Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποτακτικες vs vanilla men

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος karamel, στις 5 Μαρτίου 2021.

1. annageo

annageo New Member

Εμενα με δυσκολευει να πρεπει να ειμαι το alpha ατομο στα παντα σε μια σχεση. Υπαρχουν τομεις δηλ που δεν μου ταιριαζει καθολου και με γεμιζει αγχος και αγωνιες και πολυ ανικανοποιητο και τελικα με οδηγει σε μη θαυμασμο προς τον βανιλα αρσενικο.
    Θα μπορουσα να υπαρχω διπλα σε βανιλα συντροφο που εχει στοιχεια Κ.

2. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Κι εγω συνηθως ετσι λειτουργουσα στις βανιλα σχεσεις μου (οχι στο σεξουαλικο κομματι, σε αυτο παντα επιθυμουσα την απο κατω θεση). Μια προσθετη σκεψη που εχω κανει ειναι οτι ο ελεγχος τελικα ηταν και ειναι στο επικεντρο των ερωτικων μου σχεσεων, παλια λειτουργουσα εχοντας τον εγω (μεσα στο πλαισιο μιας βανιλα πραγματικοτητας) και τωρα ψαχνοντας τον στον αλλον.

3. Master_mind_Ath

Master_mind_Ath Mind the gap.

Ωραίο που το κατάλαβες

4. PosoAkoma

PosoAkoma New Member

Νομίζω πως δεν θα μπορούσε να διατυπωθεί ακριβέστερα.

5. Master_mind_Ath

Γενικά είτε υποτακτικές είτε βανιλα κάνουν το ίδιο λάθος. προσπαθούν να ευνουχισουν τους άντρες. Το μόνο που καταφέρνουν είναι η να μένουν μόνες η να μένουν με τους ευνουχισμενους. Μάλιστα αρκετοί άντρες τα κόβουν από μόνοι τους για να έχουν παρέα.
    Συμπέρασμα: Όλα καλά και ο κάθε ένας βρίσκει αυτό που θέλει, του αναλογεί και του ταιριάζει.

6. lexy

lexy .ti.va.

Τέλεια! Κάτι μάθαμε και σήμερα!

7. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Σε έμπειρο χειρουργό να πάνε.

8. NewKatrin

NewKatrin Very irregular member

(Εμεις ευτυχως τους παιρνουμε ετοιμους!)

Τι εννοεις ευνουχισμενος αντρας? Και γιατι κατα τη γνωμη σου να το κανει αυτο μια γυναικα?

9. Master_mind_Ath

Το κάνουν με τη σωστή γυναίκα για αυτούς.

10. Master_mind_Ath

Νομίζω καλύτερη απάντηση μπορεί να σου δώσει μια γυναίκα που το κάνει κιόλας. Αν διαβάσεις λίγο παραπάνω θα δεις κοινή ομολογία από 2 τουλάχιστον.

11. lexy

lexy .ti.va.

....θα είναι χειρουργοί μάλλον.

Στα σοβαρά, τώρα (περίπου) πώς γίνεται;
    Του λες δηλαδή " αχ Κύριε, βρέχει σήμερα και βαριέμαι...να σας ευνουχίσω λίγο να περάσει η ώρα;"

Ή το πας αργά αργά μέχρι που τρως σουτ και φεύγοντας τον κάνεις να σε θυμάται για πάντα;

12. thanasis

thanasis Contributor

Εγώ, πάντως, της είπα να κόψει τα νύχια της καλού-κακού, μην βρεθώ χωρίς τον Γιακουμή στα καλά καθούμενα.