Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τύποι Φετίχ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_Dementia, στις 2 Οκτωβρίου 2009.

?

Τύποι Φετίχ

1. Ύλη

16 vote(s)
    24,2%
  2. Μορφή

42 vote(s)
    63,6%
  3. Κίνηση

50 vote(s)
    75,8%
Multiple votes are allowed.
  1. llazouli

llazouli Contributor

Απάντηση: Τύποι Φετίχ

'Ζωντανά Φετίχ' κ ξερό ψωμί!

Λευκό με μακριά λεπτά δάχτυλα δάχτυλα, αισθαντικό στην κίνηση...και κομμένα νύχια (ίσως)...μμμ..λατρεμένο..  
    Αν είναι δε και αντρικό, σκέτο όνειρο! 

2. XplorR

XplorR Regular Member

Γιατί, υπάρχει περίπτωση ν' απορριφθεί κάποια κατηγορία;;
    Όχι από μένα!!!!  

3. Puma

Puma Regular Member

Re: Απάντηση: Τύποι Φετίχ

Μία γνωστή μου είχε φετίχ με τους... λεπτούς αστράγαλους των αντρών! Δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι ανάλογο... εγώ έχω και λεπτό αστράγαλο αλλά και λεπτά χέρια/δάχτυλα... δε νομίζω, όμως, ότι αρέσει στην πλειοψηφία των γυναικών ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω, μάλλον επειδή θα προτιμούσα να ήταν πιο χοντρά...  

4. llazouli

llazouli Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τύποι Φετίχ

Ίσως, γιατί έχεις συνδυάσει, εκ στερεοτύπων, ότι ο άνδρας πρέπει να έχει χερούκλες. Σαχλαμάρες.
    Το χέρι με τα μακριά λεπτά δάχτυλα, είτε σε άντρα ανήκει είτε σε γυναίκα, είναι κομψοτέχνημα!
    Πέραν του θαυμασμού βέβαια, που για μένα αποτελεί βασικό κομμάτι 'φτιαξίματος', παιζει ρόλο και κατά πόσο δύναται να ενεργοποιήσει αισθαντικά το πεδίο δράσης του.  

5. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

α ρε μεγαλε ... ακους ποσους επαινους παιρνει το χερι που σε παιζει ? ... με Τοπ Μοντελ σε παιζω ... ποιος στην χαρη σου ....

6. Nesaea

Nesaea Guest

Εχουν σβηστει τα τελευταια μηνυματα απο εδω. Τι συνεβη;

7. Puma

Puma Regular Member

Re: Απάντηση: Τύποι Φετίχ

Μάλλον λόγω των αναβαθμίσεων που έγιναν, υπήρξε ανάγκη να επαναφέρουν κάποιο προηγούμενο backup της βάσης δεδομένων, το οποίο δεν περιλάμβανε τα τελευταία μηνύματα. Έτσι υποθέτω τουλάχιστον.

8. kali crow

kali crow Guest

την κουρτινα 2 και την κουρτινα 3 ,παρακαλω!

9. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Εγω θα παρω και τα τρια μωρα μου με εμφαση στο.....μεσαιο το μακρυ ;-)
    Πως λεμε οταν ο αλλος ξεβρακωθει μπροστα μας, (και πισω μας δεν με χαλαει),
    : "Θαυμα-θαυμα ειδα την Αγια Τριαδα"?
    Ε αυτο!

10. anima0

anima0 Regular Member

Για να είμαστε δω τους περισσότερους έλκουν και τα τρια.. αλλά είναι ψηφοφορία.
    3 λοιπόν (για να το εξειδικεύσω, κώλος)

11. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Mορφή και κίνηση.

Διάβασα και το άρθρο. Συμπεραίνει οτι τα φετίχ είναι πολύ διαδεδομένα, και καθόλου δεν πρέπει να ανησυχείτε αν έχετε ένα - δυο.

Φιου... ένιωσα καλύτερα τώρα... Χρειαζόμουνα να το ακούσω από κάποιον αυτό...

12. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

εγω απο την αλλη αρχιζω κ ανησυχώ. Αν τα φετιχ ειναι τοσο διαδεδομενα, τοτε με κανει ακομμα εναν στο σωρό.

....

....

....

Μπααααα... Δε νομιζω. Ποιος αλλος γουσταρει γλωσσόφιλο με μυρωδια κρεμμυδιου και τζατζικιού; Να μυρίζεις το πιτόγυρο στην ανασα της;

Παλι καλα που ειμαι «ανώμαλος»!!