Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπάρχει το D/s ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος DeSade, στις 11 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Αν με ρωτουσε καποιος τι ειναι το bdsm θα αυτοσχεδίαζα για να του δωσω εναν προσωπικο ορισμο.
    Θα του ελεγα οτι ειναι ο βίαιος ερωτισμος. Η ερωτικοποίηση ερεθσματων που για την πλοιοψηφία δεν ειναι ερωτικα και η πλοιοψηφία αυτη λεγεται vanilla. Τα ερεθισματα αυτα μπορει να ειναι ο πόνος ως προκληση ή λήψη αυτου ή και τα δύο. Αυτό δηλαδη η ερωτικοποίηση του πονου λεγεται σαδομαζοχισμός.
    Εδω και δεκαπεντε χρόνια εισήχθη και ενα νεο ειδος στον πολυχρωμο κοσμο του Bdsm το D/s
    Αυτο ειναι η ερωτικοποίηση της εξουσίας που μπορει να εχει ποικιλλες εκφάνσεις. Καποιοι εξουσιάζουν μονο τη σεξουαλικότητα της συντροφου τους ενω καποιοι αλλοι το επεκτεινουν και στην καθημερινή ζωή της.
    Θα του λεγα οτι προσωπικά θα ημουν πολυ επιφυλακτικος απεντανι στο D/s γιατι προκειμενου να ορίσεις μια ξεχωριστή οντότητα που συμπληρώνει την πολυχρωμία του Bdsm θα πρεπει η οντοτητα αυτή να ειναι διακριτή και να απαντάται μονο στις περιοχές του βίαιου ερωτισμού. Η ερωτικοποιηση της εξουσίας απανταται ομως και στους vannilla μια και συχνα ατακες του τύπου "εχω το πανω χερι " η " θα σκισω τη γατα" και διαφορες αλλες παπαρολογίες καταδυκνείουν την συνεχή εξουσιαστική μαχη που με ωμο συχνα τρόπο βρισκεται στις βανιλλα σχέσεις.
    Το D/s θα το οριζα ως κατασταση αυξημενης κτητικότητας , μιας κτητικότητας όμως που βρίσκεται και αλλου οχι μονο στο bdsm και αρα δεν υφισταται ως ξεχωριστή οντότητα.
    Θα ηθελα να επισημανω επιπρόσθετα οτι το D/s κατασκευασμα αδυνατει να ενταχθεί στο πλαισιο του βιαιου ερωτισμού γιατι ειναι μέρος μιας ευρύτερης ερωτικής συμπεριφορας που απαντάται και εκτος του bdsm χωρου.
    Εχετε δει τι ειναι ικανες να κανουν οι καψουρεμενες, ερωτευμενες και παθιασμενες βανιλια. Ξεχνουν αξιοπρέπειες , μετατρέπονται σε υποπόδια , τσαλακωνουν τον εγωισμο τους, αυτοτραυματίζονται , γινοται εν γνώση τους πολυγαμικες (παρα τη θεληση τους) αλλα ας οψεται η "αγαπη" . Η πιο εκπορνευμενη λεξη του κόσμου , ο αιωνιος μπαλαντέρ για καθες λογής αδιέξοδα (Σημαντικη σημειωση: στηλιτέυω τη χρήση της λεξης όχι το ιδιο το συναίσθημα) .
    Αυτές λοιπον οι βανιλια κοπέλες που δινονται παθιασμενα ολοκληρωτικα και αμετακλητα ειναι bdsm ? Οχι
    Κανουν D/s;
    Με βαση τον ορισμο του D/s αυτο κανουν. υποτάσονται στο αντικειμενο του ποθου τους. Υπομενουν σεσιονς πνευματικης βιαιοτητας που θα ζηλευαν εμπειροι S/m τζηδες και παιζουν ενα παιχνιδι υποταγης με απωτερο στοχο να κερδισουν τον εκλεκτο της καρδιάς τους.
    Παιζουν ενα εξουσιαστικο "παιχνιδι" που ομως ειναι περα ως περα σοβαρο.

    Αν δε αναλυσουμε τις επαγγελματικές σχέσεις ε εκει ειναι ο απολυτος παραδεισος του D/s.
    Ιντριγκες μιση, παθη , πισωπλατα μαχαιρώματα , κωλογλυφτες αφεντικών που ειναι ταυτοχρονα αυταρχικοι με τους υφισταμένους τους, εξουσία αφεντικών , υποταγή εργαζομένων .
    Το D/s ειναι παντου. Στην εργασία στην πολιτικη στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ειναι ενα συντριπτικά πλειοψηφικό ρεύμα που δεν μπορει να χωρέσει στο χώρο του βιαιου ερωτισμού. Δεν χαρακτηρίζει τον βίαιο ερωτισμό .
    Ειναι σαν να λεμε" Όσοι τρώνε σαλατες ειναι bdsm"
    Σαλατες τρώνε και οι bdsm αδες οχι ομως μονο αυτοι. Για την ακριβεια σαλατες τρώνε πολλοι περισσοτεροι μη bdsm απο τους bdsm .
    Και εν κατακλειδη οποιος πραγματικά αποζητα εξουσία και θελει να ειναι ουσιαστικά Κυριάρχος ανθρώπων ας αφοσιωθέι στην αποκτηση χρηματος και όπλων και ας απολαυσει μη συναινετικη - απανθρωπη - κτηνώδης εξουσία.
    Κατι σαν τους φραγκατους στο Hostel. Αγοραζαν κορμιά και τα βασανιζαν μεχρι θανατου. Το ακρον αωτον της εξουσίας. Κυριαρχια ζωής και θανατου....
    (ας μεινει ομως τουλαχιστον 1 χιλιομετρο μακρια μου)
     
  2. pax

    pax Regular Member


    παραδεισος του D/s == Ιντριγκες μιση, παθη , πισωπλατα μαχαιρώματα , κωλογλυφτες αφεντικών που ειναι ταυτοχρονα αυταρχικοι με τους υφισταμένους τους, εξουσία αφεντικών, υποταγή εργαζομένων