Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος anastasia, στις 27 Ιανουαρίου 2009.

  1. sklabosgiorgos

    sklabosgiorgos Regular Member

    Απάντηση: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

     συγνωμη αλλα ειναι τραγικο να θελει καπιος τον παλαιοκωστα προεδρο της χωρας, για αφεντης σε καπιες σκλαβες ειναι τελοιος αλλα μεχρι εκει. Μηπωσ ο αφεντης για καπιες σκλαβες θεωρειτε υποκαταστατο του αντρος και μηπως δεν εχουν διαχωρισει το θελω αληθινο αντρα διοτι δεν υπαρχουν ως γνωστον πια με το θελω αφεντη λεω μηπως.!
     
  2. Master V

    Master V Regular Member



    Δεν έχω να διαφωνήσω σε κάτι μαζί σου. Δεν είμαι κατά των σχέσεων που κάτω από ορισμένες συνθήκες μπορεί να διατηρηθούν εξ αποστάσεως (και μια χαρά δουλεύει η εκπαίδευση ως ένα βαθμό πχ. για τον πόνο αμφιβάλλω), αλλά είμαι κατά, του να είναι ή να παραμένει μια σχέση μόνον εκεί. Και αυτό, να αρκεί και για τους δύο. Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν ξέρεις καν ποιός είναι (και τι είναι) στην άλλη άκρη της γραμμής. Τόνισα την ντεμέκ Κυριαρχία, γιατί αυτό είναι το θέμα του νήματος, φυσικά υπάρχει και η ντεμέκ υποταγή. Αν δημιούργησα την εντύπωση ότι επιχείρησα γενικό τσουβάλιασμα, κάνω τη διευκρίνηση.
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση.

    Συμφωνώ με την λέξη "διατηρηθούν" η οποία εκφράζει εξαιρετικά πως αντιλαμβάνομαι τις σχέσεις για τις οποίες μιλώ. Δεν υφίστανται μόνο εξ αποστάσεως, πίσω από ένα πληκτρολόγιο, αλλά υπάρχουν και real όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες απλά είναι αναγκασμένες να διατηρούνται για χρονικά διαστήματα εξ αποστάσεως.

    Αναφορικά με τον πόνο εξ αποστάσεως, το ιδανικότερο είναι μια συσκευούλα που δουλεύει μέσω τηλεφώνου και διοχετεύει ηλεκτρισμό σε κάθε κτύπημα  
    Γενικά όμως σίγουρα ακόμη και η εντολή να βάλω π.χ. τόσες πινέζες και να πέσω με το στήθος με δύναμη πάνω τους, ή να έχω τα μανταλάκια με διαταγή Του όσο μιλάμε και άλλα ανάλογα δεν είναι το ίδιο με το να τα Κάνει ο Ίδιος.  
     
  4. llazouli

    llazouli Contributor

    Aκατανόητο το μένος σου κατά των γυναικών ! Υποκρίνεται κάποια, που θα φάει το ξύλο της αρκούδας και θα περάσει των παθών της τον τάραχο, για να κερδίσει τι; Να ξεγελάσει τον αυθεντικό Μάστερ για να της αποδώσει τον τίτλο της αυθεντικής σκλάβας; Αστεία πράγματα! Αν έχει τη θέληση να υποβληθεί σε τέτοιες δοκιμασίες που επιτάσσουν τα bdsm παιχνίδια, τότε δεν μιλάμε για υποκρισία αλλά για μεγάλο ταλέντο. Για ποια προσποίηση μιλάς; Σε ένα καθορισμένο πλαίσιο, θα προσποιηθώ ότι μ' αρέσει το μαστίγωμα και θα καθίσω να με μαυρίσει στο ξύλο ενώ το απεχθάνομαι; Είναι τέτοια η φύση των πραγμάτων που ο καθένας οφείλει να γνωρίζει τις αντοχές του και κατά πόσο τον ηδονίζουν αυτές οι πρακτικές.
    Επίσης, για κανέναν/μία δεν μπορούμε να προδικάσουμε τι είναι ούτε τι πρόκειται να γίνει. Κρίνουμε κατα τα φαινόμενα τα οποία μπορεί και να αλλάξουν με νέα δεδομένα, και πάει λέγοντας εφόσον είμαστε ζωντανοί και εξελισσόμαστε. Αυτά περί ''μοιραίων προορισμών'' αυθεντικών μάστερ και σλέιβς μού θυμίζουν δεκανίκια για να στηρίξη και επιβεβαίωση της σημαντικότητας των θέσεων μας.
     
  5. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Re: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    Συμφωνώ!
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Εγώ πάλι δεν βλέπω πού ακριβώς μαίνεται κατά των γυναικών η Λάρα. Μιλάει για τα βλαμμένα που το παίζουν τάχαμου δήθεν υποτακτικές μπας και δούνε χαρά στα σκέλια τους. Και μόλις έρθει η ώρα να φάνε το σκατό ή το βρωμόξυλο, ή μια γερή ξεφτίλα, ή ακόμη και να κάνουν δύσκολες αλλαγές στη ζωή τους, αυτές απλά λακίζουν. Έχω γνωρίσει αρκετές τέτοιες (και τέτοιους). Βέβαια, δεν μας αφορά το πώς αντιμετωπίζει ο καθένας τα προβλήματά του. Κυρίως όμως, όταν μιλούμε επικριτικά για τους άλλους, θεωρούμε ότι εμείς δεν ανήκουμε σε αυτόν τον "συρφετό". Έτσι, άθελά μας, και σχεδόν αυτομάτως, φαίνεται σαν να εξυψώνουμε εν μέρει τον εαυτό μας, πράγμα που ενδέχεται να αποτελέσει έρεισμα μομφής. Θα ήταν ίσως προτιμότερο, επομένως, απλά να αδιαφορούμε για όσους δεν εκτιμούμε και να κοιτάμε εμείς να είμαστε εντάξει με τις προσδοκίες μας από τον εαυτό μας. Live and let live.

    Συγνώμη για την παρέμβαση υπέρ της συναδέλφου. Το sisterhood είναι αρκετά δυνατό, ξέρετε. 
     
  7. skia

    skia Contributor

    Δε θεωρώ ότι η λαρα λέει κάτι εναντίον των γυναικών γενικά. Μιλά , όπως λέει και η dora, για τα θηλυκά που απλά θέλουν να συνάψουν κάποια σχέση και θεωρούν ότι με το να υποκριθούν ότι τους αρέσουν τα βίαια παιχνιδάκια, απλά θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον κάποιου αρσενικού και θα δουν χαρά... Είναι πολλά τα θηλυκά αυτά και δυστυχώς βλέπουμε συχνά τέτοιες περιπτώσεις...
    Είναι τόσο φανερές οι προθέσεις τους. Είναι οι ίδιες που παίζουν με τον κίνδυνο να πάθουν το ο,τιδήποτε γιατί δίνουν σημασία σε ονομασίες ρόλων, σε πράγματα που τους έχουν μεταδώσει χωρίς να το κατέχουν συνειδητά....
    Άλλα τόσα είναι και τα αρσενικά του είδους...
    Ζητούν παρτενέρ για ένα βράδυ και μετά από δω πάν κι οι άλλοι.... Μάλιστα, κρύβονται πίσω από το status ''Master'', γιατί απλά νομίζουν οτι τους κάνει να ανέβουν στις ανώτερες βαθμίδες του bdsm...
    Παρατηρείται ως φαινόμενο και μάλιστα ουδεμία γνώση έχουν για το αντικείμενο, με αποτέλεσμα να γίνονται επικίνδυνοι.
    Και Masters υπάρχουν και slaves υπάρχουν. Δεν το διατυμπανούν όμως.... Αυτοί είναι αυθεντικοί....
    Η sorriso σε κάποιο άλλο νήμα είπε ότι τα σκουπίδια του ενός είναι ο θησαυρός κάποιου άλλου....
    Είναι πολύ μεγάλη αλήθεια αυτό......Πέρασα από τη διαδικασία να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν Masters που να γνωρίζουν, να ξέρουν. Μέχρι που βρήκα το Θησαυρό μου.....
     
    Last edited: 8 Μαρτίου 2009
  8. anchor

    anchor Regular Member

    Συμφωνώ με τη λάρα ότι υπάρχουν άνθρωποι και από τα δύο φύλα που απλά προσποιούνται χρησιμοποιώντας και λίγες επιφανειακές γνώσεις μόνο και μόνο για να προσελκύσουν κάποια ή κάποιον στο κρεββάτι ή σε σχέση γενικότερα. Οι σοβαροί Αφέντες έχουν την ικανότητα να αναγνωρίζουν τη σοβαρή σκλάβα, αλλά και αντιστρόφως.
     
  9. enteka_lepta

    enteka_lepta New Member

    Απάντηση: Re: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    Συμφωνώ...
    Επίσης από αυτά που διάβασα η λαρα δεν αναφέρεται μόνο σε γυναίκες αλλά και σε άντρες...
     
  10. llazouli

    llazouli Contributor

    Με γεια της και χαρά της όποια θέλει να βλέπει το bdsm ως ''παιδική χαρά'', μόνο που θα υποστεί τις συνέπειες, όπως τις υφίσταται και ο καθένας μας για τις επιλογές του. Κακό του κεφαλιού του και όποιος επιθυμεί να ορίσει εαυτόν θεματοφύλακα των μπιντιεσεμικών αξιών και να κατακεραυνώνει τους ανάξιους λιποτάκτες. Ας διεξάγουμε και μαραθώνιο να στεφανωθεί ο άξιος αφέντης και ο υποταγμένος σκλάβος. Μήπως είναι ανεπίτρεπτο να επιλέγουμε τα κομμάτια που μας αφορούν, μας γοητεύουν, δένουν αρμονικά με τις αναζητήσεις μας;

    Αναρωτιέμαι αυτό το sisterhood, θα ήταν εξίσου δυνατό να τελούσατε υπο την σκέπη του ίδιου αφέντη-παντοκράτορα;
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Ναι δεν υπήρχε κανένα μένος, χαίρομαι που υπάρχουν άτομα που μπορούν χωρίς προκαταλήψεις να διαβάσουν αυτό που γράφω και όχι αυτό που νομίζουν πως γράφω επειδή επιθυμούν για τους όποιους δικούς τους λόγους να βρουν έναυσμα για να πουν τα δικά τους, όσο άσχετα και να είναι στην ουσία με την πραγματικότητα.

    Και ναι αναφέρθηκα τόσο σε δήθεν γυναίκες όσο και σε δήθεν άντρες.
    Όντως μίλησα περισσότερο για τις γυναίκες όντας γυναίκα η ίδια, όπως ο ΜasterV μίλησε περισσότερο για άντρες.

    Μια παρατήρηση μόνο: Όπως είπα και στο παρελθόν κάποια άτομα επιλέγουν πώς να ερμηνεύσουν αυτά που διαβάζουν έχοντας κάποια εξ αυτών εμμονή συγκεκριμένα με κάποια άτομα, από τα οποία είτε νιώθουν να απειλούν για τους όποιους παράλογους λόγους κάποιες τους αξίες ή κοσμοθεωρίες, είτε/και επειδή κατά βάθος φθονούν όσα οι ίδιοι δεν έχουν τα κότσια ή τις δυνατότητες να έχουν/ζήσουν, είτε επειδή έχουν τέτοια αλαζονεία που τις προσωπικές υποκειμενικές τους αλήθειες τις θεωρούν παγκόσμιες και μοναδικές και όλους όσους τολμούν να μην τις ασπάζονται εχθρούς.

    Δεν προτίθεμαι να εμπλέκομαι σε άγονες συζητήσεις με άτομα με τα οποία δεν βρίσκω δυνατή την επικοινωνία και τον διάλογο, μόνο και μόνο για να θρέφω τις εμμονές τους μαζί μου. Τα θεωρώ τοξικά, έχουν τη συμπόνια και την κατανόηση μου, αλλά πέραν αυτού προσωπικά εμένα δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα, πέρα ίσως από δοκιμασία της υπομονής μου, που κι αυτή προτιμώ να την δοκιμάζω σε πιο δημιουργικά και ενδιαφέροντα πράγματα.


     
    Last edited: 8 Μαρτίου 2009
  12. enteka_lepta

    enteka_lepta New Member

    Απάντηση: Re: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    ναι.