Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος anastasia, στις 27 Ιανουαρίου 2009.

  1. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Το τι μπορει να δηλωνει ο καθενας στο nick του ειναι δικαιωμα του.Ειναι υποχρεωση σου να ανακαλυψεις αν ισχυει ή οχι και κατα ποσο ταιριαζει στα δικα σου γουστα.Επειδη καποιος αποκαλειται Master δεν σημαινει οτι μπαινει αυτοματα και σε καποια καλουπια που μπορει να εχουμε στο μυαλο μας.Αν συνεβαινε κατι τετοιο,καταργειται η διαφορετικοτητα του καθενος,ειτε ειναι Κυριαρχος ειτε υποτακτικος.
     
  2. zinnia

    zinnia Contributor

    Καλό θα ήταν να μη γενικεύουμε. Μου θυμίζει πάρα πολύ το κλισέ: Μα που πήγαν όλοι οι άντρες; και απαντώ. Πουθενά δεν πήγαν. Εδώ είναι. Αρκεί να ξέρεις να τους βρεις.
     
  3. hermis

    hermis Regular Member


    Αν υπάρχουν Master ή όχι θα το καταλάβεις από μόνη σου.
    Εσύ η ίδια θα είσαι εκείνη που θα τον αποκαλέσεις έτσι, γιατί θα σου βγει από μόνο του και όχι γιατί θα στο επιβάλει κάποιος ή κάποιο πρωτόκολλο.

    Σε καμία περίπτωση οι ταμπέλες των ανθρώπων (από μόνες τους) ή τα βαρύγδουπα λόγια δεν είναι σε θέση να χρίσουν ικανό τον "οποιοδήποτε", να αντιπροσωπεύσει αυτό τον τίτλο στην πραγματικότητα.
     
  4. anastasia

    anastasia Regular Member

    Απάντηση: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    hermis συμφωνω εισαι μεσα στο μυαλο μου
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    Αγαπητή thaleia, καθώς δηλώνεις vanilla και καθώς φαίνεται να τάσσεσαι υπέρ της άποψης πως δέον είναι όπως κανείς δηλώνει ό,τι πραγματικά είναι, συνεπώς το πιθανότερο είναι πως όντως είσαι vanilla, φαίνεται παράξενο το ότι έχεις γνωρίσει "εκεί έξω" τόσους πολλούς Masters και δη υπό την ιδιότητα του Master, έτσι ώστε να δύνασαι να προβείς σε εξαγωγή στατιστικών συμπερασμάτων.

    Φαντάζομαι πως καθώς τους γνώρισες "εκεί έξω" και όχι "εδώ μέσα" αν σου ζητηθεί να απαριθμήσεις μερικά "κομπλεξικά σούργελα" εξ αυτών ενδεικτικά -αλλά και για λόγους προοστασίας των νεοεγεγραμμένων μελών-, θα απαντήσεις πως δεν συμμετέχουν εδώ.

    Με τα παραπάνω θέλω να πω, πως είναι κατανοητό το να αποτελεί η βιωματική γνώση γνώμονα με τον οποίο σαρώνουμε κάθε τί νέο, και πεδίο επί του οποίου εξάγουμε τα όποια συμπεράσματά μας που αργότερα γενικεύονται -με ένα αυτονόητο ποσοστό σφάλματος-, αλλά το να εκφράζουμε αξιωματικά διατυπώσεις στις οποίες δεν καταλήξαμε εμπειρικά και που απορρέουν από εικασίες μας, φόβους ή επιθυμίες μας, ή πολύ πιθανώς από πληροφόρησή μας από αμφίβολης νηφαλιότητας κρίσης τρίτους, δεν αντιλαμβάνομαι σε τί εξυπηρετεί πέραν της δημιουργίας κλίματος απογοήτευσης και απαισιοδοξίας.

    Όσο για τη νηματοθέτρια, η zinnia με κάλυψε απολύτως. Μερικές γυναίκες όταν αναζητούν ερωτικό σύντροφο ανεπιτυχώς οιμώζουν ότι δεν υπάρχουν πλέον άνδρες. Οι δε υποτακτικές ότι δεν υπάρχουν πλέον κυρίαρχοι.

    Δεν νομίζω ότι υπάρχει νοήμων άνδρας (ή κυρίαρχος) που θα προχωρήσει στη διαδικασία να αποδείξει ότι είναι άνδρας (ή κυρίαρχος) επειδή οποιαδήποτε κυρία τον προκαλεί ισχυριζόμενη το αντίθετο. Πολύ σωστά σου απάντησε ο MindMaster. Ένας άνθρωπος κυριαρχικού χαρακτήρα, προφανώς δεν αυτοπροσδιορίζεται μέσω ετεροκαθορισμού. Αν αναγνωρίζει στον εαυτό του οποιοδήποτε κατηγορούμενο (π.χ. αν πιστεύει ότι είναι έξυπνος) είναι μάλλον απίθανο να νιώθει την επιτακτική ανάγκη να αναγνωριστεί το κατηγορούμενο αυτό και από τρίτους.

    Θα σου πρότεινα να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην ανάγνωση κειμένων των συνομιλητών που φέρουν το Status που σε ενδιαφέρει, ώστε να δεις κατά πόσο με κάποιους έχεις κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις, και κατόπιν να προχωρήσεις σε κατ ιδίαν επικοινωνίες προς διερεύνηση του ενδεχόμενου να ταιριάζετε και επί προσωπικού. Για αμεσότερη βοήθεια μπορείς να απευθυνθείς στον Advisor του forum εξηγώντας τί επιθυμείς να προσφέρεις και τί ζητάς, και ίσως είναι σε θέση να σου (σε) συστήσει (σε) κάποιους.
     
  6. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    κοριτσακι μου , εχω σχεδον τα διπλα σου χρονια , τα οποια δεν τα εχω ζησει στην κουζινα μου......
    γι αυτο μη βιαζεσαι να κρινεις ανθρωπους και να βγαζεις συμπερασματα, επιτρεψε μου να γνωριζω πολυ καλα τι λεω και τι γραφω, οσο για στατιστικες και πιθανοθεωρητικα μοντελα κι εδω επιτρεψε μου να γνωριζω περισσοτερα....
    ενταξει κορη μου? φιλακια!
     
  7. hugger

    hugger Regular Member

    anastasia, θα βρεις και συ τον Mastori σου   
     
  8. anastasia

    anastasia Regular Member

    Απάντηση: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    hugger χαχααχαχαχα ωραιοςςςςςς:rollinglaugh:
     
  9. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    Αγαπητή thaleia, από την αντίδραση αλλά και τα εκφραστικά σου μέσα γίνεται αντιληπτό πως η ηλικία δεν είναι ανάλογη ούτε του βιωματικού υπόβαθρου, ούτε των ικανοτήτων ενός. Ως εκ τούτου θεωρώ μάταιο να την επικαλείσαι.

    Επί του θέματος, θα ήταν πολύ παραγωγικότερο να συνδέσεις με κάποιο τρόπο τον εαυτό σου με την πληροφόρηση που μεταδίδεις προκειμένου για την υποστήριξη της εγκυρότητάς της, καθώς η διατύπωση πως η πλειοψηφία των Master είναι "κομπλεξικά σούργελα" είναι αρκετά αιχμηρή για να παραμένει ατεκμηρίωτη, από άνθρωπο που θεωρεί τον εαυτό του σοβαρό συνομιλητή.
     
  10. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    μπορεις να τεκμηριωσεις εσυ το αντιθετο.
    καληνυχτα μικρη μου, δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου.
     
  11. hugger

    hugger Regular Member

    με την ευκαιρια καθε νεου ανυποψιαστου μελους γινεται το συνηθες μαλλιοτραβηγμα  
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    Βεβαίως μπορώ. Για να αναφερθώ ονομαστικά, από τους κύριους που δηλώνουν Master εντός του forum, και που δραστηριοποιήθηκαν ή δραστηριοποιούνται "εκεί έξω", έχω έρθει σε επαφή με κάποιους (LordDragonal, Mavrobasilis, MasterJp, Electrο-Pain), εκ των οποίων όχι η πλειοψηφία, αλλά ούτε ένας δεν ταιριάζει στο χαρακτηρισμό "κομπλεξικό σούργελο".