Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τραυματικές ερωτικές εμπειρίες...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Storm, στις 21 Νοεμβρίου 2008.

  1. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: Τραυματικές ερωτικές εμπειρίες...

    Γεγονός είναι ότι ώρες ώρες εμείς οι άντρες γινόμαστε βόδια τελείως-κυρίως κατά τη διάρκεια της εφηβείας!
    Άσκημη εμπειρία!
     
  2. Απάντηση: Re: Απάντηση: Τραυματικές ερωτικές εμπειρίες...

    μπα,η εν λογω μετα απο μερικους μηνες "μας πουλησε" γιατι ο πρωην της εταξε πως θα της γραψει μαγαζι κι ενα αυτοκινητο επαγγελματικο στο ονομα της κι ετσι προτιμησε την σιγουρια,πανε και οι μεγαλοι ερωτες πανε και οι μεγαλες αγαπες
    απο τις ελαχιστες φορες που πιστεψα γυναικα και επετρεψα να δεθω τοσο πολυ,ευτυχως που δεν ανοιξα την πορτα να γινει το show γιατι αποδειχθηκε οτι ηταν παραπανω παραδοπιστη απο το συνηθες
     
  3. πρωτη (και τελευταια φορα) σε menage a trois-κλασικες εποχες φοιτητικης ραστωνης πριν απο ετη φωτος. παω στο σπιτι του ετσι οπου ηταν και ενας φιλος του. αρχισαμε τα γελάκια και τα κακαρισματα οποτε με βαζει στα γονατα κουπεπε ο ετσι και αρχισε να με χαιδευει στα ποδια ο φιλος του. Ε πανω χερι κατω χερι τινος ειν το παραπανω παμε μεσα στο υπερδιπλο κρεβατι του ετσι-με αμηχανια βεβαια διοτι ειμαστε παιδια καλων οικογενειων -και εκει τζιφος το καρπουζι του φιλου απο το αγχος οποτε μετα ειχαμε και προβλημα να το κανουμε οι δυο μας και ο φιλος να βλεπει-δεν θα ηταν ευγενικο. επομενως εληξε αδοξα. Θα σας ελεγα και για τοτε που με κυνηγουσαν 2 καθηγητες μου και ενας κομμουνιστης της Πανσπουδαστικης η για τοτε που με κυνηγουσε η πιστωτικη της αλλά ειπα να το αφησω λαιτ
     
  4. Babylon

    Babylon Regular Member


    Μ' αρεσει που εριχνα μια ματια στις "προσωπικες εμπειριες" του φορουμ τωρα πριν κοιμηθω, να διασκεδασω λιγο, (κατι σαν την τηλεοραση, μονο που δεν εχω τηλεοραση) να ελαφρυνει λιγο η διαθεση μου, να σκεφτω βρε παιδι μου "η ζωη ειναι ωραια και γυρω μου παντου ανθρωποι γαμιουνται και το ευχαριστιουνται" (ωχ αυτο εκανε ριμα) και πεφτω πανω σε αυτο (!) και σε ενα προιγουμενο με την κοπελα που την κακοποιησανε...ευτυχως που ενδιαμεσα διαβασα και αυτο με τους 10-12 Αλβανους -ποσοι ηταν- και ευθυμησα λιγο.

    Storm, κοπελα μου τι λες και συ τωρα;

    1.Για αρχη πως μπορει να μη μεινεις μονη σου οταν βλεπεις τον εαυτο σου ετσι; η ασχημια ερχεται απο μεσα και αγκαλιαζει το απεξω και η ομορφια το ιδιο.

    2.Καλα ποσα χρονια χαραμησες και συ; ποσων ετων εισαι 100;

    3.Καλα κανεις και τον αγαπας. Η αγαπη δεν φευγει, απλα αλλαζει μορφες.

    4. Ολοι μονοι μας πεθαινουμε, αλλιως δεν θα λεγοταν θανατος θα λεγοταν πανυγηρι. Το θεμα ειναι τι κανουμε πριν. Ξεκολλα απτο μυαλο σου και βρες καναν αντρα, γυναικα κατι τελος παντων.  
     
  5. shadowmistress

    shadowmistress New Member

    χειμωνας, αποκλεισμενοι στον παρνασσο σε καλυβα σε πετρινο σπιτι... χωρις θερμανση, και θερμοκρασια δωματιου στους 2 βαθμους κελσιου.
     
  6. MasterTheo

    MasterTheo Regular Member

    Η δικιά μου ιστορία έχει ως εξής.
    Πριν από πάρα πολλά χρόνια γνώρισα μια κοπελιά μέσω μιας φίλης μου.
    Κοντά στα εικοσιπέντε εγώ και στο είκοσι δύο αυτή. Αρχίσαμε να βγαίνουμε, ξενύχτια στα κλαμπ της εποχής, Εννιάρια Εργοστάσιο και Αυτοκίνηση, για όσους έχουν την ίδια ηλικία. Τρελά πάρτι, εκδρομές, τρέλες. Έρωτας μεγάλος.
    Άρχισε να με πηγαίνει και στο σπίτι της. Και να σου ευγένεια ο μπαμπάς της και να σου περιποίηση η μαμά της.
    Και τι καλό παιδί είσαι και τι ωραίο ζευγάρι που είστε… και τα λοιπά και τα λοιπά.
    Όλα έμοιαζαν τέλεια και φαινόταν να παίρνουν τον δρόμο τους.
    Και μια ωραία πρωία ένας φίλος μου, μου ψιθυρίζει δυό φωνήεντα.
    Η δικιά σου τα έχει με έναν γνωστό-φίλο σου.
    Ο κερ… το μαθαίνει τελευταίος. (Κανόνας).
    Με τον χειρότερο από τους γνωστούς μου, τον πιο αναξιοπαθή, τον πιο κλαψιάρη.
    Είχαμε μια κουβέντα, το αρνήθηκε, αλλά και ήταν η τελευταία φορά που την είδα και μιλήσαμε.
    Έκανα χρόνια για να την ξεπεράσω…
    Δεν ξέρω αν την αγαπούσα ή αν με πείραξε στον εγωισμό που πήγε με κάποιον που ήταν να τον λυπάσαι. Ποτέ δεν το κατάλαβα, τι έψαχνε? Τι ζητούσε?
    Την είδα σε μια κοινωνική εκδήλωση μετά από είκοσι χρόνια.
    Κάθε εμπόδιο για καλό, (Παροιμία).
    Δικό σας..
     
  7. Re: Απάντηση: Τραυματικές ερωτικές εμπειρίες...

    ευτυχώς βρήκα κάποιον με κοινή εμπειρία γιατί δεν ήξερα πως να το πω !

    εμένα μετά απο 6 μήνες ξαναδοκίμασα αλλά όχι σε οίκο ανοχής ...αποτυχία και η κοπέλα τι να πω δεν είχε και την καλύτερη συμπεριφορά , της τα πα εγω καλου κακού πρωταρης είμαι ....\

    μετα ξανά 6 μήνες (ανα 6 μηνο το δοκίμαζα ) κάπως καλύτερα μέχρι που βρέθηκε εκείνη , στα 19 ξεκίνησα καλά
     
  8. milamber_gr

    milamber_gr New Member

    ρωσικη παροιμια. trust but verify
     
  9. visaleg

    visaleg New Member

    Πρώτο πόστ εδώ! Τραυματική εμπειρία? Πριν 10 χρόνια περίπου και μετά από μερικά τσιγαράκια   είχα μια αδιανόητη στύση ! Εγώ και οι κοπέλα μου είμασταν έτοιμοι να γουστάρουμε (goth style εκείνη). Αφού περάσαμε τα προκαταρκτικά, με το που την ακούμπησα με το πέος μου στο καλό σημείο.....κουδούνι, επίσκεψη από φίλο.......έμεινα περίπου 1 ώρα με ανελέητη στύση.............ωραίος?
     
  10. jim28

    jim28 Regular Member


    Πω Πω! τραγικό

    Στο σχολείο όταν ήμουνα 16 αρχισα να απρατηρω μια κοπέλα ενα χρόνο μικρότερη, με γοήτευε το ήταν γυναικα με στυλ. Την παρατηρούσα συνεχώς και χωρίς να το καταλάβω την ερωτεύτηκα. Μετά απο μερικους μήνες τα φτιάξαμε αλλα η σχέση δεν προχώρησε. Δεν ήμουν κατι σημαντικό για αυτήν και ο έρωτας μου με έκανε πολύ ευαίσθητο.
    Το τραγικό της ιστορίας είναι πως η εν λόγω κοπέλα έγινε έμμονη ιδέα, αλλά δεν το ξέρει κανείς. Συχνά την σκέφτομαι ακόμα και σήμερα χωρίς να την θέλω. Με την ωριμότητα που έχω σήμερα εαν το ξαναπάθαινα θα πήγαινα σε ψυχίατρο.
     
    Last edited: 20 Φεβρουαρίου 2009
  11. pure_pleasure_seeker

    pure_pleasure_seeker Regular Member

    Πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκε μπροστά μου εντελώς ξαφνικά (από άλλη ήπειρο) ο μεγάλος μου έρωτας με τον οποίο ήμασταν μαζί για χρόνια και ο οποίος με διέλυσε συναισθηματικά, νοητικά, και σωματικά και μάλιστα την ώρα που ετοιμαζόμουν να βγω με κάποιον που μου άρεσε επιτέλους μετά από πολύ καιρό που ήμουν νεκρωμένη συναισθηματικά και με τον οποίο έβλεπα πρώτη φορά να περνάω τόσο καλά. Καθώς μου μιλούσε, νόμιζα πως είχα μια εξωσωματική εμπειρία. Ήταν σαν να είχα βγει από το σώμα μου και μας κοιτούσα από ψηλά. Άκουγα αυτά που μου έλεγε, τα οποία, αν τα άκουγα λίγο καιρό πριν, θα είχα όλα όσα χρειαζόμουν στον κόσμο. Τον κοιτούσα με το στόμα ανοιχτό και το βλέμμα του ροφού και δεν ένιωθα τίποτα. Παράξενη που είναι η ζωή! Τίποτε απολύτως. Από τη μία χάρηκα που ήμουν άδεια επιτέλους από αυτή τη σχέση. Από την άλλη, το να είσαι άδειος και να μην έχεις τίποτα μέσα σου, πόσο καλό μπορεί να είναι?

    Δεν ξέρω αν θα πεθάνω μόνη μου, όπως προαναφέρθηκε, αλλά σίγουρα ΘΕΛΩ να πεθάνω μόνη μου.
     
  12. Apetitikos

    Apetitikos Regular Member

    Απάντηση: Τραυματικές ερωτικές εμπειρίες...

    Ισως φανει τρελο αλλα η δικια μου εμενα πονεσε πολυ η ψυχη μου... οταν ενα παραθαλασσιο οικοπεδο με θεϊκή θεα εκτός σχεδιου πολεως προέκυψε ...δασικο... εχασα μια απο τις μεγάλες μου αγαπες ονειρα και αρκετα χρηματα....μαστιγομα στους υπαιτιους χωρις ελεος