περνω ευχαριστηση και απο κατι αλλο.. Να πηγαινει με αλλον συντροφο και μετα να γυρναει και να λεει ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ..τι ειναι αυτα που γινονται εξω... παλι καλα που ειμαι εδω που ειμαι !  
    Αααααχ που ναι τετοιες γυναικες που ξερουν να ξεχωρισουν το σεξ απο το συναισθημα και να μπορουν να τα μανατζαρουν ολα σωστα!

7. nineta

nineta New Member

αυτο σας εγινε εμμονη και οταν το κανετε δεν ειστε μαζι ουσιαστικα.δοκιμαστε.ειναι πιστευω κατι επιφανειακο εντελως που τα αισθηματα τα βαθια που εχτε. μεταξυ σας δεν τα αλλαζει.αλλα επιλεξτε ατομο ή ατομα εχεμυθα και που σιγουρα μετα δεν θα δημιουργησουν προβληματα.δλδ παιξει ερωτας σε εναν απο τους δυο σας ή και αντιστροφα.εντελως ψυχρα δειτε το .εγω πρωτη εμπειρια ειχα στα 17.υποχρεωμενη να ακολουθω τους γονεις μου στις διακοπες ειχα βυθιστει στην καβλα γιατι το πεδιο ηταν περιορισμενο.ξεσπουσα σε αυνανισμο σε ενα ερημο ακρογιαλι που ειχα βρει να αχω και εηκονα.ειχα οικειοτητα με φιλους των γονιων μου που οι αντρες με καλοβλεπαν αντιθετα με τις γυναικες κυρατσες.ετσι ηρθαν οι δυο φιλοι του πατερα και με επιασαν γυμνη.δεν αντεδρασα τα πεταξαν κιαυτοι και ετσι σε λιγο βρεθηκα αναμεσα τους.το λατρεψα αν και μου αρεσαν οι γυναικες και εκεινο το καλοκαιρι ειδικα οι φιλες της μανας μου.μιλουσαν ξεδιαντροπα και προκλητικα εβλεπα που ευκολα ματεβαζαν μαγιο να δειξουν κατι μεταξυ τους.ομως η εμπειρια του τριο με τρελανε.απο τοτε ουτε λεπτο οπου βρεθω μονη ή με σχεση μου θα φαντασιωθω και θα το πετυχω.ειδικα καλοκαιρι στην θαλασσα μαρεσει με την φιλη μου να κανω τον εραστη με το στραπον μου σε αντρες.περυσι στην ροδο σε μια πολυ αναλ ακτη καναμε τα παντα οσα ατομα ειμαστε.ειδα παντρεμενα ζευγαρια που αφεθηκαν στην καβλα τους και ερχοντουσαν σε τρομερο οργασμο.και τξ συζητησα μετα .μου ειπαν τοσα χρονια το ηδιο κορμι η ιδια μυσωδια οι ιδιες τεχνικες βαρεθηκαμε.και δεν ειχαν αδικο νομιζω.βασικα πιστευω οτι κανενα ζευγαρι οσες σεξ επαφες εχει μετα απο εναν αριθμο ουσιαστικα φαντασιωνεται καποιο ατομο που ειδε η που στην παρεα εγινε ανα κλικ.η τελευταια φαντασιωση μο εηναι να εχω μαζι με την φιλη μου την κατερινα καινουργιου.την ειδαμε προσφατα σε περιοδικα με σορτ με τις ασπρες τροφαντες χυμα μπουταρες της.παθαμε και πιο πολυ η δικια μου.οταν το κανουμε δην φαντασιωνεται και με καβλωνει πολυ και εμενα που τελειωνουμε αγρια.αν την ειχαμε πιστευω δεν θα ειχε δοκιμασει πιο πολυ γλυκα ..

8. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Που ειναι ο αφεντης βικυς για εδω εισαι φιλε μου.