Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπαρχουν αληθινοι Κ η έιναι ενας φτηνιαρικος τροπος για εύκολο σεξ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Mortisia, στις 28 Απριλίου 2016.

  1. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    @Mortisia μπράβο για το ενδιαφέρον και - ομολογουμένως - δημοφιλέστατο thread.

    Από τα αγαπημένα μου subjects στον χώρο. Τόσο ο @Dom M όσο και οι περισσότεροι non-trollish προλαλήσαντες με κάλυψαν σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο θα εστιάσω κι εγώ σε δύο "χαρακτηριστικά/κριτήρια" τα οποία εντοπίζονται κατά κόρον και μπορούν να σου δώσουν μια εικόνα για το πόσο αδαής νεάτερνταλ ή όχι είναι αυτός που έχεις απέναντι σου.

    Πρώτον και απαισιότερον, το φαινόμενο του "μάθανε ότι γαμιόμαστε...". Πολύ σωστά γράφτηκε πιο πριν, το "εύκολο sex" δεν είναι από μόνο του μεμπτό σαν ζητούμενο. Αυτό που είναι μεμπτό είναι να κάνει κανείς χρήση ενός ψευδούς status (ΔΕΝ είσαι ό,τι δηλώνεις), σε έναν χώρο που ενδεχομένως απαρτίζεται σε Χ βαθμό από πρόσωπα που προσπαθούν να βρουν την σεξουαλική τους ταυτότητα και να εκμεταλλεύεται την ορολογία και τις πρακτικές του για να "ψωνίσει". Κατά την γνώμη μου θα μπορούσαν κάλλιστα να κάνουν το ίδιο εκτός σπιτιού, μέσω κάποιου dating site ή μίσθωσης επί πληρωμή επαγγελματία. Το να προκαλούν σύγχυση στους γύρω τους (όπως η φίλτατη threader εδώ) και να αλλοιώνουν την εικόνα των όντως ενδιαφερόμενων για το αντικείμενο είναι γενικότερο πρόβλημα που στιγματίζει την "κοινότητα".

    Δεύτερον, η πλήρης έλλειψη σεβασμού. Μα τον Mumm-Ra μέρες που είναι, εδώ μέσα (δείγμα) έχω παρατηρήσει κάποιες από τις πιο τραγελαφικές συμπεριφορές που έχω δει στην διαδικτυακή ζωή μου. Γνωστές μου υποτακτικές μου έχουν δείξει το spam που τρώνε από όλους τους θρασύτατους πεινάλες σε καθημερινή βάση... να χαρακτηρίσω τις συμπεριφορές "τραγικούλικες"; Θα το κρατήσω σε ground level και θα τοποθετηθώ με ένα απλό "αστείες". Απαίτηση για πληθυντικό με το καλησπέρα. ΚΕΦΑΛΑΙΑ (το πλέον ανέκδοτο - "witness my e-penis! My actual one is still in the ballsack!"), υβριστικές τοποθετήσεις λες και η/ο όποια/όποιος υποτακτικοί είναι δικοί σου και μπορείς να τους φέρεσαι όπως νομίζεις. Σαφώς, το φαινόμενο είναι γενικότερο και κοινωνικό: Αν είσαι ο περίγελος του χωριού σου στην Πινέζα και η μεγαλύτερη μορφή σεβασμού που έχεις δεχτεί είναι να σου δίνουν τα ρέστα στο χέρι αντί να σου τα πετάνε στο τασάκι ΚΑΠΩΣ θα πρέπει να νιώσεις κι εσύ σημαντικός. Κολλάς ένα "Dom" ή "Master" (ακόμα χειρότερα) και είσαι μάγκας. Ξαφνικά νομίζεις πως κάθε γυναίκα που γουστάρει να τρώει ξυλιές κάτι σου χρωστάει. Συναισθηματική και εγκεφαλική νοημοσύνη νήπιου.

    Φυσικά, είναι ένας χώρος που έχει να κάνει με το sex και τις ηδονές - όπως αναφέρθηκε. Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ προϊόντα αυτά κι όλοι θέλουν να φάνε. Απλά, ας είμαστε λίγο σαφείς και με το τι θέλουμε από το δημογραφικό με το οποίο δραστηριοποιούμαστε: Το BDSM καλό είναι να μην το βλέπουμε σαν μπουφέ. Δεν είναι κι αυτοί που το αντιμετωπίζουν σαν διέξοδο επειδή αδυνατούν να βρουν partener ίσως θα έπρεπε κάποια στιγμή να γίνονται αντιληπτοί ως αυτό που είναι.

    Η απλή συμβουλή μου λοιπόν είναι η εξής: Όποτε διακρίνεις έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο σου, απλού, αυτονόητου ανθρώπινου σεβασμού πράττεις απλά: Πας παρακάτω. Ο Κυρίαρχος χαρακτήρας είναι ένα πρόσωπο που χαρακτηρίζεται κυρίως από πνευματικό εκτόπισμα. Ένας πραγματικά ειλικρινής με την φύση του Dom ή (σπανιότερα) Master δεν χρειάζεται τον δικό σου πληθυντικό για να νιώσει πως έχει πουλάκι/κλειτορίδα πριν εμπλακείτε πιο ουσιαστικά. Θα σε πάει εκεί που θέλεις να είσαι χωρίς ανοησίες.

    Αυτά για τώρα.
     
  2. Soraya

    Soraya Guest

    Μορτισια καλή μου. Αν βρεις τις απαντήσεις σου εκα να τις πεις και σε εμένα... Γιατί εγω τόσα χρόνια ακόμα τις ψάχνω... Και σίγουρα δεν τις βρήκα εδω μέσα. Αλλά ουτε σε κανένα άλλο φόρουμ. Ξέρεις γιατί; Γιατί τις απαντήσεις που ψάχνεις θα τις βρεις μέσα σου. Ειναι ήδη εκεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ψάξεις. Μην ρωτάς τους αλλους. Ο καθένας θα σου πει την δική του αλήθεια. Καμια δεν μπορεί να γίνει πραγματικά δικη σου. Το μόνο που μπορεί να σε ψιλό βοηθήσει εδώ ειναι να συζητήσεις η να διαβάσεις. Αλλα και πάλι φρόντισε να κρατήσεις μόνο όσα εσύ πιστεύεις ότι σου ταιριάζουν.
    Όσο για τους Κ. Υπάρχουν πολλά είδη. Για κάθε είδος γούστου. Κάπου θα βρίσκεται και αυτός που εσυ επιθυμείς.   εγω σου εύχομαι να τον βρεις.
     
  3. Dracon και soraya ευχαριστώ τοσο πολύ. Ξερω τι θελω, απλως ηθελα να ακουσω τι εχουν να μου πουν τα μελη. Ευχαριστώ πολύ όλους.
     
  4. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Υπάρχει πάντα μια γλυκιά μελαγχολία στα εκτενή posts σου κορίτσι... πολύ όμορφη απάντηση.

    @Mortisia ευχαρίστηση μου.
     
  5. Soraya

    Soraya Guest

    υπάρχει για να έχω μια δικαιολογία πάντα για να γίνομαι σταφίδα στο μαγαζί σου αγαπητέ...  

    ευχαρίστηση μας @Mortisia κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας τα πάντα... εδώ οι δεινόσαυροι ακόμα απορούν για την εξαφάνιση τους...   και λίγο καλαμπούρι για το καλώς όρισες
     
  6. Χαχαχα χρειαζεται ... :-D
     
  7. Aether_Ror

    Aether_Ror Ꮖ ɖօռ'Շ ҽxɨֆՇ

    Κυριαρχία χωρίς ''Absolute ownership'' είναι....μη Κυριαρχία, αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά   !
     
    Last edited by a moderator: 28 Απριλίου 2016
  8. brenda

    brenda FU very much

    Διαφωνώ σθεναρότατα. Μια χαρά Κυριαρχία μπορεί να είναι με εντελώς άλλη διαβάθμιση. Η ειδοποιός διαφορά είναι να μην κρίνουμε εξ΄ιδίων τα αλλότρια, ενίοτε δε, με τους ευσεβείς μας πόθους να αποτελούν τα ''ίδια'' ή τα ''αλλότρια''.
     
    Last edited: 28 Απριλίου 2016
  9. tithon

    tithon Contributor

    η εξαπάτηση χρειάζεται έναν, τουλάχιστον, που μπορεί και θέλει να εξαπατήσει, κι έναν, τουλάχιστον, που μπορεί ή θέλει να εξαπατηθεί.
    γιά την παρεξήγηση, πού είναι και συνηθέστερη, χρειάζονται επίσης δυό που απλά θέλουν, ή ένας που προσπαθεί.

    το κριτήριο λοιπόν είναι αν κάποιος σε πείθει, παραπάνω ή δε χρειάζεσαι ή δε μπορείς. το παρακάτω είναι συνήθως προφανές.
    αλλά στο δικό σου μυαλό έχεις ξεχωρίσει το "φαντάζομαι" απ το "ξέρω" ή "καταλαβαίνω";
    κατανοείς ότι χρειάζονται δύο; δύο διαφορετικοί μεταξύ τους.

    δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί διαμαρτύρεσαι που δε σ αρέσουν όλοι, που δεν είναι όλοι όπως τους φαντάζεσαι ή όπως τους χρειάζεσαι.
    ουτ εσύ οφείλεις να αρέσεις σε όλους, κράτα την ψυχραιμία σου και κάνε υπομονή.
     
  10. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Πάντως, για να περιγράφουμε και μια άλλη κάπως ανορθόδοξη οπτική των πραγμάτων, η Κυριαρχία μπορεί να είναι κάτι διφορούμενο:

    Ένας Κύριος μπορεί να κυριαρχήσει σε μία κοπέλα, αλλά μπορεί να Κυριαρχήσει στην ανάγκη του να Κυριαρχεί?

    Και ανάλογα μια κοπέλα μπορεί να αφεθεί να κυριαρχηθεί, αλλά δεν είναι έτσι κι εκείνη κυρίαρχη στο ότι κυριάρχησε στον σκοπό της? Τον πέτυχε δηλαδή?

    Στα δύο παραπάνω πχ., γιατί ο ένας να θεωρείται πιο κυριαρχικός από τον άλλο σε τελική ανάλυση?

    Οι λέξεις, αν το καλοσκεφτεί κανείς έχουν πολλά νοήματα.
     
  11. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Και φυσικά, όλα ξεδιαλύνονται στο τέλος, που μπορεί να είναι τελικά και κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που φάνταζε στην αρχή. Εξ' ου και η παραπάνω ενδεικτική οπτική.

    Πίσω κι από το σεξ και το BDSM κρύβονται συχνά και πολύ βαθύτερα και πολύ προσωπικά πράγματα, πέραν των ζωωδών ορμών και της απλής περιέργειας.

    Όποιος φτάσει εκεί ξέρει και τι αληθινά θέλει. Και τότε ξέρει και τι ψάχνει, οπότε ψάχνοντας πλέον θα βρίσκει.

    Μέχρι τότε όμως θα βρίσκει μεν αλλά θα αφήνει μένοντας μόνο μερικώς ικανοποιημένος. Δεν είναι κατακριτέο πάντως κι αυτό. Όλα κάτι διδάσκουν.

    "Χωρίς να βρέξεις τα πόδια σου ψάρια δεν θα πιάσεις" λένε.

    Όλα θέλουν χρόνο, να ξέρει κανείς τι αληθινά θέλει, και υπομονή.
     
  12. espimain

    espimain Contributor

    Είναι εμφανές ότι το όλο νήμα είναι fake.
    Το άτομο από την αρχή φαίνεται ότι ούτε αρχάριο είναι και ίσως ούτε γυναίκα.
    Ανοίγει ένα νήμα με αβανταδόρικο θέμα πολυαναμασημένο και κάνει πλάκα με τις απαντήσεις.
    Προκαλώντας αντιπαραθέσεις.
    Αφήστε το, το άτομο, να το παίζει μόνο του. Μην του δίνετε την δυνατότητα να νοιώσει τον αυνανισμό συνεύρεση.