Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπάρχουν αληθινές υ ή είναι ένας φτηνιάρικος τρόπος για εύκολο και γρήγορο σεξ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Jack Wolfskin, στις 30 Απριλίου 2016.

  1. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

     

    αυτα παθαινεις, οταν αρχιζεις και βλεπεις.
     
    Last edited: 1 Μαϊου 2016
  2. Dapom

    Dapom Contributor

    Κάποτε έλεγε η μανα στην κόρη το γνωστό "δούλα και κυρά" και αυτή παντρευόταν (κάποιες φορές και πριν παντρευτεί) και ανακάλυπτε τη δύναμη που έκρυβε αναμεσα στα πόδια της και εκει επειδή είχαν περάσει και τα χρονια μπέρδευε το που επρεπε να ειναι δούλα και που κυρά...μετα ήρθε η σεξουαλικη επανάσταση εβαλε και μίνι και άκουγε και Τζάνις και έβλεπε και χρώματα και δεν την ενοιαζε καθολου ειτε το δούλα ειτε το κυρά...και μετα που λες σπούδασε και εγινε μεγαλογιατρός και ειχε και αυτοκίνητο και δούλευε ωρες πολλές, ομως η δύναμη ανάμεσα στα πόδια της της χτύπαγε καμπανάκια και μετα απο μια δύσκολη μερα το μονο που θυμόταν ηταν τα λογια της μαμάς και το καμπανάκι, αλλα επειδη ειχε διαβάσει πολλές ιατρικές εξετάσεις ολη μερα ξεχνούσε το και που εβαζα η μαμά και το θυμόταν "δούλα η κυρά" (το η οχι διαζευτικό) και ετσι χρησιμοποιούσε τη δύναμη. Βεβαια πέρασαν τα χρονια άρχισαν να βγαίνουν περιοδικά που έπερναν όρκο οτι η 40αρα συναγωνίζεται την 20αρα στα ίσα. Σου έβαζε και κατι τσιτατα τεστ και σου έλεγε τι εισαι "δούλα ή κυρά" (το η τωρα διαζευτικό) και επειδη οι λέξεις θύμιζαν εποχή τσεμπέρι τις έκαναν "υποτακτική ή αφέντρα" και ετσι ολα ηταν μια χαρά. Βεβαια καποιοι μαλακές αντρες (εκ του ολα τα γουρούνια την ιδια μούρη εχουν) ενω είχαν δίπλα τους μια γυναικάρα με τα Σανέλ της με τα μποτοξ της και τα περσοναλ τραινινγκ τι τους έπιανε και πήγαιναν και πηδούσαν κατι 20χρονα. Και το μάθαινε η υποτακτική Σανέλ και σου έλεγε "δεν μπορει το περιοδικό να λεει μαλακιες εγω συναγωνίζομαι την 20αρα πλεον" και τα έπαιρνε στο κρανίο και άρχιζε να ψωνίζει ρούχα απο το slut και απο το bitch και ενω εχει φτάσει τα 50 αρχίζει να κανει στον άντρα νάζια και τσαλιμάκια ξεσηκώνοντας τις αντιδράσεις της 5χρονης ανηψούλας της και για να μην τα τρωει ολα σε ψυχολόγους ευτυχώς βγαινει και το περιοδικό και την επιβεβαιώνει και της δίνει τίτλο οτι ειναι υποτακτική μπρατ...βεβαια τα χρονια πέρασαν (προς θεού οχι απο πανω της) και χαρης στο Ίντερνετ βρήκε και αυτή γκομενο για cyber sex, phone sex και ως εκει μην μας πούνε και πουτάνες και έμαθε οτι μπορει να ειναι εκτος απο μπρατ και πρινσές και αν θελει και switch...βεβαια ολα αυτα τα χρονια μεγάλωνε και μια κόρη που ηταν "φίλες" αλλα σαν μανα δεν της ειπε ποτε το "δούλα και κυρά" αλλα την πήγε στον ψυχολόγο και της εδωσε να διαβάσει την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού που της άνοιξε τα ματια. Και ετσι και η κόρη εγινε και αυτη daddy's girl (ετσι έλεγε το περιοδικό στο Ίντερνετ) και την έπεφτε στον πατέρα της κολλητής της που ειχε και πορσε και εξοχικό στη Μύκονο.

    Παντως για να εξηγούμαστε και μανα και κόρη δεν πηδιουνται....σεξ δεν κανουν...αλλα ειναι υποτακτικές και μπρατ και πρινσές και daddy's girl και εχουν εγγραφεί σε φόρουμ και ξέρουν πολλα και ειναι ενημερωμένες για αυτα οσο κανένας σας...ακομα και για συνταγές...γιατι κατα τα αλλα ειναι κυρίες και οι κυρίες δεν κανουν σεξ...χαλάει το μαλλι και δεν ειναι τσουλακια.
     
  3. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Αληθινα υ δεν ξερω αν υπαρχουν με την εννοια του "καθαροαιμου" η του υ που συμφωνει με καποια "αντικειμενικη" πειγραφη. Αληθινες κι αυυεντικες συμπεριφορες και σχεσεις ομμως μπορει να υπαρξουν, αναμεσα σε αληθινους κι αυθεντικους ανθρωπους.

    Οταν πρωτοακουσα το μπρατ, νομισα οτι ειναι καμια αρβανιτικη βρισια.
    Τωρα πια πιστευω οτι δεν εχει σχεση με υ, τουλαχιστον ως ψυχοσυνθεση. Μοιαζει, αλλα δεν ειναι, οπως μοιαζουν τα νερατζια με τα μανταρινια.
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    @Rope-bondage-fan εχω την εντυπωση πως έχει συγχιστεί η έννοια της "playful submissive" με το brat. Θα γραψω σχετικα στο αντιστοιχο νημα.
    Επι του θεματος του νηματος τωρα.

    Εδω θα συμφωνήσω με την σοκολάτα πως δεν ειναι το σεξ το ζητούμενο. Σεξ απλο σκετο σεξ είναι ευκολο για την όποια γυναίκα να βρει. Όμορφη, άσχημη, κακοχαρακτήρας, καλος χαρακτηρας, λεπτη, χοντρή κ.ο.κ. δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, κάτι που ξεχνάνε βέβαια πολλές και νιώθουν Θεές επειδή βρίσκουν και τις πηδάνε.
    Το ζητούμενο είναι εκείνο το "πιπεράτο" σεξ κι αυτό μπαίνουν να βρουν πολλοι άντρες και γυναικες, ιδιαιτερα μετα απο το "αριστουργημα" των πενηντα αποχρωσεων.
    Οπότε έχετε και οι δύο δίκιο. Βέβαια αν αυτο εμπεριέχει μια ειλικρινή υποτακτική επιθυμία, αφού πάρουν το πιπερατο τους, δεν μπορεί να φανεί απ την αρχή. Πολλοί μπήκαμε επειδή ψάχναμε πιπεράτο σεξ και μείναμε επειδή βρήκαμε θησαυρό.
    Αλλά υπάρχουν πολλές άλλες κατηγορίες.

    Όπως γυναίκες που δεν τους έκατσε ούτε μια βανίλλα σχέση, ο χρόνος περνά και είναι χωρίς οικογένεια και μπαίνουν εδώ για να βρουν τον Πριγκιπα που θα τους φτιάξει την ζωή τους, τον γαμπρό που θα φέρουν επιτέλους στην μαμα, κάποιον που για το τεράστιο "δώρο υποταγής" που προσφέρουν δεν θα τις πετάξει εύκολα (αυτό το πιστευουν και επειδή υπάρχουν ΠΑΝΤΑ οι αντίστοιχοι μπορεί πραγματικά να τον βρουν) και ζούνε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Οπότε μ ένα σμπάρο δυο τρυγονια.
    Και γαμπρος (γιατι αυτο ειναι η προτεραιοτητα) και πιπεράτο σεξ!

    Υπάρχουν εκείνες που πραγματικά πιστεύουν πως είναι υ, έχουν διαβάσει και μερικά κείμενα, αντέγραψαν στάσεις και συμπεριφορές και είναι αυτές που βλέπεις να κτυπιουνται σε νήματα, προσπαθώντας να αποδείξουν πως το δικό τους βδσμ ειναι το ορθό, γιατί η υποτακτικοτητα τους ειναι τοσο ευθραυστη που αν δεν επιβάλουν την άποψη τους, θα σπάσει. Αυτές βρίσκουν συνήθως τους δικούς τους Αντίστοιχους.

    Κι υπάρχουν κι εκείνες που μπαίνουν και εξελισσονται και μπορεις να το δεις αν παρακολουθησεις την πορεια τους, πως απ όποια κατηγορία κι αν άρχισαν, ο προορισμός τους είναι η υποτακτικότητά τους, και ας μην το ξέρουν καν απ την αρχή και τα υπολοιπα, κερασακια στην τουρτα.

    Σίγουρα εχει κι άλλες υποκατηγορίες και σίγουρα το οτι ζευγαρωσαν εδω δεν σημαίνει πως παίρνουν και σφραγίδα "αυθεντικότητας". Απλά σημαινει πως βρηκαν καποιο αντιστοιχο άτομο να μοιραζονται το παραμύθι τους.

    Αλλά θα επαναλάβω εδω αυτο που ειπα και στο παραλληλο νημα.
    Τα μεταξωτα βρακια θελουν επιδεξιους κωλους. Ότι φύλο και ότι στάτους και να έχει κανείς.

    *ευχαριστω την φίλη που με βοήθησε να καλυτερεύσω μια σημαντική διατύπωση της σκέψης μου. <3
     
    Last edited: 1 Μαϊου 2016
  5. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    ολη η απαντηση περιεκτικη, ιδιαιτερα ξεχωριζω αυτο

    με προβληματιζει φυσικα αντιστοιχα και η πχιοτητα του "Αντιστοιχου" (δότη σεκς) που ανεφερες.
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Εμενα πάλι όχι. Δεν προβληματίζομαι με θέματα που δεν με αφορούν, μ αρεσει απλα να κοιτώ με κριτική σκέψη και να κατανοώ πιθανους λογους κι αιτιες που καποιος ειναι ετσι και οχι αλλιως, επειδή είμαι μελετητής της ανθρωπινης φυσης και αποδεχομαι πως έτσι είναι η ζωή. Κι εφόσον δεν επηρεάζει την δική μου με κάποιο τρόπο, δεν με νοιάζει.
    Μακαρι να καταφερω να τα βγαλω περα με τους δικους μου διαολους. Δεν προλαβαινω να ασχοληθω ουτε με τις σχεσεις ή ασχετοσυνες των αλλων, ουτε με τις ζωες τους.
    Κι αυτο με κρατάει όσο γίνεται αμερόληπτη.
    Ασχολούμαι με τις ζωες των φίλων μου, στο μέτρο που χρειάζεται όπως ασχολούνται αντίστοιχα εκείνοι με την δική μου.
    Κι ασχολούμαι με ακτιβισμό για ιδέες που κρίνω ως άξιες.

    Χαίρομαι που βρίσκεις περιεκτική την απάντησή μου 

    Καλό Πάσχα σε όλους.
     
  7. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    ειναι !  
    και το νημα εξελισεται καταπληκτικα.
    σ ευχαριστω για την συμβολη σου.
     
  8. Sofia__

    Sofia__ In A Relationship

    Καλημερα ,

    διαβάζοντας το νήμα αλλα και το αντίστοιχο οσο αφορά αν υπάρχουν αληθινοί Κ αλλα και αναφορές σχετικά με το bdsm και ειδικότερα με την d/s σχέση ομολογώ οτι εχω μπερδευτεί... Αναρωτιέμαι αν όλοι μας έχουμε καταλάβει (βάζω και τον εαυτό μου μέσα για να μην υπάρχουν τυχών παρεξηγήσεις) τον πραγματικό ορισμό αλλα και τις υποχρεώσεις που έχει το status και ο χωρος που έχουμε επιλέξει...

    Ο/H sub παραδίδει τον έλεγχο της ερωτικής σχέσης και της ζωής του στον Dom, η παράδοση του ελέγχου γίνεται πάντα εθελοντικά και προς όφελός του. Απαιτεί κόπο και πόνο, υπερβάσεις συναισθηματικών, πνευματικών και σωματικών εμποδίων, υπέρβαση του φόβου , άνοιγμα συναισθηματικό και πνευματικό.

    Ο/Η Dom έχει τον έλεγχο μίας ερωτικής σχέσης και ενός sub, καθώς και την ευθύνη που απορρέει από την ανάληψη του ελέγχου. Ορίζει ο ίδιος τα πεδία ελέγχου της ζωής του sub, σύμφωνα με τις επιθυμίες του , σε συνάρτηση με τις διεγνωσμένες ανάγκες του sub και με τη συναίνεση του sub.

    D/S η σχέση 24/7 ανάμεσα σε ενα Dom και ενος sub και λαμβάνει χώρα στο μυαλό του υποτακτικού, στο οποίο ο Κυρίαρχος μπορεί να φτάσει και μέσω του σώματος. To D/s αποσκοπεί στον εγκεφαλικό ερεθισμό, δηλαδή στην Κυριαρχία και στην υποταγή, και στον επακόλουθο σωματικό ερεθισμό, όπου αυτός ενδείκνυται ή προκύπτει.

    Ετσι τα αντιλαμβάνομαι εγω τουλαχιστον...

    Ειμαι σιγουρη οτι υπάρχουν ατομα που μπήκαν σε αυτο τον χώρο για εύκολο και γρήγορο sex αλλα αυτο δεν εχει να κανει με bdsm.. δεν ειναι bdsm ... προσωπικα πιστευω οτι οσο εύκολα μπήκαν αλλο τοσο εύκολα θα βγουν γιατί ο ίδιος χώρος θα τους " ξεράσει "
     
  9. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ.

    μην διυλιζουμε τον κονωπα με τους ορισμους !
    χονδρικα ειναι σωστοι, αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο !

    το ζουμι ειναι η τελευταια προταση.

    "χωρος" δεν υπαρχει, αλλα ναι, ας πουμε οτι απλα θα φανε τα μουτρα τους....
     
    Last edited: 1 Μαϊου 2016
  10. Sofia__

    Sofia__ In A Relationship

    σας ζητώ συγνώμη αν έκανα κατάχρηση της φιλοξενίας στο συγκεκριμένο νήμα αναλύοντας τις αρχές του bdsm
    κατα την ταπεινή μου άποψη θεωρώ οτι αν τις γνώριζαν οι περισσότεροι - και οχι ειδα φως και μπηκα-είμαι σίγουρη οτι δεν θα υπήρχαν και τα αντίστοιχα νήματα..

    **χώρος συνώνυμο του περιβαλλον
     
  11. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    σωστο ! αλλα αν αρχισει τωρα ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του, αν ειναι ετσι ή γιουβετσι, θα κοπει η ροη του νηματος

    ετσι δες το. δεν ειναι επιπληξη προς εσενα. εχω κι εγω καποιες ενστασεις σε αυτα που περιεγραψες, αλλα το κρατησα πισω.

    φοβαμαι οτι ηδη με τα τελευταια μηνυματα θα βγουμε εκτος θεματος.
     
  12. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Συμφωνώ.. καθότι ακριβώς το ίδιο ισχύει και για έναν άντρα (ότι μπορεί να βρεί το σεξ όποτε θέλει) και το αντίστοιχο Κυριαρχιλικι μόνο αρνητικά μπορεί να λειτουργήσει ως προς αυτό ...