Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τρίτη ηλικία και σεξ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος camera_obscura, στις 18 Δεκεμβρίου 2008.

1. Lady_in_Black

Lady_in_Black MindGames

Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 50..
    Προτιμώ να πεθάνω νέα..
    τώρα για το θέμα sex… ε , οκ .. προσωπικά.. Δεν.. θέλω.. καν .. να … το … φανταστώ …  

2. thelma

thelma Regular Member

Απάντηση: Τρίτη ηλικία και σεξ

Χαιρομαι τους ανθρωπους της τριτης ηλικιας που μπορουν ν'απολαμβανουν το σεξ. Κι οχι μονο το σεξ αλλα να νιωθουν ανετα, να δειχνουν το παθος τους και την αγαπη τους.
    Προσωπικες εμπειριες θα σας πω σε μερικα χρονια. Ακομα ειμαι στη πρωτη ηλικια.
    Eλπιζω το thread nα υπαρχει και τοτε.

3. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Τρίτη ηλικία και σεξ

Αυτό που παρατηρώ και το χαίρομαι, είναι ότι ηλικιωμένα ζευγάρια που έχουν ερωτική ζωή και μάλιστα έντονη, ενώ ξέρουν με το μυαλό τους ότι είναι 70 χρονών, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτό, η καρδιά τους όμως είναι 30 χρονών.

4. female

female Contributor

[nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]

When I get older losing my hair,
    Many years from now,
    Will you still be sending me a valentine
    Birthday greetings bottle of wine?

If I'd been out till quarter to three
    Would you lock the door,
    Will you still need me, will you still feed me,
    When I'm sixty-four?

You'll be older too,
    And if you say the word,
    I could stay with you.

I could be handy mending a fuse
    When your lights have gone.
    You can knit a sweater by the fireside
    Sunday mornings go for a ride.

Doing the garden, digging the weeds,
    Who could ask for more?
    When I'm sixty-four?

Every summer we can rent a cottage
    In the Isle of Wight, if it's not too dear
    We shall scrimp and save
    Grandchildren on your knee
    Vera, Chuck, and Dave

Send me a postcard, drop me a line,
    Stating point of view.
    Indicate precisely what you mean to say
    Yours sincerely, Wasting Away.

Give me your answer, fill in a form
    Mine for evermore
    When I'm sixty-four?

The Beatles

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. imagine

imagine Regular Member

Οι γονεις μου που εχουν πατησει τα 65 μπορω να πω οτι κανουν σεξ πιο συχνα απο εμενα. Η σχεση τους ηταν παντα καλη, τα παιδια εφυγαν απο το σπιτι οποτε το πεδιο ειναι ελευθερο, δεν υπαρχει το αγχος και η κουραση της δουλειας καθοτι συνταξιουχοι, η τηλεοραση δεν δειχνει τιποτα της προκοπης οποτε τι καλυτερο για να περασουν τα βραδυα τους.
    Μεγαλωνοντας το σεξ για εμενα γινετε ολο και καλυτερο, αν μη τι αλλο ξερω τι θελω και πως να το παιρνω. Απλα ελπιζω και εγω να εχω στα 65 μου δεμενο στο κρεβατι τον γερο σκλαβο μου και να τον κανω οτι θελω. Αν μη τι αλλο δεν θα εχει και δυναμεις να αντιστεκετε  

6. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Φροντισε μονο να'χεις και κανενα απινιδωτη εκει διπλα.... Απο ΚΑΡΠΑ πως τα πας; 

7. gaby

gaby Guest

Πολύ καλή χρονιά σε όλους εύχομαι και όλα τους τα (καλά) όνειρα να γίνουν πραγματικότητα το 2009  
    Ο χρόνος που περνάει μου έφερε σκέψεις για το θέμα...

Τι σχέση έχουν αυτά τα γελαστά παλικάρια που μπήκαν στην Αβάνα τέτοιες μέρες πριν 53 χρόνια

με τούτον εδώ;

Θα μπορούσε ποτέ το Φθινόπωρο του Πατριάρχη να είχε γραφτεί για 30άρη;
    Θα μπορούσε ο Ανδρέας Σπερχής του Μέγα Ανατολικού του Εμπειρίκου να είναι 70άρης;

Τα στερεότυπα μπορεί να είναι "κακό πράγμα" στηρίζονται όμως σε μία αδυσώπητη εμπειρική λογική.

Και όμως, οι γέροι ερωτεύονται, όπως όταν ήταν νέοι. Ο Ανδρέας Σπερχής, στα 70 του πιθανότατα, αν τον αφήνανε, τα ίδια θα έκανε κατ αναλογία, όπως και στα 30 του.

Για πολύ λίγους ανθρώπους, "το πάθος γίνεται μάθος" όπως έλεγε ο Κάρολος Κουν, άνθρωπος των παθών που όμως αντλούσε και μάθαινε από αυτά.

Η κοινή γνώμη... ποιά ειδική ομάδα δεν κακομεταχειρίζεται η κοινή γνώμη; Τους γέρους μάλλον περισσότερο, τους θυμίζουν ότι και αυτοί γερνάνε.

Σκέπτομαι ότι είμαι σε πολύ καλή ηλικία, ευχαριστώ   σωματικά δεν έχω κάμψη ακόμα ενώ έχω απολέσει διάφορες αναστολές και μεροληψίες που με ταλάνισαν παλιότερα. Επίσης ξέρω κάπως καλύτερα από παλιότερα τί περίπου θέλω και να το αναζητώ.

Θα ήθελα να συνεχίσω να απολαμβάνω, με τον τρόπο που προσφέρεται σε κάθε ηλικία, δεν θα ήθελα στα 60τόσα μου να τρέχω να προλάβω ότι δεν θα έχω κάνει ως τότε. Μου φαίνεται επικίνδυνο, έχω την αίσθηση ότι θα πήγαινα γυρεύοντας να φάω τα μούτρα μου έτσι, και πιθανότατα ατελέσφορο.

Όσο για το βδμσ των γεραμάτων μας, ακολουθούμε σε απόσταση αναπνοής τη γενιά του baby boom που λίγο λίγο θ αρχίζει να γίνεται ... pappy boom. Αυτή η γενιά, δεν διανοήθηκε ποτέ ότι θα μπορούσε να έρχεται δεύτερη στην κατανομή της απόλαυσης. Άρα, θεωρώ, ότι αν οι τωρινοί γέροι έχουν κάποια προβλήματα, εμείς μάλλον δεν θα έχουμε, για τυχόν προϋποθέσεις για να κυλούν όλα καλά, δεν θα ήθελα να σας κάνω να συνοφρυωθείτε, μέρα που είναι  
    Αυτός και πολλοί άλλοι οι λόγοι που οι νεώτεροι βάζουν φραγμούς στην απόλαυση των γέρων. Εκτός της φυσικής τάσης για παρενόχληση της απόλαυσης των "άλλων".

Ένας διόλου ευκαταφρόνητος λόγος είναι ότι οι νυν γέροι έκαναν τα ίδια και σ αυτούς όταν έσκαγαν μύτη ως έφηβοι. Αν άναβαν τα φώτα ξαφνικά εκεί που τα παιδιά χορεύαν ρομαντικά στη βεράντα, τι περιμένουν από αυτά τώρα που γέρασαν;  

Ένας άλλος είναι ότι οι γέροι έχουν μία παραγωγική χρησιμότητα, να "προσέχουν τα παιδιά". Αν συνέχιζουν να ερωτεύονται, θα έχουν το νου τους εκεί ή θα θελήσουν να κάνουν τη ζωή τους;

Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι από το "Κατά Πιλάτον Ευαγγέλιον" Ερικ Εμμανουελ Σμιτ, μετάφραση Μαρία Χορεάνθη, Εκδόσεις Περίπλους.
    Απολογούμαι για το εποχιακά άτοπο της επιλογής  , θα σας αποζημιώσει το κείμενο, είναι ένα κι ένα για το θέμα...
    Ο συσχετισμός ηλικίας και σεξ με την εξουσία... δεν είναι διόλου τυχαίος  

"Το πρόσωπο του Ηρώδη σκοτείνιασε. Μ' ένα νεύμα του χεριού του έδιωξε τον παρακοιμώμενο και τους υπόλοιπους μάρτυρες της συνομιλίας μας. Οι πόρτες έκλεισαν, αφήνοντάς μας μόνους με τις κοιμισμένες κοπέλες.

- Ούτε που τις αγγίζω. Έτσι κι αλλιώς, ακόμα και αν το ήθελα, δε θα μπορούσα. Εγώ που με βλέπεις, στα νιάτα μου έσπαγα καρύδια με το μαραφέτι μου. Ναι, Πιλάτε, ναι, το είχα σκληρό σαν από ξύλο ελιάς. Τώρα όμως ούτε μια σάπια ντομάτα δεν μπορώ να κανονίσω. Εσύ;

Αρκέστηκα στο να γελάσω αντί γι απάντηση. Ήξερα πως οποιαδήποτε συζήτηση με τον Ηρώδη άρχιζε πάντα με τέτοιου είδους αισχρολογίες.

- Εσύ; Λέγε! επέμενε εκείνος.

- Δεν ήρθα να σου διηγηθώ τα κατορθώματα του οργάνου μου, Ηρώδη.

- Κατορθώματα; Δηλαδή όλα πάνε καλά για σένα; Σε ρωτάω επειδή καμιά φορά, αναρωτιέμαι μήπως η ανικανότητά μου οφείλεται στην εξουσία κι όχι στα γεράματα. Αλλά αφού μου λες ότι εσύ... Κι ο Τιβέριος; Είναι ακόμα πιό γέρος κι έχει πολύ μεγαλύτερη εξουσία! Απ ότι ακούς, είναι ακόμα σε θέση να...

- Ιδέα δεν έχω, Ηρώδη.

Φυσικά, έλεγα ψέματα. Ξέρουμε καλά ότι ο Τιβέριος δε νιώθει πια το παραμικρό, κι αναγκάζεται να βάζει να του σκηνοθετήσουν απίστευτα όργια προκειμένου να δοκιμάσει κάποια σαρκική συγκίνηση. Αλλά για ν αλλάξει θέμα ο Ηρώδης, αποφάσισαν να του παραποιήσω την αλήθεια.

- Τέλος πάντων ναι, Ηρώδη, έχω κάτι πληροφορίες.

- Και; με ρώτησε με αγωνία.

- Ε, λοιπόν... ο Τιβέριος παραμένει... πολύ ανθηρός.

Ο Ηρώδης άφησε το κεφάλι να πέσει στο στήθος του, γεμάτος πίκρα κι απογοήτευση. Θα λεγε κανείς πώς κι η τελευταία ελπίδα είχε ξεριζωθεί από μέσα του.

- Έτσι είναι, όπως τα λες, Πιλάτε. Γι αυτό ο Τιβέριος είναι ο Τιβέριος, ενώ ο Ηρώδης δεν είναι παρά ο Ηρώδης.
    "

Last edited by a moderator: 1 Ιανουαρίου 2009