Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τρίο και συναισθήματα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος AmateurGuy, στις 7 Σεπτεμβρίου 2019.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Τσου..!
     
  2. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Ποιητικη?
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Τσου και πάλι, απλώς είμαστε οι λέξεις που χρησιμοποιούμε...
     
  4. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Ομιλεις ορθως. Αν και περισσοτερο σχολιαζα τον φοβο......μου βγηκε το κτητικο μου χαχχ.
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Φόβος..? Κτητικό..? Τρίο..? Συναισθήματα..?
    Ούτε σαλάτα νισουάζ νάτανε..!
     
  6. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Ειναι! Δεν ειναι?
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Φροϋδική.
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Τσου...
    Για όσους αρέσκονται και μπορούν.
    Για τα άλλα παιδγιά, που ό,τι δεν καταλαβαίνουν και δεν μπορούν (και κατά συνέπεια εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια, γιατί μέχρι εκεί σώνει το ρημάδι) καλά κάνει και είναι, και παρείναι μην πω, και μας αρέζουν διγιότι απολαμβάνουμε από κλαψομουνίαση μέχρι "ναι, αλλά όμως εγώ κλπ".
    Δεν είν' κακόοοο, πού να τρέχεις στα θέατρα, εποχές πούναι...
     
  9. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Να
    Ναι, αλλα ομως εγω.....μου αρεσει. Και μπορω. Λολ....
    Αν δεν βαλεις λιγη σαλτσα συναισθηματος στη σαλατα, ειναι σαλατα διαιτης. Δεν ειν´ κακο. Απλα μου φαινεται λιγο.....λιγο.
     
  10. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Πιστευω οτι τα Κ ατομα εχουν πιο εντονο το κτητικο στοιχειο απο μη-Κ.
    Ετσι, πιο εντονα θα ακουστει αυτο το "εισαι ΔΙΚΗ ΜΟΥ" (η ορθογραφια δικη μου) σε μια σχεση Κ/υ παρα σε ενα ζευγαρι που θελει (απλα) να βαλει αλατοπιπερο στη ζωη του.
    Δεν ειναι κακο να μην συμφωνουμε με αλλους.
    Δεν ειναι κακο να διαφωνουμε με αλλους.
    Ειναι κακο,να πιστευουμε στην Μια και Απολυτη Αληθεια, που ω τι ειρωνια, ειναι εντελως διαφορετικη για ολους.

    Ειρήσθω εν παρόδω. {
    Υποτιθεται οτι ο χωρος μας ενωνει. Αυτο ομως προϋποθετει βαθια αυτογνωσια απο τη μια, και αυξημενη ανοχη στις αναγκες του αλλου.
    Αληθεια, ποσοι και ποσες απο εμας παιζουν και στα δυο αυτα "γηπεδα" ? Οχι στη θεωρια, στα μεγαλα λογια, αλλα στην πραξη. Θυμαμαι, ειχα μπει για ντους και χτυπαγε το τηλεφωνο της συνεχεια. Συνεχεια. Ο ταδε εγραψε αυτο, μπλα μπλα μπλα, ο ταδε το αλλο, μπλα μπλα μπλα, κι ολοι μαζι βριζαν εμενα.
    (Τι ειρωνεια : Εδω σε συγκεντρωση που διοργανωσα ηρθα κι εβριζαν εμενα - πιο κατω δεν εχει.)

    Δεν μας ενωνει. Σα μουλαρια δεμενα με διαφορα σχοινια, τραβαμε απο δω τραβαμε απο κει και ... μουλαρωνουμε μολις δουμε/ακουμε/διαβασουμε οτιδηποτε δεν χαϊδευει τα αυτια μας. "Ειμαστε οι λεξεις που χρησιμοποιουμε". Μη χεσω Γεροντα. Υπαρχει και το αλλο εξυπνο που λεει "ειμαστε οτι τρωμε". Και το λενε ετσι πλαγιως, επειδη τρως χοιρινο, εισαι ... γουρουνι. Τα γουρουνια ομως δεν τρωνε αλλα γουρουνια, τρωνε οτι περισσευει, τρωνε σκουπιδια και τρωνε απο μηλα μεχρι καροτα και παντα γαρνιρισμενα με πολυ λασπη.
    Αρα ? Η φραση διεγειρει συναισθηματα, αλλα δεν εχει και πολυ αντικειμενικη αξια. Εξ αλλου, υπαρχουν ανθρωποι που τρωνε σαν γουρουνια και δεν αναφερομαι σε ποσοτητα (φαγητου), ουτε σε ποιοτητα (φαγητου), αλλα στον τροπο με τον οποιο φερονται σε ενα τραπεζι. Και στη ζωη τους, γενικα.

    Αυτοι που βριζαν αλλους εχθες θα βρισουν εσενα αυριο.Ετσι ειναι. Μπιλια και γυριζει. Θα σε μανιπουλαρουν, θα δεχτεις αυτα που αφοριζες εχθες, θα γινεις αυτο που φοβοσουν εχθες, θα κανεις τα παντα να ανηκεις στο γκρουπακι, γιατι φοβασαι τη μοναξια και τους "κακους λυκους" που κυκλοφορουν ελευθεροι, εξω απ το μαντρι. Οτι οι λυκοι ειναι κακοι, ειναι κι αυτο ενα παραμυθι που πολυ εντεχνα στο εχουν περασει στο ασυνηδειτο. Χεσμενη σ εχουν οι λυκοι. Το κρεας σου δεν ειναι νοστιμο. Μαθε το. Καταλαβε το.​
    }
    Ξε-ειρήσθω εν παρόδω.

    Σαν Κ δεν δεχομαι την ανταλλαγη συντροφων. Ειμαι ενας απο αυτους που εδω λενε οχι. Ειναι δικαιωμα μου, ειναι αντικειμενο της διαπραγματευσης και η υ που (θα) επιλεγω δεν εχει αυτη την δυνατοτητα. Θες ανοιχτη σχεση ? Θες "και με αλλους" ? Θες, θες , θες ? Να η πορτα. Απλα. Δεν μου κανεις, δε σου κανω, γεια.

    Ενα φεγγαρι ειχα κυριαρχικη υπο, της εκοψα τους αρρενες σκλαβους. Δεν εχει. Θες γυναικες, παρε οσες θες. Αλλα αγορακια, τσου. Και ξερετε κατι ? Το δεχτηκε. Ειπε ΜΑΛΙΣΤΑ.
    Μια υπο λεει ΜΑΛΙΣΤΑ και αυτο γινεται. Δεν θελει, δεν μπορει ? Υπαρχουν κι αλλες επιλογες. Καλυτερες, χειροτερες, αυτο ειναι στην κριση του καθενος, του παρατηρητη και ειναι το υποκειμενικοτερο που υπαρχει μετα την ερωτηση "στις τηγανητες πατατες βαζετε κετσαπ ή μαγιονεζα". Αλλοι βαζουν μεχρι και τριμενο τυρι.

    Επειδη σαν Δημητρης και σαν Κ δεν βλεπω τον λογο η υ μου να εχει παρε-χωσε με αλλους, ουτε δανεισμους ουτε τριολε, ρωτησα πιο πανω την @οφηλία τι νοημα εχει αυτο. Δεχομαι οτι αρκετοι και αρκετες απο εσας την βρισκετε ετσι και η προτιμηση σας ειναι απολυτα σεβαστη! Για εμενα, δεν ειναι αποδεκτη. Αλλο το ενα κι αλλο το αλλο.
    Στην πραξη σημαινει, αφου την βρισκετε ετσι, ελευθερα, εγω και για μενα δεν την συγκαταλεγω αναμεσα στις προτιμησεις μου. Στο πνευμα του BDSM νομιζω οτι αυτη η προταση ειναι πληρως κατανοητη. Και ετσι πρεπει να γινει αποδεκτη.

    Σαν Κυριαρχικος θεωρω οτι εχει μεγαλη σημασια η κτηση. Γι αυτο και η σκλαβα (ή πιο light version υποτακτικη) λεγεται "κτημα".
    Κυριαρχος/η ειναι αυτος/η που Κυριαρχει πανω σε "κτηση". Αυτος ειναι ο ορισμος.
    Ξερω οτι σε πολλους/πολλες σηκωνεται η τριχα, αλλα τι να κανουμε, ειμαστε σε φορουμ BDSM και ακομα και σε αλλη κατηγορια ("ταμπελα") να ανηκετε, πρεπει να αποδεχτειτε οτι οι Κ εχουν υ. Τοσο απλα.
    Ευνοητο, οτι η ΔΙΚΗ ΜΟΥ (η ορθογραφια δικη μου) ειναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ. Τελεια και παυλα. Ολα αυτα κατοχυρωνονται στην αρχικη διαπραγματευση, αυτο που λεμε "συμβολαιο" που μπορει να μην υφισταται σαν γραπτο, καθως δεν εχει καμια νομικη αξια, εχει ομως αξια σαν "συμβολαιο" αναμεσα σε ενα Κ και ενα υ. Ακομα αν επιτρεπετε την εκφραση, ο Λογος ειναι συμβολαιο. Και εντελως προκλητικα θα πω, εν Αρχη ην ο Λογος.

    Δεν υφισταται το "ειναι δικη μου, την κανω οτι θελω και την πηδανε αλλοι τοσοι". Οχι.

    Εαν ειναι "δικη μου" (η ορθογραφια δικη μου) και την πηδανε αλλοι τοσοι, προφανως δεν ειναι δικη μου, αλλα ολονων. Εαν την "κανω οτι θελω" και την πηδανε κι αλλοι τοσοι, προφανως την "σπρωχνω". Και δεν μπορει, απο τη μια να παριστανουμε τους σωστους και απο την αλλη να αποδεχομαστε κατι τετοιο. Πως την σπρωχνεις, για ποιο λογο, τι σου δινουν δηλαδη ? Σε λενε Σερ σε κανα φορουμ ?

    Εαν απλα θες να βαλεις αλατοπιπερο στη ζωη σου, ακουσε μια προταση μου. Η εκπαιδευση μιας σκλαβας (εστω υποτακτικης) θελει πολυ χρονο και πολυ κοπο. Η δεσμευση απεναντι σε μια σκλαβα (εστω υποτακτικη) θελει πολυ ενεργεια, βαθος ψυχης και κοστιζει πολυ σε συναισθημα. Δεν κανεις για ολα αυτα. Ψαξε και βρες κανεναν κινκστερ, ηδονιστη, τα-κανω-ολα-και-συμφερω, αλλα μεινε μακρυα απο Κ, απο Doms απο Masters, δεν παιζεις σε αυτο το γηπεδο.
    Θα μου πεις, μιλας εξ ονοματος ολων ? Οχι. Υπαρχουν διαφορων κατηγοριων Doms και Masters και ουτε αρχηγος τους ειμαι, ουτε Μαγιστρος ουτε Αρχιδιακονος.
    Αλλα δεν ειμαι και μαλακας. Αυτο κρατα το.
     
    Last edited: 28 Οκτωβρίου 2019
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Άκου να δεις λοιπόν πως το βλέπουν κάποιοι άλλοι: Είσαι τόσο δική μου που το να σε βλέπω να γαμιέσαι με κάποιον άλλον είναι σα να βλέπω το σκύλο μου να γλύφει το χέρι κάποιου ξένου.

    Όπως εύκολα το γλυφει έτσι εύκολα θα ορμισει να του κατεβάσει το λαρυγγι αν του πω ορμα του.

    Γιατί το αφεντικό είναι ένα και αυτό το ξέρει και το αφεντικό και ο σκύλος και ο τρίτος.
     
  12. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Σεβαστη η αποψη σου, αλλα ακομα και οι σκυλοι ξερουν ποιο ειναι το πραγματικο αφεντικο τους και δεν γλυφουν χερια ξενων, γιατι με αυτο προδιδουν το αφεντικο τους.
    Θα μου πεις, υπαρχουν λογιων σκυλοι, λογιων αφεντικα και εκ των προτερω, θα συμφωνησω.

    Και -αν επιτρεπεις- μια φιλικη ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
    Αν ποτε σου βασιστεις σε σκυλο, που γλυφει χερια αλλονων, οτι θα τους κατεβασει τα λαρυγγια οταν και αμα του το πεις εσυ, παρε απο τωρα μια γατα.
    Θα σου μεινει να τη χαϊδευεις, οταν θα σου εχει φυγει αυτου του ειδους σκυλος.
     
    Last edited: 28 Οκτωβρίου 2019