Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος anastasia, στις 27 Ιανουαρίου 2009.

  1. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    Διαβάζοντας αυτό μου γεννιέται η εξής απορία: τόσο ηλίθια είναι η σκλάβα για να επενδύσει σ' έναν δήθεν Αφέντη τον ψυχισμό της; Δεν το πιστεύω. Ο δήθεν, σε όλους τους τομείς, φαίνεται πολύ γρήγορα. Επομένως δε νομίζω μια σκλάβα να προλάβει να επενδύσει κάτι πάνω του, άντε ίσως λίγο από το χρόνο της. Εκτός βέβαια αν χρησιμοποιούμε τον όρο "δήθεν" για να περιγράψουμε οποιονδήποτε με τον οποίο κάτι πήγε στραβά, δεν υπήρχε συνεννόηση, ή υπήρχαν διαφορετικές προσδοκίες, μόνο και μόνο για να αποκρύψουμε τις δικές μας ευθύνες και λάθη.
     
  2. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    Οι "δήθεν" εκατέρωθεν, πιθανότατα αναγνωρίζονται όπως λες ως τέτοιοι, συντομότατα, από τους έμπειρους ή ιδιαίτερα διορατικούς, επίσης εκατέρωθεν. Γιά τους λιγότερο έμπειρους ή διορατικούς όμως, δεν είμαι καθόλου σίγουρος...






    .
     
  3. kardy_

    kardy_ Regular Member

    φιλτατε Durcet.......
    μια σκλαβα δεν είναι ηλιθια....αλλα αν γνωριστει με αυτον τον Master μεσω του πλεον διαδεμενου ιντερνετ και η επικοινωνια κρατησει ακρετα πριν την συναντηση και αυτος ο εν λογω Master ξέρει να χειριζετε τον λόγο τοτε πιστεψε με προλαβαίνει να επενδυσει....και οντως θα φανει αργα η γρηγορα το κατα ποσο ειναι αυτος Μαστερ η καρα Μαστερας ...(αστειακι)
    επισης μην ξεχνάμε πως υπάρχουν σκλάβες τόσο ....δεν θα πω νεες αλλα με τόσο έντονη αδημονία να βρεθούν στα χέρια ενός Μαστερ που αυτο να τις τυφλωνει στο να ξεχωρίσουν τον Μαστερ απο τον καρα Μαστερα!!!!
    φυσικα δεν ριχνω λάθοι μονο στον έναν η στον άλλον...αυτή ειναι η ταπεινη μου γνωμη μπορει να είμαι και λάθος.
     
  4. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    Απέφυγα να το αναφέρω αυτό πριν, γιά λόγους αβρότητος προς τις κυρίες. Ορθότατο είναι όμως, και χαίρομαι που κάλυψες το κενό...





    .
     
  5. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Φιλτάτη Lady Dragon

    Αν και οι περιπτώσεις που αναφέρεις δεν είναι σπάνιες, δεν θα χρησιμοποιούσα τους καλύτερους χαρακτηρισμούς για τα άτομα που μπλέκονται σ' αυτές. Όσον αφορά την πρώτη, αμφιβάλλω για το αν μπορεί να επιτευχθεί ερωτική έλξη, πόσο μάλλον επένδυση μέσω μίας ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Σίγουρα, τα λόγια κάποιου σε κάνουν να σχηματίσεις μια εικόνα, να σκεφτείς, ίσως να νιώσεις την επιθυμία να τον γνωρίσεις καλύτερα. Ωστόσο, δε νομίζω πως χωρίς πραγματική επαφή μπορεί να υπάρξει επένδυση.

    Ας περάσω όμως στη δεύτερη περίπτωση που αναφέρεις, όπου, με λίγα λόγια, έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο που βάζει την επιθυμία πάνω από τη λογική, σε σημείο που να γίνεται από αφελές ως και επικίνδυνο για τον εαυτό του. Δε λέω, καλή η αδημονία, αλλά πρέπει να φτάνει στο σημείο να μη μπορεί να κρίνει πρόσωπα και καταστάσεις;
     
  6. εγώ πιστεύω πως υπάρχουν Μαστερ όμως είναι όλοι σε μεγάλη ηλικία συγκριτικά με εμένα που είμαι σχεδόν 25.στην δίκη μου ηλικία άντε κ μέχρι 30, πολύ δύσκολα να βρεθεί συνειδητοποιημένος Κυρίαρχος.
     
  7. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Υπαρχουν τελικα Μαστερ?

    Που είναι η φύση,που είναι το ένστικτο..
     
  8. kardy_

    kardy_ Regular Member

    φιλτατε...

    αδυνατο να διανοηθώ πως δεν εχεις γνωρίσει τετοιες καταστασεις και οντως ρωτας...
    φυσικά....
    όταν σου περάσουν καλως η κακως την ιδεα πως ο Μαστερ είναι ο Θεος(οπου Θεος ο καθένας βαζει οτι θέλει...) και πρέπει να υπακούσει τυφλά στον κάθε εναν με κεφαλαιο και εκείνη ειναι στα πρώτα της βήματα και θέλει να βιώσει μια κατάσταση τοτε ναι..λυπαμαι αλλα ναι!

    όσο για την πρώτη περιπτωση παλι θα πρέπει να σου πω πως γίνετε....
    μην ξεχναμε οτι εμεις οι σκλάβες είμαστε εγκεφαλικοί και συναισθηματικοί ανθρωποι οποτε αν κάποιος μας "πηδηξει" το μυαλο ακομα και χωρις πραγματικη επαφη τοτε ευκολα κολλάμε και επενδυουμε και καταληγουμε με σπασμένα μουτρα,ηθικό και εμπιστοσύνη...
    (ακουγετε καπως πικροχολο η μου φαινετε????well η πραγματικοτητα μερικες φορες δεν είναι και οτι ποιο ωραιο!!!!)
    Durcet....υπαρχει λογική στο συναισθημα στον έρωτα και την επιθυμία?και για να το κάνω και λίγο ποιο
    σύνθετο....ποση λογική μπορεί να υπάρχει στην σθόδρα επιθυμια(να μην το θεσω ως καυ****) του να βιώσεις κάτι καινουργιο????

    θα έρθω να συμφωνήσω μαζι σου(και εγώ σχεδον 25)...υπάρχει όμως και ο ένας που θα είναι αξιολογος και κοντά στην ηλικια μας....(εχοντας την τιμη να γνωρισω 2 σου λεω πως υπαρχουν)

    και εκτός απο αυτο..υπάρχουν και αυτοι που δεν ειναι και τοοοοοοσο μεγάλοι....
    οκ εχουμε καποιους μαθουσαλες αιωνοβιους αλλα βρε πουλακι μου και αυτοι ανθρωποι ειναι!!!!!
     
    Last edited: 29 Ιανουαρίου 2009
  9. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Συγγνώμη, το να θεοποιείς έναν άνθρωπο απλά και μόνο επειδή δηλώνει Dom, Master ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο είναι δείγμα νοήμονος ανθρώπου; Δε χρειάζεται εμπειρία για να μην το κάνει κανείς, λίγα ψήγματα λογικής είναι αρκετά.
     
  10. Justholdme

    Justholdme Regular Member

    Η εμπειριά μου είναι μικρή αλλα μπορώ να τους ξεχωρήσω ..... σπάνια τους βρίσκεις και πάντα εξαρτάτε απο τι θέλει και η κάθε μια μας, εγώ και τις δύο φορές που μπόρεσα να βρώ αυτό που θέλω για δύο διαφορετικούς λόγους στάθηκα ατυχη , πιστεύω οτι είναι θέμα ηλικίας αλλά και προσωπικότητας...εγώ πάντως σε αυτό το κομμάτι ποτέ δεν θα έπερνα στα σοβαρά κάποιον μικρότερο...!!!!!!!!
     
  11. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Ακομα και για το ιδιο ατομο να μιλαμε,προσαρμοζεται στον εκαστοτε υποτακτικο.Απο το πιο απλο πραγμα που ειναι η συμπεριφορα του υποτακτικου εως το πιο δυσκολο που ειναι η επεκταση των οριων του
     
  12. kardy_

    kardy_ Regular Member

    φιλτατε Durcet....

    προφανώς δεν εχεις υπαρξει σκλαβα!!!!!!!!!
    και σε ενημερωνω πως με τις λάθος πληροφοριες και με τις λάθος παρεες μπορει να συμβει!!!!
    και ξανα επαναλαμβανω...μιλησα για μια σκλαβα στα πρωτα της βηματα και για τυχαια γεγονοτα!!!!
    δεν εχει να κανει παντα με την νοημοσυνη...μην προσπαθεις να εκλογικευσεις τα παντα....
    ειναι και θεμα καρδιας και συναισθηματων και αναγκων!!!!!!
    οπως παντα απλα η ταπεινη μου αποψη!!!!

    JUSTHOLDME γιατι οι μικροι δεν εχουν ψυχη η προσωπικοτητα?
    και εγω ετυχα σε "μικρό" αλλα με περισσοτερη προσωπικοτητα και γνωσεις απο πολλους που θελουν να το παιξουν Μαστερ και καρα Μαστεραδες και σε ενημερωνω πως με αυτον τον μικρο εσηζα 7 πανεμορφα χρονακια!!!!!(οκ οκ δεν αντιλεγω ειχε το μαγικο κοκκαλακι της νυχτεριδας!!!!!)
    αλλα μην το ισοπεδωνουμε όλα...ναι ειναι θεμα ηλικιας και προσωπικοτητας και γνωσης και χημειας και πολλων πραγματων....η καθε ηλικια με την ομορφια της!!!!!