Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπάρχει τέλος στο έργο του Μέντορα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 31 Ιανουαρίου 2023.

1. black_soyl

black_soyl New Member

υπάρχει στην περίπτωση που χαθεί το ενδιαφέρον για μάθηση...

2. Elgreko

Elgreko Unregular member

Όντως υπάρχει μέντορας στο βδσμ? Τό αίσθημα δεν διδάσκεται. Μέντορας είναι ο πρώτος πραγματικός κυρίαρχος όπου μέσα από την πρώτη αυτή σχέση κτίζει τά θεμέλια για την πορεία της υποτακτικής. Μέσα από την Ds σχέση την μαθαίνει τεχνικές και όρια.

Last edited: 14 Φεβρουαρίου 2023
  3. Iagos

Iagos Contributor

@Elgreko
    θεωρείτε ότι το προσωποπαγές στην Κυριαρχική σας αντίληψη σταματά κάπου εδώ
    ή είναι ένα βαρέλι δίχως πάτο;

4. Elgreko

Elgreko Unregular member

Δεν νομίζω ότι σταματά ποτέ, φυσικά έχει σημασία και πως σταματά η σχέση. Μιλώντας από δική μου εμπειρία τό δέσιμο της πρώτης φοράς είναι κάτι που παραμένει.
    Θά ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε πως το βίωσαν υποτακτικά άτομα.

5. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Μέντορας όμως υπάρχει και ανάμεσα σε ίδια status.

6. Elgreko

Elgreko Unregular member

Σωστά, μάλλον σαν καθοδηγητής με πολύ διαφορετική δυναμική.

7. Dom_Apache

Dom_Apache Regular Member

Ναι σταματάει..

8. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Σε μια ασύμμετρη σχέση εάν ένας Κ βρει μια υ χωρίς εμπειρία και την "μύησή" στον χώρο δεν είναι μέντορας της, είναι απλά ο πρώτος της. Το ότι θα την επηρεάσει στις μετέπειτα σχέσης της δεν είναι θέμα mentoring.Εάν όμως μια υ χωρίς εμπειρία ή και με εμπειρία ζητήσει βοήθεια ή καθοδήγηση από έναν Κ (χωρίς να υπάρχει το σεξουαλικό στοιχείο και να μην έχει Κ ) τότε αυτό είναι mentoring.

Στα φύλα βάλτε εσείς οποίο θέλετε.

9. Iagos

Iagos Contributor

Τι λέτε;

10. Alex L.

Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

Από τα οχτώ μου ήξερα πως σεξουαλικά είμαι bdsm. Το πρώτο μου search στο ίντερνετ στα 19 ήταν το "σαδομαζοχισμός" και έτσι ανακάλυψα πως αυτό που εγώ αποκαλούσα σαδομαζοχισμο λεγόταν bdsm.
    Αρχίζοντας να βλέπω ανάλογη πορνογραφία κατά κύριο λόγο αυτό που έβλεπα ήταν οι φαντασιώσεις μου υλοποιημένες και κάποια πράγματα εκτός των γουστων μου.
    Κάθε άτομο που πραγματικά η σεξουαλικότητα του εκφράζετε από το bdsm δεν χρειάζεται κανέναν μέντορα, όλο το υλικό υπάρχει μέσα του.
    Ένας φίλος ή γνωστός που ξέρει χρειάζεται για να ξεκαθαρίσεις ότι το bdsm είναι bdsm και όχι ότι λέει ο καθένας για τους δικούς του λόγους ότι είναι.
    Διότι στον ευρύ χώρο του bdsm λέει ο καθένας το μακρυ και το κοντό του.

11. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Αυτό ξαναπές το.

12. espimain

espimain Contributor

Ακριβώς.