Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τώρα αυτό είναι τιμωρία..??!!??

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 15 Αυγούστου 2016.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

δεν ειπα αυτο ... αλλα μπορει να ειναι και αυτο

2. Εγώ προσωπικά Τρωω τα πάντα! Απλά όσον αφορά το υπογραμμισμένο συνεχίζω να πιστεύω πως θα έπρεπε η τιμωρία να μην έχει σχέση με την απόλαυση..
    -Μυρτώ μπράβο κορίτσι μου. Ήσουν πολύ υπάκουη.Με ικανοποιήσες αφανταστα!! Ελα να φάμε πίτσα!

-Μυρτώ.. με έχεις απογοητεύσει παρα πολύ.. κατανοείς ότι πρέπει να τιμωρηθείς γι αυτό που έκανες.. Ας φάμε πίτσα απόψε..!  

Για τα σχόλια περί κυρίου μου κτλ.. να σε ενημερωσω ότι είμαι αδέσποτη.. αλλά και να μην ήμουν είμαι σίγουρη πως ο κύριος μου δεν θα είχε αντίρρηση να ανοίγω θέματα Με τους προβληματισμούς μου ..

3. Νομίζω ότι αυτή η απάντηση με υπέρ κάλυψε.
    Υποθέτω πως την ίδια πρακτική θα την μεταφρασει διαφορετικά ο μικρός μου εγκέφαλος ανάλογα με το τι έχει προηγηθεί.. το πως αισθάνομαι τον κύριο μου εκείνη την στιγμή, το αν τον νιώθω όντως θυμωμένο ψυχρό και απογοητευμένο..

4. Πολύ ενδιαφέρον και αυτό! Άρα θεωρείς μεγαλύτερη "ζημιά " (με την καλή έννοια φυσικά! ) θα γίνει από δύο τρεις μέρες σιωπής από την μεριά του κυρίου που θα εκδηλώσει την απογοήτευση του παρά από έναν κατά κόκκινο, από το σπανκινγκ ,κωλο ας πούμε..

5. ThanPerko

ThanPerko Regular Member

Τιμωρία μπορεί να είναι και το να φας πίτσα, να ξέρεις ότι δεν την αξίζεις, να την φας με το ζόρι και να νιώθεις τύψεις μετά και να μπεις στον φαύλο κύκλο που μπαίνουν όλα τα μυαλουδάκια που δεν σταματάνε να λειτουργούν ούτε για λεπτό
    Αλλά εκεί θες άτομο οξυδερκή, με γνώσεις, κοινή λογική να μπορέσει να παίξει με το μυαλό σου
    Τώρα για το μέσο Dom wannabe, προφανώς και θα πρέπει να ξεχωρίζεται η τιμωρία από το παιχνίδι

Είναι αυτό που λέμε, πρόσεχε τι εύχεσαι

6. νομίζω συμφωνώ σε όλα και άν πιαστω από την τελευταία κουβέντα νομίζω λες περίπου το ίδιο πράγμα με την ντάρκ. Ότι εάν το κλίμα είναι ας πούμε "κακό " ..έχει προηγηθεί κάποιο σφάλμα του υ.. αυτομάτως αλλάζει όλη η ψυχολογία και όπως είπες ακόμα και ή διείσδυση μπορεί να είναι δυσάρεστη.. όχι από θέμα βιαιότητας προφανώς αλλά συνοδευόμενη απο τα αρνητικά συναισθήματα που θα κατακλύζουν το υ.. ίσως κάποια περίεργη σιωπή του κ που δεν συνηθίζει.. κτλ..

7. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Είναι τέτοια η ξενερα, η στεναχώρια και η απογοήτευση που οχι απλά δεν καβλωνεις αλλά μετράς ένα ένα τα μπασταρδα τα δευτερόλεπτα μέχρι να τελειώσει η τιμωρία.

8. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Χαχαχαχ τιμωρίες και μαλακίες...Mommy..ασε την πίτσα και πάμε για πιτόγυρα.....

9. Εσένα για τιμωρία θα σου κόβουμε απλά το χαρτζιλίκι..!

10. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

@sokolata

Νομίζω γενικά στο νήμα ψάχνεις τις διαφορές "punishment vs funishment".

Κατάλαβα καλά?

11. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Χαχαχα δε πειράζει έχω πρόσωπο.. ....είμαι απο τζακι Μητέρα.. ...

12. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Μία μικρή παρένθεση.
    Η ερώτηση απευθύνεται στον καθένα/μία που νιώθει ως υ.

Η ερώτηση πηγάζει από διάφορα νήματα που διαβάζω και διακρίνω ενίοτε στον γραπτό λόγο και στις όποιες φαντασιώσεις πως βιώνουν με διαφορετικό τρόπο την τιμωρία άντρες υ από γυναίκες υ.
    Οντως συμβαίνει;
    Ευχαριστώ