Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος anastasia, στις 27 Ιανουαρίου 2009.

  1. Syrah

    Syrah Contributor

    anasia και sapfw κάτι δεν βαίνει καλώς στη συζήτηση μας.

    Αφενός διότι από το περιεχόμενο των σχολίων σας συμπεραίνω ότι συμφωνείτε μαζί μου (βασίζεστε επάνω στο επιχείρημα που έθεσα προς τη thaleia πως ασφαλέστερη άποψη είναι εκείνη που εκφέρεται από ανθρώπους με μεγαλύτερη εγγύτητα και βιωματική γνώση επί ενός θέματος), ενώ από τον τρόπο με τον οποίο το διατυπώνετε ότι διαφωνείτε.

    Αφετέρου επειδή η ένστασή μου ως προς το αστήρικτο του χαρακτηρισμού "σούργελα" μετασχηματίστηκε -κακώς- σε άποψη αναφορικά με το αν κάποιος είναι ή όχι καλός Master -ό,τι και αν σημαίνει για τον καθένα αυτό. Το ότι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος δεν είναι δυνατό να είναι "σούργελο" ως Master ή ως οποιαδήποτε επιμέρους ιδιότητά του, δεν σημαίνει ότι όποιος δεν είναι "σούργελο" είναι αξιόλογος Master. Δεν είναι διπλή η συνεπαγωγή.
     
  2. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    λολ Syrah !

    χαιρομαι που επιτελους βγαζεις και το χιουμορ σου ,
    η αληθεια ειναι πως πιστευα πως δεν εχεις !

    καληνυχτα απο μενα ...
     
  3. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    κορνηλιε δεν πιανεται η αποψη σου , μεροληπτεις.............
     
  4. kardy_

    kardy_ Regular Member

    Μαστερ......

    χμμμμ......

    ναι υπαρχει και οχι ενας η δυο......
    αν εξαιρέσουμε τους πολλους μα παρα πολλους που δεν είναι!!!!!
    πλέον πρέπει να κοιτάς πολύ καλά για να βρείς μεσα στα σκ*** ας μην το πω...το ένα καλό που θα
    μπορέσεις να βρεις...αλλα μην απελπίζεσε....
    και σκέψου και το εξής...ποσοι ειναι σκλάβοι απο όσους δηλωνουν???
    αστα.....οπως προ αναφέρθηκε....ειναι μια ερωτηση που δεν είναι για να απαντιεται!!!!
     
    Last edited: 28 Ιανουαρίου 2009
  5. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Ξυπνάει μέσα μου η μικρή στρουκτουραλίστρια...
    Θεωρώ ότι μια master / slave σχέση είναι κατεξοχήν δομική σχέση. Ο Master «κατασκευάζει» τον σκλάβο, κι ο σκλάβος «κατασκευάζει» τον Master. Οι προσωπικότητες αυτές καθαυτές δεν έχουν τόση σημασία, όσο η μορφή του χώρου που θα δημιουργηθεί από την μεταξύ τους αλληλεπίδραση. Θα μπορούσαμε ίσως να πούμε ότι το BDSM είναι the space in between. Θα μπορούσα να απαριθμήσω τα επιθυμητά προσόντα, ποιότητες, ιδιοσυγκρασιακά γνωρίσματα και συμπεριφορές του ιδεώδους μου Master, πλην όμως αυτά δεν έχουν καμιά γενικευτική αξία, αφορούν κατ’ ουσίαν αποκλειστικά εμένα κι εκείνον. Με αυτήν την έννοια, έχουμε τους Masters και τους σκλάβους που μας αξίζουν. Αν δυσκολευόμαστε να βρούμε το επιθυμητόν, δεν οφείλεται στον αφανισμό του, αλλά ακριβώς σ’ αυτά που (φαντασιακά) το συγκροτούν.
     
  6. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    ειδες τελικα αναστασια μου? δεν σου τα ελεγα οτι εδω ειναι καλυτερα τα πραγματα?
    η sirah ηδη απεδειξε οτι εδω μεσα υπαρχουν 4 πραγματικοι masters !!! (απο τους εκατοταδες του της κοινοτητας) ισχυροτατη πλειοψηφια.
    αντε μην απογοητευεσαι .... θα χιονισει και θα δουμε ασπρη μερα  
     
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    camera_obscura: Συμφωνώ απολύτως με τη φράση: Με αυτήν την έννοια, έχουμε τους Masters και τους σκλάβους που μας αξίζουν.

    thaleia: Ανέφερα εκείνους με τους οποίους έχω έρθει σε επαφή, στο δείγμα μου.
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Με βρίσκει σύμφωνη η πιο πάνω άποψη.

    Και για να πω και την αλήθεια με τρώνε τα δάχτυλα μου να γράψω και την αντίθετη σκοπιά. 

    Έχω δει προσωπικά περιπτώσεις Αξιόλογων κατά την γνώμη μου Κυριαρχικών να προσπαθούν να ασχοληθούν με κάποιες, οι οποίες όχι απλά δεν ήταν σε θέση να εκτιμήσουν αυτό που τους προσφερόταν αλλά με την στάση και συμπεριφορά τους, τους απώθησαν για να πουν στην συνέχεια δεν ήταν Αφέντης γι αυτό δεν ανέχτηκε και δεν έκατσε να σπάσει τις άμυνες γιατί αυτό που Εκείνος ονόμασε γαϊδουριά και έλλειψη στοιχειώδους ευγένειας, ήταν άμυνες και αν ήταν πραγματικός Αφέντης θα αντιλαμβανόταν πόσο ξεχωριστή μοναδική ανεπανάληπτη είμαι, τι λαχείο του έτυχε και θα καθόταν να φάει στη μάπα κάθε άξεστη, κομπλεξική, προσβλητική, ακυρωτική συμπεριφορά μου για να έχει την τιμή να του χαρίσω κάποια στιγμή το δώρο της (αμφίβολης) υποταγής μου...

    Δεν αμφισβητώ πως υπάρχουν δήθεν Masters όπως υπάρχουν και δήθεν σκλάβες.

    Αλλά έχω πολλές φορές ακούσει από απογοητευμένους Αφέντες την αντίστροφη ερώτηση.
    Έχω δει Αφέντες που πραγματικά προσπάθησαν να ανεχτούν περισσότερα από όσα θα ήταν διατεθειμένοι, μόνο και μόνο από την τεράστια έλλειψη σε συνειδητοποιημένες σκλάβες/υποτακτικές, με την ελπίδα πως αν μη τι άλλο ανάμεσα στις μη συνειδητοποιημένες υπάρχει τουλάχιστο η πραγματική επιθυμία να προσπαθήσουν, αλλά δεν έβρισκαν ούτε καν αυτό.

    Οπότε ίσως πριν προσπαθήσουμε να φορτώσουμε τους λόγους της προσωπικής μας αποτυχίας στους ώμους των άλλων, καλό θα ήταν να ρίχναμε και καμιά ματιά στον καθρέφτη και να επαναξιολογούσαμε ποιες δικές μας στάσεις και συμπεριφορές και προσδοκίες πιθανόν αν όχι ευθύνονται εξ ολοκλήρου, συντείνουν στα όποια αδιέξοδα οδηγούμαστε.

    Και ακόμη και όταν ειλικρινά προσπαθήσουμε με Κάποιο και δεν δουλέψει, σημαίνει αυτόματα πως δεν είναι και δεν αξίζει, (εκείνος ή εμείς) ή μπορεί να σημαίνει πως απλά δεν είναι εκείνο το είδος Κυρίαρχου με τον οποίο εμείς ταιριάζουμε?
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    Εμένα πάλι με πιάνει μια μιζέρια όταν διαβάζω αυτό το νήμα...
    είναι σαν να ακούω γυναίκες να λένε με επιθετική απογοήτευσή "...δεν υπάρχουν άντρες..." αλλά στο πιο σοφιστικέ... και κεκαλλυμένο. 
    Άντε να βγουν και οι masters να πούνε "...όλες οι slaves/sub είναι που...νες" να ολοκληρώσουμε...
     
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    Σωστά. Είναι όμως συγκρίσιμα τα μεγέθη;
    Μιά δήθεν σκλάβα, πιθανώς δεν θα υπηρετήσει τον Αφέντη σωστά, κι αυτός μπορεί να επενδύσει πάνω της χρόνο, φαιά ουσία και ίσως κάποια συναισθήματα, που τελικώς θ' αποδειχθεί ότι πήγαν χαμένα.
    Μιά σκλάβα όμως, επενδύει πάνω σ' έναν Αφέντη, ολόκληρο τον ψυχισμό της... Αν είναι "δήθεν", έχει πολλά να χάσει. Τί έχει να κερδίσει, εκτός από το ξύλο της αρκούδας;

    Δηλαδή, το έκαναν επίτηδες; Γιά να πούν στη συνέχεια "δεν ήταν Αφέντης"; Από καθαρή κακοήθεια δηλαδή; Ή από ανταγωνιστική διάθεση; Δεν το πολυκαταλαβαίνω...

    "Σαν έτοιμες από καιρό, σαν θαρραλέες", δηλαδή; Αυτές είναι το ζητούμενο των γνήσιων Αφεντάδων; Συμφωνώ, οι έτοιμες, οι συνειδητοποιημένες, είναι λίγες. Και τί να κάνουμε, αν όχι να προσπαθήσουμε περισσότερο, ναι, απ' ότι θα είμασταν κατ' αρχήν διατεθειμένοι, γιά να συνειδητοποιηθούν και άλλες; Ρόλος μας είναι, να το καταφέρνουμε. Αλλοιώς, να ορίσουμε επιλοχία να βγάζει βάρδιες, και να ανταλάσσουμε περιοδικά, μόνο τις συνειδητοποιημένες, μεταξύ μας...

    Συμφωνώ με το "προσδοκίες", γιατί αυτές είναι που ανοίγουν πόρτες και ψυχές, ή τις κρατάνε κλειστές. Οι στάσεις και οι συμπεριφορές όμως, είναι γιά να αλλάζουν με την αλληλεπίδραση... Αν είναι οι σκλάβες να τις φτιάχνουν μόνες τους, τί χρειάζονται οι Αφέντες;

    Όχι αυτόματα, ορθόν. Γιατί εν πολλοίς η συμβατότητα, εξαρτάται από τις προσδοκίες, γιά τις οποίες λέγαμε πιό πάνω...






    .
     
  11. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Re: Απάντηση: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    Όσο και να είναι μια μιζέρια ο χώρος την παρουσιάζει ώρες ώρες .. αρχής γενομένης από την αισθητική ... αν πάει και πιο πέρα ... άντε και στα δικά μας οι ανύπαντρες !
     
  12. Justholdme

    Justholdme Regular Member

    υπάρχουν?