Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τo BDSM, είναι - εμπεριέχει ηδονή ή είναι λογιστική πράξη;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Discerning, στις 25 Αυγούστου 2020.

  1. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    @bumblebee

    πριν μιλήσω για καύλα μίλησα για εμπιστοσύνη που χτίζεται λιθαράκι λιθαράκι και που -σε αυτό το στάδιο- είναι ιδιαίτερα εύθραυστη... μίλησα για ένστικτο και όταν χρησιμοποίησα τη φράση "χαμηλό υπογάστριο" αναφερόμουν σε αυτό ακριβώς: το ένστικτο...

    είναι πραγματικά -πραγματικά όμως- συγκινητικό το ενδιαφέρον από ανθρώπους σαν εσένα σε ανθρώπους σαν εμένα... αλήθεια, με ξέρεις;
     
  2. Discerning

    Discerning Contributor

    Ξέχασέ το το σχόλιο. Το διέγραψα. Εμμένω κατηγορηματικά σε αυτό.

    Δεν ξέρω που και πως έχεις μεγαλώσει - αποκτήσει τις εμπειρίες σου, μπορεί να είναι άπειρα περισσότερες από τις δικές μου, αλλά εγώ σε 4 κράτη που έχω ζήσει, στις ΗΠΑ για αρκετά χρόνια, και σε πάνω από 20 που έχω επισκεφθεί πολλές φορές, πάντα ενεργός σεξουαλικά και κοινωνικά, ΔΕΝ έχω συναντήσει ποτέ, ούτε έχω ακούσει, έστω και ως ανέκδοτο, για περιγραφή κάποιου σε κάποια, για το πως θα τη γαμήσει! Ποτέ όμως.
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Το να πεις "θα σε βρίσω", "θα σου χώσω χαστούκια" "θα σε πάρω από τον κώλο" δεν είναι αναλυτική περιγραφή, είναι δηλωτικό πρόθεσης και αυτό πολλές φορές είναι από μόνο του αρκετό και αδυνατώ να φανταστώ πως νομίζεις πως αντιμετώπισα το επίτηδες υπερβολικό παράδειγμα σου ως κάτι ρεαλιστικά πιθανό.

    Αν η δήλωση πρόθεσης δεν είναι από μόνη της αρκετή, ναι, πρέπει να το κάνεις στον άλλον πενηνταράκια στο βαθμό που απαιτείται ώστε να καταλάβει η άλλη ή να πεις "άσε μας κουκλίτσα μου" και να τη στείλεις σπίτι της ή να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις κύριος αν δεν είσαι σε δικό σου μέρος.
     
    Last edited: 25 Αυγούστου 2020
  4. tithon

    tithon Contributor

    το οποιοδήποτε παράδειγμα παρασκευαζεται από δύο κύρια συστατικά
    - την πρόθεση του παρασκευαστη (εν προκειμένω να καταδείξει πόσο χαζές ειν οι ρέγγες)
    - την αντιληπτική του ικανότητα ωστε να συμπεριλάβει πραγματικες παραμέτρους. ()
     
  5. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Χαρα στο κουραγιο σας  
     
  6. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Στο ατυχέστατο σενάριο που παρέθεσες; ΠΑΝΤΟΥ!
    και για να στο κάνω δίφραγκα:

    "ο Τίτος, Κυριαρχικός Σαδιστής, φανατικός οπαδός του πλαισίου φυσικά, πολυγραφότατος στο forum, και η Αγαθονίκη, υποτακτική με φαντασιώσεις σαδομαχισμού, και φανατική αναγνώστρια του φόρουμ επίσης. Ωστόσο δεν την χαρακτηρίζει κανείς ως έμπειρη".

    Είναι προφανές ότι δεν αντιλαμβάνεσαι ουδόλως τι είναι ο Σαδικός Κυρίαρχος ή έστω ο εν τω βδσμ Σαδιστής και αναφέρεσαι στον όρο με την ψυχοπαθολογική του διάσταση. Κακώς τον γράφεις με Σ κεφαλαίο τότε. Κανείς Σαδικός Κ με αμιγές λιπερτινικό φιλοσοφικό έρεισμα δεν είναι φανατικός οπαδός κανενός πλαισίου, αντιβαίνει στην φιλοσοφική του θεώρηση. Κινείται ως εχέφρων στο πλαίσιο που του εξασφαλίζει τη νομιμοποίηση των πράξεών του ή στο πλαίσιο που του εξασφαλίζουν οι προσωπικές του δυνατότητες υπέρβασης της (μεγάλη κουβέντα αυτή). Σύμφωνα με τον ορισμό σου λοιπόν, ο Τίτος είναι σαδιστής με κυριαρχικές φαντασιώσεις/επιδιώξεις - ουχί Λιμπερτίνος.
    Η δε Αγαθονίκη είναι κάποια που περιδιαβαίνει τα φόρα, αλλά είναι παντελώς "αγαθομούνα" (δεν ξέρει τίποτε για deep throat κλπ), βδσμικώς άπειρη και ορμούμενη ΜΟΝΟ από τις φαντασιώσεις και την καύλα της. Μήπως είναι και ολίγον mentally returded, για να σε βολέψει καλύτερα;;

    "Ο Τίτος και η Αγαθονίκη, αφού τα είπαν διαδικτυακά, συναντήθηκαν για το κοινό τσαγάκι, (τέτοιο πίνει η ελίτ) έτσι για την πρώτη γνωριμία, και μετά από την διαπίστωση της κοινής έλξης, συμφώνησαν να βρεθούν για SM και γαμήσι."

    Και εδώ όχι απλά το υπαινίσσεσαι, αλλά μας το λες φόρα παρτίδα. Η αγαθομούνα άπειρη και ο σαδιστούλης που θέλει να παίξει τον Κ, μετά το τσαγάκι τους δεν συμφωνούν να ρίξουν ένα πήδουλο να φύγουν τα χοντρά, αλλά ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ να κάνουν και "SM" (μόνο εσύ ξέρεις τι εννοείς με αυτό το "SM" που γράφεις).

    Άρα, από το τσαγάκι στο "SM", μια τσιγαριά δρόμος!!!



     
  7. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    @Discerning: είχατε προαναγγείλει ότι εκείνο το νήμα με το βδσμ πλαίσιο ήταν
    Μετά ανοίξατε και άλλο, αλλά φευ, κοινές συνισταμένες, όπως πιθανόν δεν καταλάβατε, γιοκ.

    Για όσους/ες λοιπόν θα μπορέσουν να ξεπεράσουν την χιουμοριστική, και σε περιπτώσεις τραβηγμένη και επίτηδες απλοϊκή διάσταση, και μείνουν στην ουσία, η ερώτηση είναι: το παρόν νήμα αποτελεί το πρώκτειο άσμα σας;


    @Libertine SD, fyi, τρέχετε τον κίνδυνο να σας πει ότι συμφωνεί μαζί σας. Ή/και να σας ρωτήσει απλά και ξεκάθαρα αν συμφωνείτε ότι το τσιγάρο βλάπτει σοβαρά την υγεία.
     
  8. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Και για να μη μου μείνεις με το παράπονο, θα απαντήσω και στο ερώτημα του νήματος, παραμερίζοντας το "σενάριο".

    Τo BDSM, είναι - εμπεριέχει ηδονή ή είναι λογιστική πράξη;

    Τίποτε από τα δύο. Το βδσμιο εμπεριέχει καταστάσεις, συσχετίσεις, αλληλεπιδράσεις, θέσεις, ενέργειες, πρακτικές που μπορεί ΚΑΙ να είναι ηδονικές, αλλά για να πραγματωθούν απαιτούν λογική, ενίοτε και "λογιστική".
     
  9. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Τι ν' αξίζει η ζωή ενός λιμπερτίνου χωρίς λίγο ρίσκο;;  
     
  10. Discerning

    Discerning Contributor

    Δεν σε αδικώ πλέον που δεν καταλαβαίνεις. Σου έχω γράψει εδώ και καιρό. Εχεις τη συμπάθειά μου.
     
  11. Discerning

    Discerning Contributor

    Να το ματαξαναπούμε. Για σένα το BDSM εμπεριέχει όσα περιέγραψες. Σεβαστό. Για μένα εμπεριέχει πρωτίστως εγκεφαλική ηδονή και ακολουθεί η σωματική. Εσύ θα ακολουθήσεις αυτά που θεωρείς ότι εμπεριέχει, εγώ θα ακολουθήσω αυτά που θεωρώ. Ούτε μπατζανάκης σου θα γίνω, ούτε εσύ κουνιάδος μου. Ναι;
     
  12. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Είχες την απαίτηση, την αξίωση, την προσμονή ή την ελπίδα να ΑΠΑΝΤΗΣΩ στην ερώτησή σου με απάντηση που δεν εκφράζει τη σκέψη μου; Το ¨για σένα" που έγραψες είναι αυτονόητο εφόσον εγώ απαντώ.

    Δεν θυμάμαι να σε ρώτησα σχετικά...
    Εσύ έθεσες ερώτημα. Αν έχεις έτοιμη την απάντηση γιατί ρωτάς;

    Αυτά που εμπεριέχει είτε τα εμπεριέχει είτε όχι. Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται για "ακολουθία" πίστης, αλλά για ορισμό κι εξ αυτού παραγόμενης γνώσης. Δια τούτο και χωράει διάλογος επιχειρημάτων (όταν υπάρχουν τα έρμα)...

    Εξαρτάται, αν κάνω SM με την αδελφή σου, λογίζομαι κουνιαδάκι σου;;