Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Υπέρ;... κατά;...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος D. Alessandro, στις 19 Δεκεμβρίου 2015.

  1. Πρωτον, ανεφερα στην αρχη της σελιδας αυτης καποια ακαδημαικα papers που αποδεικνυουν οτι επηρεαζουν αρνητικα οι θετοι γονεις που ειναι του ιδιου φυλου. Παρα τις οποιες "ερευνες" που διατεινονται οτι δεν τρεχει τιποτα, υπαρχουν αλλες τοσες που δειχνουν σημαντικες διαφορες αναμεσα σε παιδια ετεροφυλων και ομοφυλων γονεων. Απο τις 200 χωρες περιπου, μονο στις 30 περιπου εχει νομιμοποιηθει η υιοθεσια παιδιων απο ομοφυλα ζευγαρια. Μιλαμε κυριως για αρρωστες νοητικα χωρες οι οποιες ειναι κυριολεκτικα αυτοκτονικες (π.χ. Ευρωπαικα κρατη), δηλαδη πασχουν απο υπογεννητικοτητα και αν δεν αλλαξει κατι θα εξαφανιστουν απο τον χαρτη (προφανως η δημογραφια δεν σε απασχολει κι ας ειναι το σημαντικοτερο σε οποιαδηποτε κρατος).

    Το οτι υπαρχουν ετεροφυλα ζευγαρια που ειναι σκ@τ@ και κανουν κακο στα παιδια τους, δε σημαινει οτι συγκρινονται με ομοφυλα ζευγαρια που οι γονεις ειναι διαμαντια. Η συγκριση αυτη ειναι γελοια. Η πραγματικη συγκριση ειναι αναμεσα σε ετεροφυλα και γκει ζευγαρια που αποτελουνται απο καλους χαρακτηρες ωστε να συγκριθει μονο το κριτηριο της ομοφυλοφιλιας και οχι καποιο αλλο που ΔΕ μπορει να συμψηφιστει.
     


  2. Eδω βλεπουμε μια ομοφυλοφιλη γυναικα που υιοθετησε ενα αγορι μαζι με τη συντροφο της. Με πολλη ειλικρινεια λεει οτι δε μπορει μια γυναικα να υποκαταστησει το αντρικο προτυπο που λειπει στην περιπτωση της παρα το γεγονος οτι το παιδι το μεγαλωνουν με αγαπη... Μα ειπα εγω το αντιθετο; Ειπα οτι το μισουν; Δεν εντοπιζεται εκει το προβλημα ουτε ο σεξουαλικος προσανατολισμος εχει καμια σχεση με το αν καποιος ανθρωπος ειναι καλος ή κακος. Εγω μιλησα ξεκαθαρα για την ελλειψη του ενος εκ των δυο προτυπων συμπεριφορας.
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Άρρωστες νοητικά χώρες, μάλιστα.

    Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Καλή συνέχεια.
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ένα από τα πράματα που μ' αρέζουνε σ' αυτή την παλιοζωή είναι το πώς στα διάλα καταφέρνει κι επιβιώνει με τους πιο απίθανους τρόπους, αυτό το "τίποτε", το "αδιόρατο", που στραβά, κουτσά, ανάποδα και κουλοκουτσόστραβα, κρατάει κάποιο "ίσο", στις κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση μαλακίες της κοινωνικής επιταγής.

    Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό ως "γνώση", παλιό είναι...

    Το πρόβλημα με το "κωλόπραμα" είναι πως είναι απέθαντο το γαμίδι...

    Το σκοτώνουνε, τσουπ ξαναβγαίνει, το πάνε με το σοροπιαστό, πικρίζει, του κρεμάνε λιλιά, τα πετάει, το βαφτίζουν μ' άλλο όνομα, δεν γυρνάει σαν το φωνάζεις, συνεννοούνται να το αφήσουνε όξω απ' το "πάρτι", μέσα αυτό -τους πίνει τα ποτά, τρώει τα φαγιά και πηδιέται με όλους κι όλα...

    Δεν γίνεται να το κάνεις ζάφτι...

    Είναι πάντα έτσι, δεν γίνεται ποτέ "πολύ", δεν έχει ανάγκη να αναπαράγεται διγιότι είναι, ξέρει το σενάριο απόξω κι ανακατωτά, διασκεδάζει με τα κάθε είδους τεχνάσματα των "οχτρών"...

    Χαλαρώνουμε λοιπόν και το απολαμβάνουμε, έχουμε ήδη "πηδηχτεί" μαζί του τουλάχιστον μια φορά, και δεν ξέραμε τι μας βρήκε...

    Και δεν το λένε θεό, πνεύμα, ψυχή, δαίμονα κλπ, και το Μπαρμπα-Γιώργος καλό τού φαίνεται...

    Το μόνο που του γουστάρει είναι το παιχνίδι...

    Παρακαλώ συνεχίστε...
     
  5. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Άρρωστες νοητικά χώρες οι οποίες είναι αυτοκτονικες αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Χα.

    Τι. Ζούμε. (Ή ζείτε εντάξει, εγώ περαστική είμαι)
     
  6. gero

    gero Regular Member

    Δεν υπαρχει λογος,γι'αυτο κατα.
     
    Last edited: 30 Απριλίου 2018
  7. Εσεις οι δυο και οι υπολοιποι που εκαναν Like. Τι ακριβως δυσκολευεστε να καταλαβετε; Απλα ελληνικα μιλαω. Αυτοκτονια ειναι οταν σκοτωνεις τον εαυτο σου. Με 1,5 παιδια ανα γυναικα, ενας πολιτισμος με μαθηματικη ακριβεια αυτοκτονει. Ποσο δυσκολο ειναι να αντιληφθειτε πραγματα που κανονικα πρεπει να γινονται αντιληπτα απο οποιονδηποτε εχει κοινη λογικη;

    Ο μονος λογος που γραφετε στο φορουμ ειναι επειδη καποιος σας δημιουργησε. Εαν τα σημερινα ποσοστα γεννησεων (1,5 παιδι ανα γυναικα) υπηρχαν πριν απο 300 χρονια, τοτε με μαθηματικη ακριβεια σημερα δεν θα βρισκοσασαν εδω. Μηπως εχετε παρει διαζυγιο με την κοινη λογικη;
     
  8. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Κανείς και καμία δεν είναι υποχρεωμένος να γενοβολαει προς "συνέχιση και ευημερία του έθνους" (γελάω και μόνο που γράφω έθνος λολ).

    Με τον ίδιο τρόπο που κάνεις δεν μας ρώτησε για να μας φέρει στο μάταιο τούτο κόσμο, έτσι και εμείς, δεν υπογράψαμε κανένα συμβόλαιο με καμία κυβέρνηση ότι θα φέρουμε σώνει και ντε παιδιά στον κόσμο.

    Αυτά για τα περί κοινής λογικής που μόνο κοινή και λογική δεν είναι.

    Κατά τα άλλα προφανώς και είμαι υπέρ στο να υιοθετούν παιδιά τα ομόφυλα ζευγάρια και μη σου πω ότι είμαι υπέρ και κάποιων άλλων πιο δραστικών μέσων όσων αφορά στα περί ανατροφής παιδιών.

    Όσο για τα πειπερ: ως ακαδημαϊκός απλά να σου τονίσω ότι για κάθε πειπερ υπάρχει ένα αντιπειπερ και για κάθε journal υπάρχει ένα antijournal οπότε κοινώς άντε γεια.

    Τέλος να πω ότι ας μεγαλώσουν παιδιά και τα ομόφυλα ζευγάρια για διάστημα ίσο με το διάστημα που μεγαλώνουν παιδιά και τα ετερόφυλα ζευγάρια και τοτε και μόνο τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για έρευνα με τις ίδιες παραμέτρους.

    Γιατί έτσι κάνουμε έρευνα ναι;

    Δεν είναι η έρευνα σε θέση να συγκρίνει κάτι που γίνεται για χρόνο t συγκριτικά με κάτι που γίνεται για χρόνο t/100. Μαθηματικά απλά είναι αυτά δεν είναι τίποτις δύσκολο.

    Και τέλος πάντων βλέποντας πόσα ποστ έχεις κάνει για αυτό το θέμα απλά να σου πω ότι δεν είναι ανάγκη να σε μεγαλώσουν εσένα προσωπικά γκέι και λεσβίες. Εντάξει. Δε τρέχει τίποτα, ψυχραιμία.

    Αυταααα.
     
  9. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Καμμία από τις δυο έρευνες που παρουσιάσατε δεν υποστηρίζει την άποψή σας, αν δεν το παρατηρήσατε.
    Αυτό που σημειώσατε με κόκκινο βρίσκεται στην παράγραφο "LITERATURE FINDINGS", βιβλιογραφική έρευνα. Kάτι που άλλοι είπαν, δηλαδή.
    Αλλά εσείς αναφέρετε την μελέτη ως υποστήριξη της άποψής σας.

    Η ίδια η μελέτη όμως έχει πολύ διαφορετική οπτική γωνία, και φτάνει σε τελείως διαφορετικά αποτελέσματα, συγκεκριμένα ότι δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα. Διαβάστε το κείμενο που παραθέσατε. Παράδειγμα. Στην παράγραφο "DISCUSSION" αναφέρεται ξεκάθαρα ότι άλλοι είναι οι σημαντικοί παράγοντες από τον σεξουαλικό προσανατολισμό, ότι δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα, ότι τα δείγματα είναι εξαιρετικά μικρά και ούτε υπάρχουν διαπολιτιστικές μελέτες. Στην δε παράγραφο "BACKGROUND", που για δικό σας λόγο επιλέξατε να μην κουοτάρετε, αναφέρεται στο τέλος:

    "This study concluded that these children did not show an increased rate of behavior or anxiety disorders."


    Αυτής της μελέτης δεν δώσατε το link, το οποίο όμως δεν είναι δύσκολο να βρεθεί, και που μάλιστα περιέχει το πλήρες άρθρο. Θα παρατηρήσετε με πόση προσοχή και πόσο συχνά οι ερευνητές επαναλαμβάνουν ότι οι διάφοροι παράγοντες ενδέχεται να έχουν ή να μην έχουν κάποια επιρροή, και πόσοι άλλοι παράγοντες έχουν εξαιρεθεί από την έρευνα, περιορίζοντες την.

    Όσο για την δική σας κατακλείδα ("Προφανως λοιπον παιζει ρολο αν το ζευγαρι θα ειναι αντρες, γυναικες ή αντρογυνο") αρκεί να παραθέσω ένα απόσπασμα της τελευταίας παραγράφου της έρευνας.

    "That children in lesbian-mother families show slightly less gender-typed behavior than children in other family constellations should not be viewed as a sign of dysfunction; indeed, there is increasing recognition among scholars that a balanced, less gender-differentiated repertoire of interests, activities, and behaviors may actually benefit children, enhancing their capacity to thrive in a range of settings [βιβλ. αναφ.]. Furthermore, as other data from this study show [βιβλ. αναφ.], the children in lesbian- and gay-parent families do not differ from their counterparts in heterosexual-parent families in terms of overall psychological adjustment—a finding that has been documented in other studies as well [βιβλ. αναφ.]."

    Πάντα χρήσιμη η προσεκτική ανάγνωση προς αποφυγήν ευτράπελων ακυρώσεων.
     
  10. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Κλαίω. Επίσης <3
     
  11. Ποιος σου ειπε πως ολοι ειναι υποχρεωμενοι να "γενοβολανε". ? Δεν εγραψα πουθενα κατι τετοιο. Εσυ διαβαζεις αυτα που θα ηθελες να γραψω και οχι αυτα που πραγματικα γραφω.

    Για τα περι κοινης λογικης, βλεπω αποφευγεις. Εαν οι δικοι σου γονεις ειχαν την ιδια αποψη με εσενα προφανως δεν θα ησουν εδω τωρα. Θα το προτιμουσες; Προφανως οχι. Αρα η κοινη λογικη που πηγαζει απο τη βιολογια (στην συγκεκριμενη περιπτωση) λεει οπως και ο Δαρβινος οτι Only the fittest survive. The rest simply die out.

    Επισης δε μιλησα καν για εθνος, μιλησα για πολιτισμο. Το εθνος ειναι μια μικρη υποομαδα του πολιτισμου που ειναι κατι πολυ γενικοτερο. Βλεπε δυτικος πολιτισμος, ισλαμικος πολιτισμος κτλ.

    Ο πολιτισμος που θεωρει την αναπαραγωγη ντεμοντε ειναι de facto αρρωστημενος, αυτοκτονικος και καταδικαζει τον εαυτο του σε θανατο. Αυτο και ενα 8χρονο παιδι μπορει να το κατανοησει. Μονο καποιος φανατικος και πορωμενος δεν θα το κατανοουσε. Ξερεις πολυ καλα οτι εχεις αδικο λοιπον. Η δημογραφια δεν ειναι τοσο δυσκολη επιστημη και δεν απαιτει γνωσεις κβαντικης φυσικης για να γινει κατανοητη.
     
  12. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Αυτοί που ήταν να καταλάβουν κατάλαβαν. Δυστυχώς εσύ εξαιρείσαι a priori από το δείγμα.

    Θα στα πουν άλλοι τα υπόλοιπα ειμαι σίγουρη, αν δεν στα είπαν ήδη.