Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποταγη και καθημερινοτητα.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce, στις 21 Μαϊου 2007.

  1. Guest05

    Guest05 Guest

    Λυπούμε πολύ για αυτό cherie.
     
  2. Dolce

    Dolce Regular Member

    Αν επιτρεπεται, θα ξεφυγουμε απο το θεμα αν μπουμε σε αυτη τη συζητηση, που θα μπορουσε οντως απο μονη της να ειναι ενδιαφερουσα.   Ισως ανηκει καπου αλλου;   Με ενδιαφερει ειλικρινα να δω πως βιωνεται η καθημερινοτητα (και η φθορα που αυτη τυχον επιφερει) σε πρακτικο επιπεδο απο ζευγαρια που ζουν το Ds ή το Ms, σε σχεση (και) με τα πρωτοκολλα, τις τελετουργιες ή τις καθημερινες πρακτικες συνηθειες. Με ενδιαφερει και η θεση των Κυριαρχων στο θεμα αυτο, αλλα οχι στο θεμα του μεχρι που (πρεπει να) φτανει η επιβολη ενος πρωτοκολλου. Γι αυτη τη συζητηση υπαρχουν τα νηματα Πρωτοκολλο vs. τελετουργια, Το πρωτοκολλο του πληθυντικου και αλλα.
     
  3. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Eγω αντίθετα χαίρομαι !! 
     
  4. Guest05

    Guest05 Guest


    Επιτρέπεται, επιτρέπεται ... δεν συνεχίζω και ζητώ συγνώμη για την λοξοδρόμηση.
     
  5. Τhe Enchanter

    Τhe Enchanter Regular Member

    αν επιτρέπεται..

    πιάνο πιάνο γίνεται η αγουρίδα μέλι..
    πιανο πιάνο χτίζονται και τα ιματζ..
    κβα-κβα, ντο-ντο, κβαντο-κβαντο..

    προσοχή στην τυχόν ταχεία αποδόμηση των ίματζ..
    (πως λεμε τσιτουρίδη τσιτουρίδη, είσαι ένα σκουπίδι..)

    ΥΓ ωραίο το αιμοβόρο σαιτ, ευχαριστούμε!
     
  6. Kits

    Kits Contributor

    Τελικα αυτα που ηθελα να πω εν μερει μου τα επιβεβαιωσατε με τα λέγομενα σας ( απευθυνομαι στις ''υπο'').
    Δεν νομιζω πως ο χρονος φθειρει ουτε την Κυριαρχικοτητα αλλα ουτε και την υποτακτικοτητα. Ισα ισα οι κωδικες που αναπτυσοντε μεταξυ των ζευγαριων ειναι πλεον πιο προσαρμοσμενοι στις ανακγες του καθε ζευγαριου με αποτελεσμα να εξυπηρετειτε καλυτερα ο σκοπος και κατ επεκταση το αποτελεσμα ( σκοπος = D/s, M/s).
    Ισως σε μια vanila σχεση ο χρονος να ''τρωει'' το παθος και την ρομαντικοτητα που επικρατει στην αρχη αλλα μεσα στο BDMS πιστευω πως ο χρονος πιο πολυ ''χτιζει'' και εδραιωνει την σχεση παρα την φθειρει... ( βεβαια απαραιτητη προυποθεση να μπουν οι σωστες βασεις)
     
  7. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Θεωρώ πως η καλύτερη πρακτική που μπορώ να ασκήσω, ώστε να ενταθεί/ διατηρηθεί η υποτακτικότητα προς το πρόσωπό μου, είναι ακριβώς να δείξω το πρόσωπό μου με ειλικρίνεια και σαφήνεια. Οι πράξεις μου προς την ίδια θα είναι αυθόρμητες και τοσο το ενδιαφέρον μου, όσο και η αλήθεια των πράξεών μου θα είναι αυτές που θα καθορίσουν αν θέλει να υποτεχθεί σε μένα ή σε κάποιον που απλώς έλαχε να μου μοιάζει. Εαν είμαι αληθής:
    α) θα μπορεί να νιώσει ασφάλεια και να αφεθεί στην καθοδήγησή μου
    β) αυτά που θα ζεί θα είναι διαρκή
    γ) δεν έχω λόγο να ανησυχώ για την υποτακτικότητά της, καθώς επιθυμεί να υποταχθεί σε άνθρώπινη προσωπικότητα με σάρκα και οστά, όχι σε μια ανθρωπόμορφη ιδεολογία. Την αλήθεια μου επέλεξε ως αυτό που θέλει να την Κυριαρχίσει και αυτή θα εξακολουθεί να βιώνει.

    Εαν κάτι που ορίζω να πράξει η υποτακτική μου ως κίνηση/ έκφραση που της υπενθιμίζει την θέση της και εντείνει την αίσθηση αυτή, είναι κάτι που συμβολίζει (κατ' εμέ) την συμβατότητά μας στην αντίληψη της αίσθησης μιας πράξης και μόνο. Δεν θα μπω στην διαδικασία να σκαρφιστώ κάτι απλά για να νιώθει υποταγμένη, το οποίο να μην με εκφράζει (δεν θα ήμουν εγώ). Ανέκαθεν έδειχνα ποιός είμαι, ώστε ο αποδέκτης της υποταγής να είμαι εγώ, όχι κάποιος νομοθέτης.

    Η απάντηση στην φθορά είναι η ισχύς του δεσμού που αναπτύσσεται μεταξύ Κυρίαρχου - υποτακτικής και η ανάμνηση και πρακτική υπενθύμιση του ερείσματος που απαντά στο "γιατί υποτάχθηκα σε Εκείνον;" (για τις υπό) ή "γιατί την ανέλαβα;" (για τους Κυρίαρχους). Τα κριτήρια επιλογής είναι αυτά που όσο εμφανίζονται, πολλαπλασιάζονται και διευρύνονται μέσα στην καθημερινότητα, θα αποτελέσουν την ασπίδα στην φθορά.
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Υποταγη και καθημερινοτητα.

    Φιλε οσο χρονικο διαστημα ειμαι σε αυτο το σαιτ εχω καταλαβει οτι τα περισσοτερα ατομα εδω πειραματιζονται με το bdsm και οχι οτι το βιωνουν γιατι οι περισσοτεροι/ες δεν ειναι εκ φυσεως Κυριαρχοι/ες η σκλαβες/οι, στα γραφομενα μας και τα στατους μας ειμασται ολοι Κυριαρχοι/ες σκλαβοι/ες, στην πραξη δεν ξερω τι γινετε.

    Αυτα τα ατομα λοιπον οταν κανουν τετοιες σχεσεις εχουν πολυ λιγες πιθανοτητες να τις κρατησουν και ειδικα οταν αρχισει η φθορα της καθημερινοτητας,γιατι απλα δεν ειναι τροπος ζωης τους αλλα ενα ερωτικο παιχνιδι γι'αυτους, και οπως στους βανιλα γιατι και αυτοι βανιλα ειναι απλως εχουν πιο ανεπτηγμενη την περιεργια, και οπως λοιπον στους βανιλα οταν φυγει το μελι της αρχης της σχεσης τους ερχετε η ρουτινα της καθημερινοτητας και μετα το τελος της σχεσης, ετσι και στην πιο εξελιγμενη μορφη βανιλα τους περιεργους που θελουν να τα μαθουν ολα και δοξα το θεω εχουμε πολους εδω μεσα μολις το δοκιμασουν και αυτο την κανουν με ελαφρα ο ενας απο εδω και η αλλη απο εκει..... γιατι πολυ απλα δεν εινα οριτζιναλ Κυριαρχοι και οριτζιναλ σκλαβες.

    Αυτος ειναι και ο λογος που ρουτινιαζουν ακομα και τετοιου ειδους σχεσεις ενω δεν θα επρεπε δεν το *εχουν* το παιζουν απο περιεργεια αυτη ειναι η αποψη μου για τα ζευγαρια με τετοιου ειδους σχεσεις ειδικα εδω στην Ελλαδα, δεν ξερω αν εχεις γνωρισει πολλα ζευγαρια με μακροχρονια σχεση Κυριαρχιας υποταγης στην Ελλαδα, εγω πολυ λιγα.
     
    Last edited: 23 Μαϊου 2007
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Υποταγη και καθημερινοτητα.


    Κατάλαβα τι ήθελες να πεις.Το ερώτημα μου όμως είναι το ίδιο.Το θέμα του κορεσμού δεν αγγίζει τα "έμπειρα" ζευγάρια;
     
  10. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Υποταγη και καθημερινοτητα.

    Φυσικά και τα αγγίζει, μήπως όμως θα έπρεπε να προσδιορίσουμε πρώτα το είδος της bdsm σχέσης που εξετάζουμε; Εν αντιθέσει με τον vanilla κόσμο δεν έχουν όλα την ίδια δυναμική.
     
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Υποταγη και καθημερινοτητα.


    Η δυναμική όπως την προσδιορίζεις έχει να κάνει με τη γενικότερη ένταση ή με τη διαφορετικότητα του επιπέδου;
     
  12. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Υποταγη και καθημερινοτητα.

    @Incomplete: Αναφέρομουν στο είδος της δυναμικής και όχι στην ποσότητα ή την ποιότητά της. Έχει να κάνει με την διαφορετικότητα του είδους της σχέσης. Δεν θεωρώ σωστό τον όρο "επίπεδο".