Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τσακωμοί vs τσακωτοί.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος no_Taboo, στις 23 Δεκεμβρίου 2015.

1. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Αγαπητέ αναγνώστη (ευχαριστώ Στέφανε), κλείσε τα μάτια και πάμε...
    Χρόνια πριν, στο μακρινό μέλλον.
    Αν περιμένεις τσόντα, λυπάμαι, θα σε απογοητεύσω. Το μόνο γυμνό είναι το μυαλό μου.

Το καλοκαίρι έφευγε, η ημέρα ήδη είχε αρχίσει να μικραίνει, αλλά δεν έφτανε ακόμη σ' αυτό το εξαιρετικά εκνευριστικό φαινόμενο του να κλείνεις τα μάτια μεσημέρι στις τέσσερις και να ξυπνάς νύχτα στις πέντε - λυπήσου μας δηλαδή, έχουμε να πάμε να δουλέψουμε ξανά. Αλλά ας το πάρουμε πάλι από την αρχή, για το φουκαριάρη το ρομαντισμό.

Τα χελιδόνια ήταν ακόμη εδώ, η ημέρα ήταν η πρώτη του φθινοπώρου (ημερολογιακά). Σημαδιακή ημέρα, ηλιόλουστη, μα σημειολογικά μπορούσε να σε καλύψει το "να σου θυμίσω είχε παλιόκαιρο τη μέρα που σε γνώρισα, πώς θες εσύ για καλοκαίρι να μιλάμε", για να 'χουμε και τον κώλο μας καλυμμένο. Με την ίδια ντρίπλα στο μεταξύ απέφευγες και το "έπιασε βροχή, αγάπη καλοκαιρινή, δε φτιάχτηκε για μας ετούτη η εποχή". Αν αυτό δεν είναι συμπαντική συνωμοσία, τι είναι;

Αμέριμνοι επαγγελματίες, είχαν παρατήσει τις δουλειές τους και έπαιζαν με τα φόρα των ανωμάλων διερωτώμενοι, αν τελικά είναι μεγαλύτερη ανωμαλία να καυλώνεις με το κλύσμα, να δουλεύεις κλεισμένος στο δικό σου, το προσωπικό σου, κλουβί με τις τρελές ή να συζητάς περί πολιτικής σε ένα μέρος που φιλοξενεί ανοιχτόμυαλους (χοχοχο) ανθρώπους με γούστα εξεζητημένα.

Νταξ, αυτά δε λύνονταν, τραγουδούσε και ο Γιάννης ο Μετρητός στα ηχεία πως όσο κι αν τρέξεις, ο Θεός κάποια στιγμή θα σε κόψει με το κατάνα του, όλα έμοιαζαν σαν έτοιμα από καιρό να τρακάρεις με ντουβάρι. Το πατάς, το λοιπόν, το ρημάδι το "σταρτ ε κονβερσέισον" και το γράφεις το μηνυματάκι θαυμασμού, ακόμη κι αν στο μεταξύ ο Γιάννης έχει αλλάξει τροπάριο και στο λέει κατάμουτρα: "I hurt myself today". Χαμπάρι εσύ...

Οκτώ ημέρες και 13 σελίδες προσωπικών μηνυμάτων αργότερα, με τον Ιωάννη να άδει "Yippie yi Ohhhhh
    Yippie yi yaaaaay" έρχονται και οι ερωτήσεις περί προσωπικών σκέψεων, βλέψεων, σχέσεων. Τίποτα συγκεκριμένο. Όλα άδολα, όλα γενικόλογα, όλα φίλοιείμαστεκαιταλέμε. Αυτός σκληρός, αυτή άτεγκτη. Κανείς δεν είναι κανενός και σίγουρα όχι εγώ δικός σου, μανίτσα. Σιώπα μπουνταλά εφέντ, θα σου πάρω σοκοφρέτα. Πώς να στο πω απλά, να το καταλάβεις; Όταν είσαι μέσα στο αυτοκίνητο και κοιτάζεις ένα λόφο δεν έχεις την αίσθηση ότι το να τον ανέβεις είναι δυο τσιγάρα (φωτιά θα πέσει να με κάψει για τη χρήση αυτής της φράσης εδώ, γαμώ το) δρόμος; Ε, να, κάτι τέτοιο. Φυσικά το πράγμα δεν μπορούσε να μείνει εκεί. Έπρεπε το λόφο να τον κοιτάζεις και την ώρα που δύει ο ήλιος απέναντι, αλλά αυτό είναι μία άλλη πονεμένη ιστορία.

Μία ημέρα και 9 σελίδες π.μ. (γίνεται, γίνεται) ακόμη μετότερα, με τον Ιωάννη να βραχνιάζει τραγουδώντας:
    "When I hear that trumpet sound
    I'm gonna rise right out of the ground
    Ain't no grave
    Can hold my body down"
    Προέκυψε ένας πληθυντικός, μία προσφώνηση, κάτι χαζομαρίτσες με κεφαλαία και πεζά γράμματα και άλλα κόλπα ζόρικα που κάνουν τα πληκτρολόγια, όταν χαλάει το shift. Τι εννοείς ότι δεν έφταιγε το shift του πληκτρολογίου, αλλά αυτό του εγκεφάλου μου; Σε τα μας, μωρέ;
    Παρεμπιπτόντως, το 'ξερες εσύ ότι shift σημαίνει και "to change in a systematic way"; Δεν το 'ξερες; Χα! Ούτε κι εγώ. Μην κοιτάς τώρα που το 'μαθα. Πρώτα το 'παθα.

Ακόμη ένα εικοσιτετράωρο αργότερα και τέσσερις σελίδες ήρθαν και τα πρώτα χιόνια. Ο άλλος ξεβράχνιασε και τραγουδούσε:
    "Hear the trumpets, hear the pipers
    One hundred million angels singing
    Multitudes are marching to the big kettledrum
    Voices calling, voices crying
    Some are born and some are dying
    It's Alpha and Omega's kingdom come",
    έτσι, για να μας την σπάσει που την προηγούμενη ημέρα τραγουδούσαμε ότι, αν δεν ακούσουμε τρομπέτα, από τον τάφο δε σηκωνόμαστε. Πάρ' την και σήκω. Πρώτη φορά στην πανανθρώπινη ιστορία ειπώθηκαν τόσο πολλά χωρίς να ειπωθεί τίποτα (θεμιτή η υπερβολή, ναι; ). Φατσούλες με βγαλμένες γλώσσες πάσχιζαν να πείσουν ότι το σαλάκι τρέχει, επειδή βγαίνει η γλώσσα και όχι η γλύκα.

Τι διάολο συνέβη εκείνη την ημέρα, την επόμενη, τη δωδέκατη ντε, δε θα μάθουμε μάλλον ποτέ, αλλά, αν σκεφτεί κανείς ότι το πρώτο πράγμα που άκουσα ανάβοντας τη μηχανή του αυτοκινήτου ήταν:
    "As sure as night is dark and day is light
    I keep you on my mind both day and night
    And happiness I've known proves that it's right
    Because you're mine, I walk the line",
    και αφού ξεπεράσει τη σκέψη ότι αυτό με τον Ιωάννη δείχνει μία κάποια εμμονικότητα που ίσως ξεπερνά τα όρια του φυσιολογικού, θα καταλάβει πως το σύμπαν μου έλεγε ότι ήρθε η ώρα μου να μάθω πώς το πεταλώνουν το τζιτζίκι, αλλά εγώ είχα κλειστά τα αυτιά μου.

Περίπου 7.000 γραπτά μηνύματα, πέντε εξωπραγματικές από κάθε άποψη ημέρες και δυο νέες πτέρυγες στην κοσμοτέ μετά, πλησίαζε το τέλος του έτους και είπα να ακολουθήσω τις συμβουλές μίας φίλης και να κάνω τον ετήσιο λογαριασμό μου γραπτώς, για να τον έχω να τον χαίρομαι. Τα συμπεράσματα που ίσως σας ενδιαφέρουν είναι τα εξής:

1) Η φίλη μου έλεγε μαλακίες. Δε χρειαζόταν να τον γράψω. Αφού έτσι κι αλλιώς εγώ τα σκέφτομαι, εγώ τα λέω, εγώ τα ακούω.

2) Nα, πώς να στο πω απλά, μη με παρεξηγήσεις; Ας πούμε κάτι τέτοιο:
    "I fell into a burnin' ring of fire
    I went down, down, down,
    And the flames went higher,
    And it burns, burns, burns,
    The ring of fire, the ring of fire.

And it burns, burns, burns,
    The ring of fire, the ring of fire.
    The ring of fire, the ring of fire
    The ring of fire"
    Όποιος δε φαντάζεται φωτιές, καλό είναι να μην παίζει με κάρβουνα (μιλάμε ότι τα τρία τέταρτα του κειμένου αποτελούν λογοκλοπή, αλλά τα συγκεντρώνω όμορφα ο κερατάς - το οποίο με οδηγεί στην εξής άσχετη σκέψη: αν έγραφα "τα συγκεντρώνω όμορφα ο πούστης", θα θεωρούμουν κολλημένος ομοφοβικός, τώρα που γράφω "ο κερατάς", γιατί δεν έρχεται κανείς να μου τα χώσει στα ίσα που υποτιμώ το cuckold; ). Το δαχτυλίδι της φωτιάς καίει, καίει, καίει, αλλά καίει πιο όμορφα και από κερί που στάζει πάνω σε φραουλένιες ρώγες, γαμώ το στανιό μου. Για να γίνω και λίγο κλισέ, αν μπορούσα να το πάρω όλο από την πρώτη Σεπτέμβρη, από την αρχή, μάλλον δε θα έκανα τα ίδια, γιατί τέτοια πετριά δεν την διαχειρίζεσαι και εύκολα.
    Μισό,
    κάποιος φωνάζεις από μέσα.
    .
    .
    .
    Καλά, συγκάλεσαν, λέει, έκτακτη Γ.Σ. στο κεφάλι μου και αποφάσισαν ότι θα έκαναν ακριβώς τα ίδια με μία αλλαγή: θα άλλαζαν εμένα με κάτι ευλογότερα διαχειρίσιμο. Μαλακίες τώρα, μην τα πολυπιστεύετε αυτά. Με τα "αν" ιστορία δε γράφεται. Βλάκας ήταν ο Τολστόι που αφιέρωσε τόσες σελίδες στο "Πόλεμος και Ειρήνη", για να μας πείσει ότι η έκβαση μίας ολόκληρης μάχης είναι τόσο αβέβαιη, ώστε να εξαρτάται από την απόφαση που θα πάρει ένας μόνο στρατιώτης μία μόνο στιγμή; Όλα είναι τύχη και η τύχη μου εκείνη την ημέρα ήθελε να πατήσω το "σταρτ ε κονβερσέισον". Τα υπόλοιπα ήταν προφανώς μοιραίο να συμβούν. Μοιραίο, όπως της μοίρας του τέντζερη γραφτό είναι να βρει το καπάκι κυλώντας.

3) Υπάρχουν καταστάσεις ελεγχόμενες και άλλες που όσο κι αν το παλεύεις, παίρνεις δύο μπάλες στρογγυλές με δυνατότητα γονιμοποίησης. Να σου το κάνω δίφραγκα (μόνο απ' αυτά μου έμειναν έτσι κι αλλιώς), είσαι ψάρι, βλέπεις ένα σκουλήκι αιωρούμενο μέσα στο νερό μπροστά σου. Είσαι τόσο ηλίθιο που δεν καταλαβαίνεις ότι τα σκουλήκια δεν αιωρούνται παραμένοντας στο ίδιο σημείο. Τ' αρπάζεις και εκεί, ακριβώς εκείνη τη στιγμή, αισθάνεσαι το αγκίστρι να σου σκίζει την άνω σιαγόνα (έχουν άραγε σιαγόνες τα ψάρια; ). Μόλις κατάλαβες ότι έκανες παπαριά. Αναλύεις σε κλάσματα δευτερολέπτου τις επιλογές σου. Η πρώτη είναι να παλέψεις, για να απαγκιστρωθείς. Είναι αυτόματη αυτή, συνδεδεμένη με το αίσθημα αυτοσυντήρησης -επιβίωση, μωρό μου-. Όσο πιο δυνατά χτυπιέσαι όμως, τόσο πιο βαθιά μπαίνει το ρημάδι. Η δεύτερη είναι αυτή της ψυχραιμίας. Προφανώς έρχεται σε δεύτερο χρόνο. Ηρεμείς και αφήνεις την πετονιά να σε ανεβάσει προς το φως, το οποίο κοιτάζεις κατάματα. Όποια από τις δύο κι αν είναι η αντίδραση, το σίγουρο είναι πως θα καταλήξεις εκτός νερού. Το νερό θα πάψει να σε τυλίγει με την ασφάλειά του. Ο αέρας θα γεμίσει τα βράγχια σου και θα κάψει την ύπαρξή σου μέχρι το βαθύτερο σημείο της ύπαρξής σου. Είναι τότε που ξεχωρίζουν οι τρελοί από τους λογικούς (κολιούς). Ο λογικός (κολιός) συνεχίζει να χοροπηδάει στην ξύλινη επιφάνεια της βάρκας προσπαθώντας να επανέλθει στη φυσική του κατάσταση, το νερό. Ο τρελός ξαπλώνει απολαμβάνοντας για πρώτη φορά στη ζωή του τον ήλιο να χαϊδεύει χωρίς υδάτινο φιλτράρισμα τα λέπια του και αναφωνεί: "Δε γαμιέται! Ελπίζω τουλάχιστον να με φάει κάποιος που ξέρει να εκτιμά τη γεύση μου".

4) Όλα αυτά δουλεύουν αντίστροφα από το σύνηθες. Είθισται οι άνθρωποι να προσλαμβάνουμε το ίδιο ερέθισμα ο καθένας με το δικό του τρόπο. Εν προκειμένω το λαμβάνουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο, αλλά το βαφτίζουμε ο καθείς με άλλη λέξη, αυτήν που αντέχει το στομάχι του.

5) Το θέμα του κειμένου έχει τόση σχέση με το βδσμ, όση και το ψάρεμα μπαρακούντα σε φόρουμ ψαράδων. (Αυτό δε θα σου το αναλύσω, γιατί δεν ήταν γραμμένο στον αρχικό απολογισμό. Το κόλλησα τώρα προσπαθώντας να εξηγήσω γιατί επιλέγω να το δημοσιεύσω εδώ).

Σε γενικές γραμμές αυτά, αν και ίσως επανέλθω, καθώς συνεχίζω να ψυχαναλύομαι, τώρα που σας βρήκα εύκαιρους να κάνετε τη δουλειά που άλλοι κάνουν παίρνοντας ένα πενηντάρικο την ώρα.

Παρακαλούνται κυνικοί καλοθελητές να μη μου υπενθυμίσουν πως τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Το γνωρίζουμε, κυρίες και κύριοι. Αυτό που εσείς δεν (θέλετε να) ξέρετε είναι πως οι στιγμές μένουν χαραγμένες και οι χαρακιές μένουν για πάντα. Γιατί τι είναι η ευτυχία, αν όχι μερικές στιγμές με σταματημένο το χρόνο;

Πριν κλείσω όμως, καθώς διαπιστώνω ότι το παράκανα με τα ψάρια και μπορεί να σας μπερδέψω πάνω στο με τι τελικά είμαι εμμονικός, κοτσάρω κι αυτό, να μην έχετε αμφιβολίες:

Is it getting better
    Or do you feel the same
    Will it make it easier on you now
    If youve got someone to blame

You said one love
    One life
    When its oone need
    In the night
    One love we get to share it
    It leaves you baby if you dont care for it

Did i disappoint you
    Or leave a bad taste in your mouth
    You act like you never had love
    And you want me to go without

Well its too late
    Tonight
    To drag the past out
    Into the light
    We're one but we're not the same
    We get to carry each other
    Carry each other
    One

Have you come here for forgivness
    Have you come to raise the dead
    Have you come here to play jesus
    To the lepors in your head

Did i ask too much
    More than a lot
    You gave me nothing now
    Its all i got
    We're one but we're not the same
    Well we hurt each other and we're doin it again

You said love is a temple
    Love the higher law
    Love is a temple
    Love the higher law

You ask me to enter
    But then you make me crawl
    I cant be holdin on
    To what youve got
    When all youve got is hurt

One love
    One blood
    One life
    Youve got to do what you should
    One life with each other
    Sister
    Brothers
    One life but we're not the same
    We get to carry each other
    Carry each other
    One​

2. brenda

brenda FU very much

Αϊ σιχτίρ, με συγκίνησες και με αποσυντόνισες, τόσο, ώστε να ψάχνω τεσσεράμισι το πρωί να δω πως ψαρεύεται το παλιο-μπαρακούντα... 
    Μωρέ Τζόνυ Κας που σου χρειάζεται... 
    you only live once bro... 
    η ζωή δεν έχει οδηγίες χρήσης... 

Last edited: 23 Δεκεμβρίου 2015
  3. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

@no_Taboo, σ' ευχαριστώ. Μας χάρισες ένα υπέροχο ανάγνωσμα.
    Ο καφές μου κρυώνει στο φλυτζάνι για να σε διαβάσω μια δεύτερη φορά. Εξαιρετικό.

Gonna stand your ground, don't be turned around
    And keep this world from draggin' you down
    Gotta stand your ground and don't back down

Almost Johnny.  

4. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Εσύ ξέρεις μια χαρά πώς ψαρεύεται το μπαρακούντα. Είμαι βεβαιότατος ότι δε χρειάζεσαι οδηγίες χρήσης.

Εγώ σ' ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια. Χρωστάω έναν καφέ γι' αυτά κι έναν για αναπλήρωση.

Για τα υπόλοιπα blame the μπαρακούντα, δεν ευθύνομαι.  

5. folha

folha deja vu

Εντυπωσιακό!!!

6. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Ευχαριστώ!!!
    (... μάλλον, γιατί μου μοιάζει λίγο "Δε σου το 'χα, μπαγασάκο".   ).

Last edited: 23 Δεκεμβρίου 2015
  7. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

αιρετικο, αιρετικο!
    μα ουτε ενα πυγοραπισμα, λιγο αιματακι, ενα δακρυ, βρε αδελφε;! τιποτις;
    το μονο συστημικο, το shift του πληκτρολογιου...
    τς, τς, τς....

8. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Μπαρακούντα έφαγες, μπαρακούντα μαρτυράς...

9. <3
    μεγαλειώδες

10. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Ερυθριώ

11. open_mind

open_mind Regular Member

Εξαιρετικό !!!!

12. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Ευχαριστώ.