Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φαντασιωση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 8 Φεβρουαρίου 2023.

1. slave32

slave32 Contributor

-Δηλαδη αυτο το αγορι που γαμουσα λιγες ωρες πριν προκειται να το δω να κλαιει;

Ηρθε απο πισω μου, κολλησε το σωμα του πανω στο γυμνο δικο μου. Φιλησε το λαιμο μου.

-Δεν εχεις ιδεα ποσο πολυ με καυλωνεις μικρε!

-Του ειπες;

Ο Αφεντης μου γελασε.

-Οχι.

Ο Κυριος Μιχαλης τραβηξε τα μαλλια μου.
    -Ειμαι κι εγω Αφεντης, σπαμε πλακα μαζι σου σημερα.

Ημουν σιγουρος, αλλα μου αρεσε τοσο πολυ οτι γινονταν.

-Αλλα εχεις κατι που με καυλωνει τοσο πολυ που θα σε μαστιγωσουμε παρεα. Ηρθε η ωρα απο πουτανακι να γινεις σκλαβα. Καταλαβες ρε;

Με εφτυσε μεσα στο στομα. Του εδωσε ενα μαστιγιο με πολλες ουρες ο Αφεντης μου. Εκεινις κρατουσε ενα single tail οπως εμαθα αργοτερα οτι ονομαζονταν.

Αρχισε να με χτυπα. Αφηνε εναν βαρυ ζεστο πονο στη πλατη και στον κωλο μου. Δεν χτυπαγε πολυ δυνατα, αλλα δεν σταματαγε. Με εδερνε με ρυθμο με αποτελεσμα να αυξανεται ολοενα ο πονος με εκαιγε ολος ο κορμος μου. Ενιωθα την ανασα του. Τωρα με χτυπαγε πιο δυνατα, πολυ πιο γρηγορα. Τα ματια μου γεμιζαν δακρυα, οι αλυσιδες εκοβαν τα χερια μου. Σταματησε.

Ηρθε κοντα μου. Με φιλησε. Ειχε γδυθει. Ηταν πολυ καυλωμενος. Με ελυσε.

-Γονατισε κ ξαλαφρωσε με.
    Δεν εχασα στιγμη. Ανοιξα το στομα μου κ το πηρα ολο μεσα μου. Με πιεζε με τα χερια μου πνιγομουν. Τοτε ενιωσα τα χερια του Αφεντη μου, μου εβαλε χειροπεδες κ εδεσε τα χερια μπροστα. Συνεχισα να πιπωνω τον κυριο Μιχαλη.
    Χλαατςςςς
    Ενιωσα το δυνατο χτυπημα του μαστιγιου του Αφεντη μου. Αιφνιδιαστηκα απο τον πονο, ουρλιαξα κι ενιωσα τον πουτσο του Μιχαλη να με πνιγει.
    Χλααατςςς ξανα κ ξανα με χτυπουσε πολυ δυνατα, ο Κυριος Μιχαλης με κρατουσε σπαρταρουσα σαν το ψαρι. Ο Αφεντης μου χτυπουσε στη πλατη κ στο κωλο με ματωνε.. το στομα μου γεμισε με τα χυσια του Μιχαλη. Ειχα πεσει στο πατωμα, εκεινος με ειχε ακινητοποιησει για να με μαστιγωνει ο Αφεντης μου.

-Δουλε μου...

Φωναξε ο Αφεντης μου...

2. slave32

slave32 Contributor

Αφησε το μαστιγιο κατω κ μπηκε μεσα μου.. τα χερια του τα τυλιξε γυρω απο το λαιμο μου. Με γαμουσε σκληρα.. κλαψουριζα πονουσα ολος, αλλα το εκανε πολυ δυνατα ενιωθα οτι θα λιποθυμουσα, το στομα μου ειχε την γευση του Κυριου Μιχαλη που μας παρακολουθουσε. Περιμενε τη σειρα του, με χαστουκιζε. Τα εχανα με τα χαστουκια του. Ο Αφεντης μου γεμισε τη τρυπα μου με τα χυσια του. Καυτα τα ενιωθα μεσα μου..

Το αλλο που θυμαμαι να βρισκομαι στο κρεβατι μαζι τους. Δεν ξερω πως βρεθηκα εκει, γυμνοι κ οι δυο.
    -Ξυπνησες μικρε μου
    -Αφεντη..
    Μου εδωσε ενα φιλι στο στομα. Μου ζητησε να γυρισω. Να σηκωσω το δεξι μου ποδι. Μπηκε μεσα μου
    Αυτη τη φορα ηταν τρυφερος με χαιδευε. Ξυπνησε κ ο Μιχσλης. Με φιλησε κι εκεινος. Με εβαλαν στα 4. Ο Αφεντης μου πηρε το μαστιγιο ξανα κ ο Μιχαλης τη ζωνη του.
    -Χωρις ελεος αυτη τη φορα Μιχαλη

Ολα ξαναρχιζαν..

Ευχαριστω Αφεντη μου.

Η Πουστρα Σας