Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπαρχουν αληθινοι Κ η έιναι ενας φτηνιαρικος τροπος για εύκολο σεξ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Mortisia, στις 28 Απριλίου 2016.

  1. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    μας βλεπω πλατη-πλατη σε καμια βραχονησιδα εξορια.. πλιτς πλατς το κυμματακι, πλιτς πλατς....
     
  2. H απαντηση στο αρχικο ερωτημα ειναι πως ναι, παντα υπαρχουν και οι γνησιοι και οι δηθεν.
     
  3. folha

    folha deja vu

    Αγαπητή @Queen87, αν διαβάσεις προσεχτικά τα μηνύματά σου και το διάλογό σου με τον @lizard_ θα δεις ότι κάνεις αυτό που κατηγορείς ορισμένα μέλη ότι κάνουν. Τσουβαλιάζεις: εσείς οι παλιοί, εσείς οι κυρίαρχοι, κλπ. Δεν το αναφέρω για να στην πω, θεωρώ ότι δεν ήταν αυτός ο σκοπός σου, αλλά για να δεις πόσο εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για την ουσία θα παραμείνει στην ουσία, αν κάποιος ενδιαφέρεται να κάνει ντόρο για να κάνει αισθητή την παρουσία του θα πιαστεί από το τσουβάλιασμα ή από οποιοδήποτε ίχνος επιθετικότητας για να το κάνει.

    Στην ουσία τώρα του διαλόγου σας... Μου θύμισε πραγματικές καταστάσεις σε κάποιο άσχετο με το βδσμ χώρο.

    Οι νέοι να περιμένουν από τους παλιούς να τους πιάσουν από το χεράκι να τους δείξουν όσα ξέρουν και οι παλιοί να εχουν τη στάση: εδώ είμαστε ας έρθει όποιος θέλει να μας ρωτήσει. Κι εγώ (με κάποιους της "σειράς μου") κάπου ανάμεσα, χωρίς την κούραση αλλά και χωρίς όλη τη γνώση των παλιών να δίνω στους νέους αυτά που μπορώ και να κουράζομαι κι εγώ καθώς συνεχώς παλιώνω. Αλλά έχω πια τη γνώση και την εμπειρία του "όποιος ψάχνει, βρίσκει" αλλά και να ξέρω το ποιον παλιότερο από εμένα να ρωτήσω για να μου δώσει μια απάντηση ή μια κατεύθυνση προς τα πού να ψάξω για να βρω αυτό που ψάχνω.

    Το φόρουμ, με τις ατέλειές του, έχει κάποια δομή και κάποια ταγκς, που βοηθούν στο να βρει κανείς πληροφόρηση. Επίσης δεν ξεχωρίζει παλιούς και νέους, ούτε έξυπνους και χαζούς, μπορεί ο οποιοσδήποτε να ανοίξει ένα νήμα ρωτώντας την πιο λάθος ή την πιο σωστή ερώτηση. Όρεξη να έχει κανείς. Μετά οι απαντήσεις θα έρθουν.

    Υπομονή κι επιμονή χρειάζεται.

    Τέλος, να ρωτήσω εντελώς καλοπροαίρετα αλλά και ρητορικά, γιατί δεν είναι τεμπελιά το να μη θέλει κάποιος νέος να ανατρέξει σε παλιότερα νήματα του φόρουμ, ενώ είναι τεμπελιά το να μη θέλει κάποιος παλιός να ανατρέξει στο φόρουμ, να βρει παλιότερες απορίες νέων και να κάνει ένα νέο συγκεντρωτικό νήμα με αυτές;



     
  4. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Καθησα και το διαβασα ΟΛΟ
    Ναι, ολο.
    (Με πιανει μαζοχιστικη κριση καθε Πασχα)
    Ολο το νημα θα διαβαζοταν αλλιως αν ειχε εξαρχης μπει στο Χιουμορ

    Η αισθηση που μιυ αφησε συνοψιζεται, με χιουμοριστικη διαθεση φυσικα, στο αει επικαιρο

     
     
  5. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω, με την παρατήρηση επιπλέον ότι είναι σημαντικό οι νέοι να έχουν και να δείχνουν σεβασμό προς τα πάντα. Τους παλιούς, το χώρο, τις απόψεις. Ταπεινότητα, όχι προχειρότητα. Σκέψη. Να ξέρουν σε ποιον απευθύνονται, σε ποια περσόνα έστω. Πληροφόρηση, άσχετα προφανώς από οποιοδήποτε στάτους.
    Ο σεβασμός παίρνει σεβασμό, η απαξίωση απαξίωση.
    Και θεωρώ τον εαυτό μου μέγα νεούδι.
    Κάτι πιο απλό και κατανοητό από αυτό υπάρχει, σε όλο το νήμα;

    Μonsieur Lézard, άσε κάτω τον @cadpmpc, σιγά μην χρειάζεται εμένα, αλλά θα γίνει σφαγή μέρες που είναι  
     
    Last edited: 30 Απριλίου 2016
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αφού είπαμε όλοι/ες το κοντό και το μακρύ μας ( τελείως λογικό. Αφού μάλλον ένα Forum αυτό τον σκοπό έχει...κυρίως ). Όποιος/α θέλει να μάθει, ψάχνει και μαθαίνει. Όποιος/α δεν ενδιαφέρεται ( και καλά κάνει ), βρίσκει δικαιολογίες.
    Ο αληθινός Κ, είναι εκείνος που κάποια έχει πλάσει στο μυαλό της ( αφού για άντρες Κ μιλάμε ), αν τον βρει με όλα τα προσόντα της "λίστας" της, καλώς. Αν δεν τον βρει, στις περισσότερες περιπτώσεις αρχίζει το "χωσέ" ( πάντα πιο εύκολο απ' την αυτοκριτική ).
    Παλιοί/νέοι και διάφορα "τούμπανα". Κάποιος/α ή έχει τρόπους ή δεν έχει, η "αρχαιότητα" δεν έχει να κάνει τίποτε μ' αυτό. Σιγά μην κάνουμε και πρωινή αναφορά του τάγματος.
    Γιατί κάποιοι/ες "παλιοί/ες" δεν ασχολούνται με τα "νεούδια"? Πρώτον, μάλλον γιατί είναι "καλυμμένοι/ες" και δεύτερον γιατί όταν ήταν και κείνοι/ες "νεούδια", έψαξαν κάποια πράγματα κυρίως μόνοι/ες τους.
    Δεν περίμεναν την όποια "μαμά βουδουοσουμιάρα" να τους περάσει το φαγάκι με το ράμφος της. Ο/η όποιος/α "παλιός/α" όσο και να είχε την καλή διάθεση, ν' ασχοληθεί με τ' οποιοδήποτε "νεούδι", σίγουρα θα την έχανε, αν έβλεπε ότι το "νεούδι" είναι "λουφαδόρικο".
    Γιατί να χάσει τον χρόνο του μαζί του? Λες και δεν έχει κάτι άλλο να κάνει ή μήπως θα τον/την έλεγαν Ερυθρό Σταυρό?

    Τεσπα, αρκετοί/ες ( αν όχι οι περισσότεροι/ες ) ακούν μόνο, όσα θα ήθελαν ν' ακούσουν ( γιατί θα έκαναν ηχώ στις προσδοκίες τους ). Οτιδήποτε άλλο τους γλιστράει σαν το νερό στο τζάμι. Πάντα οι συγκεκριμένοι/ες εκείνοι/ες είναι άξιοι/ες της όποιας μοίρας τους.
    Όχι επειδή δεν θ' ακολουθούσαν τα λόγια των όποιων "βετεράνων", αλλά γιατί θα τα έπαιρναν ή σαν τυφλοσούρτες ( αφού είναι εύκολο και ξεκούραστο ) ή δεν θα επεξεργάζονταν στο ελάχιστο καμία πληροφορία, απ' όπου κι αν προερχόταν.
    Εδώ, πολλές φορές έχω την απορία αν κάποιοι/ες μπαίνουν στον κόπο να σκεφτούν καν. Όλα τα υπόλοιπα - για μένα πάντα - είναι παπαριές. Κλείνοντας, όποιος/α έχει την σφίγγα ας σφιχτεί.
    Ας τα βρούμε πρώτα με τους εαυτούληδες μας, πάλιουρες και νεούδια, ας μάθουμε κάποια πραγματάκια όπως η ταπεινοφροσύνη, ο σεβασμός, τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα μας, να τα μάθουμε αληθινά και μετά τ' άλλα έρχονται.

    Ναι, είχα χρόνο για χασομέρι, καρφί δεν μου καίγεται αν δώστε ή όχι την παραμικρή βάση στα λόγια μου. Αέρα στις "φωνητικές χορδές" μου ήθελα να ρίξω.  

    Υ.Γ.

    Ο σεβασμός και η όποια προσοχή δεν χαρίζονται, κερδίζονται ( και δεν κοιτούν "γαλόνια" ). Καλά, τι είπα τώρα ο κερατάς, ξανακάλυψα την Αμερική  
     
    Last edited: 30 Απριλίου 2016
  7. Dapom

    Dapom Contributor

    ...οπως θα παρατηρήσατε και στο παρόν νήμα...το κυριότερο φετιχ και τούτης της φορουμικής κοινότητας είναι η ευθιξιολαγνεία.
     
  8. Queen87

    Queen87 Contributor

    @folha
    Ειχα φτιαξει ενα κ μοναδικο νημα στο οποιο εθεσα κατ εμε καποιες σοβαρες ερωτησεις! Ωστοσο ελαβα ακριβως την ιδια αντιμετωπιση οπως ελαβε η νηματοθετρια εδω... Και ξερεις κατι; εχεις δικιο δεν αντιλεγω.... αλλα υπαρχει ενα αλλα.... κοστιζει κατι να εισαι καλοπροαιρετος;
    Αν οι παλιοι που τους τσουβαλιαζω οπως λες δεν θελουν να απαντησουν γτ τοτε μπαίνουν και απαντανε ασχετα απ την ερωτηση; Δηλ υπαρχουν νηματα που δεν εχουν να κανουν καν με το bdsm αλλα νηματα με ερωτησεις περι αυτου δεν ειναι καλοδεχουμενα...
    Για την τεμπελια που ανεφερες ως προς το ψαξιμο... ανεφερα και πριν οτι θα ηταν μια καλη ευκαιρια να επαναληφθεί και παλι ενα τετοιο νημα και να κανουν ερωτησεις τα καινουργια μελη... και απανταω για μενα προσωπικα... δεν εχω αφθονο χρονο να καθομαι να ανατρεχω μια μια τις σελιδες για να ρω νηματα σχετικα με τις ερωτησεις που εχω.... το θεωρεις τεμπελια; καλως! Και σεβαστη η αποψη σου... αλλα δεν εχω χρονο!
    Απανταω και για τον σεβασμο που καποιος ανεφερε παραπανω!
    Σεβομαι τους παντες... ασχετος "στατους" απο την στιγμη ομως που προσβαλει και κανει επιθεση ο σεβασμος παει περιπατο....
    Και επειδη βρισκομαι σε bdsm χωρο δεν σημαινει οτι καποιος Dom θα λεει κατι και εγω θα βαραω προσοχη,θα λεω μαλιστα και θα σεβομαι επειδη πολυ απλα ειναι Dom και παλιος.... Δεν εχω δηλωσει υποτακτικη αλλα ακομη κ να δηλωνα θα ακουγα η μαλλον υπακουγα μονο τον δικο μου Κυριο....
    Αυτα απο μενα.... σε οποιους προκαλεσω αντιδρασεις με τα λεγομενα μου... να ξερετε οτι δεν ξερω κανεναν σας και δεν εχω να χωρισω τπτ.... δεν νομιζω να ειναι τοσο παραλογα αυτα που λεω!
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Μασημένη τροφή θέλετε κορίτσια;!
    Αν δεν βρέξεις κώλο, δεν έχει ψάρι.~
     
  10. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Ναι, αυτό είπα κι εγώ κάπου πριν. Δεν γίνεται αλλοιώς.
     
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Σύλληψα ένα σκηνικό, όπου και καλά ιδρύεται το ΙΕΚ Γκρουμπουντουσουμουκόμ, με πρόγραμμα σπουδών και υποδοχής νέων σπουδαστών κι έτσι, με τιούτορες και τήβενους κι απ΄όλα και όπου μπαίνουν από περαστικοί για γρήγορη κατάρτιση μέχρι παλλινοστήσαντες για ριχαμπιλιτέισιον, αλλά εντάξει ντιπ ανέμπνευστο θάτανε.
    Οπότε πάμε στα απλά και τετριμμένα...
    Μπαίνεις, το λαλάς, σε ακούνε, σου κάνουν νια νια νια, εσύ απαντάς μπουουου και έτσι, διεγείρεις τας ευαισθήτους στο μπουουου κεραίας των ευαίσθητων στο μπουουου ατόμων τακιμιάζουτι κι όταν ξεχεστείτε με το καλό ξαναμαναμιλάτε εις άλλην διάλεκτον αδικογεμιστοπαραπονιάρικη λέγοντας για τα βάσανα των χορευτριώνανε, εκεί σκάνε μύτη τα τείνοντα ευαίσθητα ώτα στα ώπα-ώπα άτομα, σκάτε δυο ζεμπεκιές κι έναν καρσιλαμά, κουράζει το ντιρλαντά και χωρίζετε τα τσανάκια σας κι αφού το κάνετε σκατέ ο λε από τα απόνερα της σχέσης, ξαναμαναμιλάτε σε νέα και πάλι διάλεκτο και υπομονή ...μέχρι να μάθετε την κατάλληλλη διάλεκτο, την δύσκολη και σπάνια που την έχουν μιλήσει από δεκαεννιάχρονα μέχρι πενηντάχρονα με το καλημέρα σας και μια χαρά είναι και πορεύονται...
    Θάλεγα κι άλλα, μα είναι σόκιν, δεν κάνει...