Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποτακτικέ, Δεν είσαι άνδρας - Μistress, Δεν είσαι γυναίκα!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 19 Ιουνίου 2008.

  1. Αγαπητέ μου, όταν προσπαθείς να κεντήσεις βενετσιάνικη δαντέλα, πρέπει να είσαι πιο μάστορας, αλλιώς το αποτέλεσμα δεν αντέχει σε κριτική.

    Όσον αφορά το θέμα της κουβέντας που γίνεται στο παρόν νήμα, το μόνο που κάνεις είναι:

    1) Να μας υπενθυμίζεις -λες και τα ξέχασε κανείς- το γεγονός οτι το ανθρώπινο είδος είναι έμβιο ον. Πέραν τούτου, ουδέν.

    2) Όταν συναντάς το σκόπελο των μη οριστέων, νομίζεις οτι τον αποφεύγεις, παραπέμποντάς μας στην οικονομία. Αυτό το τελευταίο είναι αφάνταστα διασκεδαστικό: Αποκαλείς τον εαυτό σου υλιστή, θεωρείς ότι η σκέψη σου στηρίζεται στο ακλόνητο σημείο που προσφέρει η επιστήμη κι επικαλείσαι την οικονομία ως "βάση του χώρου" (με τη μαθηματική έννοια) των κοινωνικών φαινομένων ή/και αντιθέσεων, αλλά δεν μπορείς να δεις οτι αυτή σου η θέση είναι μεταφυσική. Εκτός κι εννοείς ως οικονομία τον καταμερισμό εργασίας που κάνουν φερ'ειπείν οι τερμίτες. Οπότε εδώ καγχάζουμε...

    3) Δηλώνεις μη μαρξιστής, αλλά επικαλείσαι όπου μπορείς όρους βάσης κι εποικοδομήματος. Περαιτέρω, η αναφορά σου στον Καστοριάδη είναι απαξιωτική. Δικαίωμά σου. Απλώς να σου υπενθυμίσω, πως τόσο το ύφος της αναφοράς σου όσο και το περιεχόμενό της, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά αναμάσημα από ψήγματα της σπέκουλας των μαρξιστών και μαρξιζόντων των δεκαετιών '70 και '80.

    Υ.Γ.: Η σκέψη του θείου Καρόλου ως απορρυπαντικό των ενοχλητικών ερωτημάτων: "Lire le Capital"
     
  2. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Ναι, μόνο που κάνοντας μία ευτελή απόπειρα κριτικής η οποία δεν απαντά στα ζητήματα που έθεσα, αλλά περιορίζεται στο να εικάζει τις ενδεχόμενες επιρροές, όχι μόνο δεν έχεις απαντήσει επί τις ουσίας στην θέση μου για το παρόν νήμα, αλλά το κείμενο σου μου θυμίζει χοίρο που έχει μπουρδουκλωθεί σε βενετσιάνικη δαντέλα!!!

    Περαστικά!!! 
     
    Last edited: 27 Απριλίου 2009
  3. Ρε γατε...αστο παιδι μου , δεν σου βγαινει. Αστο, μην σε παρασυρει ο εγωισμος σου.
    Εξυπνο παιδι εισαι αλλα τα εχεις μπερδεψει λιγο σε αυτα τα θεματα. Δεν πειραζει, ολοι
    ειμαστε μπερδεμενοι λιγο η πολυ σε αυτα η αλλα ζητηματα. Δεν ειναι κακο ουτε αδυναμια.
    Ακολουθησε τις συμβουλες που σου εδωσα σε προυγουμενο ποστ. Μονο να κερδισεις
    εχεις αν το κανεις αυτο. Οι ...... που λες στην παραθεση , δεν σε βοηθουν να
    προχωρησεις τις γνωσεις και γενικα το πνευμα σου. Ειδικα αν τις θεωρεις "πνευμα"
    Απλα σε καθηλωνουν.
     
  4. Δεν εικάζω επιρροές αγαπητέ μου. Τις βλέπω  

    Όσον αφορά τα ζητήματα που θεωρείς οτι έθεσες, απλώς σου υπενθυμίζω στο προηγούμενό μου ποστ, οτι δεν έθεσες απολύτως τίποτε, όσον αφορά τον πυρήνα του θέματος.
     
  5. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Αγαπητέ Κορνηλίε, σε ευχαριστώ για την πατρική σου συμβουλή... Μόνο που η φιλοσοφία δεν είναι ανάγνωση βιβλίων και παπαγαλισμός αποφθεγμάτων και εννοιών. Είναι έννοια ζωντανή και εξελισσόμενη αν θέλει να είναι φιλο-σοφία. Όπως και το "BDSM" ή όπως αλλιώς διάολε (μεγάλη η χάρη του) να ονομάσουμε τα βίτσια μας, δεν είναι αμπελοφιλοσοφίες και ένας άγονος διαξιφισμός πληκρολογίων...

    Είναι χαρά μου να με αποκαλείς μπερδεμένο, όταν απέναντι στην πραγματικότητα προβάλεις ένα πλασματικό ερώτημα προς συζήτηση, μίας και ανέσυρες την ........ του Χαϊνριχ Φον Κλαϊστ (δεν μπαίνω καν στον κόπο να δω πως ήταν το όνομα του), αναπαράγοντας την.

    Δεν με ενδιαφέρει να προχωρήσω το πνεύμα μου, υπό την έννοια που το θέτεις... Δηλαδή την "γνώση" που λαμβάνεται από τις ανοησίες που γράφει ο κάθε ένας (όσο καταξιωμένος και αν θεωρείται) και όχι από την εμπειρία από ότι βιώνουμε και την οξυμένη κριτική σκέψη σε ότι τυχών διαβάζουμε.

    Θέλεις να συζητήσουμε για το αν γλείφοντας πατούσες βγάζουμε βυζιά και αν μαστιγώνοντας μεγαλώνουν οι όρχεις μας? Διότι απλοϊκά αυτό είναι το ερώτημα του νήματος. Ξέρω, θα μου πεις, ότι δεν το θέτεις βιολογικά, αλλά πολιτισμικά βάση του κοινωνικού φαντασιακού (Α, ρε Κορνήλη... - όχι εσύ αλλά ο θείος Καστοριάδης) κτλ...

    Θα σου πω την μεγάλη αλήθεια:

    Είμαι ο Αντίχριστος μεταμορφωμένος σε γάτο και οι Mistress είναι οι αμαζόνες μου!!! Μαζί θα σαλπίσουμε τον ερχομό του οργασμικού χάους, που θα παρασύρει τις παρθένες ψυχές των ανδρών στην ακολασία!!! Άπιστοι μετανοήστε!!!
     
  6. blindfold

    blindfold Contributor

    ο χαρακτηριστηκότερος διαχωρισμός μεταξύ των ανθρώπων είναι με βάση το φύλο , λογικό είναι να αναπτύσοντε τα μεγαλύτερα κόμπλεξ ...

    όσο αφορά τη συζήτηση όπως εξελίχθηκε ,κατά την άποψη μου ο χώρος της πολιτευόμενης αριστεράς είναι υπερβολικά ethical correct όσο αφορά τον ερωτισμό ,οπότε ας μην αναφέρουμε μαρξιστές και οτιδήποτε σχετικό σε ένα τέτοιο φόρουμ είναι χάσιμο χρόνου ,ακόμα και η δεξία τους ξεπέρασε (βλ γ.γ υπουργείου πολιτισμού, διευθηντή Ι.Κ.Α., κλπ κλπ ..! )
     
  7. Ειναι τελικά οι υποτακτικοί άντρες , ειναι οι μιστρες γυναίκες;  
     
  8. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Υποτακτικέ, Δεν είσαι άνδρας - Μistress, Δεν είσαι γυναίκα!

    Εχεις ορεξη για αστειακια μεσημεριατικα Κορνυ?  
    Και γιατι παρακαλω να μην ειναι?  
    Δεν ηξερα οτι ο τροπος ερωτικης εκφρασης καθοριζει το φυλο....
    Αρα οσοι ειμαστε bi ειμαστε....ουδετερα?  
    μπλιμ....μπλομ! 
     
  9. Απάντηση: Re: Υποτακτικέ, Δεν είσαι άνδρας - Μistress, Δεν είσαι γυναίκα!

    Τι είναι άντρας και τι γυναίκα;
     
  10. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Re: Υποτακτικέ, Δεν είσαι άνδρας - Μistress, Δεν είσαι γυναίκα!

    Αντρας ειναι οποιοδηποτε αρσενικο διατηρει ανεπαφη την κωλοτρυπιδα του ( προς τα μεσα, γιατι αν καποιος ειναι δυσκοιλιος το προς τα εξω δεν ειναι και τοσο ανεπαφο   ), και γυναικα οποιοδηποτε θηλυκο διατηρει τον ρολο της ( δοσμενος οχι με bdsm-ικο τροπο αλλα κατα τις προσταγες της vanilla κοινωνιας εδω και απειρα χρονια -- ποσο βολικο για τους ομοφοβικους ανοιχτομυαλους δηθεν κυριαρχους και μη, αυτο ε? ) χωρις να ρωτανε πολλα περαιτερω   

    Ηλιου φαεινοτερο  
     
  11. Απάντηση: Re: Υποτακτικέ, Δεν είσαι άνδρας - Μistress, Δεν είσαι γυναίκα!

    Άρα μια υποτακτική, girly τρανσέξουαλ που δεν τον παίρνει λόγω αιμορροίδων είναι άντρας και ένας ετεροφυλόφιλος, αυταρχικός, τοπ, λαχαναγορίτης που έκανε εξέταση προστάτη δεν είναι άντρας.
    Ωραία, το λύσαμε αυτό.  

    Πάμε παρακάτω.

    Ποιος είναι ο ρόλος της γυναίκας κατά τις προσταγές της vanilla κοινωνίας;



    ...
     
  12. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Re: Υποτακτικέ, Δεν είσαι άνδρας - Μistress, Δεν είσαι γυναίκα!

    Οι masters δεν κανουν ποτε εξεταση προστατη. Βαζουν μπεπανθολ στα χερια καθως βγαζουν κάλλους απο τους κομπους και ειναι ενταξει εφ'ορου ζωης.


    Αυτος που ειναι και στην bdsm, μονο που τα σκοινια και τα δεσιματα γινονται μονο στο μυαλο της ( γυναικας, οχι κοινωνιας   )