Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπάρχει τέλος στο έργο του Μέντορα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 31 Ιανουαρίου 2023.

1. Iagos

Iagos Contributor

Με οικονομία, γιατί καίει κύτταρα...

2. Alex L.

Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

Η κλασική ατάκα, πιάνει πάντα διότι εκφράζει την σεξουαλική ενοχικότητα που κυριαρχεί στην Ελλάδα και συχνά εκφράζεται με την ατάκα "εγώ δεν προτιμώ να βλέπω τσόντες αλλά να το κάνω" σαν να λέμε "εγώ δεν βλέπω ποδοσφαιρικούς αγώνες προτιμώ να παίζω ποδόσφαιρο".

3. M5V

M5V New Member

Ο Δάσκαλος ειναι μέσα μας Ο Δασκαλος ειμαστε εμεις Ισχυει αν βέβαια δεν ερωτευτεις το Μεντορα
    Μια Σκλαβα που εχει υποστεί το τίμημα του release ορίζει και ελέγχει το Δώρο που εχει στα χέρια της το οποιο μονο αυτη μπορεί να προσφέρει την Απελεθευρωση Γιατι το release καθε αλλο απο τιμωρια δεν ειναι..Θεωρω πως ο ρολος του Μεντορα ειναι ενα Δωρο που μεταξυ τους δε θα μπορεσουν ποτε να το χαρουν μονο με Αλλους.

4. espimain

espimain Contributor

Δεν κατάλαβα τίποτα.

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Μπερδεύτηκα, μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; ^^

6. skia

skia Contributor

Βασικά, νομίζω μας τα λέτε λίγο ρομαντικά γενικά και δεν είναι καθόλου έτσι. Όλες μας ξέρουμε ότι το release από όποια θέση κι εάν προέλθει είναι ιδιαίτερα δύσκολο μονοπάτι. Το να βρίσκεται κάποιος σε τέτοιας μορφής σχέση είναι συνειδητή επιλογή, έχει μεγάλη ανηφόρα ακόμη κι ας προσφέρει πληρότητα . Εξίσου απότομη κατηφόρα έχει και η περίοδος μετά το release και θέλει χρόνο. Τώρα για τη σημαντικότητα της ύπαρξης του Μέντορα, ο καθένας όπως το βλέπει.
    Να λέμε και τα δύσκολα, διότι μπαίνουν και άπειρα άτομα και καλό είναι να μη μπερδεύονται.

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Λίγος ρομαντισμός δε βλάπτει, και τα "δώρα" καλοδεχούμενα.  

Δε μπορώ, χαχαχαχα

8. skia

skia Contributor

Εξαρτάται το δώρο, φίλη. Χαχαχααχαχ

9. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Αν εν-σωματωθει από τον mentoree μπορεί και όχι.
    Στην περίπτωση ειδικότερα των υποτακτικών ατόμων (γιατί μέντορα μπορεί να έχει οποιοσδήποτε) η καθοδήγηση από τον μέντορα σταματάει εφόσον υπάρξει Κυρίαρχος. Αυτό που μπορεί να μείνει, εφόσον εγκριθεί, είναι το ότι έχει διαμορφωθεί υπό την καθοδήγηση του μέντορα.

10. M5V

M5V New Member

Σας καλωσοριζω θερμά
    Το στατους μου ναι ειναι vanilla αλλα δε βάζω ταμπέλες .Δε ξερω πως προεκυψε το συμπέρασμα της απειρίας αλλωστε το ποτε θέλει ο καθένας να εκφραστεί και να μοιραστεί εμπειριες σε ενα φοορουμ δε καθορίζει και τα κριτηρια της αποιριας του αγνοιας του ή της εμπειριας του.Σιγουρα δε ξθπνησαμε ενα πρωι με το ονειρο της ανταλλαγης ή του swing και μας ήρθε το φορουμ μπροστα μας ..Οσο γαι τα Δώρα τα χαιρετε περισσοτερο αυτος που τα κανει.Τη τελευταια φορο που μου ζητησε ο Κ μου να του χαρισω ενα δυνατο οργασμο απο το σκαμνι μου που με ειχε δεμένη επρεπε να του το χαρίσω ..lol

11. espimain

espimain Contributor

Κάνει μπαμ.

12. Brt

Brt #ολαπολυ

Και τι ζηταμε, έναν μέντορα να μας λέει ότι τα κάνουμε όλα τέλεια.