Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Fun & Games' που ξεκίνησε από το μέλος zoyzoy_, στις 13 Μαρτίου 2007.

1. RollerCoasterMaster

RollerCoasterMaster New Member

Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

Τελικα ολα αυτα που γραφεις φιλτατε περιγραφουν πραγματικα γεγονοτα Η ΙΣΩΣ και να περιγραφουν πραγματικα γεγονοτα τελικα δεν μας το λες

2. Animator

Animator Regular Member

Re: Απάντηση: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

3. SensualTorturer

SensualTorturer Regular Member

Καλικατζαρόγατα! για σε παρακαλώ συνετίσου! σκλάβα πράμα! φτάνει ένας με πολυσχιδή προσωπικότητα - δεν θέλουμε και άλλον! τον βάλατε στην μέση εσύ και η zou και τον βαρείτε!
    Ντροπή σας!

4. sklabosgiorgos

sklabosgiorgos Regular Member

η αφεντρα φλωρα στα χερια μου θα ετρεμε σαν παρθενα.θα με λατρευε.το χαστουκι αν ειναι αποτομο δυνατο και σιγουρο υποτασει καθε γυναικα.η αληθινη γυναικα ειναι σκλαβα απο τη φυση της.το νιωθω οταν της κοιτω με αγριαδα.παραδινονται.το ξυλο ειναι διαπαιδαγωγηση για τη γυναικα.μαρεσουν οι σεμνες γυναικες. με κοιτουν με παραπονο δηθεν που λεει ετσι σε θελω αντρα μου.κανε με καριολα.εχω αναγκη να με υποταξεις.εχω αναγκη να ακουσω να μου φωναζεις.χυνω οταν φωναζεις χυνω να με βαζεις στη θεση μου.χυνω να εισαι αγριος χυνω να εισαι αντρας γιατι εση πρεπει να εχεις το πανω χερι.εχω αναγκη προστασια εχω αναγκη να κατσω στο σπιτι και να σε περιμενω.εχω αναγκη να μαγαπας και να σε φροντιζω.εχω αναγκη να ειμαι θηληκη εχω αναγκη να μιλω με φωνη ναζιαρικη.εχω αναγκη να βλεπω το πουτσο σου σκληρο εχω αναγκη οταν με γαμας να μου σκιζεις τα ρουχα εχω αναγκη να λεω στις φιλες μου οτι μου σκιζεις την κιλοτα με τα στιβαρα σου χετρια.εχω αναγκη να σου ανηκω αντρα μου.αυτη ειναι η γυναικα κυριες μου.

5. kyklonas

kyklonas Regular Member

"η αφεντρα φλωρα στα χερια μου θα ετρεμε σαν παρθενα.θα με λατρευε."

Να υποθέσω ότι η αφέντρα φλώρα υπάρχει λοιπόν μόνο στην φαντασία σου???
    Μήπως και στην φαντασία σου είσαι ο άντρας "ο πολλά υποσχόμενος"?????

Ενας master με nick sklabosgiorgos...και δηλώσεις του τύπου "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ".............τι να πω......
    Καλό μου...με όλα αυτά που γράφεις....ποια σκλάβα που τιμά τον εαυτό της θα σε πάρει στα σοβαρά???  

6. sklabosgiorgos

πρωτον οταν μιλας σε εναν μαστερ δεν μπορει να του λες (καλο μου).εκτος αν εχεις σκοπο να τον εκενευρισεις αρα εισαι στο σωστο δρομο.δευτερον ειμαι περιζητητος κουκλα τελεια και παυλα.τριτον ξερω οτι τα κοριτσακια ανεξαρτητου ηλικιας .γιατι για μενα οσο και να παει καποια ειναι κοριτσακι,ολα τα κοριτσακια λοιπον θελουν τον ενα τον μεγαλο τον αντρα εμενα.

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Eίσαι ψωνάρα,το ξέρεις; 

8. sklabosgiorgos

ισως για καποιους.εγω ειμαι ρεαλιστης βλεπω τις αντιδρασεις αλλοφροσυνης τυπου πια θα προλαβει να με κερδισει και εχω αλλοθι να το πιστευω. το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω καποια αρκετα σεμνη μεχρι τωρα .υπαρχουν καποιες που κανουν προσπαθεια να με κερδισουν .εντονη μαλιστα .αλλα θελω τα παντα.θελω να λατρευτω σαν θεος γιατι μου αξιζει.δεν ειμαι αλλαζωνας αλλα ειμαι μπουκια και συχωριο ξερολουκουμο κελεπουρι.ειμαι το απολυτο ειμαι αγριος απαιτητικος εγωιστης .να σου πω ειμαι κοντα σε καποια γιατι μου δειχνει οτι αναγνωριζει τη θεικοτητα μου με βλεπει και λιωνει γιαυτο την αγαπω .

9. anastasia

anastasia Regular Member

αχ τι διαβαζω παλι η γυναικα sklabosgiorgos ποσο πολυ σαγαπησες ποτε δεν θα το μαθεις .

10. Animator

Animator Regular Member

Re: Κολάρο - Αναγκαίο ή γραφικό?

Get a life.  

11. SensualTorturer

SensualTorturer Regular Member

πες τα γιώργο πες τα! που νομίζουν ότι μπορούν να σε μειώσουν τοσο εύκολα! πες τα χρυσόστομε!
    που επειδή αυτές δεν θέλουν και δεν ξέρουν να λατρέψουν έναν αντρα - αλλά πραγματικό άντρα! με την βαρβατίλα του, την μαλακία να τον δέρνει καθημερινά, στην κοσμάρα του - δεν μπορούν να τον καταλάβουν και ξεμένουν σε ύβρεις και λασπολογίες και γενικά σε πράγματα κατώτερα του επιπέδου ενός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ άντρα επιπέδου.
    Αλλά τι περιμένεις; όπως είπε σε άλλο νήμα ο σύντροφος Jomaru (ή κάπως έτσι) αυτές φταίνε που δεν τις κοιτάμε και μένουμε μόνοι μας να ικανοποιούμαστε μόνοι μας;
    ΠΕΣ ΤΑ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

ΥΓ .. αυτό το "γιατι για μενα οσο και να παει καποια ειναι κοριτσακι" τι το ήθελες βρε παιδάκι μου; παραπέμπει ή σε γεροντοφιλία ή σε νεκροφιλία - αναλόγως την ηλικία της γκόμενας - σβήστο σε παρακαλώ!

---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:56 ----------

Γιώργη καλέ μου ... μια συμβουλή .. κατέβα από το άλογο μην το αφαλοκόψεις το καημένο και δεν έχουμε άλλο! αντε μανάρι μου - γιατί με τα όσα γράφεις - αν δεν είναι προβοκατόρικες δηλώσεις - δεν ξέρεις ούτε κατά που πέφτει το περι ου, πόσο μάλλον να του έχεις σκίσει και την κυλότα. Αϊντα καλό μου και έχω και πίεση και φουντώνω με όσα διαβάζω!

12. sklabosgiorgos

μα σε ποιες αναφερεσαι?ελα τωρα καημενε.ειμστε αφεντες με δεκα κιλα αρχιδια ο καθενας.εχουμε τον κοσμο στα ποδια μας.μαρεσεις απαξιεις να αναφερεις και τα ονοματα.αυτο ειναι ταπεινωση φιλε μου και ξερουμε οτι τους αρεσει.αλλα ας μιλησουμε για τα κολαρα που θα αγορασουμε για τις σκλαβες μας .τι εχεις να μου προτεινεις ?χαχαχαχα γεια σου zou μου παντως ειμαι αφεντης ξερεις και εφοσον δεν εχεις αφεντικο πια κατι θα μπορουσα να κανω .οχι τιποτα αλλο αλλα να σου λυσω την απορια βρε πως ενας που λεγεται σκλαβος ειναι αφεντης.δεν θελω να σε τρωει αυτο το αινιγμα καλη μου.γιαυτο καταλαβες ναιιι