Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπό με παιδιά

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 21 Νοεμβρίου 2018.

1. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

@margarita_nikolayevna, σε αυτό που λες δεν διαφωνώ στο παραμικρό.
    Όσον αφορά για τη δική μου τοποθέτηση, μάλλον εγώ φταίω που δεν έγινα κατανοητός. Η άποψη που διατύπωσα παραπάνω, συνοψίζεται στο εξής:
    Το μόνο θέμα που υφίσταται όσον αφορά την BDSM-ική ζωή ενός γονιού με το παιδί του, είναι πως δεν πρέπει να υπάρχει κανένα θέμα, δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους.

Αγαπητέ cad, μιας και σχολίασες όσους ῾῾έσπευσαν να τοποθετηθούν᾽᾽. Υπάρχουμε και κάποιοι που και επαφή με το ᾽᾽θέμα᾽᾽ έχουμε, και παιδί/ά (μπορεί και να) έχουμε. Μην είσαι τόσο αφοριστικός, πχια.

Η ύπαρξη μιας σχέσης όχι. Οι ιδαιτερότητες αυτής, εννοείται.
    Εκτός αν κάποιοι ασπάζονται αυτά που λένε τα βιβλία:

.. και θεωρούν σωστό να πάνε στο 6χρονο, 9χρονο, 11χρονο ή και 13χρονο παιδί τους (ή παιδί του συντρόφου τους),
    το οποίο από την μία ᾽᾽έχει διαμορφωμένη προσωπικότητά᾽᾽, και από την άλλη έχει ακούσει χωρίς να έχει καταλάβει καν τι σημαίνει σεξ ..
    και να αρχίσουν να του λένε για εναλλακτικό ερωτισμό.
    Εγώ απλά πιστεύω πως όποιος το κάνει, είναι αμφότερα τα παρακάτω:

Για να μην είμαι όμως εκτός θέματος:

Ναι, καλά τα γράφεις: Ο/η Κ έχει λόγο σχεδόν στα πάντα. Ένα από αυτά που εξαιρούνται, είναι τα παιδιά!
    Όποιος Κ δεν το κάνει αυτό, πιστεύω πως είναι επικίνδυνος για τα παιδιά. Και όποιος/α υ το δέχεται αυτό, είναι αμφότερα τα παραπάνω (γενόμενος ηλίθιος - παγιωμένος μαλάκας).

Ps: Τα γράφω αυτά έχοντας κάνει δύο φορές τέτοια σχέση που υπήρχαν παιδιά.
    Το ότι σε καμία περίπτωση τα παιδιά αυτά δεν μάθανε σε παιδική-εφηβική ηλικία το τι έγραφε σε αναφορές στο κινητό της η μαμά τα βράδια, ή το τι έκανε όταν έβγαινε έξω και με ποιον,
    ούτε χαζά τα έκανε, ούτε λιγότερο ανοιχτόμυαλα.

Αυτά.

Last edited: 22 Νοεμβρίου 2018
  2. cadpmpc

cadpmpc Contributor

@MindFeeder

Τι να σου πω βρε παιδί μου...
    Πού θες να ξέρω πως μπορεί να υπάρχουν μόνες μαμάδες που δείχνουν τα μηνύματα του κινητού τους στα παιδιά τους ή τους λένε πριν βγούν ότι θα είναι με τον αυθέντη τους...

3. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Αυτό !
    Και το κατα ποσο ενα υποψήφιο Κ είναι ετοιμος η δεν θέλει να αναλάβει ένα υ με υποχρεώσεις - παιδιά κτλ.

4. blonde mermaid

Συγχωρέστε μας Κύριε Cad που σπεύσαμε να τοποθετηθούμε , αλλα τυχαίνει και παιδιά να έχουμε και με το θέμα ασχολούμεθα και όπως καταλαβαίνετε το θέμα μας αφορά .

5. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Να τα χαίρεσαι. Εύχομαι όλα τα καλά για τα μπομπίρια σου με κάθε ειλικρίνεια..!

6. blonde mermaid

Σας ευχαριστώ πολύ !

7. tithon

tithon Contributor

οι τυποι των σχέσεων που συζητάμε δεν έχουν κάποια ”ιδιαιτερότητα”. υγιέστατες είναι. αν κάποιος βρεθεί με ”ιδιαιτερότητα” δεν σημαίνει πως όλοι έχουν ”την ιδιαιτεροτητούλα τους”, δεν φταίνε οι τρίχες, μ' άλλα λόγια. δεν έχει να κανει με τον τύπο της σχέσης.

8. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Τα δικά μου παιδιά μεγάλωσαν και διαμορφώθηκαν απο τους φυσικούς τους γονείς , οπότε δεν μπορώ να απαντήσω εμπειρικά.
    Φαντάζομαι όμως , πως τα παιδιά της περίπτωσης μας θα αντιμετωπίσουν τον Κ όπως και οποιονδήποτε άλλο, μη Κ, ήταν στην θέση του: σαν εισβολέα που απειλεί την διαμορφωμένη σχέση τους με την μαμά. Η ευθύνη, ανεξαρτήτως της ασυμμετρίας που έχει συμφωνηθεί η/και εγκαθιδρυθεί ανάμεσα στην τελευταία και τον Κ για να πειστούν τα παιδιά πως ο φόβος τους είναι αβάσιμος, ανήκει εξ ίσου και στους δύο, όπως και οι ενέργειες και οι συμπεριφορές τους.
    Δεν πιστεύω πως χρειάζεται εμείς να υποδείξουμε ποιές θα είναι αυτές, έτσι δεν είναι;

9. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

οι ιδιαιτερότητες που ανέφερα εγώ, είναι ο τρόπος σχετίζεσθαι. και οι σχέσεις είναι υγιέστατες. αυτονόητα. και δεν έχει να κάνει με τον τύπο της σχέσης. πάλι αυτονόητα. οι ᾽᾽ιδιαιτερότητες᾽᾽ που αναφέρεστε εσείς και οι τρίχες μάλλον είναι κάτι διαφορετικό. εγώ δεν το πιάνω, αλλά δεν πειράζει. υπάρχουν άλλοι που σας καταλαβαίνουν.

10. tithon

tithon Contributor

ναι. ο τρόπος σχετιζεσθαι, ο τυπος της σχέσης, δεν έχει κάτι που να απαιτεί επιμελημένη απόκρυψη, δεν περιέχει κάτι ντροπιαστικό ή ενοχικό. εκ τουτου, το παράδοξο ερώτημα δεν είναι βδσμικο. αλλού βρίσκεται η παραδοξότητά του.

11. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε τα παιδιά, ούτε οι ασύμμετρες σχέσεις, ούτε οι σχέσεις γενικότερα των ανθρώπων.

Αυτο που εγώ βλέπω ότι είναι το πρόβλημα, είναι πως για κάποιους ασύμμετρη σχέση = σαδομαζοχισμός και μόνο, και μια ελλοχευουσα ενοχή για το είδος της σχεσης.

Όσες συζητήσεις έχουν γίνει εκεί εστιάζουν. Εκεί "κολλάει" το πράγμα, με το "πως θα το κάνω μπροστά στα παιδια!".

Ασυμμετρία δεν είναι μόνο πουτσα και ξύλο. Όσοι το κάνουν, ξέρουν ότι γίνεται και ενώ το υ και το κ δουλεύει, και ενώ έχει παιδιά, και γατιά και σκυλιά και οικογένεια και ο,τι έχει ο κάθε άνθρωπος.

Κανεις, θέλω να πιστεύω, δεν νομίζει πως κυριαρχία σημαίνει κυριαρχία στα παιδιά, στο αφεντικό, στους φίλους, κτλ, του υ του.
    Και εν πάση περιπτώσει, οι άνθρωποι που συσχετίζονται ασύμμετρα κυκλοφορούν ανάμεσα μας και χαμπάρι δεν τους παίρνει κανείς.

12. RAIN

RAIN nefelibata

Η αρνητική αντίδραση των παιδιών, προϋποθέτει ότι έχουν ήδη εκτεθεί στο θέλω της μαμάς να υποταχθεί στον καινούριο κύριο που γνώρισε καθώς και στην γενικότερη επιθυμία της για υποταγή.
    Ότι τους συζητηθηκε, πως από εδώ και πέρα κάποιος άγνωστος θα κυριαρχήσει στη μαμα και ίσως και στο σπίτι με την ευλογία της, για να μπορεσει εκεινη να καλύψει τις bdsmικες της ανάγκες.
    Εντυπωσιακό.
    Σουηδία.
    Άπο την άλλη κάτι καταλαβαίνουν καλύτερα τα μικρά.
    Εγώ θα τα άκουγα.