Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υγρά άντρα και γυναίκας, το τι τρώνε επηρεάζει την γεύση τους???

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Link4th, στις 12 Νοεμβρίου 2009.

1. ShyMistress

ShyMistress Regular Member

Απάντηση: Υγρά άντρα και γυναίκας, το τι τρώνε επηρεάζει την γεύση τους???

Το στιφαδο και γενικα ο,τι εχει σχεση με κρεμμυδι ειναι απο τα χειροτερα που θα μπορουσαν να σου τυχουν, δεν θελω να με θυμηθειτε σε αντιστοιχη περιπτωση. Το τσιγαρο και το αλκοολ προσωπικα δεν με εχουν ενοχλησει ποτε.

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

εσεις εκει στις κοσμοπολιτικες μεγαλουπολεις ,ολα να τα κανετε με το γαντι ... μετα τις καραμελες για δροσερη αναπνοη , τους αναναδες για ψαγμενο σπερμα και την παπαγια για γκουρμε κατουρα , θα εφευρετε και κανενα υποθετο για πορδες μυρωδατες ... ελεος πια με την ευπρεπη ελβετικη καθαριοτητα (βλεπε ο Αστεριξ στους ελβετους)

3. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψη των μελών για κάτι: Ένας γνωστός μου, μου ανέφερε την περίπτωση ενός φίλου του, ο οποίος χώρισε με την γυναίκα του γιατί αυτή κατάλαβε ότι των απατάει... από τη γεύση του σπέρματος!!!
    Συγκεκριμένα, αυτός είχε πάει επαγγελματικό ταξίδι, από ότι μου είπε ο γνωστός όντως τα είχε με μία συναδέλφισσα, έγινε της ακολασίας στο ξενοδοχείο που μείνανε, αλλά όταν επέστρεψαν Ελλάδα η γυναίκα του του έκανε τσιμπούκι και επειδχή η γεύση του ήτανε διαφορετική από το συνηθισμένο αυτή κατάλαβε ότι την είχε απατήσει, αυτός μετά δεν το παραδεχότανε, κτλ, κτλ.

Επειδή δεν το είχα πιστέψει ότι μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο (Οκ αυτό με τη διατροφή εννοείται ότι το δέχομαι), τελικά η γεύση του σπέρματος αλλάζει (σε σχέση με το συνηθισμένο) αν τις προηγούμενες μέρες το έχεις κάνει αρκετές φορές;;;

manow291 (Μάνος)

4. Alexkat

Alexkat Contributor

Άν κάτι κατάλαβε η κερατωμένη, αυτό δεν ήταν από την γεύση.
    Ήταν από την ποσότητα του σπέρματος που πήρε στο στόμα της.
    Διώτη(!)  τόσα χρόνια μαζί του, ως γυναίκα του είχε μάθει πλέον
    πόσο σπέρμα θα βγάλει, ανάλογα με την συχνότητα του sex που
    κάνανε μεταξύ τους και ανάλογα το χρονικό διάστημα μεταξύ δύο
    ή περισσοτέρων διαδοχικών σεξουαλικών επαφών ....
    Mε την προυπόθεση βέβαια εκείνος να μην την απατούσε σε τακτική
    βάση συνουσιαζόμενος με την Χ(ή)ρα με τα πέντε ορφανά ... 

5. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Αν και εκτός θέματος η δική μου "θεωρεία" είναι ότι απλά η κερατωμένη "έριξε άδεια,να πιάσει γεμάτα".
    Η γεύση δεν αλλάζει από την αλλαγή ερωτικού συντρόφου.
    Η ποσότητα αλλάζει σε σχέση με την συχνότητα αλλά θα μπορούσε να πει ότι είχε κάψες και τον έπαιξε.
    Οπότε φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι απλά το είχε "μυριστεί" και με την δικαιολογία που είπε,τον έπιασε "αδιάβαστο" και κουβέντα στην κουβέντα ομολόγησε και την πάτησε!

6. Mistress Valia

Mistress Valia Regular Member

Απάντηση: Re: Υγρά άντρα και γυναίκας, το τι τρώνε επηρεάζει την γεύση τους???

Έχω συνευρεθεί με άνθρωπο ακριβώς με αυτές τις διατροφικές συνήθειες.Σπέρμα σαν αυτό δεν έχω ξαναγευτεί, χωρίς υπερβολή.Επίσης έχω "γευτεί" την αλλαγή στον ίδιο άνθρωπο από καπνιστή σε μη καπνιστή μετά από εύλογο βέβαια χρονικό διάστημα.Και ναι, έχει μεγάλη διαφορά.Όπως και το αλκοόλ παίζει μεγάλο ρόλο, από ιδρώτα κ ανάσα, έως σπέρμα.Νομίζω πως ακριβώς, ό,τι τρώμε και αποβάλουμε.

7. Libertin

Libertin Regular Member

Ο καπνός και το αλκοόλ με έσωσαν από τον αθλητισμό... Sorry...  

8. Mistress Valia

Mistress Valia Regular Member

χαχχαα, σε έσωσαν;;;Ο καθένας όντως με τα βίτσια του τλκ!!! no offence, just joking.

9. slave dimi

slave dimi Regular Member

You are what you eat λένε. Η Mistress Valia έχει δίκιο επομένως. Ωστόσο, ο ανδρικός οργανισμός χρειάζεται την πρωτείνη για την παραγωγή σπέρματος και κατά την κατανάλωση και η γεύση. Το αιδοίο επίσης μυρίζει και έχει γεύση ανάλογη με τις ορμονικές εκκρίσεις οι οποίες συναρτώνται άρρηκτα με τη διατροφή.

10. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Χαχαχα, μπράβο Libertin, αυτή την ατάκα έχω να την λέω (ίσως γιατί κι εμένα με έσωσαν)

Μάνος(manos291)

11. eyes_wide_shut

eyes_wide_shut Regular Member

Σαφέστατα και επηρεάζεται η γεύση των υγρών μας από τις τροφές που λαμβάνουμε! Φαντάζομαι πως λίγο ή πολύ, όλοι μας έχουμε κάποια παραδείγματα, εκ πείρας, κατά νού..
    Θέλω όμως να τονίσω το γεγονός πως παίζουν και άλλοι παράγοντες σημαντικό ρόλο, όπως:
    - το πόσο καβλωμένος είναι κάποιος/κάποια πρίν "κατεβάσει" το υγρό πύρ του/της..
    - την ψυχολογική και πνευματική κατάσταση του/της (άγχος, χαρά, στεναχώρια, φόβος, οικειότητα, άνεση, κ.τ.λ.)
    - την ύπαρξη ή μη σωματικής άσκησης
    Ίσως να ξεχνάω και κάτι άλλο αυτή τη στιγμή.

Γενικά λοιπόν, νομίζω πως αφότου το χύσιμο, και στους άντρες και στις γυναίκες, είναι μία φυσική και φυσιολογική διαδικασία του οργανισμού, θα επηρεάζεται σχεδόν από τα πάντα..λαμβάνοντας υπόψιν πως όλα τα μέρη που απαρτίζουν το σώμα μας είναι κατασκευασμένα να λειτουργούν σαν μία οντότητα..