Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ,ΑΚΡΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος sklavina, στις 6 Φεβρουαρίου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Re: Απάντηση: Re: ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ,ΑΚΡΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ

Σύμφωνα με τα παραπάνω εγώ δεν είπα ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο Μακιαβέλι αλλά ότι δεν καλύπτομαι που σημαίνει ότι αυτό :Τώρα στο προκείμενο, αυτά που θέλει να πεί είναι οτι:
    1. Η απώλεια ενός κεκτημένου είναι το δυνατότερο κίνητρο για επανάσταση.
    2. Για τη πρόκληση αντιδράσεων (εδώ επανάστασης) δεν έχει τόσο σημασία το τίμημα που έχει η πολιτική του εκάστοτε ηγέτη αλλά απο ποιούς ζητά να πληρώσουν αυτό το τίμημα,
    δεν απαντάει ξεκάθαρα κατά την δική μου άποψη στο : ...οι μορφωμένοι πλούσιοι που μείναν νυστικοί 2 μέρες 

Ελπίζω να έγινα κατανοητή. Τα bold δικά μου 

2. Mirage2009

Mirage2009 Non Serviam

Απάντηση: ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ,ΑΚΡΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ

Ok, sklavina θα προσπαθήσω να το πω αλλίως:
    Το "μείναν νυστικοί 2 μέρες" αφορά την απώλεια ενός κεκτημένου (ασήμαντου) η αναφορά στους πλούσιους αφορά στο απο ποιούς ζητάνε οι εκάστοτε ηγεσίες να πληρώσουν το τίμημα μιας πολιτικής.
    Εγώ όμως το ανέφερα αυτό για να πω οτι τα άκρα και ο φανατισμός δεν είναι κινητήρια δύναμη αλλαγών (έστω και με τη μορφή επανάστασης) αλλά απλό εργαλείο των εκάστοτε αντίπαλων συμφερόντων κυρίαρχων κοινωνικών ομάδων.
    Ελπίζω να βοήθησα και να μη σε μπέρδεψα περισσότερο αλλά και αν σε μπέρδεψα, λάθος δικό μου, και όπως λέει και ο Sopenhauer "τα μεγαλύτερα λάθη γίνονται με της καλύτερες προθέσεις".

3. Re: Απάντηση: ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ,ΑΚΡΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ

Αντιθέτως! ήσουν σαφέστατος.Ευχαριστώ 

4. llazouli

llazouli Contributor

Aπλό εργαλείο; Πάντως, έχει αποδείξει ότι κάνει "θαύματα"!

Μιας και ανέφερες τον Schopenhauer, μου θύμισες μια ρήση του: "Κάθε έθνος ξεφτιλίζει άλλα έθνη και όλα πράττουν το σωστό." (H συμβολή του bdsm στη χάραξη της εθνικής πολιτικής)  

5. Mirage2009

Mirage2009 Non Serviam

χαχαχα καλό!!!!!!!!!
    Πράγματι δεν είναι απλό εργαλείο, είναι ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!!
    Η βλακεία (και άρα και ο φανατισμός που είναι η πιο αγνή μορφή της) είναι ανίκητη.
    Βέβαια σύμφωνα με το Σοφοκλή και ο έρωτας είναι ανίκητος, ίσως γιατί μας κάνει λίγο βλάκες (με τη καλή έννοια).

Thread Status:
Not open for further replies.