Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποτακτικέ, Δεν είσαι άνδρας - Μistress, Δεν είσαι γυναίκα!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 19 Ιουνίου 2008.

  1. Εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα και το επαναφέρω για να
    γίνει συζήτηση και να τοποθετηθούν και τα νεότερα μέλη.
     
  2. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    κοιτα να δεις τι μαθαινει κανεις απο τις ανασκαφες ... μπραβο Cornillie ....
    αραγε πηγαν να καψουν ζωντανο και τον χαινριχ τοτε ; ..... τεσπα ....

    τι καταλαβα εγω ....
    πως οτι και να γραψει ο καθενας για τα γουστα του αλλου υπαρχει μια και μοναδικη και αποστομωτικη απαντηση : ... "Εμενα ετσι μ'αρεσει.." ... ουτε χρειαζεται να παρεξηγηθει ουτε να θυμωσει ουτε να στεναχωρηθει , ουτε καν να το παρει σοβαρα ...

    αμα εγω πχ ημουν κοπρολαγνος και εμετολαγνος , και το χτεσινο βραδυ ειχα ενα "τσιμπουσι" που το χαμογελο μου σημερα ειναι μεχρι τ'αυτια μου ... δεν παει να μου πεταει ντοματες ολοκληρο το φορουμ ; ...
    ξερετε ποτε θα ειχα παρξηγηθει ; ... αν πασχιζα να μου αρεσει το σκατο και οτι και να εκανα δεν κατεβαινε με τιποτα .. τοτε αμα ερχοτανε στο καπακι και ο αλλος να μου πει "ου ρε σιχαμα , σκυλε μαυρε , κινητε βοθρε " .... ναι .. τοτε θα με πειραζε , τοτε θα αγανακτουσα ....
    Μετρημενοι στα δαχτυλα μεσα στο φορουμ μου εχουν δωσει την εντυπωση οτι παραγματικα τους αρεσει και τους ευχαριστει αυτο που κανουν ... οχι οτι ειμαι αλανθαστος και δεν πεφτω εξω ... αλλα η απλη λογικη αυτο υποδεικνυει : ... οτι του καλυμενου τα αυτια δεν ιδρωνουν ...
     
  3. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Υποτακτικέ, Δεν είσαι άνδρας - Μistress, Δεν είσαι γυναίκα!

    Δεν νομιζω οτι το status καθοριζει τον ανδρισμο οιουδηποτε..μαλλον καλυτερη εικονα δειχνει το παρελθον του,ο τροπος που αντιμετωπιζει προκλησεις και δυσκολιες,αλλα και πληροφοριες απο πρωην 
    Αλλος μυθος οτι οι Mistress δεν ειναι γυναικες!!!..ΕΙΝΑΙ και πολυ καυτες μαλιστα,αρκει να εχεις τον τροπο να το καταφερεις..παρα πολλοι εγκλωβιζονται στο status Mistress η'' απλα δεν θελουν και δεν ασχολουνται με την γυναικα που ''κρυβουν'' μεσα τους.
     
  4. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Εγώ θα συμφωνήσω με το "Υποτακτικέ, Δεν είσαι άνδρας - Μistress, Δεν είσαι γυναίκα!", όσο και αν σας κάνει εντύπωση και θα καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία.

    Όπως ξέρετε δοκιμάζω και ρούχα που θεωρούνται γυναικεία, βάφομε και μερικές φορές κτλ κτλ Μετά από μερικές εβδομάδες είδα αποτελέσματα. Σταμάτησε η ανδρογενής αλωπεκία που οφείλεται στην ευαισθησία των τριχοθυλάκων στην τεστοστερόνη. Και όχι μόνο άρχισα να βγάζω και μαλλιά. Έτσι γλίτωσα από μία αναπόφευκτη και δαπανηρή μεταμόσχευση μαλλιών! Όμως μετά από 2 μήνες ξεκίνησαν οι παρενέργειες και άρχισε να μικραίνει και να μαλακώνει το πέος μου. Τρομοκρατημένος, έγραψα το κείμενο για την ανδροπρέπεια του crossdressing και το γύρισα στο Dom. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Μέσα σε ένα μήνα χόντρυνε η φωνή μου, μεγάλωσε το πέος μου και αυξήθηκε η τριχοφυΐα μου. Σε τέτοιο βαθμό που χρειάζομαι κόντρα ξύρισμα δύο φορές την ημέρα.

    Από την άλλη μία φίλη μου, μου εκμυστηρεύτηκε ότι όταν έγινε Domme εξαφανίσθηκε η κυτταρίτιδα της. Στην αρχή χάρηκε, όμως μετά από ένα χρόνο Domme-ing άρχισαν οι παρενέργειες. Σταμάτησε ο κύκλος της και άρχισε να βγάζει τρίχες παντού!!!

    Μία άλλη sub που γνώρισα και παίξαμε μαζί είχε θριαμβευτικά αποτελέσματα. Μέσα σε ένα μήνα, αυξήθηκαν τόσο πολύ τα οιστρογόνα και η θηλυκότητας της, που αντί για σουτιέν ένα, άρχισε να φοράει τεσσάρι. Οι άλλες κοπέλες την ζήλευαν και δεν πιστεύουν ότι αυτό έγινε μετά από τα sessions που κάναμε και αρχίσανε να βγάζουν κουτσομπολιά, ότι έκανε προσθετική με σιλικόνη. Ο κόσμος είναι κακός και δυσκολόπιστος και δεν θέλει να παραδεχτεί τα θαυματουργά αποτελέσματα των sessions!!!
     
  5. bug

    bug New Member

    για ειρωνεία μου κάνει... κ πολύ καλή μάλιστα!

    -τώρα αν κάνω λάθος...
     
  6. Σαρκασμος ειναι αλλα καλος  
    Βεβαια ολα τα συμπτωματα ανδροποιησης η θυλυκοποιησης που αναφερει ο γατος
    ειναι σωματικα. Ο Χαιντριχ εννοουσε οτι οι υπο σε ψυχολογικο επιπεδο δεν
    ειναι σωστοι αντρες  
     
  7. bug

    bug New Member

    "έχουμε βάλει σε καλούπια τους ανθρώπους και λέμε: οι άντρες θα είναι σκληροί, δυναμικοί, δεν θα σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, φυσικά και δεν δείνουν κώλο για κανέναν λόγο και αν το κάνουν φυσικά και δεν το λένε ενώ οι γυναίκες θα είναι υπάκουες στον άντρα/πατέρα/αδερφό/δάσκαλο, δεν θα πολυβγαίνουν από το σπίτι [κάπως ξεπεράστηκε το θέμα αυτό] κ τέλος πάντων για να μην πολυλογώ η φιλοσοφία μιας γενικής ηττοπάθειας"
    για μένα οι άνθρωποι είναι άνθρωποι και δεν χωρίζονται σε φύλα, αφού τα φύλα υπάρχουν υπάρχουν μόνο για βιολογικούς σκοπούς και στην κοινωνία είμαστε όλοι ίσοι/όμοιοι/ίδιοι.
    προσωπικά δεν έχω ούτε έναν φίλο που να είναι βαρβατίλα, όπως θα έπρεπε αναγκαστικά να είναι ένας άντρας πριν 50 και πολλά βάζω χρόνια, αλλά ούτε και γυναίκες φίλες έχω bimbo, στο σπιτάκι τους να ακούνε τον ανδρούλη τους κλπ.

    στερεότυπα και ταμπέλες που αντί να μας πηγαίνουν μπροστά μας γυρνάνε ξανά και ξανά πίσω.

    ο κάθε ένας άνθρωπος είναι διαφορετικός!
    κ μένα αλλιώς θα ήθελαν να με δουν οι γονείς μου όταν μάθανε πως έχουν κορίτσι αλλιώς τους βγήκα, αλλά έχουν τις αδερφές μου να χαίρονται για "κοινωνικά αποδεκτές" γυναίκες.'

    οι παραπάνω ταμπέλες είναι που με "ενοχλούν" αρκετά στο bdsm από όσα έχω δει μέχρι τώρα. όχι μόνο από δω τις λίγες μέρες που είμαι μέλος και κάποιες λίγες παραπάνω που το κοιτάω το φόρουμ, αλλά και από συνομιλίες και επαφές που έχω έρθει με ανθρώπους είτε face to face είτε διαδικτυακά.

    αλλά και αυτό είναι άλλο μεγάλο θέμα που ίσως κάποια φορά το αναλύσω κάπως καλύτερα και όχι ακούγοντας nick cave που έχει την τάση να με παρασέρνει
     
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Ούτε ίσοι είμαστε κοινωνικά, ούτε φυσικά όμοιοι / ίδιοι.
    Από πού έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;

    Μήπως είναι μεταφορικός ο λόγος σου;
     
  9. bug

    bug New Member

    εσύ ποιες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ κοινονικές διαφορές βλέπεις ανάμεσα σε έναν "άντρα" και μια "γυναίκα"?
     
  10. Εκτος απο σενα, το λεει και κανενας αλλος?
    Ευτυχώς που δεν είναι έτσι. Μόνο ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας
    μπορώ να το δω. Ένα σενάριο που λέει ότι η κλωνοποιηση έχει πάρει
    εφιαλτικές διαστάσεις και έτσι «είμαστε όλοι ίσοι /όμοιοι/ ίδιοι.»
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Μία μόνο είναι το ότι δεν υπηρετείτε θητεία στο στρατό.
     
  12. bug

    bug New Member

    έσβησα αυτό που έγραψα, για να μη φανώ σκύλα ακόμα δεν ήρθα, αλλά μου λες που βλέπεις την επιστημονική φαντασία.

    εκτός και αν εσένα όταν σου λέει κάποιος πως οι άνθρωποι απέναντι στην κοινωνία είμαστε όλοι ίδιοι και ίσοι καταλαβαίνεις την εμφάνιση.

    χμου, τώρα κατάλαβα κ τι εννοούσε ο Elysium

    καλά αυτό θα το πάρω σαν αστείο και μόνο.

    δεν φταίνε οι γυναίκες που δεν υπηρετούνε στον στρατό. για να μην το πάω στο θέμα "και γιατί να πας εσύ να υπηρετήσεις" ε?!
     
    Last edited: 13 Απριλίου 2009