Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τωρα; Τι γινεται;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Novac4, στις 4 Φεβρουαρίου 2014.

1. Novac4

Novac4 New Member

Εδώ και 5 μήνες γνώρισα μια κοπέλα από Ουκρανία.
    Βγήκαμε μερικές φορές για καφέ και ποτό. Στης δυο τελευτές συναντήσεις μας , ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Ομολογώ πως βρεθήκαμε 6 φορές. Μένει αρκετά χρόνια στην Κύπρο . 2-3 φορές τον χρόνο, πηγαίνει στην πατρίδα της για διαφορές φωτογραφίσεις.

Ας τα αφήσουμε όμως αυτά και να μπούμε στο θέμα μας, γιατί δεν ξέρω πώς να προχωρήσω παρά κάτω. Και επίσης αν έκανα κάτι λάθος και γενικά. Έχω πολύ λίγη εμπειρία σε αυτό και γνώση.

Εκείνο όμως όπου ξέρω, είναι πως την γυναίκα αυτή, θέλω να την υποτάξω τελείως. Την θέλω μόνο για έμενα. Κάπου μέσα μου ένιωσα πως ( καλά κάναμε ότι κάναμε αλλά δεν είμαι δίκια σου 100%). Αν και μου δείχνει πώς δεν τελειώσαμε ακόμη. Δεν ξέρω??? Αυτή, φαίνετε καθαρά πως το έχει ξανακάνει. Ίσως επειδή είμαστε στην αρχή?

Την πρώτη φορά ήρθαμε σε επαφή στο σπίτι της. Ξεκινήσαμε χαλαρά, κλασικά . Πριν το τέλος είχε ψήλο αγριέψει .
    Τελειώσαμε και μπήκαμε μαζί για ντους. Με το που πήγαμε στο δωμάτιο με έσπρωξε και με έριξε στο κρεβάτι. Μου άρεσε πολλή αυτό. Τη έβαλα στα 4 και ξεκινήσαμε σε γρήγορο αλλά και δυνατό ρυθμό.
    Την άρπαξα από τα μαλλιά. Άμεσος η αντίδραση της ήταν να μου απομακρύνει το χέρι. Νόμισα πως δεν ήθελε. Εκείνη όμως πηρέ όλα της τα μαλλιά μαζεμένα και τα τράβηξε προς τα πίσω. Σαν να μου έλεγε, (Παρ’τα . Μου αρέσει!). Μέσα μου μια απορία. (Πόσο θες να τα τραβήξω???). Άρχισα να τραβώ όλο και περισσότερο. Μέχρι που το κεφάλι της δεν μπορούσε να κάνει καμία απόλυτος κίνηση. Δεν αντιστάθηκε ούτε για μια στιγμή.
    Το ένα μου χέρι τραβούσε τα μαλλιά της δυνατά, με τον αγκώνα να πιέζει στην μέση της για στήριξη και το άλλο χαστούκια στα κωλομαγουλα. Να τον παίρνει από πίσω ταυτόχρονα και να νοιώθω πως είναι κτήμα μου.
    Μετά τελειώσαμε.

Αλ: Ουφφ. Hard sex. Έχει πολύ καιρό να το κάνω.
    Γελούσαμε και οι δυο.
    (Αναφέρω μοναχά, ένα μέρος. Όχι όλη την διαδικασία).

Έκανα 1,5 μηνά να την ξαναδώ γιατί είχε φύγει για Ουκρανία.

Μήνυμα:
    Αλ: Είμαι Κύπρο εδώ και 2 μέρες. Ούτε ένα καλώς ήρθες.
    Novac4: Ξέρεις πως τρέχω. Δεν ήμουν σίγουρος για την ημερομηνία.
    Αλ: Ας έπαιρνες τουλάχιστον ένα τηλεφωνώ. Θα σε δω??
    Novac4: Την παρασκευή έχω ρεπό. Να πάμε για ποτό?
    Αλ: Σπίτι σου??   
    Novac4: Είμαι στην δουλειά τώρα. Μιλάμε
    Αλ: Θα σε πάρω τηλεφωνώ την παρασκευή.
    Novac4: ΟΚ

Κανονίσαμε τελικά μετά από πολλά (τεχνικά προβλήματα) και των δυο, να βρεθούμε σε ξενοδοχείο.
    (Τι τραβώ και εγώ ο άνθρωπος για λίγο γ………. )

Όταν έκλεισε το τηλεφωνώ σκέφτηκα. Μόνο γ…… θέλει αυτή? Ούτε ένα ποτό? Τίποτα?

Πήγα στο ξενοδοχείο και της έστειλα μήνυμα να έρθει. Ήρθε και μου φάνηκε σκεφτική. Είπε ένα γειαα και έβγαλε τα ρούχα της να κάνει ντους. Χαλαρός εγώ κάθισα στο καναπέ ακούγοντας λίγη μουσική μέχρι να τελειώσει. Μαζί μου είχα μια σχολική τσάντα όπου είχα βάλει μέσα ένα σετ από Wrist Cuffs. Ο λόγος ήταν πως την προηγούμενη φορά, καθώς μου έκανε τσιμπούκι, μου τον έπαιζε λίγο και δεν ήθελα. Δυσκολεύτηκε λίγο αλλά το έκανε.

Στο κρεβάτι αρχίσαμε πάλι, τοοο, Haard . Τελειώσαμε και αρχίσαμε να μιλάμε . μου έδειχνε την φωτογράφιση της στην Ουκρανία.

Αλ: Να σε ρωτήσω κάτι? Είχες ποτέ προβλήματα με το σεξ? Να μην ήθελες, στύσης και τέτοια?
    Novac4: Όχι. (Σκέφτηκα: Ωχ τι ήταν αυτό? Τι θέλει να μου πει?)
    Αλ: Νιώθω πως δεν θέλω να κάνω σεξ. Πήγα και σε γιατρό αλλά. Δεν νομίζω να είμαι ανοργασμική. Πριν λίγες μέρες , είδα ένα όνειρο και ξύπνησα υγρή.
    Novac4: Τι όνειρο ήταν?
    Αλ: Άστο καλυτέρα.
    Novac4: Πες.
    Αλ: Άστο.

Κάτι μέσα μου, μου έλεγε. (Πάρε τα Cuffs τώρα!!). Σηκώθηκα και τα πήρα.

Novac4: Δωράκι. Αυτό θες??
    Με κοίταξε ελαφρώς παράξενα αλλά με πονηρό βλέμμα.
    Αλ: Τι είναι αυτά?
    Novac4: Cuffs. Σου αρέσει το BDSM.
    Αλ: Εσύ. Από πού τα ξέρεις αυτά?
    Novac4: Κάθισε και δώσε μου τα χέρια σου.

Τα έβαλα, με τα χέρια πίσω. Έβαλα τον δέκτη του δεξιού χεριού στο μάγουλο της και την παλάμη με τα δάκτυλα κατά μήκος του πηγουνιού της μέχρι τα αφτιά της και την χάιδευα με τον δέκτη.

Novac4: Σου αρέσει?
    Αλ: Ναι

Εκεί όπου την χάδευα της έδωσα ένα χαστούκι στο πρόσωπο. Όχι πολύ δυνατό, αλλά αυτή ξαφνιάστηκε. Δεν το περίμενε.

Novac4: Βαλε τα αρχιδια μου μέσα στο στόμα σου. Να με κοιτάς στα μάτια.

Την χαστούκισα και έβαλα πάλι τα αρχιδια μου μέσα στο στόμα της. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί το έκανα αυτό.

Την έπιασα από τα μαλλιά και την τράβηξα.

Novac4: Κάτω στο πάτωμα. Στα γόνατα!

Κάθισε και της πίεσα της ρώγες για μερικά δευτερόλεπτα και αμέσως χαστούκι στο στήθος. Εγώ στεκόμουν.

Novac4: Κεφάλι πάνω , ανοικτό στόμα και γλωσσά έξω.

Τον ακούμπησα πάνω στην γλωσσά της και των έβαλα όλο μέσα στο στόμα της, κρατώντας το κεφάλι της με δύναμη , να μην μπορεί να των βγάλει έξω. Την κράτησα εκεί λίγο για να την τυραννήσω και άρχισα να δίνω τέμπο στο κεφάλι της.
    Δεν ήξερα ποσό θα άντεχε. Δεν της έδωσα το δικαίωμα να παίρνει ανάσες όποτε αυτή ήθελε. Ο ρυθμός ήταν πραγματικά γρήγορος και για να μπορεί να παίρνει ανάσες , σταματούσα, τις έδινα ένα χαστούκι και ξανά τα ιδία.

Ήθελα πολύ να δω τα όρια της. Αν μέσα της, πραγματικά αυτό ήθελε. Έβαλα τα χέρια μου πίσω και αυτή τίποτα. Μέσα έξω, μέσα έξω, λες και τα χέρια μου ακόμη την κρατούσαν. Αυτή λύσσαξε , αύξησε ρυθμό από μονή της.
    Της άρπαξα δυνατά το κεφάλι. Όλος μέσα ο κύριος  Την κράτησα εκεί.

Novac4: Κοιτά με στα μάτια. Είναι όλος δικός σου.

Με κοίταζε και την κοίταζα. Δεν άντεξε. Έβαλε δύναμη και έσπασε τα γαντζάκια απελευθερώνοντας τα χέρια της. Έκανα ένα βήμα πίσω και την άφησα να αναπνεύσει και να ηρέμηση.

Έβαλα το χέρι μου στο πρόσωπο της και την χάιδευα. Αυτή έκλεισε τα μάτια γλυκά σαν να μου έλεγε.(Αυτό χρειαζόμουν. Ευχαριστώ)
    Το make-Up της έγινε χάλια. Φαίνονταν τα σημάδια από τα δάκρυα της πολύ καθαρά. Λες και είχε μαύρο δάκρυ. Το βρήκα πολύ αισθησιακό . Πρώτη φορά το βλέπω από κοντά. Δεν του είχα δώσει και πολύ σημασία από φωτογραφίες ποιο πριν.

Κάθισα στο κρεβάτι , την έβαλα στα γόνατα μου από δεξιά προς τα αριστερά και της έδινα χαστούκια στο δεξί κωλομαγουλο μέχρι να κοκκινίσει καλά και της μιλούσα. Σαν τελευταία πινελιά ήθελα πολύ να αφήσω το σημάδι μου πάνω της. Τιν σήκωσα και της είπα να σκύψει λίγο προς τα μπροστά. Το δεξί ήταν κόκκινο και το αριστερά άσπρο. Άνοιξα παλάμη και δάκτυλα. Άφησα το αποτύπωμα μου.
    Φώναξε δυνατά. Φοβήθηκα γιατί η κραυγή της ήταν πολύ δυνατή. Σίγουρα την άκουσε όλο το ξενοδοχείο.

Την άρπαξα απ’το μαλλί και την έριξα στο κρεβάτι.
    Της έχυσα στο πρόσωπο και με το χέρι μου, το άλειψα στα χείλη της. Αυτή άρχισε να μου γλύφει τα δάκτυλα.
    Την κοιτούσα. Έκανε λες και είχε σπασμούς. Έτρεμε ολόκληρη. Δεν κατάλαβα καλά τι ιταν αυτό. Τώρα τέλειωσε? Ήταν από πόνο? Από κούραση? Δεν ξέρω ακριβός. Παντός έτρεμε.

Εκείνο όμως όπου είναι σίγουρο, είναι πως τα τελευταία της λόγια πριν να κάνει ντους ήταν

Αλ: Την επομένη φορά, θα ξεκινήσεις από εδώ.

Καθώς έβγαζε τα cuffs απ’τα χέρια της.
    Γιατί ,ξεκινήσεις και όχι ξεκινήσουμε??
    =============================================================

Σχετικά με την ορθογραφία. Πρέπει να συνεχίσω να κάνω ορθογραφικά λαθάκια , γιατί δεν μπορώ να αναιρέσω κάτι όπου δήλωσα. Είναι σαν να φτύνω του εαυτού μου.

2. Απάντηση: Τωρα? τι γινετε.

Δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς!
    Τώρα θα έχεις μία γυναίκα για να κάνεις σεξ όπως γουστάρεις χωρίς καμία υποχρέωση ούτε για κουβέντες, ούτε για ποτά!
    Θα το κάνετε όποτε βρίσκεστε και τέλος!

Ξέρω ανθρώπους που ζηλεύουν τη τύχη σου!  

3. DutchessV

DutchessV Regular Member

Απάντηση: Τωρα? τι γινετε.

Η οπτικη της caramel ειναι μια πιθανη αλλα απ'οσο καταλαβαινω εσυ θες κατι παραπανω απο αυτη την κοπελα, θες και τις δεσμευσεις οχι μονο το σεξ( το οποιο παρεπιπτοντως οπως το περιγραφεις φαινεται πολυ ωραιο κι εχετε τοσα ακομα να κανετε, να το εμπλουτισετε και να το πατε σε αλλο επιπεδο που χωρις την υποταγη της ομως θα ειναι παντα απλως σεξ, σωστα?)Οστωσο δεν δειχνει να μοιραζεται τις ιδιες αποψεις/αισθηματα ετσι οπως τα περιεγραψες( ακομα και αν ισχυε καταρχας εισαι διατεθιμενος να ζεις μια τετοια εμπειρια με τετοια αποσταση??). Σε περιπτωση που δεν θελει τα ιδια εισαι ετοιμος να το αποδεχτεις? Αν και εχω να κανω μια ακομα πιο κρισιμη ερωτηση, την ρωτησες ξεκαθαρα τι θελει?? Οι γυναικες τεινουμε να ειμαστε κρυψινοι στις σκεψεις τις επιθυμιες και τα αισθηματα μας, και οι αντρες τεινετε να ωγαζετε μονοι σας συμπερασματα και παντα λαθος, θαρρω λοιπον πως η καλυτερη αντιμετωπιση ειναι να ξεκαθαρισεις αρχικα με σενα απολυτα τι θες και οταν θα εισαι σιγουρος για τις αναγκες σου να συζητησεις ανοιχτα μαζι της ανεκεινη μπορει να τις καλυψει..

4. straponlady

straponlady New Member

Απάντηση: Τωρα; Τι γινεται;

Τώρα τι γίνεται;;;
    Τίποτε απολύτως δε χρειάζεται να γίνει τώρα!
    Εξερευνήστε τα θέλω σας, τα όριά σας, το bdsm και ποιες πλευρές του θέλει ο καθένας σας, κι όπως ήδη σου απάντησαν, μιλήστε.
    Και φυσικά αυτά δε γίνονται σε δωμάτια ξενοδοχείων με αυτοσκοπό τη συνέυρεση, αυτά θέλουν το χώρο και το χρόνο τους.

5. Novac4

Novac4 New Member

Caramel
    Δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς!
    Τώρα θα έχεις μία γυναίκα για να κάνεις σεξ όπως γουστάρεις χωρίς καμία υποχρέωση ούτε για κουβέντες, ούτε για ποτά!
    Θα το κάνετε όποτε βρίσκεστε και τέλος!
    Ξέρω ανθρώπους που ζηλεύουν τη τύχη σου!
    ------------------------------------------------------------------
    Δεν είχα ποτέ πρόβλημα , απλός , σεξ. Πιστεύω πως τον κάθε άνθρωπο των βλέπεις και τον αντιμετωπίζεις διαφορετικά. Εξαρτάτε από της συνθήκες (δεδομένα). Είναι το τι ζητάς από κάθε άνθρωπο.

Αρχικό μήνυμα από Novac4:
    δεν ξέρω πώς να προχωρήσω παρά κάτω. Και επίσης αν έκανα κάτι λάθος και γενικά. Έχω πολύ λίγη εμπειρία σε αυτό και γνώση.
    -------------------------------------------------------------------
    Σε θέματα σχετικά με το Bdsm.

DutchessV
    χωρίς την υποταγή της όμως θα είναι πάντα απλώς σεξ, σωστά?

Σωστά.
    Για να πάμε σε άλλο επίπεδο, πως θα εμπλουτιστεί? Με σωματικό η πνευματικό?
    Και τα δυο. Το θέμα μου είναι, τι θα προσέξω.
    Πολλές φορές αφήνω τα πράγματα να κυλήσουν μονά τους.

Straponlady

Εξερευνήστε τα θέλω σας, τα όριά σας, το bdsm και ποιες πλευρές του θέλει ο καθένας σας, κι όπως ήδη σου απάντησαν, μιλήστε.
    ----------------------------------------------------------------------

Όντως. Ήμουν αφελείς. Εγώ το έφερα εκεί και δεν μιλήσαμε. Αν δεν ήταν αυτό.

Αρχικό μήνυμα από Novac4:
    Αλ: Να σε ρωτήσω κάτι? Είχες ποτέ προβλήματα με το σεξ? Να μην ήθελες, στύσης και τέτοια?
    Novac4: Όχι. (Σκέφτηκα: Ωχ τι ήταν αυτό? Τι θέλει να μου πει?)
    Αλ: Νιώθω πως δεν θέλω να κάνω σεξ. Πήγα και σε γιατρό αλλά. Δεν νομίζω να είμαι ανοργασμική. Πριν λίγες μέρες , είδα ένα όνειρο και ξύπνησα υγρή.
    Novac4: Τι όνειρο ήταν?
    Αλ: Άστο καλυτέρα..
    --------------------------------------------------------------------

Straponlady

Και φυσικά αυτά δε γίνονται σε δωμάτια ξενοδοχείων με αυτοσκοπό τη συνέυρεση, αυτά θέλουν το χώρο και το χρόνο τους.
    --------------------------------------------------------------------
    Μου έβαλες το MP5 στον κρόταφο.

Ομολογώ πως άλλου πήγαινα και άλλου κατέληξα σε όλες της διαστάσεις και απόψεις.

6. straponlady

straponlady New Member

Δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά, εφόσον σε ενδιαφέρει και θέλεις να επενδύσεις στη σχέση.
    Σχέση δε σημαίνει μόνο δρω αλλά και συμμετέχω, συζητώ, μιλάω (κυρίως ακούω), επικοινωνώ!

Υ.Γ.
    Κι επειδή, εισέπραξα, πως έχεις αμφιβολίες για το τι θέλει εκείνη για τη σχέση, είναι προτιμότερο να εκτεθείς κι ας έχει διαφορετικά θέλω παρά να μη τα μάθεις ποτέ και να σε κυνηγά ένα τεράστιο ΑΝ.
    Πίστεψέ με είναι πολύ βασανιστικό αυτό το ΑΝ.
    ΑΝ είχα πει, ΑΝ είχα δώσει να καταλάβουν, ΑΝ είχα προσπαθήσει...

7. DutchessV

DutchessV Regular Member

Το πνευματικο επιπεδο ειναι το πιο σημαντικο αγαπητε μου ειδικα οταν αποζητας την υποταγη μιας γυναικας, αυτου του ειδους οισχεσεισ ειναι ακομα πιο βασισμενεσ στην πνευματικη ενωση και οχι στην σωματικη , οταν το μυαλο συναινει το σωμα απλως ακλουθει. Εκει ειναι που πρεπει να εστιασεις και καλως η κακως αυτο οντως δεν γινεται σε ξεννοδοχεια πρεπει να αποκτησεισ διανοητικη επαφη μαζι της να εξερευνησεις τον χαρακτηρα της τις αντιληψεις και να επικοινωησεις ειλικρινα μαζι της. Οστωσο εχω να κανω μια πολυ βασικη ερωτηση, ανεφερες οτι η κοπελα φαινεται να γνωριζει τον χωρο του βδσμ, αυτο ομως δεν μας λεει κατι για το στατους της, και το να ειναι πιο κινκυ στο κρεβατι δεν την κανει επουδενι υποτακτικη. ηπως λοιπον πρωτα απολα πρεπει να διερευνησεις αν ειναι οντως αυτη η φυση της, αλλιως ποιο το νοημα να αποζητας την υποταγη μιας γυαικας αν εκεινη δεν μπορει να την προσφερει οχι μονο σε σενα αλλα σε κανεναν( βασικη σημειωση εδω υποτακτικη δεν γινεσαι γεννιεσαι)

8. DutchessV

DutchessV Regular Member

ΑΑΑΑ και ξεχασα δεν ειναι η υποταγη που θα δωσει αλλη διασταση στο σεξ αλλα τα συναισθηματα, αυτα ειναι που το αναγαγουν σε αλλο επιπεδο, πιστεψε με να υποταχθει και να μην υπαρχουν συναισθηματα μπορει να συμβει και τοτε παλι θα ειναι απλα σεξ, σπανιο βεβαια αλαλα μπορει να συμβει. Κερδισε πρωτα απολα το μυαλο της την εμπιστοσυνη της και μετα ειναι λογικη ακολουθια η υποταγη εφοσον ειναι στη φυση της οπως προανεφερα.

9. Απάντηση: Τωρα; Τι γινεται;

Φιλε μου...γιατι ρωτας; και ποιους ρωτας; καποιους και καποιες που τους στελνεις ενα ευγενικο προσωπικο μυνημα και σε γραφουν; αλλα που απαντουν εδω για να δειξουν οτι εχουν γνωμη και τα ξερουν ολα για τους ανθρωπους και τι σχεσεις λες και εχουν σπουδασει ψυχολογια; την αληθεια ανακαλυψε την εσυ ο ιδιος. ειναι ολη δικια σου.