Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φαντασιωση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 8 Φεβρουαρίου 2023.

1. slave32

slave32 Contributor

-Θελω να μου εκπληρωσεις μια φαντασιωση μου.
    -Μαλιστα Κυριε οτι θελετε.
    Εμενα μαζι του μολις δεκα μερες. Στο διαστημα αυτο μου τις εβρεχε καθε μερα κ με γαμουσε συνεχεια.
    -Το βραδυ μας εχει καλεσει ο Μιχαλης για φαγητο. Θα φορας τη ζωνη αγνοτητας σου. Λευκο πουκαμισο και παντελονι λευκο τιποτα αλλο.
    -Μαλιστα Κυριε
    Κλεισαμε το τηλεφωνο. Ο Μιχαλης ειναι ο κολλητος του, κανουν χρονια παρεα μαζι. Ξερει οτι ειμαστε ζευγαρι, οχι περισσοτερα

Γυρισε απο τη δουλεια, τον περιμενα γυμνος και γονατιστος στη πορτα. Ξεκλειδωσε, αν ειχα ουριτσα θα χτυπουσε δυνατα το εδαφος. Μου εδωσε ενα φιλι στο στομα, εστριψε τις ρωγες μου και με πηγε κατευθειαν στο κρεβατι. Πρωτη φορα με γαμουσε ετσι, με εριξε στο στρωμα κ μπηκε μεσα μου χωρις σαλιο, με εσκιζε κανονικα, μου εκλεινε το στομα με τα χερια του, δαγκωνε τον λαιμο μου. Ειχε τοση ενταση κ καυλα, μου εστριβε τις ρωγες, τραβαγε τ αρχιδια μου, με πονουσε πολυ για ωρα.
    -Ειμαι εδω για να εκπληρωσω καθε φαντασιωση σας Αφεντη μου.
    -Μιλησες χωρις αδεια;
    Εσκυψα το βλεμμα μου. Βγηκε, πηρε το καλωδιο του hdmi, με τσακισε στο ξυλο.

-Το βραδυ θα πεισεις τον Μιχαλη να σε γαμησει. Αν δεν το καταφερεις. Τελειωσαμε. Να σου θυμισω οτι ειναι στρεητ.

Ξαναμπηκε μεσα μου..
    Μονο βογγαγα πια..

2. slave32

slave32 Contributor

Εκεινες τις στιγμες ηταν πολυ σκληρος μαζι μου. Οταν με γεμισε με το σπερμα του πηρε τη ζωνη απο το παντελονι του κ με ξυλισε παρα πολυ. Του εβαλα να φαει κ μετα πηγε να κοιμηθει. Τον ξυπνησα, του εφτιαξα καφεδακι. Του εγλειφα τα ποδια κι εκανα μασσαζ οσο επινε τον καφε του.

-Φοβασαι δε θα τα καταφερεις;
    -Μαλιστα Κυριε
    -Κριμα να ειναι αυτο το τελευταιο γαμησι σου.
    Εβαλα τα κλαματα.
    -Θα σε μαστιγωσω το βραδυ οποια εξελιξη κι αν εχουν τα πραγματα.

3. slave32

slave32 Contributor

Αρχισε ο φοβος να με κυβερνα. Η λεξη μαστιγωμα. Σημερα οπως και εχθες χρησιμοποιησε το καλωδιο. Ποναει τοσο πολυ. Την ζωνη αρχισα να την μαθαινω. Το μαστιγιο ομως;
    Μου ειχε περιγραψει τοσες πολλες φορες ποσο πολυ θελει να το κανει. Ελεγε πως το εκανε σε παλαιοτερους του σκλαβους. Μου εδειξε βιντεο. Τον χτυπουσε αυτον τον ομορφο νεαρο. Χωρις ελεος. Τον ικετευε, αλλα δεν σταματαγε.
    -θελω ετσι να σε εχω, ιδρωμενο να κλαις για εμενα.
    Απαντουσα Μαλιστα Κυριε πλημμυρισμενος με φοβο και τωρα, σημερα θα συμβει. Κι εγω θελω να βαλω τα δυνατα μου να πεισω τον Κυριο Μιχαλη να με γαμησει. Ναι σταματησα να τον λεω απλα Μιχαλη, επρεπε να τον δω σαν Αφεντη για να τα καταφερω. Να εκπληρωσω την φαντασιωση του Αφεντη μου, να με κρατησει για σκλαβο του, να με μαστιγωνει..

4. slave32

slave32 Contributor

Με τον Μιχαλη ή καλυτερα τον κυριο Μιχαλη ειχαμε βγει μερικες φορες. Συνηθως για ποτο ή φαγητο. Ωραιος τυπος. Μολις ειχε βγει το διαζυγιο του. Μπερδεμενος με τη ζωη του, αλλα ενταξει. Για εμας ηξερε οτι ειμαστε ζευγαρι, αλλα οχι παραπανω. Δεν ηξερα βεβαια τι αλλο θα ειχαν πει.

Στο αμαξι ο Αφεντης μου ηταν χαλαρος. Μιλουσαμε. Με φιλησε.
    Φθασαμε στο σπιτι του φιλου του μας καλωσορισε με ενα ποτο. Ολα ηταν χαλαρα.
    -πως ειναι οι συγκατοικηση;
    -Ειναι ωραια, ο μικρος προσαρμοζεται. Εχει αρχισει να καταλαβαινει τη θεση του.
    -Τι θεση του;
    Με κοιταξε ο Μιχαλης. Τα μαγουλα μου κοκκινιζαν.
    -Δεν τον εχω απλα γκομενο, σκλαβο τον εχω.
    Ο Μιχαλης εβαλε τα γελια.
    -Ενταξει ηταν καλο.
    -Οχι το εννοω.
    -Θελω να τα μαθω ολα.
    Απαντησε ο Μιχαλης. Εγω πηγα κοντα στον Αφεντη μου. Ηξερα οτι θα μου ζητησει να γδυθω.
    -Εισαι σιγουρος οτι θελεις;

Ο Μιχαλης με κοιταξε. Ισως κολωσε για λιγο. Αλλα σιγουρα ειχε τη περιεργεια.
    -Εννοειται! Φιλοι ειμαστε.

-Ενταξει. Μικρε γδυσου αφου σου δωσει την αδεια του ο Κυριος Μιχαλης.
    Γυρισα προς το μερος του, αλλα κοιταζα το πατωμα.
    -Κυριε Μιχαλη μου επιτρεπεται να γδυθω;
    -Δεν εχω προβλημα , αλλα γιατι ειναι απαραιτητο αυτο;
    -Γιατι φιλε μου ενας σκλαβος πρεπει να ειναι διαθεσιμος συνεχεια.
    Απαντησε ο Αφεντης μου.
    -Διαθεσιμος;
    -Για οτι μας καυλωσει!
    Βαλανε τα γελια ,ενω αρχισα να γδυνομαι.

5. Entos ki ektos

Entos ki ektos New Member

Έχω μπόλικες αλλά με τον κατάλληλο χειρισμό του δίνω και καταλαβαίνει.
    Το αμοιβαίο ξυλίκι με ρομαντζάδα και γλυκόλογα με μπερδεύει αλλά και με αναστατώνει.
    Είναι πως θα μου κάτσει στο μυαλό η όλη φάση.

6. slave32

slave32 Contributor

Η αληθεια ειναι οτι μεχρι εκεινη την στιγμη δεν ειχα αντιληφθει τι συμβαινει. Εβγαλα τα ρουχα μου κ στεκομουν γυμνος μπροστα σε δυο αντρες που επιναν τα ποτα τους.

-Τι ειναι αυτο στο πουλι του;
    Ο Κυριος Μιχαλης ηρθε κοντα μου. Το αγγιξε.
    -Δεν το πιστευω φιλε τον εχεις κλειδωμενο. Ειδε τα σημαδια απι τη ζωνη κ το καλωδιο.

-Απιστευτο. Κ αυτος καθεται;
    Εβαλαν τα γελια.
    -Θελω να τα μαθω ολα.
    -Μικρε θα υπακους τον Κυριο Μιχαλη οπως εμενα.
    -Μαλιστα Κυριε.
    Επεσα στα γονατα μπροστα του.
    -Κυριε Μιχαλη μπορειτε να κανετε οτι θελετε μαζι μου.

-Δηλαδη;

Last edited: 11 Φεβρουαρίου 2023
  7. slave32

slave32 Contributor

-Οτι θελετε..
    Κοιταξε τον Αφεντη μου, εκεινος του εκανε νοημα να συνεχισει. Υπηρχε κατι πολυ εντονο στην ατμοσφαιρα. Με αγγιξε στα μαγουλα, στα μαλλισ μου. Μου ζητησε να σηκωθω, αγγιζε το κορμι μου τη πλατη μου. Τα σημαδια μου.
    -Γιατι τρεμεις;
    -Δεν ξερω, Κυριε.
    Χαμογελασε.
    -Χτυπησε τον.
    Τον προετρεψεωο Αφεντης μου. Γυρισε ο Κυριος Μιχαλης προς το μερος του.
    -Στο κωλο, στα μαγουλα οπου θελεις, Χτυπα τον.

8. slave32

slave32 Contributor

Μου εριξε μερικες στο κωλο. Δεν πονεσα. Αλλα ανατριχιασα ολοκληρος. Ο Αφεντης μου σηκωθηκε, εβγαλε τη ζωνη απο το παντελονι του.

-Νομιζω ντρεπεσαι πολυ Μιχαλη.

Με αρπαξε απο τα μαλλια, με χαστουκισε κ με εριξε μπρουμυτα στη πλατη του καναπε. Σηκωσε τη ζωνη του. Αρχισε να με χτυπα πολυ δυνατα. Κραυγες πονου ξεγλιστρουσαν απο τα χειλη μου.

Ενιωσα και δευτερο κομματι δερματος να με χτυπα. Ο Κυριος Μιχαλης ειχε βγαλει τη δικη του με χτυπουσε. Ενιωσα αγαλιαση. Τωρα μπορει και να τα καταφερνα..

Ο Αφεντης μου σταματησε να με δερνει, ο Μιχαλης οχι. Το εκανε δυνατα, επιμονα ολα τα χτυπηματα ψηλα στη πλατη μου. Εβαλα τα κλαματα, οταν σταματησε. Ηρθε κοντα μου, με πηρε αγκαλια.

-Κυριε Μιχαλη μπορω να σας ευχαριστησω;

-Πως;

9. slave32

slave32 Contributor

-Κανει καταπληκτικες πιπες ο μικρος μου
    Ειπε ο Αφεντης μου κανοντας με να κοιταξω το πατωμα και να γονατισω.
    -Μικρε πηγαινε να μας βαλεις ενα ουισκυ κ να πιεις λιγο νερακι.
    Διεταξε ο Αφεντης μου. Εφευγα για τη κουζινα. Τους ακουγα να μιλουν.

-πως σου φανηκε Μιχαλη;
    -Αναζωγονητικο.
    -πολυ χαιρομαι. Γιατι σταματησες;
    -Τον λυπηθηκα. Ιδρωνε το κορμι του, τα δακρυα στα ματια του.
    -Θες να τον γαμησουμε παρεα;
    Ο Μιχαλης κοντοσταθηκε. Ειχα επιστρεψει στο δωματιο. Γονατιστος κρατουσα τα ποτηρια τους.
    Ηταν πολυ ευκολο να διακρινω ποσο καυλωμενοι ηταν και οι δυο.

-Νομιζω πως ναι. Αλλα..
    -Πες φιλε..
    -Αστο..
    -Δεν υπαρχουν ντροπες..
    -θελω να τον χτυπησω λιγο ακομα..
    Ο Αφεντης μου εβαλε τα γελια, πηρε τα ποτα τους απο τα χερια μου.
    -Τσακισε τον τον πουστη..

10. slave32

slave32 Contributor

Τα λογια του Αφεντη μου, το σκηνικο δεν ξερω. Με φοβισαν τοσο πολυ. Ο κυριος Μιχαλης με αρπαξε απο τα μαλλια στη κυριολεξια και με εσυρε στο κρεβατι ακολουθησε κ ο Αφεντης μου που ηταν γυμνος. Μου εδεσε τα χερια πισω απο τη πλατη. Ο Κυριος Μιχαλης πηρε το ζωναρι του κι αρχισε να με χτυπα ανελεητα, ο Αφεντης μου επιασε το στομα μου κ αρχισε να το γαμαει. Γαμουσε το λαιμο μου δυνατα, ποναγε.
    -Μιχαλη γδυσου . Του πεταξε μια καποτα και δεν εχασε καθολου χρονο μπηκε μεσα μου. Μεψγαμουσαν κ οι δυο μαζι για ωρα...

Γυρισαμε σπιτι... ημουν ηδη γυμνος δεμενος ορθιος στον τοιχο. Ο Αφεντης μου ειχε την βοιδοπουτσα στα χερια του. Χτυπησε το τηλεφωνο του, το εβαλε ανοιχτη ακροαση..
    -Ελα Μιχαλη..
    -πηρα να δω αν τον μαστιγωσες;
    -Τωρα θα αρχισουμε..
    -Μου αρεσε πολυ αποψε. Μακαρι να ημουν εκει στο μαστιγωμα.
    ....

11. enstolos85

enstolos85 New Member

Πολύ ωραία ιστορία... Συνέχισε

12. slave32

slave32 Contributor

-Νομιζω μικρε μου θα πρεπει να περιμενουμε τον Μιχαλη.
    Σαστισα. Ηταν η πρωτη φορα που θα με μαστιγωνε και ζητησε και στον φιλο του να ερθει. Με ειχε δεμενο , ορθιο απο τις αλυσιδες που κρεμονται απο το ταβανι. Ηρθε εμπρος μου με φιλησε, εστριψε δυνατα τις ρωγες μου, αφησα ενα βογγητο να γλιστρησει απο τα χειλη μου.

-Μιλα σκλαβε

-Φοβαμαι πολυ Κυριε.
    -Φυσιολογικο ειναι θα πονεσεις πολυ.
    -Τι εκανα λαθος Κυριε.
    Τιποτα. Σκλαβος μου εισαι, θα σε μαστιγωνω συχνα απο δω και περα.

Εσκυψα το κεφαλι μου. Ειχε δικιο. Με εκανε να αισθανθω ακομη πιο ασχημα.

-Συγγνωμη Κυριε

-Δε πειραζει μικρο μου. Θα σε μαστιγωσω τοσο σκληρα που δεν θα ξαναρωτησεις ανοησιες.

Χτυπησε το κουδουνι. Ηρθε ο κυριος Μιχαλης...