Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπαρχουν αληθινοι Κ η έιναι ενας φτηνιαρικος τροπος για εύκολο σεξ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Mortisia, στις 28 Απριλίου 2016.

1. Queen87

Queen87 Contributor

Καλημέρα!!

Υποθέτω ότι ένα απο τα παραπονούμενα μέλη είμαι κ εγώ, οπότε απαντάω.
    Η @Θρυαλλίς έκανε μια πάρα πολύ έξυπνη παρατήρηση... μέσα στο δάσος είδε το δέντρο και μπράβο στην κοπέλα...
    Τέτοια μυαλά πάντα με εντυπωσιάζουν!
    Στο θέμα μας! Πόσες φορές (χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω την νηματοθέτρια- δε την ξέρω) δεν μας έχει τύχει να μην
    διαπυπώσουμε σωστά μια πρόταση απο την φόρτιση;
    'Αλλο θέλαμε να πούμε, άλλο διατυπώσαμε αλλιώς το κατάλαβε ο συνομιλητης μας. Κοινός γίναμε "κουλουβάχατα".
    Έχει σημασία αν έχει η είχε Κ;... μπορεί να απέχτησε εδώ...
    Σημασία έχει ότι έθεσε μια ερώτηση και καλό θα ήταν χωρίς αρνητικότητα να λάβει απαντήσεις...

2. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

το προβλημα σας, το βαθυτερο προβλημα σας, ειναι οτι ενθουσιζεστε με οτι δειτε. Ακομα δεν το ειδατε, ΘΕΟ το κανατε.

Κριση ? ΜΗΔΕΝ
    Αντιληψη ? ΜΗΔΕΝ
    "Ψαξιμο" ? ΜΗΔΕΝ

Φερε ενα ετοιμο. Τωρα το θελω, ετσι το θελω. Κι αν δεν το βρειτε ετοιμο, γκρινιαζετε κι απο πανω.

Σε οποιοδηποτε σοβαρο σημειο του πλανητη θα ειχε πεσει λουκετο. Επικη η δηθενια, βγαζει ματι.

Αναρωτηθειτε γιατι δεν εχει πεσει λουκετο. Ακολουθηστε τα σαλια και θα το βρειτε.

ο @espimain , o @cadpmpc , η @Θρυαλλίς και καποιος αλλος ακομα, δε θυμαμαι, απλα σας ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ. Μεχρι και τα σωβρακα σας πηραν και χαμπαρι δεν πηρατε. Και συνεχιζετε το χαβα σας, γουτσου γουτσου γατακια.

Το νημα αυτο ειναι ενα απο τα πιο ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ εδω μεσα. Βρωμαει πελατιακη σαπιλα μεχρι το μεδουλι.

Last edited: 30 Απριλίου 2016
  3. Queen87

Queen87 Contributor

Καλημέρα σας Κύριε Λύκε...

Έχω να σου θέσω μερικές ερώτησεις. Γιατί χρησιμοποιείς πληθυντικό;
    Και δεύτερον... Γιατί τέτοια πίκρα/κακία;
    Το φόρουμ γτ υπάρχει; απλά για να κάνετε γνωριμίες;

Κριση ? ΜΗΔΕΝ
    Αντιληψη ? ΜΗΔΕΝ
    "Ψαξιμο" ? ΜΗΔΕΝ

Σου μοιάζουμε για άβουλα πλάσματα; και αν ναι... γτ συνεχίζεις και είσαι σε αυτό το νήμα;
    Δηλ αν κάποιος φτιάξει ενα νήμα και πάρει κάποιες απαντήσεις ( οι οποίες μπορεί να μην είναι και έγκυρες γτ πολύ απλα είναι απόψεις)
    σημαίνει οτι περιμένει μασιμένη τροφή; η περιμένει να τον/την ταισεις στο στόμα;

Λίγη ευγένια δεν βλάπτει... και καλό θα ήταν να μην τσουβαλιάζουμε όλα...

4. Jack Wolfskin

πικρα ? κακια ? λιγη ευγενεια... ? σε μενα τα λες αυτα ?????

σου εχουν κανει πλυση εγκεφαλου με υποσυνειδητα μηνυματα ?

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ. Αντεκρουσε την με επιχειρηματα. Οχι με παρολες.

5. Queen87

Queen87 Contributor

Ναι σε σένα τα λέω αυτά!!
    Το άν θα τα αντικρίσω με επιχειρήματα ή όχι δεν είναι δικό σου θέμα και ούτε δέχομαι υποδείξεις...
    όσο σε διαβάζω σε αυτό το νήμα... βλέπω τσουβάλιασμα... και μεγάλη δόση αρνητικότητας....
    Σαφώς και σαν πρώτη φάση μπερδεύτικε το πράγμα γτ η νηματοθέτρια δεν κατάλαβε οτι δεν απευθυνόσουν σε αυτήν...
    Αλλα τι; τόσο πολύ σε έθιξε;;; λίγο χιούμορ στην όλη κατάσταση δεν βλάπτει...
    Καλά κάνεις και έχεις άποψη, αύτο σε κάνει νοήμονα άνθρωπο ΟΜΩΣ!! δεν εχω καταλάβει τον ρόλο σου σε αυτό το νήμα...
    εκτός απο το να ταράσεις τα νερά με την αρνητικότητα σου....
    Όσο για την γκρίνια.... ασχολίαστο... νομίζω οι πιο πολλοί εδωμέσα αν μη τι άλλον έχουν καταλάβει ποιος γκρινιάζει!

6. Jack Wolfskin

ασε μας ρε κοπελια. "οι περισσοτεροι εδω μεσα ειδαν ποιος γκρινιαζει"

Οτι τους ξεφτιλισαν και ξεβρακωσαν, ασημαντη λεπτομερεια, αυτο δεν το ειδαν.

ποια νηματοθετρια μωρε ? αυτη που η αλλη λεει "κουκλα μου" ? και που την ειδε, νεο μελος εγγραφη 23 απριλιου, ξερεις ποσο ειχει ο μηνας προχθες ????

Αντε καλη συνεχεια.

Υστερογραφο.
    Εσυ που ξερεις οτι πισω απο καθε ψευδωνυμο εδω μεσα, πισω απο καθε οθονη, ειναι και διαφορετικο ατομο ?
    το εχεις ψαξει ή απλα το εικαζεις ?

Υστερογραφο Νο. 2
    "εκτός απο το να ταράσεις τα νερά με την αρνητικότητα σου...."
    σου ξεφυγε. περνα απο τη διευθυνση τωρα να τα ακουσεις....

Last edited: 30 Απριλίου 2016
  7. Circe

Circe Lemon zest

8. Jack Wolfskin

dangerous liaisons

9. Circe

Circe Lemon zest

Υπέροχη ταινία και την ίδια εποχή από ό,τι θυμάμαι γυρίστηκε από δύο διαφορετικούς σκηνοθέτες..

10. Jack Wolfskin

το τελος, που ξεβαφεται η σκροφα και βγαζει ολη την πηχτρα που ειχε στη μουρη, ολα τα λεφτα.

11. Circe

Circe Lemon zest

Φαντάζομαι πως με αυτά και τα άλλα κάπου εδώ θα κλείσει και το νήμα αυτό;

Σαν τον Απρίλη που φευγει;

12. Jack Wolfskin

ε ναι, οσοι και οσες εχουν μυαλο, καταλαβανε τι παιχτηκε.

τα υπολοιπα, νιαου