Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποτακτικοί και εργασία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 25 Απριλίου 2015.

1. 4misstres

4misstres New Member

Παρακαλω.Τελικα το bdsm αντιθετα με οτι λενε ειναι πολυ ευγενικο αθλημα... 

2. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Ωραία ερώτηση.  
    Έχω πάψει προ πολλού να λέω "ποτέ", γιατί πολλά από αυτά στην πορεία της ζωής μου καταπατηθηκαν κι εξανεμίστηκαν.
    Οπότε μόνο υποθετικά και υποκειμενικά μπορώ να απαντήσω.

Η εργασία για μένα πέρα από το άγχος, την κούραση, το τρέξιμο της επιβίωσης έχει και τα θετικά της στοιχεία. Καμιά φορά και υπό συνθήκες, ξεπερνά και τ' αρνητικά.
    Είναι ψυχική ανάταση, αυτοπεποίθηση, κοινωνικοποίηση, ξεγνοιασιά, δημιουργία.
    Μου παρέχει πολλά πέραν του οικονομικού σκέλους.
    Με έναν Κ που θα είχα ουσιαστική και βαθιά σχέση, αυτό θα το γνώριζε καλύτερα απ' το καθένα. Θα ήξερε τα οφέλη αυτής πάνω μου.

Αν υπήρχε η τριβή, σταθερότητα, δόμηση και βαθιά θεμελίωση της σχέσης, δέσιμο, εμπιστοσύνη, ασφάλεια, ενδεχομένως να το δεχόμουν. Δεν μπορώ να προδικασω τίποτε.
    Σε κάθε περίπτωση είτε το ένα, είτε το άλλο θα προέκυπτε μετά από βαθιά, ώριμη σκέψη, το ίδιο και η τελική απόφαση αυτής.

Κι εδώ δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά, γιατί κάθε καριέρα έχει τις απαιτήσεις τηςτην δυσκολίας της, τους χρόνους της.
    Παρ'όλα αυτά μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή, αρκεί οι εμπλεκόμενοι να τπ θέλουν και να το προσπαθήσουν.

3. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Ο μη εργαζόμενος μηδέ εστι απλά πράγματα σε μια σειρά. Μα.κ.η ίδια θα το ζητήσει πιστεύω κάποια στιγμή.

4. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

-Σας ενοχλεί/θα σας ενοχλούσε εάν το Κυρίαρχο μέλος της σχέσης σας δεν θέλει να εργάζεστε; Ναι και οχι. Θα με ενοχλούσε γιατί θα το έβλεπα εγωιστικά και ανθρώπινα. Θέλω να αισθάνομαι χρήσιμη. Οχι γιατί εφόσον δεν θα ήθελε να δουλεύω υποτίθεται ότι θα μου πρόσφερε αυτός όσα ήθελα με ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις απο την πλευρά μου (ξέρω ίσως ακούγεται λίγο κυνικό).

-Ή εάν εσείς δεν θέλετε, θα σας ενοχλούσε εάν επέμενε προς πρέπει για τους δικούς του λόγους να το κάνετε; (ψυχολογικούς ίσως)
    Δεν είμαι τόσο πλούσια για να έχω την πολυτέλεια να μην δουλεύω και να τρώω τα έτοιμα. Αν όμως σε ένα παράλληλο σύμπαν υπήρχε μια τέτοια περίπτωση, εφόσον μου τεκμιρίωνε την άποψη του (που πάντα το κάνει), μόνο και μόνο για αλλαγή θα τον άκουγα και θα δούλευα δοκιμαστικά.

Το τρίτο ερώτημα σου μου είναι δύσκολο να στο απαντήσω σε μια τόσο υποθετική κατάσταση.

5. Queen87

Queen87 Contributor

Θεωρώ οτι το νήμα αυτό αγγίζει πολλές πτυχές και όχι μια των υ και ειδικά των υ γυναικών...

Στην Αρχαία Ελλάδα η γυναίκα σε σχέση με τον Άνδρα εξελίχθηκε σταδιακά καθώς ανα περιοχές της Ελλάδος δεν επιτρεπόταν κάν να μάθουν γράμματα...
    Κυριαρχικές γυναίκες που σπάσαν αυτά τα ταμπου συναντάμε στην Σπάρτη και στην Κρήτη... Αυτόνομες με οικονομική δύναμη... και μάνες φημισμένες...

Εγώ δεν θα σταθώ στην Κρίση.... θα σταθώ στη σχέση D/s.
    Μου φαίνεται άτοπο, άστοχο να ζητηθεί κάτι τέτοιο ενώ είναι σχέση και όχι γάμος...
    Και ας μην γελιόμαστε ποίος άνδρας θα ζητούσε κάτι τέτοιο μέσα σε σχέση; Οι άνδρες καταρχάς την σήμερον ημέρα έχουν καβούρια στην τσέπη τους... (χιουμοριστικά τοποθετούμαι.... αναγνωρίζω οτι υπάρχουν και εξερέσεις).
    Εδώ σου λέει πάμε για καφέ και πληρώνει μόνο τα δικά του και σου πετάει και ένα ισότητα δεν ήθελες...;

Και για να απαντήσω σοβαρά τώρα...και θα τοποθετηθω και προσωπικα.
    Παλιά η γυναίκα μπορούσε να μην εργάζεται... και έτσι ήταν και ο άνδρας... παντρευόταν αυτή ισως εργαζόταν μέχρι κάποια περίοδο και αφού κάνανε οικογένεια σταμάταγε... Γιατί; Γιατί πολύ απλά μια γυναίκα δεν μπορεί να είναι... Η νοικοκυρά του σπίτιου, η business woman, η γυναικα θηλυκό, μάνα κτλπ... είναι δύσκολο πέφτουν πολλά πάνω της...
    Σήμερα όμως οι καιροί άλλαξαν... ας είναι καλά και ο Τσίπρας που πήγε το βασικό στα 470 ευρω.... συνεπώς δεν βγαίνουν...

Προσωπικά λοιπόν αν μου ζητουσε ο Κ μου να μην δουλεύω θα ήταν μόνο μέσα σε γάμο και αυτό επειδή ετοιμαζόμαστε για παιδί... άλλον λόγο δεν βρίσκω... και αυτό μόνο αν το έχουμε σκεφτεί πολύ καλά και βγαίνουμε οικονομικά... Να παρατήσω την δουλεία με το έτσι θέλω για να τηρήσω το πρωτοκολλο του BDSM δεν θα το έκανα...
    Επίσης επειδή κάποια γυναίκα θα καθόταν σπίτι δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να δουλέψει κ απο το σπίτι... να κάνει κάτι μικρό... ένα χόμπι που θα της αποφέρει κάποια μικρά κέρδη...

Αν κατα φαντασία συνθήκη ο Κ θα ήταν αυτός που θα στήριζε οικονομικά μια υ... εμένα μου γεννιούνται κάποια ερωτήματα...

α) Αν ο Κ δεν εχει μια Α οικονομική επιφάνεια παύει αυτομάτος να είναι Κ;
    β) Ότι ισχύει για τις γυναίκες υ ισχύει και για τους άνδρες υ; μια Mistress θα κάλυπτε όλες τις ανάγκες του υ/σ της;

Υ.Γ Δεν αναφέρω την οικονομική εκμετάλευση του Κ απόλο αυτό γιατί είμαι κατά και κάθετη.

6. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Ως + παράμετρος.
    Κανένας δεν εργάζεται επειδή είναι χομπιστας.
    Οκ, προφανώς υπάρχουν κι αυτοί οι μετρημένοι των δακτύλων.
    Η εργασία είναι κυρίως επιβίωση, στο μεγαλύτερο μέρος της.
    Την μόνη συνθήκη που μπορώ να φανταστώ ώστε να μην εργάζεται το υ, ειναι αυτήν της M/s σχέσης.
    Μια σχέση απόλυτης παράδοσης κι εξάρτησης. (Αυτό το απόλυτο λίγο με φοβίζει ως προς την απολυτοτητα του).
    Παρ'όλα αυτά, λογικά σκεπτόμενη αν ένα Κ ζητά-απαιτεί αυτό το απόλυτο, θέλω να πιστεύω πως με κάποιο τρόπο θα εξασφαλίσει και το σ Του.