Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φέξε μου και γλίστρησα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Δεκεμβρίου 2015.

1. Soraya

Soraya Guest

Πόσες φορές έχετε έρθει σε σύγκρουση με τον ίδιο σας τον εαυτό; Πόσες φορές έχετε πει πως θα κάνετε κάτι και αμέσως μετά το αναβάλλατε για άλλη φορά και τελικά αυτή η φορά δεν ήρθε ποτέ; Τι είναι αυτό που θα θέλατε να κάνετε και συνέχεια βρίσκετε δικαιολογίες για να το καθυστερήσετε;;; Τι είναι αυτό που θα θέλατε να πείτε σε κάποιον και δεν τολμάτε;;;;

2. libra

libra Regular Member

Διαιτα κ ε ψιτ εσυ καπου εκει στα βορεια κατεβασε λιγο τη μυτη σου, σε καλο θα βγει.

3. Δίαιτα

Τα κιλά μου στον διαιτολόγο..

4. Soraya

Soraya Guest

μια πονεμένη ιστορία....

5. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

Κλαίω πραγματικά με την απάντησή σου.. Δε σε ζυγίζει με το ζόρι;

6. Soraya

Soraya Guest

Η απάντησή σου απευθύνεται στις ερωτήσεις του κειμένου και αναφέρεσαι σε εμένα ή σε κάποιον άλλο βόρειο;;;(γιατί τυγχάνει να είμαι κι εγώ βόρειακαι καλό θα είναι να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις)... προσωπικά δεν σε ξέρω και σίγουρα απ όσο θυμάμαι η μύτη μου είναι στην θέση της....  

7. libra

libra Regular Member

Βορεια εισαι κ συ; Πες μου οτι εισαι σουηδια;;; Αν οχι μυγιαζεσαι ευκολα.

8. Soraya

Soraya Guest

το κακό είναι πως δεν μυγιάζομαι εγώ καλή μου.... σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου... να είσαι καλά  

9. libra

libra Regular Member

Το θεο!
    Να σαι καλα επισης

10. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Να φτιάξω το καταραμένο το μηχάνημα.

Μ., κοπέλα μου, αυτα τα ρούχα δεν σου πάνε. Άλλαξε στυλ.

11. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Nα κόψω το κάπνισμα.

Σε βαριέμαι.

12. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Ο άνθρωπος γίνεται ο μεγαλύτερος και καλύτερος ψεύτης όταν πρόκειται να κοροϊδέψει τον ίδιο του τον εαυτό!