Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τροχοπέδη ή ώθηση στον σαδισμό ο έρωτας για ένα υποτακτικό άτομο ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 15 Φεβρουαρίου 2011.

  1. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Τροχοπέδη ή ώθηση στον σαδισμό ο έρωτας για ένα υ?

    Χαίρομαι για σένα όπως και χαίρομαι για μένα, που δεν αφήνω κανέναν εθισμό πάσης φύσεως, να μου χαλάει το BDSM. Γενικώς, δεν τρελαίνομαι.
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Τροχοπέδη ή ώθηση στον σαδισμό ο έρωτας για ένα υ?

    Aυτός ήταν ένας προβληματισμός μου όταν αποφασίσαμε με την igraine να προχωρήσουμε σε μία σχέση D/s. Μου φαινόταν πολύ δύσκολο να επιβληθώ με δεδομένο ότι η ίδια γνώριζε την αδυναμία που της είχα.

    Εδώ τίθενται 4 παράμετροι. Παίρνω σαν δεδομένο ότι είναι και τα 2 μέλη ερωτευμένα. Σε αντίθετη περίπτωση είναι αρκετά πιο πολύπλοκο.

    Η πρώτη είναι , αν ο/η Κ έχουν το στομάχι να πουν στο υ ότι ήρθε η ώρα να τελειώσει η σχέση σε περίπτωση που δεν προσφέρει σε κανέναν αυτά που έχει ανάγκη, ή που γίνεται ψυχαναγκαστική.

    Η δεύτερη είναι αν ο/η Κ θα προσπαθήσει να Κυριαρχήσει εκμεταλλευόμενος τον έρωτα του/της υ, θρέφοντας την προσωπική του ανασφάλεια...

    Η τρίτη είναι αν ο/η υ θα εκμεταλλευτεί και σε ποιο βαθμό την "αδυναμία" που του/της έχει ο/η Κ.

    Η τέταρτη είναι κατά πόσο ο/η υ θέλουν πραγματικά και νιώθουν καλά να έχουν αυτόν τον ρόλο που επέλεξαν.

    Αντίθετα με τα φαινόμενα, προχωρώντας στην σχέση, εξαιτίας του έρωτα ο "εκβιασμός" γίνεται πιο δύσκολος και άρα πιο σπάνιος, με αποτέλεσμα η συνέπεια του υποτακτικού μέλους να αποκτά ουσία.

    Όπως το βλέπω εγώ η εμπιστοσύνη αφορά ένα βαθύτερο επίπεδο του σωματικού. Και μια που το υ μέλος δεν φοβάται ότι θα χάσει το αντικείμενο του πόθου του, η υποταγή του γίνεται ακόμα πιο διαυγής και συνειδητή.

    Κατά την κρίση μου βέβαια, είναι πολύ πιο ουσιαστικό να εκτελεστεί μία εντολή ή να αποφασίσει το υ μέλος να δεχτεί την θέληση του Κ, κατ' επιλογήν παρά "με το μαστίγιο". Προτιμώ το μαστίγιο να χρησιμοποιείται για λόγους απόλαυσης και όχι επιβολής.
     
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Τροχοπέδη ή ώθηση στον σαδισμό ο έρωτας για ένα υ?

    φανταζόμουν πως ο έρωτας απελευθερώνει σαδισμό ,αφού πλέον απολαμβάνεις χωρίς φόβο αν είσαι στα όρια του παράνομου (όπως συμβαίνει κάθε φορά που είσαι με καινούργιο σύντροφο ..) .

    επίσης πίστευα πως ο σαδισμός είναι και τρόπος να εκφράζεις τα συναισθήματά σου ...

    τέλος να επισημαίνω την ακόλουθη έκφραση ,μίας και συμφωνώ και το φώναζα παλαιότερα ότι δεν γίνεται να τιμωρείς κάποιον για να τον κάνεις καλύτερο ,στη βάση δεν αλλάζουμε .Επίσης ότι το πλέον δύσκολο για ένα υ. είναι να υπακούσει με τη θέληση του ,εκεί φαίνεται και κατά πόσο είναι υποταγμένο ...

     
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Τροχοπέδη ή ώθηση στον σαδισμό ο έρωτας για ένα υποτακτικό άτομο ?

    Aπαντώ ως εξής:
    Αν ο έρως έδινε ώθηση στο σαδισμό των κ.κ. σαδιστών θα είχαν γεμίσει τα νοσοκομεία από χαρούμενα γελαστά υ. Αφού λοιπόν δεν γέμισαν, έστω τα εξωτερικά ιατρεία, τότε ή εδώ μιλάμε για γούτσου γούτσου σαδισμό ή οι κ.κ. σαδιστές του φόρουμ έχουν να αντιμετωπίσουν μέσα τους σοβαρότατη νεύρωση.(εσωτερική ανεπίλυτη σύγκρουση). Από την άλλη οι μαζοχιστές που τοποθετήθηκαν εδώ, θα έπρεπε να βάλουν τα κλάμματα που έχουν τόσο καλόβολους σαδιστές (δεν ξέρω αν πρέπει να τα βάλουν από χαρά ή από απογοήτευση). Νομίζω όμως ότι συμφωνώ με τον Model Master .Πράγματι όλοι μπορούν αν είναι ερωτευμένοι με κάτι, κάποιον και δεν είναι απαραίτητο να είναι ερωτευμένοι με τον/την υ τους.
     
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Τροχοπέδη ή ώθηση στον σαδισμό ο έρωτας για ένα υποτακτικό άτομο ?

    H σύγκρουση σε κάποιον σαδιστή είναι δεδομένη. H σύγκρουση στα πάντα στον άνθρωπο είναι δεδομένη. Όπως φαντάζομαι ότι αν έχεις βρεθεί να συνομιλείς με εφοριακό είχες μία άλλου είδους - μεν, αλλά - σύγκρουση , η οποία δεν σε έστειλε στο δαφνί.. Εκτος απο σαδιστές είμαστε και άνθρωποι και Κυρίαρχοι. Κυρίαρχοι και του εαυτού μας και των θέλω μας και του υποτακτικού μέλους.....

    Αυτό ισχύει σχεδόν σε όλα όσα επιθυμούμε σαν άνθρωποι και όχι μόνο ως σαδιστές ή κυρίαρχοι.πχ. "Θα ήθελα να έχω πολλά λεφτά αλλά δεν θα κλέψω".

    Εν προκειμένω, Θέλουμε την ασφάλεια και την απόλαυση του υ. Επιθυμούμε και την πρόκληση πόνου.. Το να αφαιρείς δεδομένα που απαιτούν αξιολόγηση, και ταξινόμηση σε σειρά προτεραιοτήτων δεν θα σε βγάλει σε σωστά συμπεράσματα. Πιθανόν όμως να καταλήξεις ότι η γη είναι το κέντρο του κόσμου.

    Φιλικά
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Τροχοπέδη ή ώθηση στον σαδισμό ο έρωτας για ένα υποτακτικό άτομο ?

    Ως σαδιστής -ή για να είμαι ακριβής όπως αντιλαμβάνομαι το σαδισμό από τη δική μου φύση- σαφώς και ο έρωτας δεν δίνει ώθηση γιατί βασικά το ίδιο σαδιστής είμαι ερωτευμένος και το ίδιο σαδιστής ήμουν όταν δεν ήμουν ερωτευμένος.

    Από την άλλη κάποιος τη βρίσκει σεξουαλικά να σαδίζει μέσα σε μια BDSM σχέση δε σημαίνει ντε και σώνει ότι πρέπει να στείλει τον/την σύντροφό του στο νοσοκομείο και ούτε τον κάνει "γούτσου-γούτσου" το να μην το κάνει. Θα έλεγα ότι είναι απολύτως απαραίτητο να μην κάνει κάτι τέτοιο αλλιώς χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας.
     
  7. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Τροχοπέδη ή ώθηση στον σαδισμό ο έρωτας για ένα υποτακτικό άτομο ?

    Νομίζω ότι η ερώτηση είναι αν ο ερωτας δίνει ώθηση στον ήδη υπάρχων σαδισμό. Σε αυτό λοιπόν απαντώ, ότι αν πράγματι δίνει τότε θα είχαν γεμίσει τα νοσοκομεία ευχαριστημένα υ συνοδευόμενα από ευχαριστημένους σαδιστές. Η απάντηση λοιπόν που μου δίνεις δε αφορά την ουσία του θέματος. Αν ένας σαδιστής μη ερωτευμένος του αρέσει να χαράσσει το δέρμα του υ και να το ματώνει, με τη λογική που υποστηρίζεται εδώ, όταν ερωτευτεί τότε πρέπει να το χώσει το μαχαίρι στο κόκαλο του υ λόγω έρωτα. Οι απαντήσεις των σαδιστών δε με πείθουν γιατι δε μου λένε πώς λύνουν την σύγκρουση μέσα τους και πώς η λύση της σύγκρουσης μάλιστα δίνει ώθηση στο σαδισμό τους. Φυσικά ότι εγώ δεν πείθομαι δεν σημαίνει και κάτι. 
     
  8. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Τροχοπέδη ή ώθηση στον σαδισμό ο έρωτας για ένα υποτακτικό άτομο ?

    Η απάντηση που σου έδωσα εξηγεί δίνοντας παραδείγματα ελέγχου της σαδιστικής τάσης. Το να φαντασιώνεται κάποιος ότι έχει ένα δωμάτιο με ακρωτηριασμένους, δεν σημαίνει ότι θα το κάνει. Το ότι δεν θα το κάνει, δεν τον κάνει λαπά, ούτε σχιζοφρενή. Απλά ικανό να αξιολογήσει και να διακρίνει το σωστό απο το λάθος...
    Αντιθέτως αν το κάνει μάλλον ξεπέρασε τα όρια διάκρισης.... .

    Με τον ίδιο τρόπο , η τάση αυξάνεται (σε κάποιους) , αλλα αυτό δεν σημαίνει ούτε οτι θα εκπληρωθεί ούτε ότι αν δεν εκπληρωθεί οι σαδιστές είναι λαπάδες. Αφαιρείς το δεδομένο της ταξινόμησης προτεραιοτήτων και το δεδομένο ότι σε αυτή τη ζωή δεν κάνουμε ότι μας καπνίσει όποτε μας καπνίσει καθώς και το δεδομένο ότι οι πρακτικές μπορεί να είναι έντονες αλλά όχι επικίνδυνα ακραίες.

    Πολλά πράγματα μένουν στη σφαίρα της φαντασίας και πολλά πράγματα απο αυτά που φαντασιωνόμαστε ΔΕΝ επιθυμούμε να τα πράξουμε. Η αύξηση της τάσης του σαδισμού μπορεί να συνεπάγεται μόνο αύξηση της έντασης των φαντασιώσεων ή αυξηση της βίας στις συγκεκριμένες φαντασιώσεις ή αύξηση της συχνότητας των συνευρέσεων.
     
  9. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Τροχοπέδη ή ώθηση στον σαδισμό ο έρωτας για ένα υποτακτικό άτομο ?

    Well said.
     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τροχοπέδη ή ώθηση στον σαδισμό ο έρωτας για ένα υποτακτικό άτομο ?

    Πολλά ρεπ!!!

    Αν πάψει να υπάρχει λογική, τότε δεν μιλάμε για bdsmers αλλά για ψυχασθενείς.
    Αλοίμονο αν για να πούμε έναν σαδιστή original και όχι λαπά, θα πρέπει πρώτα να έχει στείλει στο νοσοκομείο αρκετές υ.
     
    Last edited: 16 Φεβρουαρίου 2011
  11. thanasis

    thanasis Contributor

    H κυριαρχικότητά και ο σαδισμός μου αμβλύνονται από άλλα πράγματα. Ο έρωτας δεν είναι μέσα σε αυτά.

    Ως προς την ιδέα του να χάσεις τον άλλον: έχω προτιμήσει αρκετές φορές να χάσω τον άλλο.

    Δεν ξέρω...ή πολλές ταινίες βλέπουμε εδώ ή πολλή ψυχαναλυση διαβάζουμε.

    Ο σαδισμός δεν απαιτεί κατ' ανάγκη ιστική βλάβη και σπλατεριές, τουλάχιστον αν έχεις περάσει το επίπεδο του αρχάριου.

    Γιατί να υπάρχει σύγκρουση; Για μένα υπάρχει μόνο επίρρωση.
     
  12. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Τροχοπέδη ή ώθηση στον σαδισμό ο έρωτας για ένα υποτακτικό άτομο ?

    @all
    Θα σας παρακαλέσω να σταματήσετε να απαντάτε στο ποστ μου λες και σας έθιξα τον (δικό σας) σαδισμό ή την κυριαρχικότητα, καθότι δεν κάνω καμία απολύτως δημοσκόπηση και γνωρίζω προκαταβολικά πόσο υπεράνω τέτοιων ποταπών πραγμάτων είστε οι περισσότεροι.
    Για την ακρίβεια, διάλεξα τις λέξεις μου πολύ προσεκτικά, διαχωρίζοντας την συγκεκριμένη περίπτωση της ΚΑΨΟΥΡΑΣ, κάτι που θέλω να πιστεύω, δεν συμβαίνει δα και κάθε μέρα στον καθένα σας έτσι όπως το περιέγραψα ε; Αν πάντως όλοι είστε καψούρηδες αλλά τυχαίνει να έχετε και ανοσία στα πολύ αρνητικά κάποια της συμπτώματα, σας βγάζω το καπέλο διότι εγώ το 'χω κάνει επιστήμη να μην καψουρεύομαι εξ επί τούτου. Ερωτικά βλέπω αρκετό κόσμο και αγαπώ και κάποιους λίγους εξ αυτών, αλλά guess what, δεν μίλησα γα τέτοια ευγενή συναισθήματα, όπου η απώλεια του άλλου ως εραστή/bottom/sub αναπληρώνεται πανεύκολα από τον επόμενο.-