Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποτακτικες vs vanilla men

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος karamel, στις 5 Μαρτίου 2021.

1. karamel

karamel Don't bother! I won't.

Το εχετε σκεφτει ποτε πως μια υποτακτικη ειναι ουσιαστικα αυτη που υπερισχυει στις βανιλα σχεσεις; Η μηπως ειναι μονο η φαντασια μου; Θα επανελθω γιατι βιαζομαι...θεωρω πως η υποτακτικη στις bdsm σχεσεις ειναι η alpha female στις βανιλια σχεσεις απο τη δικη μου εμπειρια...

Last edited: 5 Μαρτίου 2021
  2. karamel

Τι θέλω να πω... σε μία βανίλα σχέση η υποτακτική νιώθει και πάλι την ανάγκη να κυριαρχείται...στην αρχή ρομαντική και σπάνια όπως είναι..εναποθέτει την οδήγηση της σχέσης σε ένα vanilla partner... τεράστιο λάθος από την αρχή...είναι σαφές πως δεν μπορεί να γεμίσει τα κενά μέσα της...

Αυτή νιώθει την ευθύνη για την οδήγηση που ποτέ δεν ζήτησε...αλλά συμφώνησε...θα την αναλάβει γιατί; γιατί είναι υποτακτική...γιατί έστω και λίγο κολακεύεται από την πορεία αυτή...πως μπορεί να συνεισφέρει και ας μην της ταιριάζει ο ρόλος κόντρα ρόλος...αλλά θα τον φέρει εις πέρας...

Τα χρόνια παίρνουν και μέσα της μεστώνει, ξέρει εξαρχής πως δεν της αρέσει το φλερτ, ξέρει πως πάνω στην προθυμία και την ειλικρίνεια της, πάνω στην ανάγκη της να ικανοποιήσει τους πάντες, εις βάρος του εαυτού της, κτίστηκε μέρος της οικογενειακής της ευτυχίας...

Ξέρει πως αυτό που την έβγαλε στο φως ήταν η προσφορά της, η αγάπη και η αφοσίωση της...στα δικά της ιδανικά. Ξέρει πως αυτά ακόμα τα προστάτεψε. Τα έκρυψε για να μην ταράξουν την οικογενειακή της ευτυχία. Όλα...

Και θα μου πείτε τι την κάνει alpha female?

Μα η απελευθέρωση μέσα της...τόσο μακριά...από τις συμβατικές σχέσεις. Εξαρχής...

Σιχαίνεται το φλερτ.

Σιχαίνεται τις γυναίκες που θέλουν την δέσμευση.

Αγαπούν την ελευθερία και γίνονται υπόλογες για αυτό.

Θέλουν να νιώσουν την κυριαρχία ενός άντρα ψυχή και σώματι. Αλλά δεν θα χαρίσουν σε κανέναν...έχουν τόσο απόθεμα ακόμα ψυχικής αντοχής που θα σύρουν το χώρο πάραυτα...η άποψη μου

3. karamel

Αν δεν το καταλάβατε ακόμα λέω πως στις vanilla σχέσεις οι υποτακτικές υπερτερούν επί των vanilla συντρόφων τους γιατί οι ψυχικές τους αντοχές είναι πολύ υψηλές...και αργά ή γρήγορα αυτό θα σκάσει...και ακόμα έλλειψη αρχηγού θα αναπληρώσουν στην ανάγκη αυτές το κενό...θα ηγηθούν...βαση προσφοράς και βάση χαρακτήρα...τους φαίνεται το πιο εύκολο..και τότε τελείωνει η ιστορία..απλά πράγματα...

Last edited: 6 Μαρτίου 2021
  4. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Φοβάμαι ότι δεν είναι. Αλλά ακόμη και αν ήταν σε μία σχέση, σε μία οποιουδήποτε είδους σχέση, υπερτερεί πάντα εκείνος που έχει λιγότερες ανάγκες/εξαρτήσεις/περιπλοκότητες να καλύψει.

Ένας τελειωμένος βανίλα θα θέλει μέσες άκρες ησυχία, καλή επικοινωνία, καλό φαγητό, βανίλα σεξ. Εύκολα θα είναι κομπλέ σε μία σχέση με μία υποτακτική.

Από την άλλη μεριά όμως η υποτακτική...

5. karamel

Είστε σίγουρος για αυτό; τι θα πει υπερτερεί αυτός που έχει λιγότερες ανάγκες;

Θα του πω και εγώ για τις ανάγκες του..ποτέ δεν κάλυψαν τις δικές μου...μία του και μία μου...

Ακριβώς σε μία σχέση βανίλα η υ θα υπερισχύσει λόγω αντοχής..στον πόνο..ψυχικό ή μη...

6. AuroraBorealis

Θα πει ότι εάν ο καφές που απολαμβάνω είναι κρύος νεσκαφέ αχτύπητος οι πιθανότητες μου να ευχαριστηθώ τον καφέ μου σχεδόν σε κάθε περίπτωση είναι σαφώς περισσότερες από εκείνη η οποία απολαμβάνει μόνο φρέντο καπουτσίνο συγκεκριμένης ιταλικής φίρμας με 2 ζαχαρίνες.

Κακό πράγμα οι σχέσεις στις οποίες "παρηγοριά" είναι το μία σου και μία μου.
    Λίγο παραπάνω, μιλώντας μέσα από προσωπικές εμπειρίες, δεν έχω γνωρίσει ποτέ γυναίκα και υποτακτική που να μην ήταν εκείνη η χαμένη με διαφορά στην συντριπτική πλειοψηφία των σχέσεων της, βανίλα ή μη.

7. AuroraBorealis

Σωστά υποθέτω ότι η άποψη σου σχετικά με τα παρακάτω προέρχεται από προσωπική θεώρηση των σχεσιακών σου συμπεριφορών και αναγκών ?

8. karamel

α μη το κάνετε αυτό μαζί μου...δεν θα παίξω...και τι σας ενοχλεί και τι σας νοιάζει; εσείς ένα freddo θέλετε.. στα πρωινά καφέ..

9. karamel

παρακαλώ πάρτε θέση...άλλος για το freddo μας..

10. -Volt-

-Volt- Contributor

Οποιοσδήποτε βρίσκεται σε μια σχέση που δεν καλύπτει τις ανάγκες του, είναι ο ''απροσάρμοστος'', ή ο ''κακομαθημένος'' της παρέας. Ο απών. Καμία σύνδεση, καμία σχέση. Μόνο θραύσματα ουτοπίας.

11. AuroraBorealis

Ναι αλλά δεν είναι θέμα παιχνιδιού, μου φάνηκε μεγάλη η απόσταση μεταξύ των απόψεων μας σχετικά με όλα αυτά περι υποτακτικής συμπεριφοράς σε βανίλα σχέση και έτσι ήθελα να ρωτήσω.

12. karamel

πολύ σωστά Volt αλλά σε αυτό το νήμα δεν είναι της παρούσης..σε αυτό εξερευνούμε κατά πόσο η θυληκή υ ματιά κυριαρχεί εν τέλη σε μιά vanilla σχέση - και κυριαρχεί γιατί εκ των πραγμάτων αναλαμβάνει θέση - το vanilla αρσενικό τελος δεν μπορεί να κυριαρχησει - αυτήν θα ονομασει το vanilla alpha female - γιατί δεν μπορεί να την διεκδικήσει...γιατί διαφέρει..ελπιζω να αρχίζω να πλησιάζω των συλλογισμών μας (τους)