Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τριχωτες γυναικες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Leon_hairylover, στις 29 Ιουνίου 2021.

1. Υπάρχουν άραγε άλλοι εθισμένοι σε αυτό όπως εγω;;
    Για να μην παρεξηγούμαι..έχω εθισμό με γυναίκες που το έχουν αξυριστο τελειως...δεν ξέρω πόσο θα με ανάψει αν δω αξυσριστες μασχάλες η πόδια...πιστεύω θα είναι ότι πιο ωραίο...είχα πολλές εμπειρίες με κοπέλες που διατηρούσαν φούντα αλλά τώρα πια το φαινόμενο αποτελεί παρελθόν...θέλω να μάθω οι γυναίκες πως το βλέπουν το θέμα η αν υπάρχουν άντρες που έχουν το ίδιο κόλλημα με εμενα...Υ.Γ ακόμα και στην όψη ενός καθαρού τριχωτου αιδοίου......αδειαζω

2. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Λατινοπούλου is not impressed

3. Alexandros_1982

Alexandros_1982 New Member

Ένα δάκρυ κύλισε...

4. Και όχι μονο

5. JohnPA

JohnPA Regular Member

Δεν με φτιάχνει καθόλου μία γυναίκα να μην είναι αποτριχωμενη ευτυχώς οι περισσότερες που γνώρισα ήταν πλήρως αποτριχωμενες

6. trterterterterter

trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

Εμένα πάντα μου άρεσε στις μελαχροινές κοπέλες ένα μαλακό μουστάκι στο περίγραμμα των χειλιών, δεν ξέρω γιατί αλλά το γουστάρω πολύ, επίσης δεν έχω πρόβλημα με τις μασχαλότριχες, αλλά στα πόδια μου φαίνεται αντιαισθητικό.

7. Dimonius

Dimonius Εγώ είμαι μην απορείς που δεν είσαι εσύ

Ειναι πολυ αισθηασιακο η γυναικα να εχει επιλογες. Αν ειναι αποτριχωμενη δεν παρεκλινει απο το ιδιο μοτιβο.

8. Gangrel

Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

@p0ltergeis πολυ θα ηθελα να μαθω αν πηγε το μυαλο μας στο ιδιο πραγμα

9. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

Στις ξανθιές σας αρέσει το μουστάκι ή μόνο στις μελαχρινές;

10. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

Όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς..

11. Exploiter

Exploiter Αναζητώ ενδιαφέροντα ατομα

χαχα..σε καμια..

12. trterterterterter

trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

Γιατί φαίνεται το μουστάκι στις ξανθιές;