Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τo BDSM, είναι - εμπεριέχει ηδονή ή είναι λογιστική πράξη;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Discerning, στις 25 Αυγούστου 2020.

  1. Discerning

    Discerning Contributor

    Ακριβώς. Το έγραψα ξεκάθαρα. Εσύ δεν επέμενες, σε τόσα post, πως για να γίνει το οτιδήποτε πρέπει πρώτα να κατανοηθεί, ώστε να είναι βάσιμη η συναίνεση; Περιέγραψα χιουμοριστικά, τραβηγμένα και απλοϊκά, μια τέτοια σκηνή κατανόησης! Μέχρι το ξεκινάμε λοιπόν, φαντάζομαι συμφωνείς με το νόημα της περιγραφής. Μια χαρά στον Τίτο και στην Αγαθονίκη. Εάν δεν υπήρχε όλη αυτή η εισαγωγή, δεν θα ήταν T/b play? Η αρχική κατανόηση είναι η ουσία; Γι αυτό το 2ωρο πριν το γαμήσι (στο συγκεκριμένο παράδειγμα) όλο το μαλιοτράβηγμα;

    Πάμε τώρα και στο D/s

    Στην αρχική γνωριμία ο Κ με την υ, μόνο μιλάνε; Mπορείς να γίνεις ξεκάθαρος;

    Πάντα; Δηλαδή, ένα απλοϊκό παράδειγμα, για να μας καταλαβαίνουν όλοι/ες, το Deep throating που γουστάρει ο Κ στο πρώτο γαμήσι, έτσι για την καύλα του, δεν είναι και ταυτόχρονα εκπαίδευση;
    O Kώλος παίρνεται ή δίνεται; Θα εκτιμούσα μια ξεκάθαρη απάντηση, όσο ξεκάθαρη και η ερώτηση. Σ' ευχαριστώ.
     
  2. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    Χιούμοριστικα τραβηγμένο παρόμοιο σενάριο θα μπορούσε να περιγράφει και σε συνάντηση που απλα και μονο γιατί πηγε συναινεί, χωρίς πολλά για κατανόηση ή safeword.
    Ακόμα και με τα ίδια λόγια στο περίπου αλλα μια υ που πραγματικά δεν ξέρει και θέλει να μάθει και με έναν κ που θέλει να εκπαίδευσει και έχει την υπομονή να της πει απο πριν τι θα συμβεί πιστεύοντας ότι για αυτόν ετσι ειναι το σωστό.. Πάει να πει δεν θα υπάρχει ηδονή;
     
  3. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Μην συγχέετε τη δική μου περίπτωση με οτιδήποτε άλλο και για να λέμε και τα πράγματα ως έχουν δεν είμαι παράδειγμα προς μίμηση από τη στιγμή που δήλωσα πως παίζω επικίνδυνα. Ξεκάθαρα δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσω στο νοσοκομείο - από τύχη γλύτωσα κτλ , κάποια άλλη όμως, σε κάποιο άλλο session με κάποιον άλλο S, θα μπορούσε και γι αυτό προσπαθούσαν (καλοπροαιρετα οι περισσότεροι) να με πείσουν πως έπεσα θύμα κακοποίησης γιατί σε ανάλογη περίπτωση έτσι θα ένιωθαν οι ίδιοι, το επικίνδυνο δεν τους καυλωνει, δεν τους αρέσει σε αντίθεση με εμένα και κάποιους άλλους και γι αυτό εμμένουν στα δικά τους.

    Επίσης στη δική μου περίπτωση δεν ισχύει το γνώρισα κάποιον άσχετο στο ίντερνετ, πήγαμε για τσάι και κλείσαμε ραντεβού για το S/M γαμησι. Μια και μοναδική φορά που το έκανα αυτό αρκετά χρόνια πριν, τον S τον πέρασα από ανάκριση, μιλούσα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί του αρκετές ώρες, έγιναν συμφωνίες - ορίστηκε πλαίσιο πείτε το όπως θέλετε, ενημέρωσα δικό μου άνθρωπο για το που θα βρίσκομαι και έδινα σημεία ζωής ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

    Το σέβομαι την άποψη σου δεν έχει καμία σχέση με το ασπάζομαι και συμφωνώ με την άποψη σου, διαφωνούσαν με τη δική μου οπτική, προσωπικά δεν είδα κανέναν να με προσβάλει, είδα και κάτι σαχλαμάρες βέβαια αλλά δεν ασχολήθηκα
     
  4. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    @Discerning
    Κατανόηση και συναίνεση, όχι γελοιοποίηση της κατανόησης.
    Το παράδειγμα σου δεν έχει καμία σχέση με BDSM.
     
  5. Discerning

    Discerning Contributor

     
  6. Discerning

    Discerning Contributor

    @Θρυαλλίς

    Καμία περίπτωση, δεν συγχέω. Εχω δε, γράψει πως η κάθε περίπτωση αποτελεί μια μοναδικότητα, και μόνο ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται, από τον κάθε αναγνώστη.

    Και άλλοι/ες δηλώνουν, πως παίζουν επικίνδυνα, και μπράβο τους, από τη στιγμή που έτσι γουστάρουν. Αν δουλεύει γι αυτούς, κανέναν δεν αφορά.

    Συνηγορώ σε όλα τα μέτρα προφύλαξης, προστασίας που έθεσες, αλλά υπάρχει κόσμος που παίζει πιο επικίνδυνα. Ανέφερα SM play που γίνονται στο εξωτερικό, μέσω αγγελίας. Με ανεπτυγμένο το Risc Awareness και το Personal Responsibility, ζουν αυτό που θέλουν, ως νοήμονες ενήλικοι.

    Δεν θα τους πω "εγώ", "εσύ" ή όποιος άλλος/η αν αυτό, είναι ΒDSM. Aυτό είναι το point μου.
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ναι, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Το γαμήσι ή το οτιδήποτε απαιτεί ρητή συμφωνία απαιτεί απαιτεί αυτό, συμφωνία και η συμφωνία προαπαιτεί κοινή κατανόηση. Το ότι έχει ο ένας στο μυαλό του γαμήσι ή οτιδήποτε δεν σημαίνει ότι το έχει και ο άλλος. Ενδεχόμενο και βέβαιο διαφέρουν.
    Δεν υπάρχει Κ και υ μέχρι την κατίσχυση και την αναγνώριση αυτής, υπάρχουν δύο άνθρωποι που γνωρίζονται και το οτιδήποτε μπορεί να συμβεί μεταξύ τους δεν είναι στο context του D/s και εκεί είναι που την πατάνε πολλές αρχάριες με διάφορους επιτήδειους που πουλάνε που και ξυ για D/s
    Το τι το γουστάρει είναι ένα πράγμα, το τι μπορεί να πετύχει είναι άλλο, για αυτό χρειάζεται η εκπαίδευση. Όχι, δε θεωρώ καλή ιδέα να χώσεις με τη μία το μαρτζαφλάρι σου σε μία που δεν μπορεί καλά καλά να πάρει το κεφαλάκι στο στόμα της. Εκπαιδευτής ο οποίος πάει πιο γρήγορα από το ρυθμό που μπορεί να ακολουθήσει ο εκπαιδευόμενος είναι ακατάλληλος ως εκπαιδευτής, και κατ' επέκταση ακατάλληλος ως ιδιοκτήτης, του υ που δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτό το ρυθμό. Η κόβει ρυθμό ή το τελειώνει εκεί. Το track record του σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να είναι πολύ διαφωτιστικό.

    Και τα δύο, ο ένας παίρνει ο άλλος δίνει και επειδή μιλάμε για σεξουαλική πράξη υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη λέξη που κατονομάζει την σεξουαλική πράξη που ο ένας παίρνει χωρίς ο άλλος να δώσει: βιασμός.
     
    Last edited: 25 Αυγούστου 2020
  8. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Ο λογος που πρέπει συμφωνία ειναι επειδή μιλάμε για ανθρωπινες ψυχές. Και ειδικά για ανθρώπους σαν εσένα που βλέπεις και γράφεις μόνο για γκαβλα και όχι το αγγούρι που αυτή συνοδεύεται.  

    Συμφωνία κανε και θα με θυμηθείς.
     
  9. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    @Discerning

    Από όλα τα ατυχή, το ατυχέστερο (ως τώρα - σε έχω ικανό και για χειρότερα)...
    Αυτό που περιγράφεις δεν είναι ούτε καν role play "πληκτρολογίου", ούτε T/b λογίζεται, ούτε D/s και σε καμία περίπτωση δεν ακουμπά ούτε κατ' ελάχιστον στο το S/M.
    Οι παρεπιδημούντες την Ιερουσαλήμ, γνωρίζουν την αστειότητα της "συμβολαιογραφικής συναίνεσης" τύπου 50 αποχρώσεις του ροζ. Αν αυτό θες να διακωμοδήσεις μαζί σου, αλλά ασχολείσαι με το αυταπόδεικτο, άρα δεν πρωτοτυπείς - χάσιμο χρόνου.

    Η συναίνεση είναι πολυεπίπεδη και δεν εκχωρείται άπαξ και για όλα. Για τούτο και υπάρχουν στάδια σε κάθε συσχέτιση, είτε μιλάμε για βδσμιο είτε για βανίλα συσχετίσεις.
    Άλλη συναίνεση δίδεται για να πιουν το τσαγάκι τους, άλλη για να φασωθούν, άλλη για να γαμηθούν, άλλη για να γαμηθούν kinky και πάει λέγοντας. Πως γίνεται αυτό; σίγουρα όχι με το τον τρόπο που περιγράφεις, εκτός και αν μιλάς για άτομα με μηδενικές κοινωνικές δεξιότητες και συναισθηματική νοημοσύνη υπό του μηδενός.

    Το σενάριο είμαι Κ είσαι υποτακτική, γνωριστήκαμε, συναινείς σε Τ/b, D/s, M/s ή σκέτο session, και την άλλη στιγμή βρίσκεσαι με το μουνί ραμμένο και κρεμασμένη από τα βυζιά με τσιγκέλια, απλά δεν παίζει, και όχι επειδή το ορίζει το πλαίσιο του βδσμιου αλλά επειδή το ορίζει η κοινή λογική. Αν τα άτομα δεν διαθέτουν ούτε καν αυτή, τότε δεν αφορούν την θεματολογία αυτού του φόρουμ...

    Σε όσα αναφέρεις έχεις αγνοήσει δύο βασικούς παράγοντες: το πολυεπίπεδο της συναίνεσης και το ΧΡΟΝΟ.
     
  10. Discerning

    Discerning Contributor

    Sorry, αλλά μόλις το γαμήσαμε και ψόφησε. Θεωρώ δε, χωρίς στο απειροελάχιστο να έχω πρόθεση να σε προβάλλω, πως μόλις γάμησες το γαμήσι παντελώς στο βωμό της πολιτικής ορθότητας, προς χάρην της.

    Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου, που διαβάζω, για περιγραφή του πως θα γαμήσει ένας - μια, με σκοπό την κατανόηση! Δεν έχω γνωρίσει δε, ούτε μια γυναίκα, έστω και σε κοινωνικό επίπεδο, που δεν θα βίωνε την πλήρη, την απόλυτη, την ολοκληρωτική ξηρασία, σε αυτή τη διαδικασία! Μιλάω για το 1ο, 2ο λεπτό, γιατί καμία δεν θα διέθετε περισσότερο χρόνο στον "αφηγητή".

    Το μη μου σκίσεις τα εξώρουχα ναι, το μη μου αφήσεις σημάδια σε εμφανή σημεία ναι, το δεν έχω κάνει κλίσμα ναι..., αλλά περιέγραψέ μου πως θα με γαμήσεις, για να το κατανοήσω, και να δω αν θα αποδεχτώ ποτέ. Ποτέ όμως!!! Και το γράφω, απολύτως σοβαρά.
     
    Last edited: 25 Αυγούστου 2020
  11. Discerning

    Discerning Contributor

    ! Σε ποιο σημείο ακριβώς, διέκρινες έστω και μια υποψία, πως υπαινίσσομαι κάτι τέτοιο; !
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Καθόλου. Το γαμήσι είναι κάτι στο οποίο πρέπει να συμφωνούν και οι δύο και ως πράξη και ως έννοια. Ακόμα και αν έχουν αρχίσει να γαμιούνται αν στο μυαλό του ενός το γαμήσι είναι βρισιές και μπουνιές και πάρσιμο κώλου και στον άλλο απλά η διείσδυση στο μουνί θα έχουμε με μαθηματική ακρίβεια δράματα που μπορούν να οδηγήσουν σε δικαστήριο.

    What the fuck you talking about???????