Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τύποι Φετίχ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_Dementia, στις 2 Οκτωβρίου 2009.

?

Τύποι Φετίχ

1. Ύλη

16 vote(s)
    24,2%
  2. Μορφή

42 vote(s)
    63,6%
  3. Κίνηση

50 vote(s)
    75,8%
Multiple votes are allowed.
  1. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Τύποι Φετίχ

μορφή και κίνηση

2. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

κινηση....αν και σαν ορος μου φαινεται λιγο προβληματικος .Βιομαζα ισως;

3. danai

danai Regular Member

μορφή και κίνηση

4. MindMaster

MindMaster Contributor

Ψήφισα "κίνηση" και έτσι είναι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό. Το ξανασκέφτομαι όμως, και βρίσκω πως κάτι μου κάνει μερικές φορές και η "μορφή".
    Γιατί δεν έχει "αναίρεση ψήφου" αυτό το poll, Dearest Lady, και δεν μπορώ να επανορθώσω το σφάλμα μου, με φόβο να βγάλουμε λάθος στατιστική;  

5. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Nομίζω πως,δεν εχει αναίρεση ψήφου,επειδή δεν περιορίζεται σε μια μόνο απάντηση. Θα το κοιτάξω λίγο αργότερα..  

6. MindMaster

MindMaster Contributor

Καλά, δεν θα χαλάσει κι ο κόσμος, αλλά επειδή φαίνεται πως κάποιοι εκτιμούν πως είμαι σημαίνουσα προσωπικότητα στον bdsmικό χώρο  D), είπα να μην χαλάσουμε τα ποσοστά...  

7. Emma

Emma Contributor

Η συμπεριφορά, να υποθέσω, δεν συγκαταλέγεται σε κανένα απ' τα τρία ε;  

8. sexoula

sexoula Regular Member

νομιζω ο συνδυασμος μορφης και κινησης ειναι απιστευτος (συμφωνα παντα με βαση τα παραδειγματα του νηματοθετη)

9. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Syrah,αφορμή για το δημοψήφισμα αυτό,στάθηκε ένα άρθρο που βρήκα στο ίντερνετ,το οποίο διαχώριζε τα φετίχ που αφορούν στα άψυχα αντικείμενα,σε δύο κατηγορίες (μορφή και ύλη) και σαν τρίτη κατηγορία,είχε τα μέλη του ανθρώπινου σώματος.

Types of Fetishes

@underherfeet,έχεις δίκιο. Ο όρος "φετίχ κίνησης" είναι λίγο προβληματικός. Ο ακριβής όρος,σύμφωνα με το άρθρο,είναι,"animate fetishes" αλλά προτίμησα να τον μεταφράσω αυθορμήτως,ως "φετίχ κίνησης". Η ακριβής του μετάφραση,είναι "ζωντανό φετίχ"..  

10. Severin

Severin Regular Member

Yλη-μορφη-κινηση ο συνδιασμος και μονο των λεξαιων βγαζει μια αρμονια...
    Αποψη μου ειναι οτι το να τις διαχβρησουμε απλα τεμαχηζουμε αυτη την αρμονια καιχανουμε την ενταση της!
    Ειναι σαν να τεμαχηζεις μια μπαλαρινα!

11. SadalMelik

SadalMelik Regular Member

Re: Απάντηση: Τύποι Φετίχ

Ο τεμαχισμός όμως που λες συνδέετε άμεσα με την έννοια του φετίχ.

12. Severin

Severin Regular Member

-Ο τεμαχισμός όμως που λες συνδέετε άμεσα με την έννοια του φετίχ-

Εχεις απολυτο δικιο-δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!!!
    Να το θεσω διαφορετικα...προσωπικα τα χρειαζομαι και τα 3 για να απολαυσω περισσοτερο τις κλισεις μου!Και για να κατεβασω κ λιγο το επιπεδο θελω να βουτηξω τα δαχτυλα μου και στα 3 βαζακια με το μελι!!!