Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπάρχουνε επι της ουσίας vanilla σχέσεις?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος αλεπουδάκι Του[n_g], στις 23 Δεκεμβρίου 2011.

  1. SomeShapes

    SomeShapes Regular Member

    Απάντηση: Υπάρχουνε επι της ουσίας vanilla σχέσεις?

    παρακαλούμε δεν αναμασάτε, συνεχίστε!
      
     
  2. _LarisaLady

    _LarisaLady New Member

    Απάντηση: Υπάρχουνε επι της ουσίας vanilla σχέσεις?

    Εγώ αυτό που γνωρίζω και μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι δεν υπάρχουν επί της ουσίας άνθρωποι…!
    Τις σχέσεις τις αποτελούν ο παράγοντας άνθρωπος. Πως είναι δυνατόν λοιπόν να υπάρχουν σχέσεις όταν οι ίδιοι οι άνθρωποι δεν είναι επί της ουσίας???
    Πως είναι δυνατόν να έχει μία σχέση υπόβαθρο, δύναμη, σκελετό, θεμέλια όταν ο άντρας δεν τιμάει για παράδειγμα τα παντελόνια του(!!!)??? ‘Όταν το μόνο που ξέρει να ξεγυμνώνει είναι η τσουτσούνα του(!) και τίποτα άλλο??? Όταν το άθροισμα των λέξεων που ξεστομίζει είναι το 80% ψέματα???
    (Οοοοο ναι καλώς ήρθατε στον vanilla κόσμο των αντρών!!!  )
    Όταν οι γυναίκες έπαψαν να Κύριες με Κ κεφαλαίο κι απλά καλύβονται μέσα σε μία δήθεν σταθερή σχέση-γάμο-αρραβώνα κι από πίσω ψάχνουν ανελέητα κι αχόρταγα το πρώτο καυλί που θα τους κάτσει???
    (Τα λέω ωμά και "λαϊκίστικα" αλλά έτσι τα αισθάνομαι και τα βιώνω!)
    Πως είναι δυνατόν να έχω μία επί της ουσίας vanilla σχέση όταν μόνον εγώ έχω μάθει να ξεγυμνώνω το κορμί, την καρδιά, τα συναισθήματα, την ψυχή την δική μου κι ο άλλος επί της ουσίας να μην μου προσφέρει ή να μην μου ανταποδίδει τον ίδιο σεβασμό σε αυτό που καλούμε εγώ να πετάξω από πάνω μου??? (Μιλάμε όταν θες να "γεννήσεις" επί της ουσίας μία σχέση.)
    Εγώ έχω ακούσει και για bdsm σχέσεις που απλά αποτελούσαν ένα session δύο το πολύ κι έχω ακούσει και για σχέσεις που το 24/7 είναι απλά μία καθημερινότητα…
    (Σημαίνει ότι επί της ουσίας δεν υπάρχουν BDSM σχέσεις???)
    Όπως επίσης έχω δει και vanilla ζευγάρια να παλεύουν μέσα στην φθορά του χρόνου για να κρατήσουν άσβεστη την κινητήριο δύναμη που τους ωθεί να παλεύουν στην φθορά αυτή και ζευγάρια στο 2ο χρόνο που είναι μαζί να ξενοπηδάει ο ένας κι ο άλλος γιατί πολύ απλά βαρέθηκαν το "κάθε μέρα φασολάδα"…!!! (Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!!!) (Και δεν είναι απλά ένα χαρακτηριστικό της kinky εκδοχής του vanilla ζευγαριού!!!)
    (Σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επί της ουσίας vanilla σχέσεις?) (Να ήξεραν και οι έρημοι ότι κάποιοι τους θεωρούν vanilla και τι είναι αυτό!!!  )
    Αν μπορούσα να βρω μία σχέση ή να ήμουν ικανοποιημένη με μία vanilla σχέση ίσως αυτό το φόρουμ αυτή τη στιγμή να μου ήταν άγνωστο…! Και την "ανωμαλία" που έχω να την εκλάμβανα σαν μία kinky εκδοχή της σεξουαλικότητας μου! (Αν μέχρι τα 26 μου χρόνια είχα δημιουργήσει κάτι επί της ουσίας, ίσως να μην περνούσα ώρες με τον εαυτό μου να δω τι φταίει και τι έχω εγώ "λειψό"...!) Μα και πάλι κάτι θα έλειπε στο βάθος του χρόνου παρόλα αυτά μία ουσιαστική πληρότητα θα υπήρχε…!
    Δεν χρειάζεται να έχεις το 100% των κομματιών την σήμερον ημέραν για να είσαι ικανοποιημένος αλλά κι ένα 70% μετράει για να νιώσεις μία πληρότητα και μία ζεστασιά…!
    Όπως επίσης αν έβρισκα έναν άνθρωπο που να μπορούσε να ανοίξει στα δύο στην ψυχή του και να μου δείξει (κι όχι πει...! Γιατί όπου ακούς πολλά κεράσια μικρό καλάθι συνήθως βρίσκεται κρυμμένο...!) αυτός είμαι, αυτό θέλω, αυτό ζητάω, αυτό ποθώ, αυτό είσαι, αυτό νιώθω και να μην κρύβεται σαν σχολιαρόπαιδο πίσω από λέξεις αλλά να είναι Άντρας με τιμή και με υπόσταση κι ο λόγος του να αποτελεί συμβόλαιο θα ήμουν ταπεινά στα πόδια του, με μία αλυσίδα στο λαιμό μου, γονατιστή περιμένοντας το πρόσταγμα του…
    Αν ήταν ένας vanilla Άντρας με τα ίδια χαρακτηριστικά θα ήμουν δίπλα του, πίσω του, άγρυπνος "φρουρός", στηρίζοντας τον…
    Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν παρταλοvanilla σχέσεις(!!!), vanilla με bdsm γαμήσια (!!!), bdsm με vanilloειδη χαρακτηριστικά κι ελάχιστες επί της ουσίας vanilla σχέσεις και BDSM σχέσεις, φιλικές σχέσεις είτε οποιαδήποτε επί της ουσίας σχέση μπορεί να δημιουργήσει ένας άνθρωπος…!
    Αυτό που χάθηκε θεωρώ δεν είναι οι επί της ουσίας σχέσεις, αλλά οι επί της ουσίας άνθρωποι που την αποτελούν…!
     
  3. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Υπάρχουνε επι της ουσίας vanilla σχέσεις?



    Αν πιστεύεις πως η σημειολογία του σώματος μπορεί να υποκαταστήσει την σαφήνεια του Λόγου, ίσως βρεις το παρακάτω άρθρο διαφωτιστικό:



    Οι άντρες δεν ξέρουν να διαβάζουν τα ερωτικά μηνύματα

    ΤΑ ΝΕΑ 17-12-2011

    Τελικά οι άντρες δυσκολεύονται πολύ να αντιληφθούν την πραγματικότητα για τη σχέση τους με το αντίθετο φύλο. Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει πως πολλοί από αυτούς νομίζουν ότι είναι ακαταμάχητοι για κάθε γυναίκα που συναντούν στο δρόμο τους, ενώ άλλοι θεωρούν πως δεν τους κοιτάζει καμία, με συνέπεια να ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο της αποτυχίας στο «παιχνίδι» των ερωτικών σχέσεων.

    Τα ευρήματα αυτά δύσκολα θα εκπλήξουν όποια γυναίκα έχει δεινοπαθήσει για να απαλλαγεί από τον «καυτό» άντρα της παρέας, ο οποίος δεν εννοεί να καταλάβει πως δεν έχει καμία ελπίδα.

    Ούτε θα εκπλήξουν όποια έχει σπάσει τα νεύρα της μέχρι να πάρει χαμπάρι το... αντικείμενο του πόθου της ότι την ελκύει ερωτικά.

    Στη μελέτη συμμετείχαν 96 τελειόφοιτοι φοιτητές και 103 συνομήλικές τους φοιτήτριες, που πήραν μέρος σε μία άσκηση με ραντεβού-εξπρές, κατά την οποία έπρεπε να συνομιλήσουν με πέντε άτομα του αντίθετου φύλου, από 3 λεπτά με το καθένα.

    Πριν από την άσκηση, όλοι και όλες αυτοβαθμολόγησαν την ελκυστικότητά τους και απάντησαν σε ερωτήματα που στόχο είχαν να αξιολογήσουν πόσο πρόθυμοι ήταν να κάνουν μία πρόσκαιρη ερωτική σχέση.

    Μετά το τέλος κάθε ραντεβού, αγόρια και κορίτσια βαθμολογούσαν σε μία κλίμακα από 0 έως 7 την ελκυστικότητα κάθε συνομιλητή τους, αλλά και το πόσο πίστευαν ότι και οι ίδιοι τους είχαν προσελκύσει το ερωτικό ενδιαφέρον.

    Η ανάλυση των απαντήσεων έδειξε ότι:

    * Οι άντρες που είχαν κατά νου μια πρόσκαιρη σεξουαλική σχέση, είχαν την τάση να υπερεκτιμούν το ενδιαφέρον που επιδείκνυαν οι συνομιλήτριές τους.

    * Όσοι άντρες πίστευαν ότι είναι «καυτοί» (όπως είχε προκύψει από την αυτοβαθμολόγησή τους), νόμιζαν ότι οι συνομιλήτριές τους τούς θεωρούσαν ακαταμάχητους – πράγμα που σπανίως συνέβαινε.

    * Σχεδόν όλοι οι άντρες που θεωρήθηκαν από τις γυναίκες ως πραγματικά ελκυστικοί, δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι συνέβαινε αυτό.

    * Όσο πιο ελκυστική έβρισκαν οι άντρες μία συνομιλήτριά τους, τόσο πιθανότερο ήταν να υπερεκτιμούν το δικό της ενδιαφέρον προς αυτούς.

    * Οι γυναίκες είχαν την τάση να υποτιμούν το ενδιαφέρον που προκαλούσαν στους άντρες.

    Τα ευρήματα αυτά υποδηλώνουν ότι «οι άντρες δεν ερμηνεύουν σωστά τα ερωτικά μηνύματα των γυναικών, διαπράττοντας δύο ουσιώδη λάθη», δήλωσε η επικεφαλής ερευνήτρια δρ Κάριν Περιλού, ψυχολόγος στο Κολέγιο Γουϊλιαμς της Μασαχουσέτης.

    «Το πρώτο λάθος είναι να νομίζουν πως μία γυναίκα ενδιαφέρεται γι’ αυτούς και να παθαίνουν σοκ όταν διαπιστώνουν ότι αυτό δεν ισχύει, και το δεύτερο να μην αντιλαμβάνονται ότι μια γυναίκα ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, οπότε χάνουν την ευκαιρία».

    Σε εξελικτικούς όρους, πάντως, αυτοί που νομίζουν ότι είναι ακαταμάχητοι, μπορεί και να βγαίνουν κερδισμένοι κατά την δρα Περιλού.

    «Όταν ένας άντρας νομίζει πως είναι ακαταμάχητος, δύσκολα σταματάει το “κυνήγι’ μιας γυναίκας – και ίσως αυτό, στην ιστορία της εξέλιξης του είδους, να σημαίνει πως έχει περισσότερες ευκαιρίες να αναπαραχθεί απ’ ό,τι εκείνος που δεν κάνει καν κίνηση», εξήγησε.

    Η μελέτη θα δημοσιευθεί σε επερχόμενο τεύχος της επιθεώρησης «Psychological Science».
     
  4. Anastasia_

    Anastasia_ Regular Member

    Απάντηση: Re: Υπάρχουνε επι της ουσίας vanilla σχέσεις?

     
  5. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Αυταρχικής φύσης vanilla υπάρχουν άπειρες. Τους φαίνεται γελοίο όμως το πρωτόκολλο, πληθυντικός αριθμός κλπ. Την υποτακτική συμπεριφορά των συντρόφων και τη λατρεία τους την αποδέχονται με μεγάλη ευχαρίστηση. Τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητές δεν αποδέχονται (π.χ ηδονή από πρόκληση σωματικού πόνου, εξευτελισμό κλπ). Ούτε τους είναι και ό,τι πιο ευχάριστο να κυκλοφορείς με κολλάρο μέσα στο σπίτι ή να θες άδεια για να κάνεις κάτι, ούτε φυσικά το ότι ποθείς να σου βάζουν κανόνες και περιορισμούς. Το κύριο πρόβλημα μεταξύ των δυο κόσμων όμως είναι η τεράστια διαφορά αισθητικής. Επειδή η αισθητική του BDSM σοκάρει. Αλλά το να βρεις μια κυριαρχικού χαρακτήρα vanilla να της υποταχθείς σιγά το δύσκολο. 'Απειρες. Απλά θα πρέπει να πάρεις απόφαση ότι δεν θα έχεις όλα αυτά που αναφέρω ως μπιχλιμπίδια - γαρνιτούρες του BDSM και φυσικά μόνο ένα μέρος της σεξουαλικότητάς σου εκφρασμένο. Το υπόλοιπο θα παραμένει ανέκφραστο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είσαι κανονικά υποταγμένος. 'Ισα ίσα μπορεί να είσαι πολύ περισσότερο υποταγμένος επί της ουσίας.