Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τρίχες!;!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος trterterterterter, στις 26 Μαϊου 2016.

?

Είναι αισθητικά και πρακτικά καλύτερο το παιχνίδι αν ο υποτακτικός δεν έχει τρίχες;

1. Διαφωνώ, ο υποτακτικός πρέπει να έχει τρίχες!

18,8%
  2. Συμφωνώ, ο υποτακτικός πρέπει να είναι ξυρισμένος!

81,3%
  1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι πως εάν παρατηρήσεις σωστά τον τίτλο του νήματος σου και τις δύο επιλογές, για να βγει νόημα πρέπει να γραφτεί ως

Είναι αισθητικά και πρακτικά καλύτερο το παιχνίδι αν ο υποτακτικός ΔΕΝ έχει τρίχες;

2. Soraya

Soraya Guest

το κερί πάντως έχει πλάκα πάνω τους.... ειδικά όταν λίγο πριν το τραβήξω κλαίνε σαν μωρά... χαχαχα μου καλύπτει πλήρως όλες τις σαδιστικές μου ορέξεις εκείνη την στιγμή... και όλο το ενδιαφέρον ξεκινάει όταν ο εκάστοτε αδαής μου το παίζει αντράκι τύπου "ναι, φυσικά θα το κάνω Κυρία".... σκεπτόμενος...(έλα μωρέ δεν είναι τπτ)
    χαχ....

3. gazza

gazza Regular Member

4. trterterterterter

trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

ΔΕΝ αλλάζει τώρα...

5. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εάν ζητήσεις από κάποιο μέλος της διαχείρισης να σε βοηθήσει ΑΛΛΑΖΕΙ

6. Brand

Brand The Most Successful Delete

Το καλύτερο είναι εκείνο που επιλέγει όποιος είναι σε θέση ισχύος. Άλλωστε και το πρακτικό και το αισθητικό μέρος είναι ρευστά. Δεν είναι και πολύ αναγκαία μια γενίκευση πιστεύω.

7. Έγινε  

8. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Μας λείπει το τριχωτο μουνί

9. trterterterterter

Το ότι ψήφισαν υποτακτικές με ξεπερνάει!  

10. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

Είδες θράσος ε;

11. trterterterterter

Χαχαχα! Απλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο να ψηφίσουν...εκτός αν αφορά αυτές! Αλλά σιγά την τρίχα που έχει μια γυναίκα για να ενοχλεί τον Κ!  

12. ocean girl

ocean girl ...Γευσιγνώστης προσωπικοτήτων...

Τριχοπαιχνιδι..

Να τις τραβας μια μια με το τσιμπιδακι φρυδιων...  

Και επειδη τεινουν στο +00 και δεν μπορεις να τις βγαλεις ολες , βαζεις και κερι απο πανω , τραβωντας το με δυναμη.
    Αχχ...  

Οποτε εχεις στην αρχη αξυριστο και μετα ξυρισμενο κορμακι..